Fallout - kérdések, válaszok, általános megbeszélések

5 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Terep

Témanyitás by Keitel on Vas. Júl. 05, 2009 11:55 am

Nem Én vagyok az illetékes, de válaszolnék pár dologra, mert voltam kint a terepen érdeklődés gyanánt.

A terepre egy úton kell felmenni jó kis emelkedőn, ez nem egy ötperces séta, és ez a rész le van zárva sorompóval, lakattal a kocsik elől. Ha valaki kocsival jönne fel a terepig, annak vagy kinyitja a tulaj, vagy zárnyitás képességét tesztelheti.

A közelben nem találtunk kutat, tehát szerintem mindenki hozzon 3 napi vízkészletet magának, azt tegye be a hűvösbe, és azzal gazdálkodjon, illetve, ha a szervezők tudnak vízbeszerzési helyet, azt leírhatnák. A legközelebbi bolt oda-vissza nagyon sok idő, több óra.
avatar
Keitel

Hozzászólások száma : 437
Registration date : 2008. Feb. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fallout - kérdések, válaszok, általános megbeszélések

Témanyitás by Lobster on Vas. Júl. 05, 2009 12:00 pm

Keitel: Egyébként mi vszeg másik úton jutottunk oda, legalábbis mi nem találkoztunk ezzel a sorompóval ha jól emlékszem.

A vízhordást mindenképpen autóval kell megoldani, más alternatíva nincs, ha Kildar újra elérhető lesz vele letárgyaljuk a lehetőségeket.

Andrew: az utánfutó jól hangzik, de csak akkor ha amit lehozunk azt el is tudjuk vinni Smile

Ezúton is kérek mindenkit aki úgy sejti hogy ótóval jön, vagy hozzák hogy kérem jelezze, hogy tud e vállalni vízhordást vagy egyéb köröket pakolós-kajaszerzős köröket, ezzel nagyban segítené a munkánkat.

EDIT: Kildar holnap lesz komolyabban elérhető, tehát vszeg kedd magasságában várható a karakterek kiküldözgetése leghamarabb. Viszont szerda estig mindenképpen befejezzük.

Néhány infó amikről mostanában szoktak kérdezgetni.
- A játéktéren pénteken délutántól kezdődik a komolyabb szervezkedés, játékosok számára olyan 13:00 óra tájékától érdemes érkezni, és terveink szerint ha még belefér akkor öttől lesz játék éjfélig. Talán még nem "teljes gőzzel" függően attól hogy hányan és kik érkeznek meg, de a felderítés és az erővonalak kialakítására már lesz mód.
- Kötszert lehet saját szakállra készíteni-hozni, bár egy kevés központi (vásárolható) cuccot is tervezünk levinni. Egyéb robbanószert, mérgeket, stimpaket, játéktechnikai hatással bíró holmit NEM preferálunk, ha valakinek ilyesmi igénye lenne az előtörténetéből vagy egyéb okból fakadóan legkésőbb keddig jelezze igényét. (vagy nekem priviben, vagy a profilomnál látható az MSN elérhetőségem ott is, illetve hétfőtől Kildar is lesz online).
- Legkésőbb szerdáig mindenki megkapja a személyre szóló (némely csapatnál a kapcsolattartó kapja meg az összeset) karakterképességeit, előtörténetét, induló központi játéktárgyait, lőszerét és esetleges egyéni infókat. Ha valaki nem kapja meg szerda este 20:00-ig az jelezze itt a fórumban vagy bármely elérhetőségünkön (Kildar, Homár)

_________________
Lobster / Homár
avatar
Lobster

Hozzászólások száma : 1221
Age : 40
Registration date : 2008. Feb. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Szemüveg

Témanyitás by Keitel on Vas. Júl. 05, 2009 12:52 pm

Lehet, hogy eladom a mostani airsoft szemüvegemet, és veszek egy drágábbat, érdekel esetleg valakit?

http://www.airsoftgun.hu/catalog/product_info.php?cPath=89&products_id=912

Pontosan ez az, és ebben a boltban vettem.

Egy kis érdekesség: