Fallout - Élménybeszámolók

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Fallout - Élménybeszámolók

Témanyitás by Damien-Maelstrom on Vas. Júl. 12, 2009 10:10 am

Hehe.

Szóval élveztem a dolgot. Sajnos(?) annyi emlék, élmény, stb. ért, hogy majd részletenként írom le, főként reagálva a dolgokra. Smile
Addig is, élmény beszámoljatok! Smile
avatar
Damien-Maelstrom

Hozzászólások száma : 659
Age : 29
Tartózkodási hely : A Kettétépett Elme Birodalmában
Registration date : 2009. Feb. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése http://damien-maelstrom.freeblog.hu

Vissza az elejére Go down

Re: Fallout - Élménybeszámolók

Témanyitás by Skalle on Vas. Júl. 12, 2009 11:55 am

Jó volt, élveztem a játékot, a terep hangulatos volt és kellőképp elhagyatott, a szervezőknek pedig respect jár a szép munkáért. Amit viszont sajnálok (de sztem nem csak én), hogy túlságosan hamar vége lett a játéknak, legalább szombat éjféli befejezésre számítottam, bár tudom, hogy a játék "főszínpadán" már csak az M30-LKM vs. Bajtemetés-Műoroszok (utóbbi csapatot nem tudom, hogy igazából hogy hívták, de mindenki így nevezte őket) közötti mészárlás zajlott volna, meg az is közrejátszott, hogy még 7 játékos nem tudott/nem akart eljönni, de én személyesen még nem végeztem a küldetésemmel, mert lehet hogy megtaláltam a palackot, és kifizettem rá a gatyámat is, de a kedves bajtemetésiek, akiket megkértem arra, hogy vigyázzanak rá a kocsmában szépen fogták és beépítették az Auto-Docba (de ugyebár ez már elhangzott a végsőknél), úgyhogy még valahol megpróbáltam volna szerezni egy másik energiaforrást az Auto-Docba, hogy visszakapjam a palackot. Továbbá a végén már oda akartam adni Gübének a kódkártyát, hogy menjen be vele a bunkerba, és hátha talál ott egy energiacellát, csak ugyebár Panglossék fogták és amikor kivonultak IN-ből magukkal vitték az oxigénpalackot, ami kicsit rossz dolog volt, mert ha már egyszer az az egyetlen tárgy amivel be lehet menni a bunkerba biztonságosan, akkor már ne lehessen csak úgy kivinni a játékból, vagy legyen egy alternatívája (utóbbiról nem tudok hogy lett volna, de ha mégis volt akkor bocs). Aztán a végét úgy is el lehetett volna intézni, hogy akkor az M30 és LKM is eljátssza, hogy elmennek Bajtemetésből (mert ugye Kildar nekem említette is hogy el fognak menni LKM felé), kivonulnak IN-ből, és fináléként végleg elintézzük a raidereket (vagy ők is lelépnek) majd még egyszer bemegyünk a bunkerbe és miután én is megkaptam amit akartam, így én is lelépek, Damien pedig mint újdonsült seriff stabilizálja a helyzetet és kitakarít. Továbbá a karakteremről még annyit, hogy azért döntöttem úgy, hogy mégis a Seriff oldalára állok, mert az M30-tól megtudtam, hogy nemsokára lelépnek, úgyhogy akkor már kevésbé tudnának segíteni, és nem tudom, hogy a végén, amikor tévedésből szitává lőttek a kocsmában a társaim mennyire számít végső halálnak, tekintve, hogyha folytatódik a játék akkor még visszamehetek még és kitalálhatom, hogy az Auto-Doc közelsége miatt még meg tudtak menteni vagy valami hasonló, de mivel sokan ezt igazságtalannak tartanák én azt mondom, hogy Koppány végéről ne legyen kanonizált információ, ki-ki döntse el maga, hogyan végződhetett a története.
Tetszettek még a különböző effektek, a bunkerajtónál lévő robbantás nagyot dobott a játék hangulatán, ahogy a rádiókapcsolat is az LKM-mel. Különösen tetszett Homárék melléktörténete az orvosi kísérletekkel. Damien nagyon hitelesen játszotta el az önjelölt nemesből lett seriffet, az nagyon ott volt, amikor az M30 füstgránátos támadása után idegességében ordítozott (velem annyira, hogy a védőmaszkomon keresztül sikerült szembeköpnie Razz ), bár nem tudom hogy akkor outosan is ideges volt e (mondjuk én kicsit az voltam, miután az Auto-Docba szerelték be azt amiért a karakterem elvileg fél évig szenvedett), és Gübe is nagyon hitelesen játszotta el a ghoulját. A jelmezekért szerintem mindenki érdemelne egy vállveregetést, legjobban nekem Soloviel, Eglar és a Gem-féle csapat szerelései tetszettek. Egy szóval jó játék, jó társaság, jó hangulat, remélem jövőre lesz Fallout Larp 2 Wink


A hozzászólást Skalle összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Júl. 12, 2009 12:00 pm-kor.
avatar
Skalle

Hozzászólások száma : 366
Age : 29
Tartózkodási hely : Komárom
Registration date : 2008. Mar. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fallout - Élménybeszámolók

Témanyitás by Damien-Maelstrom on Vas. Júl. 12, 2009 12:00 pm

Nem, OUT-ban nem voltam ideges. Ezért is ment el a végére a hangom, ha ideges vagyok OUT-ban is, akkor nem hallgatok el ilyen hamar. (5 perc ordítozás Very Happy)

De az akkor is... beszaladsz, és 2 shotgun, 2 automata pisztoly, egy MP5-ös, és még 3 pisztoly nyit rád tüzet... laza volt. Aztán rájöttünk, hogy Te vagy. Sorry... Very Happy
avatar
Damien-Maelstrom

Hozzászólások száma : 659
Age : 29
Tartózkodási hely : A Kettétépett Elme Birodalmában
Registration date : 2009. Feb. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése http://damien-maelstrom.freeblog.hu

Vissza az elejére Go down

Re: Fallout - Élménybeszámolók

Témanyitás by Soloviel on Vas. Júl. 12, 2009 12:39 pm

Skalle! a probléma az volt, hogy nem kértél meg rá minket, csak letetted se szó se beszéd a palackot.
Szerintem azt hitted, hogy szóltál a bajtemetésieknek, hogy vigyázzanak rá.

Alapvetően ez egy igencsak jó húzás volt a törzsiektől, hogy elvitték az oxigénpalackot, kb. nekem úgy esett le a dolog, hogy "ha már mindenki utál minket itt ennyire, akkor dögöljenek meg a sugárzástól", és uccu neki elhúztak, mint a vadlibák, én Rivergard 2-n tettem hasonlót.

Nekem az volt az összes problémám, hogy nem értettem, hogy az M-30 miért gondol engem ellenségnek, amikor én végig semleges voltam, és segítettem csoporttól függetlenül mindenkinek, aki éppen a közelben volt és valami sebesülés érte, sokszor pénzt sem kértem a segítségért. Kántor is kapott ingyen és bérmentve érzéstelenítőt.

