FOPP2010 - Epilógus anyaggyűjtés

Go down

FOPP2010 - Epilógus anyaggyűjtés

Témanyitás by Kildar on Kedd Aug. 03, 2010 11:34 am

Üdv minden játékosnak!

Ennek a témának az lenne a célja, hogy a korrekt epilógushoz pontosan és időrendben összeszedjük a játék eseményeit. Arra kérnék mindenkit, hogy tömören, időrendben írja be azokat az eseményeket, amik őt érték, nem firtatva azt, hogy a másiké hol pontatlan, vagy éppen hogyan kellett volna szerinte a másiknak csinálnia a dolgokat - itt most csak az számít, hogy ki hogyan élte meg az eseményeket.
avatar
Kildar
Diktátor
Diktátor

Hozzászólások száma : 2651
Age : 30
Tartózkodási hely : Celldömölk/Veszprém/Vonat/Erdő
Registration date : 2008. Feb. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése http://sites.google.com/site/demgardikronikak/

Vissza az elejére Go down

Re: FOPP2010 - Epilógus anyaggyűjtés

Témanyitás by Pangloss on Kedd Aug. 03, 2010 11:50 am

Ivan Alekszandrovics Pretyakov

Célok: Amnesztia szerzése saját maga illetve a Cydonia tagjai számára, a múltban elkövetett bűnökért a metropoliszi ügynökön keresztül.

Első nap: Berendezkedés, ismerkedés, beszélgetés, pár kisebb rosszullét. A karakteremet hamar megismerte a közönség, Géter városkája, este a kocsmában már minden régi bajtemetési ismerőssel váltottam néhány kellemes, vagy kellemetlen szót. Kereskedési lehetőségek felmérése, alap információgyűjtés.

Második nap: Nitro is megérkezik. Kommiszár urammal és Bástyával való haverkodás. Az elsővel való haverkodás a másodikkal való együttműködés feltétele. A Kommiszár felkér, hogy technikai részről szervezzem meg a lezárt Szikla labor feltörését, ő biztosítja a katonai védelmet. Nitro segít a bunker robbantásos kinyitásában, én benne vagyok abban a háromfős osztagban, akik átvizsgálják az épületet. Minden dokumentumot még a leadás előtt elolvasok, illetve jelzem a kommiszár felé, hogy ezekre a dokumentumokra nekem szükségem lenne. A kommiszár nem adja át őket azonnal, de hajlik az elképzelésre. Az első sikeres kereskedelmek lebonyolítása, anyagi helyzetünk gyorsan átlépi a nullát, és a szolid meggazdagodás felé mutat. Közben problémák a városban. A Cydonia igyekszik kimaradni fegyveresen az egészből, és információkkal belefolyni minél inkább. Nyitott füllel való járás. Iván a Cydonia nevében elfogadja a bajtemetési polgárjogot. Jópár szívesség tevése Bicsak-Alekszejnek, indokolatlan mennyiségű cigaretta elszívása. A kért dokumentumokat a délután folyamán sikerül megszereznem a Kommiszártól. Haverkodás a törzsiekkel, illetve végignézése a Szent Konzerv Dicstelen Megszerzésének Csupa Nagy Kezdőbetűvel. Kereskedelmi ügyletek lehetőségének felvetése Gter-i ghoulokkal, Acélkerék törzzsel, illetve a Kétfejű Szarvas törzzsel. Késő este a Futó-ról szóló dokumentumok megszerzése az ex-kommiszártól. (Fegyveres konfliktust a kaszinóban vészeltük át. Minden békítő kísérletem kudarcba fulladt.) Információért cserébe egyezség a Hegyivadászokkal, technológia információért. Információ - Technológia csereegyezség a félnomád (alvó sziklaügynök) kereskedőkkel is. Több, "pozitív" hangvételű tárgyalás Bástyával. A szabadon kallódó Szikla adathordozó megszerzése, információk átnézése, az adathordozó eladása Bástyának lőszerért és stimpakért cserébe.

Harmadik nap: A Bástyával való egyezség az amnesztiával kapcsolatban hazugság. A karakteremet félrehívják, és lemesterlövészkedik. Megpróbál magának beadni egy stimpakot, de Bástya átvágja a torkát. A Cydonia többi tagjának reakciója megkésett, és tétova volt: Ivan Pretyakov végső halált hal.
avatar
Pangloss

Hozzászólások száma : 168
Age : 27
Tartózkodási hely : Budapest
Registration date : 2009. Jun. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: FOPP2010 - Epilógus anyaggyűjtés

Témanyitás by Damien-Maelstrom on Kedd Aug. 03, 2010 12:06 pm

Péntek
- megérkezés, beszélgetés a helyiekkel.
- lőszervásárlás a vándorkereskedőknél - ahol a komisszár túszul ejt, majd bekísérteti magát a városba, de nem történik baj
- további beszélgetések
- megegyezés a komisszárral, hogy amíg itt vagyok támogatom

Szombat
- bejelentkezés a komisszárnál
- a sziklás vadászok ártalmatlanná tétele
- robbantás utáni romfosztás
- a talált dolgok közül leadni pár dolgot, kupakokat, stimpack porokat megtartom. Leadok a komisszárnál egy nagy adag papírt, és két energiacellát, de megtartom magamnak a mechanikus végtag teljes (1. oldal, 2. oldal) tervét
- a terv eljuttatása Bicsakhoz
- balhé a hegyivadászok és a nomádok közt - az egyik h.v. gyomrának szétlövése, majd a gyógyultak bekísérése a komisszárhoz
- az előbbi két h.v. testőre megtámad engem és a komisszárt
- pihizés, beszélgetés, hol a főépületben, hol a kaszinóban, hol a vándorkereskedőknél
- a komisszár darabokra robban, a h.v.-k közlik velem (öten...), hogy a nomádok tették. Eléggé "basszameg" szituáció, próbálok kedvesen mosolyogni...
- elküldöm a cydoniásokat a komisszárért, majd közben elmegyek tárgyalni a nomádokkal
- kapunk fél óra haladékot
- kimenekítem azokat akik nem akarnak harcolni
- hesszelgetés a vándorkereskedőknél/a kaszinóban, néha megnézem, hogy mi a helyzet és tájékoztatom róla a többieket
- behal az ostrom, a komisszár felkér, hogy segítsek neki rendet tenni
- a tárgyalás
- hesszelgetés/beszélgetés tovább, főleg a vándorkereskedőknél
- meghal a karbantartó
- az első ember, aki jön velem Bajtemetésbe: a kocsmárosné aranyvirág.
- a második ember aki jön velem (vissza) Bajtemetésbe: Báthory "Doki" Farkas
- alku a cydoniával, hogy kapnak raktárat, egy évig ingyen, cserébe szereznek nekünk víztisztítót, és Bajtemetési polgárok lesznek (+4, összesen eddig +6)
- alku a ghoulokkal az erőműről
- alku bástyával a kereskedelemről
- a vándorkereskedők áthelyezik központjukat bajtemetésbe (legalábbis megígérik)

Vasárnap
- Iván Alexander Pretyakov tájékoztat arról, hogy kibővült a cydonia Léna Kováccsal (+1, összesen +7)
- Keitel karaktere (bocsánat, elfelejtettem a nevét) is megígéri, hogy velem tart Bajtemetésbe (+1, összesen +8 )
- Bástyáék kivégzik Iván Alexander Pretyakovot (+ -1, összesen +7)
- Léna kovács eltűnik (+ -1, összesen +6)
- az egyik törzsi (a kopasz...) is jön velünk Bajtemetésbe (+1, összesen +7)
- (és ebben nem vagyok 100%-ig biztos, hogy mi is történt pontosan, de), a cydonia maradék tagjai vállalják a Bajtemetési polgárságot/eddigi megállapodásokat
- felkészülünk egy rohamra a civil épületben, ami végül elmarad
- visszatérünk Bajtemetésbe, ott üdvözöljük Simonyi Ivánt, Girhes Emilt, és Tic-Tac-ot.

Összegzés: 7 ember, technológia, és két paktum Bajtemetés részére, valamint érkező kereskedők
avatar
Damien-Maelstrom

Hozzászólások száma : 659
Age : 29
Tartózkodási hely : A Kettétépett Elme Birodalmában
Registration date : 2009. Feb. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése http://damien-maelstrom.freeblog.hu

Vissza az elejére Go down

Fallout 2010

Témanyitás by Keitel on Kedd Aug. 03, 2010 12:31 pm

Yurek, Metropoliszból érkezett kereskedő

Péntek: érkezés, kocsma berendezése, kereskedés. A nap végére megszerzem a tekerős rádiót a bútorokért cserébe, de csak másnap kapom meg.

