Fallout LARP 2009 - Aftermath

Go down

Fallout LARP 2009 - Aftermath

Témanyitás by Kildar on Hétf. Júl. 13, 2009 2:19 pm


Az, ami egyszerű gyülekezőnek indult az M30 érkezésének apropójára, véres mészárlásba torkollott. Bajtemetés órákon át pisztolyok, puskák, és gépfegyverek tüzétől volt hangos, de végül a fegyverek elhallgattak. Lássuk hát, mi is történt...


Bajtemetés polgárai előző seriffük eltűnése után hamar rendbe szedték magukat, és a falu sem maradt sokáig seriff nélkül - Vitéz Harkányi Levente nevezte ki magát ezen pozícióra, és keménykezűen lecsapott az összes rendbontóra. Az Auto-Doc és a nagy hatótávolságú rádió megjavítása után mind Báthory Farkas doki rendelője, mind Simonyi Iván kocsmája felvirágzott, a szétlőtt központi épületet hamar sikerült helyrepofozni, az erre járó utazók pedig egyre több pénzt hagytak itt, bár volt, akinek esetében pont hogy kevésbé előnyösen változott a helyzet...


Az M30 a csatározások után már korántsem olyan szívesen látott vendég bajtemetésen, mint eddig volt. A Behajtó továbbállt a sólyomhegyi nomádokkal, kik befogadták maguk közé, a többiek pedig a túlélő Krasznüj Szojuz katonák társaságában tovább indultak LKM felé, ahol szokásukhoz híven túladtak az összegyűjtött áruikon, igencsak tetemes pénzösszegekért. További útjaikon már csupán pár órára táboroznak le Bajtemetéstől nem túl messze, de nem is túl közel, elcserélik a bajtemetésiek követével a szükséges árukat, majd gyorsan tovább is állnak - sem Kántornak, sem Harkányinak nem áll érdekében megismételni a legutóbbi kínos közjátékot.


Derszu hadnagy és a felcser az M30-at kísérve hősként tértek vissza LKM-be a szennyezésmérővel, az LKM mérnökei pedig ennek segítségével napokon belül felderítették a kadmiumszennyezés forrását - egy nemrégiben megjavított víztartályhoz felhasznált fémlemezen volt kadmiumtartalmú festék - így hamar sikerült megakadályozni a "tüdővész" továbbterjedését, ezáltal a Szojuz vezetősége mindkettejüket előléptette és kitüntette. A Bajtemetésen hozzájuk csapódott Desmond Miller LKM-ig kísérte az M30-at, ahol Kántor ígéretéhez híven bőségesen meg is jutalmazta, ám ezután már nem szólnak róla feljegyzések...A két sólyomhegyi nomád, Bütykölős Berold és Jari visszaindultak a Sólyomhegy irányába újdonsült "testvérükkel", a Behajtóval. Egészen Metropoliszig jutottak, amikor az alagutakban navigálva egy idősödő asszonyba botlottak, aki mielőtt eltűnt a mellékalagutakban, csak ennyit mondott: "Ezt Kántor fiam küldi", majd egy gyűrött papírt nyomott Jari kezébe. A papiroson olvasottak alapján Jari bosszúja már nem várat magára sokat, a Behajtó és Berold segítségével pedig a siker már-már elérhető távolságba kerülhet. Hogy Berold mit csinált ezután? Tovább járta a síneket, az elektromosság titka után kutatva...Bicsak, Tic-Tac, Joszif és Krukov, a négy bajkeverő, bajtemetési polgárjogot kapott a csatározásokban nyújtott segítségükért cserébe. Ez számukra több volt, mint elég, hiszen megkaptak mindent, amire csak szükségük lehet. Bicsak, miután sikerrel elkerülte, hogy Kántor vagy az M30 bármely tagja felismerje benne a Kereskedőcéh megkárosítóját, szintén itt húzta meg magát, és ahogy tellt az idő, a hatalmasok mondhatni megfeledkeztek róla...A Skorpió testvérek elég rosszul jöttek ki a dologból, lőszer és gyógyszerek nélkül hagyták ott a bajtemetései ütközeteket, de a legfontosabb tulajdonaik megmaradtak - az életük és a szabadságuk. Délebbre vándoroltak, ahol állítólag valamilyen módon felszereléshez jutottak, és most már ki tudja, hogy hol folytatják kétes üzelmeiket...Mafo legendás szerencséje úgy tűnik fogytán van - seftelései és üzletkötései ugyan sikerrel jártak, de Bajtemetést jópár friss sebhellyel hagyta el, és feltehetően néhány hónapig még erősen sántítani fog. Az éj leple alatt hagyta el a falut, és azok, akik jelen voltak a bajtemetési csatározásoknál, többé nem látták.Ratolt fia Koppány, miután jópár golyót kapott egy félreértés révén, eltűnt Bajtemetésről. Hogy él-e, vagy meghalt, senki sem tudja. Egy biztos: az események után néhány héttel a Palack eltűnt az Auto-Docból. Ugyan sikerült egy másik energiacellával pótolni, de az, hogy Koppány szerezte meg, vagy valaki más lopta el, tovább fűzve a Palack kalandos útját, sose derült ki.

Már csak két személy sorsa van hátra: Leonov és Nagyezsda, a Prijot 78 két küldötte. Leonov a bunker előtt lelte halálát Kántor sörétei által, de Nagyezsda épp Kántor tévedésének köszönheti túlélését: a gáztámadást kihasználva elmenekülhetett Bajtemetésről, táskájában a CBK78 által kért mintákkal...A hozzászólást Kildar összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 10, 2010 2:44 pm-kor.
avatar
Kildar
Diktátor
Diktátor

Hozzászólások száma : 2651
Age : 30
Tartózkodási hely : Celldömölk/Veszprém/Vonat/Erdő
Registration date : 2008. Feb. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése http://sites.google.com/site/demgardikronikak/

Vissza az elejére Go down

Re: Fallout LARP 2009 - Aftermath

Témanyitás by Gem Kapocs on Szomb. Júl. 18, 2009 7:34 pm

Egy ismerősöm feltette ma délutána kérdést:
"Mitől volt olyan jó ez a fallout larp?"
Itt elgondolkodoztam egy pillanatra:
"Szerintem mert két napra tényleg elhittük hogy a posztnukleáris magyarországon vagyunk."

avatar
Gem Kapocs

Hozzászólások száma : 1928
Age : 30
Registration date : 2009. Mar. 09.

Felhasználó profiljának megtekintése http://mentalpenis.blogspot.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.