Nagash szerint nem biztosítottam külön az M-30-at erről, hogy én nem akarok nekik rosszat...hát nem tudom...aki ebből nem szűrte le, hogy nem akarok senkinek sem semmi rosszat, annak az empatikus érzéke mélyen a béka segge alatt van, az Áloroszok leszűrték, Bajtemetésiek leszűrték, Törzsiek leszűrték, Banditák leszűrték.

Tehát addig a pontig, míg Keitel szét nem lyuggatta a vállam 2 méterről a gázzal működő pisztolyával, ami nem kevés ideig sajgott utána (nem beszélve Gübéről, akinek a szájára került egy szép mély folt), pedig nem volt rajtam kevés ruha úgy gondoltam, hogy lelépek az M-30 karavánnal LKM felé, mert az LKM-mel úgy beszéltem meg a játék elején, hogy én lelépek velük kivizsgálni a járványt, nem kértem tőlük semmit ezért.

Bár mondjuk Keruaknak is igaza van abban, hogy ezt nem először játszottam be, hogy túl kedves karakterrel jövök és ezért engem akarnak elintézni, de így volt megírva előstoryban is, hogy ő jobb világot akar, ha már ez egy kicsit nagyon elcsesződött. Legközelebb majd mindenkinek az orra alá fogom dörgölni, ha hasonló karaktert hozok, bár én utálom a szájbarágó módszert, de ha ennyire szükséges, akkor konform leszek és alkalmazom.

Tehát kvázi, ha Keitel nem lő le két méterről, akkor valszeg sikerül elmennem LKM-be járványt írtani, ezzel megmentve még x embert.
Mindezt úgy akartam kivitelezni story szerint, hogy Bicsakot megtanítom kezelni az AutoDoc-ot, hogy legyen ő az új orvosa Bajtemetésnek.

Más problémám annyi volt csak, hogy a nem kocsival érkezőknek kisebb kék-túrát kellett megtenniük, hogy felérjenek a terepre, és buszjárat sem indult az állomástól, hogy elvigyen legalább az emelkedő tetejéig, ami így rendesen lefárasztotta az embert játék előtt.

Az alvási lehetőségek érdekesek voltak, az jó volt, hogy fix tető volt az ember felett, és így nem ázott el (oké Krix ezt nem mondhatja el), de eddig ezen játékon volt a legkeményebb talaj, alias beton, sajog is tőle mindenem, lehet a gumimatrac a megoldás.

Alapvetően viszont tetszett a játék, sajnálom, hogy egy mészárlás kellett ahhoz, hogy Bajtemetésen békét teremtsünk, jobb lett volna a Skalle által túl későn említett diplomáciai eljárás, csak a probléma, hogy addigra már kaptunk füstgránátot meg sok lövést fejre, aminek szerintem egy ideig biztos nyoma marad a delikvenseknél.

Megint olyan játékon lehettem, ahol nem hogy nem csinálhattam semmit, hanem azt se tudtam, hogy hova fussak, mert mindenhonnan a nevemet hallottam ordítani, így végül is nem kis vagyonra is szert tettem a játék során, s ha talán egy tisztább műtőm lett volna, akkor a játékosok nagy része még hajlandó is lett volna lefeküdni a földre, műtőasztalra, és akkor még autentikusabb lehetett volna a műtés. Hallottam is 1-2 műtés alatt, hogy szólítanak, hogy kellene a segítségem, de nem tudtam menni, mert nem gyógyító pap voltam, hanem orvos, és az orvosnak a műtés nem 2 mp.

Nem tudom ki látta, ki próbálta ki, de én nagyon örültem annak, hogy tudtunk alkotni IN-ben vízipipát, szerintem elég autentikusan is nézett ki. Elmondtam Shivannak, hogy szerintem mit hogyan kellene összepárosítani, ő meg összerakta.
Remélem a végén valaki elvitte magával, vagy kivágtátok a kukába, direkt otthagytam hátha valakinek megtetszik, mint Fallout Larp emlék.

Cápát sajnáltam nagyon, bármerre lépett, mindig őt lőtték le, becsülöm a kitartását.

Valszeg még lesz 1-2 másik élvénybeszámoló is, ami az én játékomat húzza le nagyon, de ezzel számoltam akkor, amikor ezt megírtam. Remélhetőleg a következő játékra tudok kocsival menni, és akkor a távolságot és a pihenést nem tűntetem fel kellemetlenségként.

Örülnék neki, ha újabbra is sor kerülne, lehet ki kéne próbálni a Cyberpunk változatot is, de ettől függetlenül maradjon meg szerintem a Postapokaliptikus stílus is, csak ki kell küszöbölni 1-2 hibát és beledobni újabb ötleteket, és uzsgyi neki, mehet tovább a játék.

Ismételten, köszönöm a szervezőknek a játékot!


A hozzászólást Soloviel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Júl. 12, 2009 6:45 pm-kor.

_________________
I'm not a geek, I'm a level 70 Paladin!
avatar
Soloviel

Hozzászólások száma : 730
Age : 32
Tartózkodási hely : Sokfelé, és sosem lehet elérni!
Registration date : 2008. Feb. 26.

Felhasználó profiljának megtekintése http://krulada.uw.hu

Vissza az elejére Go down

Re: Fallout - Élménybeszámolók

Témanyitás by Skalle on Vas. Júl. 12, 2009 3:46 pm

Damien: Ugyan, igazából ez bármikor megtörténhet, pl. amikor a végén airsoftoztunk és Ahrimannal, Gemmel, Keitellel és FrozenFlame-mel voltam, akkor egy körön belül Gem véletlenül lelőtte FrozenFlame-t, Ahriman és Keitel pedig egymást lőtték le, így 3 áldozata is volt akkor a friendly fire-nek Very Happy

Soloviel: Így utólag belegondolva tényleg jó lett volna, ha máshol lett volna a rendelőd, éppenséggel lett is volna rá elég hely, pl. a garázsok melletti kis épület mely teljesen üres volt (ez esetben sztem 100%, hogy túléled a tűzpárbajokat), vagy az M-30 épületének bal szárnya (ez meg mondjuk közelebb lett volna, de mégsem a konfliktusok epicentrumában) és habár eredetileg bajtemetési voltál senkinek sem volt igazából oka arra, hogy kinyúvasszon, sztem az M-30 akciója is inkább a Damien és Gemék ellen irányult, te inkább rosszkor voltál rossz helyen. A palackról meg annyi, hogy lehetséges, hogy tényleg nem szóltam, hogy vigyázzatok rá, de mivel már elvileg hónapok óta azt hajtogatom nektek, hogy a palack nevű energiaforrást keresem, ami úgy is néz ki mint egy palack, és ha lerakom a kocsmában, akkor legalább várjátok meg míg visszajövök és megkérdezitek, hogy berakhatjuk e az Auto-Docba, vagy ha annyira szükségetek lett volna valamilyen energiaforrásra, akkor szóltatok volna, hogyha módomban áll, akkor tegyek szert egy olyanra.
avatar
Skalle

Hozzászólások száma : 366
Age : 29
Tartózkodási hely : Komárom
Registration date : 2008. Mar. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fallout - Élménybeszámolók