Szombat: reggel átveszem a rádiót, amit hamar el is cserélek, a következő cél egy nuka cola quantum megszerzése. Ez 20 kupak volt, így jó sok mindent el kellett adnom. A D épület első ostrománál védő, 2 támadót sikerült leszedni, majd az emeleten a harmadikra tüzelve egy másiktól találatot kaptam.

(Innentől már kiálltam a játékból, úgy terveztem véglegesen, majd vasárnap mégis kedvem támadt játszani egy új karakterrel, de mindenki a régit ismerte fel ebben is, mivel az alapruházatom nem változott, csak a sapka meg a fegyver, így inkább maradtam a régi karakterrel kerülve a magyarázkodást.)

Vasárnap: némi kereskedés, végül csatlakoztam a Bajtemetésbe tartókhoz letelepedési céllal.
avatar
Keitel

Hozzászólások száma : 437
Registration date : 2008. Feb. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: FOPP2010 - Epilógus anyaggyűjtés

Témanyitás by Spectre on Kedd Aug. 03, 2010 12:39 pm

-Péntek: mivel éjjel érkeztünk, ezért a játékból már kimaradtunk.
-Szombat: reggel azonnal két részre osztottam a csapatot, Magiék egyből el is kezdtek tombolni. Mivel már korán úgy jöttek hozzám emberek, hogy mit keresnek itt a hegyivadászok, elkezdtük játszani a hülyét. Sajnos a hittérítőkkel nem sikerült felvennünk a kapcsolatot, mivel Magi azzal kezdte, hogy lekéselte az összeset (nem hiszek benne, hogy előbb ronggyá lövök mindenkit, aztán elkezdünk velük haverkodni). Volt egy igen elfuserált támadásunk a törzsiek ellen, ezután a kísérlet után már nem is nagyon próbáltunk feléjük menni.
Bástyával elkezdtük kiépíteni a kapcsolatot, felfedett előttünk néhány információt, amiért cserébe én közöltem vele, hogy a komisszárt lehet, hogy kisebb baleset fogja érni. Ez a kisebb baleset hamarosan be is következett. Sajnos a rohadék túlélte a dolgot, de vasárnap reggelre tartogattunk még egy gyilkossági kísérletet (mondjuk addigra spontán elhalálozott).
Magiéknak eléggé forróvá vált a lábuk alatt a talaj, így mondtam nekik, hogy szedjenek össze mindent amit tudnak, és lépjenek le. Kirámolták a fogadó melletti szobából a cydoniás cuccokat, majd rövid úton távoztak.
Szombat este még elintéztük, hogy Géternek véletlenül se legyen katonai vezetője (Kádár Lehel tömeges lelövetése), majd elvonultunk aludni.
-Vasárnap: reggel meglepődve hallottuk, hogy a komisszár eltűnt. Hamarosan lelépett Bástya is, így mi is úgy éreztük, hogy nekünk már nincs sok keresni valónk itt. A kaszinóból megpróbáltuk először békésen kihozni a bent lévő két törzsit, de a kaszinós nagyon el kezdett pattogni, hogy ez semleges terület, így kénytelenek voltunk fegyverrel kényszeríteni őket az együttműködésre. Eddigre már a törzsiek is felfegyverezték magukat. Némi tűzharc után Soós kapott néhány tiszta fejlövést, így szegény végleg elhalálozott, mi pedig távoztunk a sebesült törzsivel. Őt gyorsan eladtuk a géteri ghouloknak, majd némi füstöt magunk után hagyva távoztunk.

_________________
"Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."
"One must admire how well the laws of physics were written."
avatar
Spectre

Hozzászólások száma : 468
Tartózkodási hely : Magyarisztán banánköztársasága
Registration date : 2009. Mar. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: FOPP2010 - Epilógus anyaggyűjtés

Témanyitás by Eglar on Kedd Aug. 03, 2010 2:30 pm

Péntek - Érkezés a városba Bütykölős Berolddal. A céljaimat firtató kérdésekre azt válaszolom, hogy egy régi barátomat keresem, akit Ivannak hívnak. Véletlenül meg is találom, csak épphogy nem áll velem szóba. Némi mászkálás a fogadóban, spontán épület-átkutatás Berolddal, ő előbányász egy naplóbejegyzést a romokból. Találkozás a Gépemberrel meg a Cydoniával. Megkapjuk a Komisszártól az első megbízást: kerítsük elő neki Bástyát, cserébe kapunk kosztot és kvártélyt. Megtesszük. Utána fel vagyunk bérelve a másnap reggeli fegyverregisztrációhoz szekusnak.