Témanyitás by Damien-Maelstrom on Vas. Júl. 12, 2009 4:01 pm

De könyörgöm, ellenem miért?! Very Happy Very Happy Very Happy
Csak azért mert fehér ing/nyakkendőben voltam?... Very Happy
Vagy csak mert seriff voltam?! Very Happy
Vagy miért ellenem?!
Nem csináltam semmi rosszat, csak mászkáltam, és jegyzeteltem, hogy ki, mikor, hol és miért halt meg. Meg hányszor... (Szegény Cápa...)
Vicces.
Ahol tűzharc volt, és megjelentem, ott béke lett, ahol meg nem volt tűzharc és megjelentem ott rám támadtak... tiszta Vesztegzár a Grand Hotelben Very Happy

Hozzátartozik, hogy csak három embert öltem meg a játékban... Kölyköt (PG), miután rám lőtt, Mafo-t (Cápa), miután többszöri felszólítás után is bement a bunkerba, majd Kryx-et(Kryx), ki rám lőtt. Időrendben. Csak vérdíjjal próbáltam rendet tartani, meg a Bajtemetésieket megóvni... meg az egész kavarodásból kimaradni.
Idézet: "Az LKM, az M30, a fosztogatók és az ál-oroszok a vizes fiúval és a törzsiekkel együtt lemészároltathatja magát, akár mással, akár egymással, nem érdekel. De miért pont itt...?!?!?! Hagyjanak már ki ebből az egészből minket!!" - mindezt elkeseredetten, ordítozva, szinte őrjöngve. (Nem volt elég nektek, hogy túlestem egy agyműtéten, ezzel kigyógyulva az elmebetegségemből, meg kellett őrjíteni...? Very Happy)

No mind1. Félreértések akadtak - legalább megjárhattam az elmebetegség elég nagy skáláját karakterjátékban. Smile

És itt egy kis vicces IHM videó... Who the fuck is sheriff?!
avatar
Damien-Maelstrom

Hozzászólások száma : 659
Age : 29
Tartózkodási hely : A Kettétépett Elme Birodalmában
Registration date : 2009. Feb. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése http://damien-maelstrom.freeblog.hu

Vissza az elejére Go down

Re: Fallout - Élménybeszámolók

Témanyitás by Derszu on Vas. Júl. 12, 2009 4:48 pm

Mi megtudtuk azt amit meg kellett, megszereztük azt amit meg kellett (szennyezettségmérő). Aki megfigyelte a játékunkat kábé úgy szűrheti le hogy a nap felééig azon is keményen dolgoztunk hogy Bajtemetés egyszer LKM-el közös jövőt építsen. Bejutottunk a bunkerbe, a kihozott értékeket a bajtemetésieknek biztosítottuk, igyekeztünk valamiféle éber békét tartani. Erről akkor tettünk le amikor lelőttek, a kocsmában megmérgeztek, és egyáltalán a közbiztonság kártyavárként omlott össze. Ez nem egy rossz dolog volt egyébként mert sokott dobott a játék hangulatán. Én szeretem amikor megvan a játékban a balance. (Az áloroszokkal való összeveszés csak egy részben ennek köszönhető, viszont rádión LKM-ből jött parancs érteémében is legalábbis a bunker környékéről ki kellet őket ebrudalnunk. Szóval úgy döntöttünk hogy akkor felvesszük ami nekünk kell, visszaszerezzük a karaván elveszett (feltételezetten lopott) értékeit, és majd együtt elhagyjuk a környéket. A többi nem számított.
De egyébként a gázgránát az áloroszoknak volt szánva, és őszintén szólva amikor már ott voltunk az ablaknál, tudtuk hogy ők nincsenek bent, de ki nem dobta volna be (ez majdnem olyan hogy ha mér meggyújtottam, eldobom...). szóval szerintem kildar jól tette.

Derszu

Hozzászólások száma : 38
Registration date : 2009. Apr. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fallout - Élménybeszámolók

Témanyitás by Magitor on Vas. Júl. 12, 2009 5:25 pm

Hali!. De amúgy mi Ahrimannal ténylegesen orosz karik voltunk Very Happy. A vegyvédelmi rucit, és légzőgépet gyakorlatban nem nyúltuk le, hanem egyszerűen otthagytatok vele minket. Nekünk meg fogalmunk se volt hogy mi van odabent, hát gondoltam benézek, hátha találok érdekes dolgot, ami előtt megjegyzem elmentem de a fene se látta azzal a kis lámpával Very Happy Az jó volt ott viszont amikor jöttem ki mert látom hogy egy halott fekszik a bunker előtt 30mp ről csipog a palack, és egy fegyveres sziluettjét láttam, aki kiabált valamit csak annyira szuszogtam a maszkban hogy ne értettem, rá is lőttem azonnal (utána halottam is meglepődött az illető hogy mit keres nálam ilyenkor is fegyver, kicsit f....tam a sötétben, mert a ghoul mondta hogy vannak ott fajtársai, azt hittem lesznek ott Very Happy), utána már gyanús volt a sok ember kint, lelőttek ugye superstimmel meg még megtudott Bicsak gyógyítani. Aztán meg csak úgy otthagytatok a felszereléssel! Itt kicsit bepöccentünk, és megnéztük az lkmeseket, akik a törzsiek felével elhaláloztak, majd a raiderek akkor ránk támadtak, akkor láttam őket gyakorlatban inbe közelről elsőnek és utoljára, aztán a még vissza akartunk menni a bunkerbe akkor kerítettek hátra be a dobon a M30 lkm és még kitudja kik, azért itt hősiesen kitartottunk, nagy nehezen az oroszokat megint lekomandóztam (srácok nagyon nehéz ellenfelek voltatok! Ha nem lett volna magaslati előnyűnk akkor ledaráltok minket lazán!) aztán már nem bírtunk menekülni, amikor engem sisakon fejbe lövöldöztek Gemet is fejbe lőtték közelről, pucér kobakkal, TicTac is fejest kapott (Kildar Epic Shotgun Shooter Persk, Instant 15 luck Very Happy). Na ezután pöccentünk be igazán. A sheriffel megbeszéltük, hogy mindenkit lemészerolunk, vagy kiűzünk, hogy rendbe tegyük a települést, utánna már nagyon pörögtek az események, még a Doki is pisztolyt rántott, az ablakból az lkm másik oroszt megintcsak 15 luck ráérzésből akkr szedtem le amikor tényleg az ablak alatt volt, ő is meglepődőtt hogy hirtelen felbukkantam, és már reflexből dobatni akartam, de én is megvoltam lepődve rendesén és megrándult az ujjam a pisztolyon, ezer bocs érte! És perze közben puttyogtattam az mp5 tel hogy meglegyen a harci láz, Hatalmas Hangualt volt odabent. pl " A falakból jönnek elő" "Iván B+, ez most k.rvára nem az a pillanat!"
Most így hirtelen ami élénken él bennem, nagyon jó volt, nagyon tetszett, remélem lesz folytatás!
avatar
Magitor

Hozzászólások száma : 815
Age : 32
Tartózkodási hely : Debrecen, műhely, műhely.
Registration date : 2009. Jun. 23.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fallout - Élménybeszámolók

Témanyitás by Pangloss on Vas. Júl. 12, 2009 5:37 pm

Hogy ki az a Behajtó? Hogy nem ismeritek? Ó, őt igazából senki se ismeri, mert hol ilyen, hol olyan...