Szombat - Berolddal besegítünk a fegyverregisztrációnál. Megbeszélem a Komisszárral, hogy fizetségnek infót akarok. Aztán el vagyunk küldve házbontást felügyelni. Lejelentéskor elmondom a Komisszárnak kifélék Spectréék, és megállapodom vele, hogy mivel ő (legalábbis nekem azt mondta) el akarja fogni Spectrééket, ha ez megtörtént, akkor kiszedi belőlük az infókat, ami nekem kell, cserébe azért, h én itt melózok neki. Ezek után Berolddal hírt kapunk arról, hogy valamiféle törzsi csoport érkezett. Csakhamar meg is találnak minket, és némi ismerkedés után meghívnak magukhoz. Összebarátkozás a törzsfővel, felfedem előtte, hogy Spectréék Hegyivadászok, de mielőtt elrohanna lődözni rájuk, pontosítok, hogy én igazából Spectréék főnökéig szeretnék eljutni, mire ő felajánlja, hogy segít elfogni és kivallatni őket. Én függőben hagyom az ajánlatot, meg akarom várni, hogy mire jut a Komisszár. Utána törzsiekkel mászkálás, kétszeri szitává lövődés, életre vergődés Báthory dokinak és az AutoDocnak köszönhetően. Mire valahára összekaparom magam, azt hallom, hogy a Komisszárt fölrobbantotta Spectre, és megpróbálták rám verni a gyilkosságot. Kibújok a törzsi akcióban való részvétel alól , és beülök Bicsak kaszinójába kivárni, mi lesz a dolog vége (és rájövök, fizikai képtelenség, hogy ők elfogják a Hegyivadászokat). Utána törzsiekkel rohangálás Konzerv-ügyben. Este Ivan felajánlja a Cydonia-tagságot, amit a későbbi lehetőségekre gondolva elfogadok. Még azt is hajlandó lennék lenyelni, hogy másodrendű állampolgár legyek Bajtemetésben. Nekem csak a papírok kellenek, és az, amit a Cydonia-tagság biztosít.
Majdnem szemtanúja leszek Ölyv lelövetésének.

Vasárnap - Már csak az indulásra várunk. Elmegyek a törzsiekhez búcsúzkodni, találkozom Ölyvvel, akit megmentettek. Ölyv beszélni akar Ivannal, tehát megyek elvinni az üzenetet. Félúton járok, mikor lövéseket hallok. Arra érek vissza, hogy Ivan halott, a csapatnyi Hegyivadász meg ott gyülekezik, ami gyanús, sprint vissza a törzshöz, lejelentem Ivan halálát. A törzsiek mindenképp vért akarnak, nekem viszont elegem van a lövöldözésből és a halálból, és inkább csatlakozom a két törzsi lányhoz, akik magukra vállalták, hogy hazaviszik a Nagy Konzervet a törzs otthon maradt részéhez. Remélhetőleg célhoz is érünk.

szerk. Damien, a karakterem igaz, hogy csak a nevét tudja leírni, de azt úgy írja: Lena Kovač Very Happy (törzsi nevén meg Jari)
avatar
Eglar

Hozzászólások száma : 787
Age : 32
Tartózkodási hely : Szombathely// egyetemi időszkban BP
Registration date : 2008. Aug. 04.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: FOPP2010 - Epilógus anyaggyűjtés

Témanyitás by Ashi Valkoinen on Kedd Aug. 03, 2010 5:49 pm

Péntek
Megékeztünk Jarival Gterbe. Az első órákban elég kevés emberrel találkoztunk, és nem is voltak nagyon szimpatikusak. Ölyv, aki azt mondta magáról, befogadták egy törzsbe, meglepően sokat és nyíltan kérdezősködött, ráadásul többször láttam Harkányival is, aki annyira nem szívlelt minket. Jobb híján átkutattuk a közeli hosszúkás épületet, amelynek emeleti szobájából egy tudományos kísérletet leíró naplórészlet került elő. Az ismeretlen kutató emberek és gépek összekapcsolását próbálgatta, de kutatásai a napló tanúsága szerint erőszakos véget értek.
Visszatérés a főépülethez, egyre többen érkeznek, köztük a Sydonia is. Mivel a bajtemetési események óta a Sólyomhegy alatt elterülő romváros "villamos vonalfőnökség" feliratot viselő épületében több korabeli technológiai leírást is találtunk a felsővezeték-rendszerekről, ezért alapvetően elektrotechnikai ismereteim bővítése miatt érkeztem Gterbe. A Sydonia rendelkezett is a szükséges szakirodalommal, ám én a szükséges kupakmennyiséggel nem. Az első kötet megvásárlása után Jarival a Komisszárnál vállaltunk munkát. Mivel valamennyire közelebb élek a magukat civilizáltnak tartó népekhez, illetve messzebb a hegyivadászoktól, ezért nem is annyira a Komisszár által ígért bosszú lehetősége, hanem a könyvek megszerzése érdekel, amihez a Komisszár szintén felajánlja segítségét. Ezenfelül a gépkezű segítségére is számíthatok, hiszen a korábban talált papiros számára értékes információkat rejtett. A megtalálás helyére hiába próbálom behívni, a felidéződő rossz emlékek miatt nem mer bemenni.