Nos, megmondjam őszintén, a játékon nem erre számítottam. Mert a játék sokkal jobb lett, mint amire számítottam. Egy "meghívásos alapú próbajáték" nálam azt sejteti, hogy változtatgatjuk a szabályokat, olykor menet közben, átírunk egy-két dolgot, vagy hasonló, esetleg gyakran szüneteket rendelünk el, hogy tisztázzunk ezt-azt.

De marhára nem ez történt. Maga a játék rövid volt, de nagyon gördülékenyen ment már az elejétől fogva. A szabályok tiszták és érthetőek voltak (bár a "'sztimpak" hatásfoka egyeseknél erősebb, másoknál gyengébb volt), és az IN-es játék pörgött ezerrel. Mindenki egymásra gyanakodott, születek összeesküvés elméletek, egyesek rendet akartak, mások vérmintát, és a tűzharcok is izgalmasak voltak.

Karakter szempontjából szerintem én különösen jól jártam, mert a karakteremmel az égvilágon minden történt. Lettek barátai, ellenségei, harcolt az ellenségeivel, menekült a barátaival az ellenség elől, dzsindzsázott, illetve próbált túlélni, és hasonlók. A karakterem (aki leginkább egy "Mercenary", szóval amíg van ki fizet, addig lő, információt hordoz, véd, és hasonlók) eléggé nagy jellemfejlődésen ment keresztül, ez leginkább Eglar karakterének (Lena Kovacs?) köszönhető.

Számomra a játéknak két csúcspontja volt.

1.: "Vitéz" Harkányi Leventével volt egy durva bunyónk. Szerintem a legjobb 1v1 harc volt, amit a Falloutból ki lehet hozni. A karaktereink személyes ellentéte maximális volt, utálták egymást, mint a szart. Végülis a baj kezdeményezője én lettem (A Baj Temetője meg a Doki, höhö), bementem a kocsmába, kihívni a sheriffet egy kis "tárgyalásra". Óvatlan voltam, amikor az ajtón kifordultam, akkor hallottam, hogy "Pssssszzzz", és mutatta, hogy beadott nekem egy drogos injekciót. Fél perc szünet, olvassuk a hatáskártyát. A Sheriff azt hitte, hogy a Kölyöktől kapott drogtól kidőlök, mint a megnummadt jófene, és akkor derül ki, hogy mit kapok? Pszycho drogot. Hatás: agresszivitás, kötekedés, függőség, és amíg tart a hatása, addig a fájdalom számára nem akadály, hogy többet gyilkoljon. Egy pillanatra out egymásra néztünk, és én megkérdeztem, hogy "Ugye tudod, hogy most mi jön?", mire ő: "Aha", és akkor kezdődött a mi half-contact pusztakezes harcunk. Szépen kibeleztük egymást, aztán jött Shivan, aki megdícsért minket, hogy mi legalább nem a kocsmában vertük halálra egymást. Konkrétan a sheriff a földre döntött, de beleesett a karakterem szöges boxerébe (thx Kildar). Valahogy a földön előrángatta a pisztolyát, és lőtt belém, de csak végtagot talált, bepszychozva az meg csak egy pofon a szarnak, de sérült karokkal már nem volt egyszerű tovább gyilkolnom. Végül Shivan végzett velem, aztán a szabályoknak megfelelően fölmentünk Damiennel az out részlegbe, és szarrá röhögtük magunkat az eseten.

2.: Menekülés a dzsindzsában Lena Kovaccsal. Igazából Girhes Emillel próbáltunk újra bejutni a bunkerba, ezúttal mégtöbb cuccot kihozni, meg megszüntetni a sugárzást és mérgesgázt. Kántor-Kildarral való elméletünk szerint a sérült atomreaktor okozza az egészet, így az LKM-től a légnyomás/szennyezettség mérővel megpróbáltuk volna bemérni a szivárgás helyét, és beszüntetni a bajt. Már majdnem elértünk M-30 bázishoz, amikor csettintésre bekövetkezett az apokalipszis: minden oldalról fegyverzaj hallatszott, majd Lena-Eglar rohan felém, "Ha élni akarsz, akkor fuss!" felkiáltással. Mivel mást nem tehettem, ezért Girhest otthagyva az akárhol, Lena-val sprinteltem ki a francba, az erdőbe, és valahol a domb melletti fás-magasfüves-gödrös helyek egyiként bújtunk meg, majd mivel mást nem tehettünk, IN-es beszélgetésbe kezdtünk, laza háromnegyed óra (szerinte talán még több is). A karakterem jelleme ezalatt sokat változott, és bérgyilkos, erkölcstelen, pénzhajhász léte ellenére megkapta a Tiszta Szív törzsi nevet (Brightheor, óangolul keresztelt el, és fogalmam sincs, hogy mennyire írom jól/rosszul). Majd ő megindokolja, hogy miért jutott erre a megállapításra.

Sokan panaszkodtak, hogy mások karakterei nem látják jól az ő karakterük helyzetét, és ellenségnek vélik, mikor nem az. Szerintem egy posztapokaliptikus kihalt városszerűségben, ahol egyszerre sok szálon fut a szarkeverés, erre lehet számítani. A Doki-t sajnálom, mert ő tényleg semmit se csinált, csak auto-doccal gyógyítgatta az embereket. Remélem, jövőre meglesz a műtője, meg a "pártatlan vagyok" feliratú pólója. Skalle érdekesen csapódott egyik oldalról a másikra, csak sajnos pont akkor akart Bajtemetés - M30 békét, amikor röpült a gránát, amit az én karakterem üzent Kildar karakterén keresztül a kocsmának. Remélem, fincsi volt Very Happy

A karakterem leginkább az M30 - LKM - Törzsiek szövetségben volt, bár néha kikacsintgatott bajtemetés felé is, ebből végül nem lett semmi. De legalább a játék végére már nem egyértelmű, hogy a fenti szövetségben inkább M30, vagy inkább törzsi emberke lesz belőle.

Szegény raidereket kicsit sajnálom, ők túl sok felé kerestek, és találtak bajt. Az alvással nekem nem volt bajom, mindkét éjszaka legalább hat órát tudtam majdnem folyamatosan aludni, mondjuk nummadós hideg volt, dehát ez van. Az esti kaja-pia-tábortűz dolgok jól voltak, és outban is összehaverkodtak azok, akik eddig nem tették volna meg, így sok új msn címre tettem szert.

Összességében nekem az egész egy nagyon-nagyon jó élmény volt, és örülök, hogy sikerült eljönnöm. Egyedül a "sztimpak"-os dolgon szeretnék egy finomítást, illetve bele kéne nevelni a játékosokban, hogy az "Add meg magad!", és a "Megadom magam!" felkiáltásokra nem lelövés a jutalom, hanem ha valaki eljutott odáig, hogy sikeresen megadásra szólítson, vagy meg akarja adni magát, akkor illik így tenni. A túszejtés, túszcsere program, vallatás, és hasonlók nagyon el lettek hanyagolva, ha jól tudom, akkor volt egy vallatás, de az is a "Bajtemetésiek elfogták és kivallatták egyik sajátjukat" volt.

Szóval örülök, hogy részt vehettem, mert egy élmény volt. Egy nagyon jó élmény.
avatar
Pangloss

Hozzászólások száma : 168
Age : 27
Tartózkodási hely : Budapest
Registration date : 2009. Jun. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fallout - Élménybeszámolók

Témanyitás by Eglar on Vas. Júl. 12, 2009 5:46 pm

Lena Kovač, helyesen írva.Razz
A Bryhtheort név eredetéről (az óangolul tudók, pl. Soloviel ne szóljanak be,h nem szó szt fordtottam, de az hülyén hangzott volna) meg arról, hogyan és miért maszatoltam össze Milánt vörös-fekete arcfestéssel ill. egyéb finomságokról majd akkor, ha már nem Kildar notiját bitorlom. Wink
avatar
Eglar

Hozzászólások száma : 787
Age : 32
Tartózkodási hely : Szombathely// egyetemi időszkban BP
Registration date : 2008. Aug. 04.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fallout - Élménybeszámolók

Témanyitás by Derszu on Vas. Júl. 12, 2009 6:15 pm

Egyébként nem írtam le a főkonzekvenciát amit mi végül levontunk a játék kapcsán: Van lehetőség ebben a dologban. Érdemes folytatni. Amin el lehetne már most gondolkozni, hogy mennyivel lehetne növelni a játékosok számát (szerintem még jócskán lehetne), erősebb fegyvereket lehessen-e behozni (ehhez most ez az fps korlát a legtökéletesebb volt), illetve néhány kissebb finomítás (stimpak és gyógyulás dolog... nem tudom hogy volt-e egyáltalán valaki aki elvérzett volna... két végtagsebbel is mindig "valahogy" kihúzták az orvosig/stimpakig stb.)

Derszu

Hozzászólások száma : 38
Registration date : 2009. Apr. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fallout - Élménybeszámolók

Témanyitás by Soloviel on Vas. Júl. 12, 2009 6:43 pm

Pangloss "Add meg magad" felszólítás ajánlatát díjaznám én is.

Panglos
Ez a póló jó ötlet, megcsinálom, más larpra is jól jön! Smile
Igazándiból a gránát füstjét láttam csak, de nem éreztem belőle semmit, egészen jól működött az összeapplikált gázmaszkom. Wink
Lehet mondjuk itt hibáztam el, ha bent maradok, netán máshol próbálok kimenni, nem a főbejáraton keresztül, akkor nem lövik el a vállam, s nem kell elnyomnom egy Stimpacket.

Eglar
Khm...najó, legyen, csak gyereknap alkalmából, nem szólok be érte! Smile

Derszu
Szerintem nincs gond az erős fegyverekkel, ha az erős fegyverekkel rendelkezők tartják a kellő távolságot, amit én kb. 5 méternél szabnék meg, mert közelebbről a fent említett embereknél azért maradtak szép sebhelyek. Továbbá teljes arcot lefedő maszkot is ajánlanék az erősebb fegyverek esetén.

_________________
I'm not a geek, I'm a level 70 Paladin!
avatar
Soloviel

Hozzászólások száma : 730
Age : 32
Tartózkodási hely : Sokfelé, és sosem lehet elérni!
Registration date : 2008. Feb. 26.

Felhasználó profiljának megtekintése http://krulada.uw.hu

Vissza az elejére Go down

Re: Fallout - Élménybeszámolók

Témanyitás by Lobster on Vas. Júl. 12, 2009 7:15 pm

Hali!
Erős fegyverek, és egyéb vélemény, kritika, észrevétel, javaslat dolgokat plíz próbáljuk meg a "Fallout - kérdések, válaszok, általános megbeszélések" topicba. Köszönöm.

Skalle:
- A játékot tovább terveztük, és valóban sokkal jobb megoldás lett volna az általad javasolt lezárás, legközelebb igyekszünk erre jobban figyelni. Halovány mentségünkre legyen mondva kicsit mások lettek az erőviszonyok mint amilyet terveztünk, és leginkább nem a játékosokon, hanem az uccsó pillanatban visszamondott emberkéken múlt.
Megjegyzem, az "vérvétel" project izgalmasabb része is emiatt maradt ki, hiszen az számunkra érdekes embereket csak 7-8 körültől kezdtük volna levadászni és "életmentő beavatkozást" végrehajtani rajtuk, mint Ashi-n is tettük Wink
- Az oxigénpalacknak nem volt pótlása, mivel kulcstárgyak elrejtése, játéktérről kijuttatása nem szerepelt a tervekben. Legközelebb a játék előtti ismertetésben kicsit jobban kitérünk az etikus szerepjátékra, mert megmondom őszintén nem áll szándékomban mindent duplikálni csak azért hogy felkészüljek az ilyen esetekre. Ahhoz túl sokat költöttem arra a cuccra.

Élmény: bár már meséltem, de ines téren a raidereknek nagyon sokat köszönhetek, hihetetlenül jól játszották a szerepüket, lazák voltak, de mégsem nevetségesek, és amikor arra kértem hogy segítsenek "vért venni" mindig nagyon hatékonyak voltak, bár a módszereik néha okoztak meglepetést... Smile Nem szó szerint kb ez történt.

Leonov: - Látjátok azt a piros felsős embert? Nah, azt kéne elaltatni egy kicsit, hogy vért tudjunk venni tőle.
Penge: - Azt ott? - kérdez vissza.
Leonov: - Igen.
Erre Penge halálnyugodtan előhúzza a pisztolyát, nyújtott karral klasszikus céllóvőpózban beáll, majd hátbalövi (vállba) Kildart.
Penge: - Tessék, úgy látom ad vért.

_________________
Lobster / Homár
avatar
Lobster

Hozzászólások száma : 1221
Age : 40
Registration date : 2008. Feb. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fallout - Élménybeszámolók

Témanyitás by Michael on Vas. Júl. 12, 2009 7:18 pm

Én szvsz élveztem a játékot. Bár hiányoltam a nyílt ghoul gyűlöletet. SZinte úgy kellet "kiharcolnom". Egyedül cápától kaptam meg a magamét " úristen én hozzád nyúltam! Biztos elkaptam valamit" szegény cápa... Egyszer rajtam ütöttek amikor a törzsieknél voltam vízért, és megpróbáltak velem fegyverestül alkudni. Azért egyszer revansont vettem. Szegény nagyon meglepődött amikor oda jött a serifhez seftelni és váratlanul lelőttem. Meg a kocsmában, amikor azt gondolta, hogy csak azért mert a kocsmáros nem engedi, nem lövöm le. Igen a száj lövés inkább meglepő volt mint fájdalmas. De ez vele járónak tartom. Aki széllel szemközt hugyozik...
A terep tetszett, az oda jutás már csak közepesen tetszett... A játék szerintem is gyorsan zárult le. Nekem kicsit össze csapott mód esett le. -Ezzel, meg ezzel megvolnánk. jó akkor egy nagy mészárlással zárjuk a napot. - szintű. A játék utáni airsoftozást élveztem. Jó volt profikkal és ellenük játszani. Én is várom a folytatást és szeretnék a képekre minél előbb szertteni Wink
avatar
Michael