Szombat
Fegyverregisztráció után a Komisszár elintézi a könyvek kérdését. Sok időt töltök olvasással, azaz töltenék, ám az első kötet eltűnik a szobánkból. Később egy számomra ismeretlen és jellegtelen alaktól kerül elő, aki állítása szerint nem ott találta, ahol én hagytam. Mivel a tolvajt nem lehet azonosítani, nem törődöm vele, megvan a könyv. Ezentúl csak azt tartom fontosnak, hogy senki harcába ne kerüljek bele, és elkerüljem a hegyivadászokat. Az épület felrobbantása után szabad vagyok, a Komisszár sem keres, én is megtettem a kötelességem, ő is. Meglátogatom a kaszinót, ahol Jari felismeri egy közös ismerősünket. Bicsak bennem akkor nem hagyott mély nyomot, de most szimpatikusabb a semleges hozzáállása.
Egy kisebb harcba belekeveredem, amikor a hegyivadászok egy törzsi túszt hoznak. Megsérülök, ám a nálam lévő stimpack segít, a zaj elüléséig halottnak tettetem magam, aztán felkelek. A Komisszár első komolyabb fellépése kudarcnak tűnik.
Később a törzsiekkel töltünk több időt, megismerjük céljaikat, ám számomra ők túl harciasak. Esélytelen csatába bonyolódnak a hegyivadászokkal, ráadásul a papjaik is elég furcsák, habár az őket összekötő mentális és gazdasági kapcsot sikerül megértenem. A villamosságkönyvek tanulmányozása közben újabb problémával találom magam szembe - az áram előállítása. Többször próbálok beszélni a ghoulokkal a technológiát illetően, de abszolút más az észjárásuk, mint az enyém, ezért nehezen értünk szót, a bizalmatlanság miatt nem jutunk sokáig.
Az estét változatos helyeken töltöm, általában ott, ahol nem folyik tűzharc. A törzsiek furcsa szövetségeket kötnek, majdnem szemtanúja vagyok Ölyv lelövésének, de Jarit elrángatva elhagyjuk a helyet. Ivánnal kissé felenged a hangulat, habár haragjának okát tudom, de nem értem. Közösen tervezzük a bajtemetési utat, és az esetleges vasúti terjeszkedés megvalósíthatóságát (Háromhíd - Metropolisz - Bajtemetés vasútvonal).

Vasárnap
Ivánt a Metropolisz emberei megölik. Nem tudnék ellene tenni, de a gyilkost megbüntethetném. Nem teszem, a közelemben túl sokan vannak, akik egy gyanús mozdulatért lelőnének, mert saját hatalmukat féltik Metropolisz esetleges bosszújától, amiért nem léptek közben. Elhagyom a veszélyes terepet, amikor ismét összefutok a ghoulokkal. A korábbi mészárlások fényében kicsit bizalmasabbá válik a beszélgetés. Szükségem van az erőművek technológiájára, de ez már nem csak egy tervrajz vagy könyv általi megismerés - figyelmeztetnek ők. Gtert elhagyják a pénteken érkezők, pár ember marad csak. A ghoulok felkérnek arra, hogy legyek a képviselőjük - kapcsolattartójuk - egy ember Gterben, aki intézi a napi menetet. Két évben egyezünk meg, a napi teendők mellett aktívan részt vehetek az erőmű működtetésében, s később segítségemre lesznek az alkatrészek beszerzésében is, amikor visszatérek Sólyomhegy alá. Üzenek az otthoniaknak és várom a napot, amikor visszatérhetek, hogy nekiálljunk a háromfázisú aszinkronmotoros villanymozdony kifejlesztésének.
De addig még két év fog eltelni.

_________________

BrickShelf Galériám
avatar
Ashi Valkoinen

Hozzászólások száma : 2254
Age : 30
Tartózkodási hely : Gerecse, Tatabánya, vonat, Budapest
Registration date : 2008. Mar. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése http://ashi.web.elte.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: FOPP2010 - Epilógus anyaggyűjtés

Témanyitás by Asmodus on Kedd Aug. 03, 2010 7:03 pm

Péntek
Megérkezés, OUT-os dolgok miatt kb 30 perc játékidő, lényegtelen.
Szombat
A Doki belecsap a lecsóba, a rabszolga (hegyi) vadászokkal sikerül megkötnöm az első üzletemet, egy törzsit tudok járóképessé tenni, el is indulunk vele vissza. Halomra lő mindenki mindenkit a "BÓT" előtt. Felgyógyítás, majd elválnak útjaink. Közben többszöri találkozási kísérlet a komisszárral. Nem sikerül, úgyhogy hol a kaszinóban hol a BÓT-ban tespedés. Biznisz a komisszárral, majd felrobban a hátam mögött (a tőlem vásárolt miazisten menti meg), ezután mint Vitéz Harkányi Levente, mint a törzsiek felbujtási kísérlete. A törzsieket nem kell sokat győzködni, Levente nem áll kötélnek, inkább menti az irhákat. A sikertelen ostrom közben lövődik el a szerencsétlen ghoul heréje. Teljesen spontán akció, a doki pillanatnyi elmebaja. Törzsiek istápolása, és gyógyítása a klinikán, majd a "vadászokkal" a kereskedőnek lőszerszállítás. A három csoport, a komisszár a vándorkereskedők, és a doki egyre közelebb kerül, és egyre több üzleti szál fűzi össze őket. Valamikor közben a komisszár lefizet egy hamis tanúzásra, ami nem sül el jól. Folytatjuk a város lefölözését. Menetközben a megszerzett irományokból és alkatrészekből megépítem Alexej műkezét, a műtét sikeres, a doksik nálam felejtődnek. A herés incidens, végülis mindenki nyer, kivéve a féltökű ghoul-t és a halott karbantartót. Este még tervek kovácsolása, kit hogyan mikét fogunk kifosztani.
Vasárnap
A Doki elkötelezi magát a vadászok és a vándorkereskedők mellett, jelen van amikor kitervelik a komisszár kivégzését, de nem veszi túl komolyan. Kivégzik a komisszárt, és kiderül, hogy mindkét csapat sziklás. A doki hirtelen ráébred, hogy valamit nagyon tennie kell, hogy túlélhesse a dolgot. Az evakuációs listán szereplő művégtag doksikat szó nélkül átadja, majd felajánlja a segítségét jó pénzért/irdatlan mennyiségű alkoholért cserébe. Belemennek, a doki tisztában van vele, hogy ő gyakorlatilag halott. Ennek ellenére tevékenyen részt vesz a város megtámadásának kitervelésében, önkén jelentkezve az autodoc elpusztítására. A tervei szerint a nagy kavarodásban kereket old. Majd a kis csapat elindul megtámadni a várost.
Játék vége
avatar
Asmodus

Hozzászólások száma : 34
Age : 38
Tartózkodási hely : Vác
Registration date : 2010. May. 11.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: FOPP2010 - Epilógus anyaggyűjtés

Témanyitás by Skalle on Kedd Aug. 03, 2010 8:35 pm

Előre is bocs, ha néhány dolgot kihagyok vagy rossz sorrendben írok le. INben fogok írni, a zárójeles OUTos hozzáfűzés...

Kádár Lehel "Ölyv", gteri származású zsoldos, befogadott és felavatott törzsi harcos

Célok: kideríteni mik voltak a Sziklának a titkos tevékenységei a Gterben, valamint tartósabban megvetni lábamat és újból megtelepedni Gterben

Péntek:
- Megérkeztem Gterbe, majd kisebb nosztalgiázás után összeismerkedtem pár itt tartózkodóval és felmértem a viszonyokat
- Felderítettem a titkos labort ahová régen meg volt tiltva a lakosságnak, hogy bejárjon, ám sajnos a törmeléken kívül semmit sem találtam
- Yurekkel egy stimpakért cserébe Szürke kíséretében elmentünk bútorokat keresni a kocsmába
- A nap végén egy rövid megbeszélést tartottam a nemrég érkezett Komisszárral, majd nyugovóra tértem