Hozzászólások száma : 284
Age : 29
Tartózkodási hely : A körülményektől függ...
Registration date : 2008. Feb. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fallout - Élménybeszámolók

Témanyitás by Gem Kapocs on Vas. Júl. 12, 2009 8:00 pm

No, én is eljutottam odáig hogy leírom mégis mi a prés van. Smile

Igazság szerint az a két kurva orosz (Joszif=Ahriman, Krukov=Magitor) nem kellett volna. Tic-Taccal (Frozenflame) még ellettem volna, és talán nem baszogatott volna minket senki.
Az elején egy kicsit laposnak indult a játék. Nem tudtuk hogy a terepen ki-kicsoda, outból sem ismertük az embereket, így alapvetően jól kijátszottuk hogy körülbelül bizalmatlanul de nyíltan állunk ki mindenkivel beszélni. Hamar találkoztunk Koppánnyal, akkor még nemigazán értettük mit keresne, de legalább útba igazított minket a kocsmához Very Happy
Utána belefutottunk Derszu hadnagyba és hű társába, akit az egész játék alatt nem hallottam megszólalni INben Very Happy (Keruak ha jól emlékszem). Rövid meditálás után mi is arra a következtetsére jutottunk, hogy amíg ők nem keresik a társaságunkat, addig mi sem akarjuk az övékét keresni.
Ezután vééééégre megtaláltuk a kocsmát Very Happy Először még az őrült Leventével beszélgettünk, Tic Tac a 4. bemutatkozása után már erősen gondolkodott hogy lelövi Razz Mindenesetre egy érdekes élmény, akkor még a Dokiban és Ivanban sem igazán bíztunk, de ez rövidtávon jócskán megváltozott. Ezután kicsit csüggedt a lelkesedés Joszif és Tic Tac részéről, ők inkább elvonultak táplálkozni, valami miatt viszont volt egy olyan érzésem, hogy van ebben lehetőség, kell hogy legyen itt valami. Meg is találtuk ezt a valamit először Doki személyében, aki 1980-as születéséről beszélt. Rövid dilemma és az autodoc megvizsgálása után úgy döntöttem leütöm és kihallgatjuk, hál istennek gyorsan megértette hogy bizony első hallásra furcsak 130 éves emberről hallani Smile A kocsmában sikerült még pár információt szereznünk, amiken másnap el is indultunk. Egy viszonylag kényelmes, bár kicsit páradús alvás után uccuneki el is indultunk hogy folytassuk amit előző nap elkezdtünk. Az M30 karavánnál szétnézve Krukov barátunk szükséges alkatrészek után kutatott, én pedig mint kismajom a farkának úgy örültem meg a StimPlusnak amit megvásároltunk. Aztán találkoztunk a törzsiekkel, akik az újonnan érkezett fosztogatókra nehezteltek, majd az épületek átkutatása után az újdonsült seriffel karöltve kellemes kis tűzharcba keveredtünk a fosztogatókkal az épületben, melynek egy Kryx által behajított izé lett a vége. Radioaktív, ez volt minden amit én, Doki és Krukov, vagyis bármilyen kompetenciával rendelkező emberek mondani tudtunk róla, ezért inkább elpakoltattuk Emillel a ghoullal. Ezek után láttuk meg a bunker bejáratánál gyülekező tömeget. Mivel a bunkert előző nap megvizsgáltuk, és nyugtáztuk hogy Krukov a megfelelő alkatrészek birtokában ki tudná nyitni, felajánlottuk a segítségünket. Sikerült is aktiválnunk a teljes riadót Razz A bunkert ezután többen átkutatták, de az LKM közben elhagyta a helyszínt. Már ekkor hajtogattam a serifnek, hogy Koppánynál van egy istenverte kódkártya, amilyenről Emil emlegette hogy bennt a bunkerban szükség van rá. Persze nem hittek nekem. Végül Krukov barátunkat is bejuttattuk a bunkerbe hogy körülnézzen, sajnos a mai napig nem tudom mit hozott ki, ugyanis az LKM pattogni kezdett. Josziffal és Krukovval volt valami problémájuk, valami összeférhetetlenség vagy megbízhatatlanság, nem emlékszem pontosan. A lényeg hogy engem is lefektettek, és voltak köztük olyan vadmarhák akik úgy gondolták, azért mert MÁSVALAKI idióta volt valamikor, tényleg megpróbálok fegyvert rántani, amikor ketten ültünk vagy 6 ember kereszttüzében. Az elképzelés egyetlen problémája a két nálam lévő claymore akna volt de úgy gondoltam ha nem lesz nagy gond, inkább félreteszem őket későbbre.
Krukov kijött, lőtt, nem talált, őt viszont kétszer hátbalőtte egy figura, aki korábban mint "kereskedő" próbálta velünk felvenni a kapcsolatot. No sebaj, még jó hogy már megvettük a Stimplust, így a nálam lévő Stimpluszból és hamis Stimpackből már korábban elkészített Superstimet használva megmentettem Krukov életét. Ugyan rosszul érintette a lelkivilágunkat hogy a serif is az LKM-et segítette, de ugyanakkor megértettük hogy ő csak a békét akarja fenntartani a városában. Az LKM végül a Krukovtól ellopott felszerelésekkel elvonult az M30-al együtt, viszont otthagyták nekünk a teljes védőfeszerelést. Gyors outos gondolkodás utána dolog etikusságáról, szépen fogtuk és elrámoltuk a sugárvédő ruhát és a légzőkészüléket. Ezután visszavonultunk a kocsmába a seriffel és megállapítottuk: neki is elege van az LKMből és a fosztogatókból, nekünk is, ráadásul mi mindenkivel barátságosan viselkedtünk, csak arra emeltünk fegyvert aki ránk lőtt, ennek ellenére olyan fogadtatsban részesültünk amilyenben. Megegyeztünk a seriffel, kipurgáljuk az LKM-et. Szépen fel is vonultunka szálláshelyükre, ahol Derszu outos problémája miatt egy kicsit töketlenkedve ugyan, de likvidáltuk a két oroszt és az őket segítő törzsieket. Értékes felszerelésre, stimpackekre, némi lőszerre, kötszerre, hasonlókra tettünk szert. Ezután megérkeztek a fosztogatók. Hálistennek a hírük jobb volt mint a fegyvereik, így körülbelül 10 általáluk leadott lövés és a serif közbeavatkozása után a fosztogatók elvonultak. Itt használtam el az első Stimpackemet hogy Koppányt rendbe rakjam, úgy emlékszem a lába sérült. Sajnos az egyik házi Stimpacket sikerült hirtelen előkotornom, így némi rángatózás és görcs árán ugyan, de koppány életben maradt. Ezután visszavonultunk a kocsmába, beszélni Ivánnal, Dokival, egyeztetni a seriffel, és úgy általában kitalálni hogy mégis hogyan tovább. Épp időben indultunk el, ugyanis amint kiléptünk a kocsmából hogy körülnézzünk a bunkerben, Iván figyelmeztetett minket, az M30 és az LKM egyesítette erőkkel vadászik ránk. Irány a bunkerdomb, aminek az első részén megláttunk két emberalakot, így kénytelenek voltunk, korábban eltervezett jóis védelmi pozíciónkat feladva a domb hátuljához vonulni ahol beástuk magunkat. A lőszerhiány és Kántos hihetetlenül szerencsés találata után folytán elvesztettük Tic Tacot, Krukovnak és nekem viszont sikerült feltartani és megölni a két LKMest. Joszifnak valamiféle manók szállták meg a fegyvereit, mert illogikusan gyorsan kifogytak, vagy kizárólag akkor voltak hajlandóak tüzelni, amikor nem emberre fogta őket Very Happy Itt használtam el a maradék két Stimpackemet, hogy még korábban Tic Tac karját ls Joszif vállát rendbehozzam. Ezután viszont meglepetésként érkezett ismét a kereskedő, akivel megbeszéltük hogy egyrészt nemszükséges 3X fejbelőni hogy érezzem a gázos pisztolyt két méterről, msárészt ha legközelebb szól, én elfogadom hogy meghaltam Razz Ezután már csak a kialakult káoszban vetünk részt a kocsmában Iván és a serif oldalán a bajtemetésiekkel, immár Bajtemetés újdonsült polgáraként, iszonyatosan jó hangulatban töltve a játék végét Very Happy