Szombat:
- Reggel regisztráltattam magamat a Komisszárnál és megosztotta velem amennyit tudott a Szikla itteni tevékenységeiről
- Találkoztam a Hegyi Vadászokkal
- A titkos labort robbantás előtt ismét felderítettem a Komisszár kérésére de megint nem találtam semmit
- Mielőtt a robbantásra sor került volna, a Komisszár arra kért meg, hogy az újonnan érkezett állítólagos gekkó vadászoknak állítsunk csapdát az épület nagytermébe, ám a csapda rosszul sült el, amikor az egyik gekkó vadász azon a termen keresztül próbálta megközelíteni a nagytermet, ahol éppen rejtőzködtem, ezért kénytelen voltam túl korán rátámadni és habár néhány golyót beleröpítettem nem sikerült ártalmatlanná tennem és a földön fekve megsorozott, előtte az ujjam és a derekamba kapott lövés eszméletlenné tett (1. halál)
- Miután kioperálták belőlem a golyót (ez igazából nem történt meg, mert ekkor ebédszünetet tartottam) visszamentem a Komisszárhoz, hogy megtudjam mi történt, ekkor egyben kinevezett gteri rendfenntartónak
- A város szélén járva összeismerkedtem az újonnan érkezett Erdőmélyi törzzsel
- A hegyi vadászok nem sokkal ezután túszul ejtették az egyik törzsit, de sajnos én túl közel álltam a túszul ejtő vadászhoz, így amikor közbeavatkozásra került volna sor, az késével szétszabdalta az arcom és ismét eszméletemet vesztettem (2. halál)
- Magamhoz tértem a kórházban és a Komisszár épületéhez mentem megint, ám azt akkor a hegyi vadászok szállták meg, az ajtóban álló War (nemtom mi volt a karakterneve) megsebzett fegyverével, de a Yurektől kapott stimpakkel begyógyítottam a sebemet, majd (azt hiszem) Harkányi, Berold és a Komisszár segítségével elkergettük a maradék vadászt
- A Komisszár eztán megbeszélést tartott Pupu törzsfővel és megállapodtak, hogy odaadja a törzsnek robbantott épület mögötti rétet, majd a törzsfővel és Vörös harcosával visszamentünk a városon kívüli szálláshelyükre, hogy összeszedjük a többieket és elvezessem őket a rétre
- Az indulás késlekedett az eső (amit akkor savas esőnek neveztünk Razz ) miatt, mely alatt három hegyi vadász érkezett és lőtávon kívül provokálta a törzset
- Az eső elállta után felkerekedtünk, a három vadászt akik az egyik város széli épületben húzták meg magukat ártalmatlanná tettük, Wart pedig túszul ejtettük és a vándor kereskedőhöz vittük, aki pénzt ajánlott a vadászok skalpjáért. Habár a vándor kereskedőnél Yurek még próbált alkudozni, hogy megkaphassa Wart, de nem járt sikerrel és Pupu lándzsáját átszúrva a vadász torkán végzett vele (később kiderült, hogy mégsem volt olyan alapos Razz )
- A vándor kereskedő és a civil épület között szembesültünk a ténnyel, hogy a hegyi vadászok súlyosan megsebesítették Komisszárt, és bevették a civil épületet. Rövidebb tanácskozás után úgy döntöttünk, hogy megostromoljuk az épületet. Sajnos mikor megpróbáltam berontani a főbejáraton egy a plafonról fejemre eső törmelék tett eszméletlenné (valójában War párszor mellkasba lőtt a lépcsőfordulóból)(3. halál)
- Mikor magamhoz tértem a kaszinóhoz mentem ahol a törzsfő elmondta, hogy nem sikerült az ostrom és visszatérnek városon kívüli szálláshelyükre
- Én eztán visszamentem a civil épülethez, ami előtt éppen a Komisszár próbált két hegyi vadászt elítélni valamilyen megvesztegetés miatt. Kissé furcsálltam, hogy a főépület elfoglalását és a Komisszár megtámadását nem vették figyelembe az ítélethirdetésnél, de végül a két vadászt a kocsmárosné közbenjárásával csupán fegyvereik elkobzásával a városon kívül száműzték
- Eztán Bástyától tudomást szereztem egy bizonyos Dr. Rotwanról, aki a Sziklásoknak dolgozott a titkos laborban és hogy a robotkarú fickó egy ilyen eredménye kísérleteinek