Én nagyon élveztem a játékot, komolyabb játéktechnikai probléma ahogy én észrevettem nem volt, a szabályrendszer működött, bár ezek szerint volt ahol néhányan problémásnak ítélték emberek Stimpack használatát. A felszereléseinkkel MI nem voltunk tökéletesen megelégedve, lehetett volna szebbet, jobbat, többet, h lett volna rá időnk, sajnos nem volt. De legközelebbre szerzünke gy utánfutót Very Happy A többiek jelmezénél csak azt az egyet fájlaltam hogy sok jelmez nagyon tiszta volt, így még a szakadtabb darabokról is nehéz volt elhinnem hogy tényleg agyonnyúzottak. Igaz, nekünk ilyen szempontból szerencsénk volt, mivel a játék előtt két napig dolgoztunk egy műhelyben, flexelve, kalapálva, csiszolva, reszelve pedig nem kevés valódi kosz tapad az emberre Very Happy Praktikusan tehát a műhelyes cuccaink adták a felszerelések alapját.
Tetszett hogy igenis be kell osztani a lőszert, mi is sokszor újraosztottuk a készleteket a játék közben, hogy jusson mind Magitor MP5ösébe, mind a shotgunomba, mind pedig a gázos pisztolyokba. Mondjuk amennyire hallottuk, többen tartottak tőlünk, vajon minek cipelhetünk magunkkal ennyi fegyvert, de azthiszem ez egy pusztajáró csapatnál, amilyen mi is voltunk, nem kellene hogy különösebb meglepetést jelentsen.
Próbálom keresni még a negatív momentumokat, de őszintén megmondva OUTban a két fentin kívül nemigen tudok problémát említeni. Az INes dolgok teljesen más lapra tartoznak, az szigorúan a játék keretein belül maradt hál istennek, Derszuékkal legalábbis később nagyon jót sikerült CQBzni Wink
Ha valakit szombat éjjel nagyon zavartunk a zenével attól utólag is elnézést, úgy éreztünk kell most a lelkivilágunknak egykis muzsika, amit kérésre viszont le is halkítottunk.
Nemsokára felviszem gépre a Kildarnak ígért hangos naplózást, ha pedig kikerülnek a fényképek linkjei akkor lehet összevágok egy videót az audionaplóból, a képekből és egykis zenéből Smile
Röviden: jó játék, jó csapat, még ilyet, sokat!
avatar
Gem Kapocs

Hozzászólások száma : 1928
Age : 30
Registration date : 2009. Mar. 09.

Felhasználó profiljának megtekintése http://mentalpenis.blogspot.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fallout - Élménybeszámolók

Témanyitás by Lobster on Vas. Júl. 12, 2009 8:11 pm

Egy apró megjegyzés, mi a Prijot78-ból érkeztünk, és igenis naggggyon tiszták voltunk. Nem szoktunk még hozzá a felszínlakók igénytelen koszosságához Very Happy
ráadásul mi mindenkivel barátságosan viselkedtünk, csak arra emeltünk fegyvert aki ránk lőtt
Kivéve amikor a békés doktornőt és még békésebb technikai segítségét támadtátok meg mindenféle felszólítás, vagy békés megoldás nélkül... Pedig egyik sem emelt rátok soha fegyvert és másképpen sem ártott egyikőtöknek sem. Csak valami begőzölt vadember hagymázas látomását hittétek el inkább, mintsem megkérdezzétek a civilizált embertársaitokat... Ehh, tényleg buták a felszínlakók Very Happy

_________________
Lobster / Homár
avatar
Lobster

Hozzászólások száma : 1221
Age : 40
Registration date : 2008. Feb. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fallout - Élménybeszámolók

Témanyitás by Gem Kapocs on Vas. Júl. 12, 2009 8:22 pm

Addigra már kicsit fordult a helyzet, aki nem velünk az ellenünk, akit nem ismerünk az ellenünk Very Happy Kb. Ilyen logika (meg a kitűzött vérdíj) alapján kezdtek el Krukovék rátok vadászni, én ebből köszöntem kimaradtam Very Happy

Szerk.: jut eszembe szem és arcvédelem. Mint az a képeken látszik, volt nálam egy sisak az ilyen esetekre. A dolog iróniája hogy akkor egyetlen egyszer gondoltam hogy áh, minek cipeljem magammal? Razz
avatar
Gem Kapocs

Hozzászólások száma : 1928
Age : 30
Registration date : 2009. Mar. 09.

Felhasználó profiljának megtekintése http://mentalpenis.blogspot.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fallout - Élménybeszámolók

Témanyitás by Skalle on Vas. Júl. 12, 2009 8:40 pm

Egyébként szvsz ami a kocsmán sokat dobott az egyrészt az 50-es, 60-as évek beli zene, amit nem tudok hogy szombaton szólt e, de pénteken adta a kocsmarádió Very Happy továbbá a házi készítésű vízipipa, amit Sol és Shivan raktak össze Very Happy (részemről meg ugyebár az árlista amit felírtam Razz )

Amúgy Gem, sztem úgy lett volna nektek is teljes az élmény, ha ti is gyalog jöttök fel a helyszínre Razz (ugye nem tévedek hogy ti voltatok autóval? Smile )
avatar
Skalle

Hozzászólások száma : 366
Age : 29
Tartózkodási hely : Komárom
Registration date : 2008. Mar. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fallout - Élménybeszámolók

Témanyitás by Gem Kapocs on Vas. Júl. 12, 2009 8:45 pm

Tényleg mi voltunk autóval, viszont láttad milyen cuccmennyiségünk volt Very Happy Ha let volna utánfutónk 3X ennyit hozunk Very Happy
avatar
Gem Kapocs

Hozzászólások száma : 1928
Age : 30
Registration date : 2009. Mar. 09.

Felhasználó profiljának megtekintése http://mentalpenis.blogspot.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fallout - Élménybeszámolók

Témanyitás by Maia on Vas. Júl. 12, 2009 8:45 pm

Üdvözlet!

Nekem ez a játék több szempontból is nagy élmény volt. Mint háttérmunkás általában nem nagyon van lehetőségem kikerülni a játéktérre, de itt sikerült! Sőt elég sokat tudtam a terepen játszani, ami már önmagában is szuper volt, hát még az élmények! Az ominózus rajtunkütés pedig (bár OUT-ban ez az egyetlen negatív amit tapasztaltam, ugyanis rögtön ahogy leléptünk a lépcsőről IN-be, akkor ütöttek rajtunk, ami egy picit nem etikus, de erre jövőre gondunk lesz) rettenetes adrenalinlöket volt nekem! Very Happy Utána mikor fogoly lettem a legviccesebb az volt, hogy nem fegyvereztek le! Ott álltam a kocsma sarkában bunkóval meg töltött fegyverrel várva az alkalomra, hogy szökhetek, hiszen a vérmintákat vissza kellett juttatnom a Prijot78-ba. Aztán mikor Kántor bedobta az ablakon a gránátot, egyik pillanatról a másikra azt vettem észre, hogy egyedül vagyok a kocsmában. Két mozdulattal kimásztam az ablakba, és mikor konstatáltam, hogy a dobozt is magammal tudom vinni, felnyaláboltam és leugrottam. Asszem meg is húztam a kezem, de ezt sokáig fogom emlegetni.
Köszönöm azoknak a játékot, akik korrektek és etikusak voltak.

Jövőre veletek ugyanitt!? Razz
avatar
Maia

Hozzászólások száma : 18
Age : 36
Registration date : 2008. Jul. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fallout - Élménybeszámolók

Témanyitás by Skalle on Vas. Júl. 12, 2009 8:55 pm

Gem: tehát ha van utánfutótok, akkor hoztok egy atombombát is? Razz Najó, gondolom azt az arzenált mégiscsak nehéz lett volna gyalog felhozni, úgyhogy nem rovom fel nektek ezt Razz
Amúgy télleg, következő Falloutra kéne szerezni egy autóroncsot Very Happy (konkrétan nem Gemék autójára gondoltam, vagy hogy valaki más aki autóval jön annak szétverjük a kocsiját, hanem egy amúgy is roncs autóroncsot Razz )

Maia: az ugyanitt része nem rajtam múlik, de a veletek az sztem stimmel Very Happy
avatar
Skalle

Hozzászólások száma : 366
Age : 29
Tartózkodási hely : Komárom
Registration date : 2008. Mar. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fallout - Élménybeszámolók

Témanyitás by Damien-Maelstrom on Vas. Júl. 12, 2009 9:18 pm

Bőőőőőőőőőrd. (Bird.) Very Happy

Mámeg mindenki a sheriffet szidja. A sheriff csak nyugtot akart, hogy ismét alkothassa verseit.
Erre mindenki úgy hivatkozik rá, mint vmi elmebetegre... Very Happy

Csak annyi, hogyha valaki éppen le akart hentelni valakit, én vele tartottam, de _NEM EMELTEM FEGYVERT_! Ennyi. Békés, nyugodt, higgadt művészlélek volt. (Kitörte egy ember nyakát, előtte összevert kettőt, majd szombaton még egyet, majd szarrá lőtt 2 embert, majd ordítozott, és mindig bajba került, de hála az Irish' Luck perknek, mindig megúszta valahogy... Wink)

No, reflektálok még, csak most megint hullafáradt vagyok. Valamint, mivel nem akarok szégyenben maradni, írni fogok én is egy hosszabb, minden részletre kiterjedő beszámolót... (lealázok mindenkit a hosszával, csakazértis. Ez különben Fanni bosszúja, mert ő unatkozik itt mellettem...)

Szal, jó éjt.
Meg bőőőőőőrd.
Meg:
You spin me right round, baby right round,
Like a record baby, right round, round, round... Very Happy
avatar
Damien-Maelstrom

Hozzászólások száma : 659
Age : 29
Tartózkodási hely : A Kettétépett Elme Birodalmában
Registration date : 2009. Feb. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése http://damien-maelstrom.freeblog.hu

Vissza az elejére Go down

Re: Fallout - Élménybeszámolók

Témanyitás by Soloviel on Vas. Júl. 12, 2009 10:21 pm

Gem
Nem 130 éves volt a Doki, hanem több, mint 200, de lényegtelen végül is, asszem Emil is ennyi idős volt, csak ő ghoulként.

Skalle
Ha felviszed a terepre darabonként, akkor adok neked egy traktort is. Smile

Damien
Kihagytad, hogy "you touched my trallalla, my ding ding dong" Very Happy

_________________
I'm not a geek, I'm a level 70 Paladin!
avatar
Soloviel

Hozzászólások száma : 730
Age : 32
Tartózkodási hely : Sokfelé, és sosem lehet elérni!
Registration date : 2008. Feb. 26.

Felhasználó profiljának megtekintése http://krulada.uw.hu

Vissza az elejére Go down

Re: Fallout - Élménybeszámolók

Témanyitás by Gem Kapocs on Hétf. Júl. 13, 2009 8:37 am

Skalle: Hát ha lett volna utánfutónk akkor még 60m hegymászókötél teljes mászófeszereléssel, bogrács, a fél műhely velünk jött volna és még játék előtt vettünk volna PVC-t hogy legyártsuk a páncéljainkat amik így max a legközelebbi játékra lesznek meg. Razz
Sol: A lényeg hogy egy kicsit furcsa és meglepő volt INben hogy a Doki az 1980-as éveket emlegeti és nem kifejezetten adott okot a bizalomra Very Happy
avatar
Gem Kapocs

Hozzászólások száma : 1928
Age : 30
Registration date : 2009. Mar. 09.

Felhasználó profiljának megtekintése http://mentalpenis.blogspot.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fallout - Élménybeszámolók

Témanyitás by Soloviel on Hétf. Júl. 13, 2009 8:59 am

Amúgy bármi más okból is emlegethette volna, mondjuk, hogy a nagyapja mesélt neki róla a xy bunkerben. Smile

Amúgy pedig előző hsz-ből kimaradt a régi zenére vonatkozó válaszom, igen pénteken szólt, és hangulatos volt, aztán valaki odament hozzá és elbaszta, valszeg ugyanaz az ember volt, aki elvitte az energiakártyát az IN-es rádióból. Utóbbiért nem jár picsán rúgás, de egy OUT-os tárgy rongálásáért igen. Bár valszeg ezek után nem fog jelentkezni a tettes. Mindegy most már.

_________________
I'm not a geek, I'm a level 70 Paladin!
avatar
Soloviel

Hozzászólások száma : 730
Age : 32
Tartózkodási hely : Sokfelé, és sosem lehet elérni!
Registration date : 2008. Feb. 26.

Felhasználó profiljának megtekintése http://krulada.uw.hu

Vissza az elejére Go down

Re: Fallout - Élménybeszámolók

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.