- A robotkarút miután megkértem készséggel elmondott mindent amit tudott (főleg ugyebár a robotkarról esett szó), majd még a Karbantartót is megkérdeztem, aki pedig bizonyos fegyver és járműfejlesztésekről beszélt nekem, és hogy efféle harci gépekkel rendelkeznek az ezen idő alatt Szikespusztát támadó fosztogatók is, ergo Dr. Rotwan most már nekik dolgozik
- Visszalátogattam a törzsiekhez, akiknél a velük szövetséges térítők ekkor fordították át Krisztus hitére a két fent említett vadászt és Wart, így ellenségből barátokká váltak, majd elindultam a törzsiekkel, hogy segítsek nekik megtalálni a Szent Konzervüket
- Megtudtuk, hogy a tányér, mely a Szent Konzerv helyét jelöli az egyik ghoulnál van, aki azonban egy bal herét kért cserébe, ezért elkezdtünk vadászni egy bal herére, és a törzsiek úgy gondoltak, hogy erre a legjobb áldozat a Karbantartó lesz, és miután ártalmatlanná tették és felcipelték a kórházba, a ghoul kitalálta, hogy mégsem herét kér a tányérért cserébe, ezért megölte a Karbantartót és (azt hiszem) némi energiacelláért cserébe oda is adta a tányért (de ekkor a Szent Konzerv még nem került elő), ugyanekkor adták oda a törzsiek Ivánnak a technológia kereskedőnek azt a sziklás adathordozót, amelyből én fontos információt vártam a Szikla tevékenységeivel és apámmal kapcsolatban, aki a titkos laborban dolgozott
- A város szélén találkoztunk a volt Komisszárral, aki nem rég lemondott posztjáról és eztán csak Jegesként szólítottuk. Habár megijedtem, hogy most Gtert el fogja nyelni a totális káosz, de végül elhatároztam, hogy átveszem a Komisszár szerepét, és ezt említettem az akkor velem lévő Ivánnak és Jarinak is
- A vándor kereskedőnél ismét találkoztunk a Jegessel, akinek szintén elmondtam ötletemet, ő pedig azt mondta, hogy egy óra múlva térjek vissza és eldönti hogy átadja e a tisztet
- Visszaindultam a civil épület felé, hogy beszéljek erről az emberekkel, és az első akikkel találkoztam, Harkányi és Báthory voltak, akiknek mit sem sejtve be is számoltam terveimről, ám egyrészt nem érdekelte őket, másrészt nem vettek komolyan - később derült csak ki, hogy milyen hibát követtem el azzal, hogy nekik ezt elmondtam
- A kocsmában a kocsmárosasszonynak is elmondtam ambíciómat, akit szintén kevésbé érdekelt ez, tekintve, hogy már ő is pakolt, hogy elhagyja Gtert Bajtemetés felé
- Eztán érkezett Iván és nekiláttunk az adathordozó felfedésének, ám sosem sikerült megtudnom, hogy mi is volt azon az adathordozón, ugyanis nem sokára belépett a kocsmába Bástya, Harkányi, Báthory, pár hegyi vadász, Bicsak és emberei, és a ghoulok, hogy végezzenek velem ambícióim miatt. Miután mentegetőzéseim kudarcot vallottak eldördültek a puskák (4. halál). Akkor gondolkodtam rajta, hogy késemet előrántva önkezűleg végzek magammal mielőtt le tudnának lőni, de jól tettem, hogy nem így cselekedtem. Óriási szerencsének köszönhetem hogy még volt élet a testemben, mikor kihajították azt a város szélére, a törzsiek felderítői pedig pont rám találtak, felszedtek és elvittek szálláshelyükre ahol összeraktak

Vasárnap:
- Mikor reggel magamhoz tértem csak a bosszúra tudtam gondolni, így megpróbáltam megfűzni Puput, hogy mielőtt a törzs odébb áll velem együtt (tekintve, hogy már nem volt értelme tovább maradnom Gterben), törjünk be a városba és a Cydonián kívül mészároljunk le mindenkit, egyrészt mert szövetkeztek a hegyi vadászokkal, másrészt mert arra hivatkozva próbáltak megölni, hogy engem a törzsiek befogadtak, mellyel pedig az egész Sólyomhegyet megsértették (ez persze nem volt igaz de kellett egy jó indok). Habár a törzsfő habozott, úgy határozott, hogy erről csak akkor dönt, miután visszatért a Szent Konzervvel, ezért az Első harcossal együtt el is indult a Szent Konzervért a városba
- Nem sokkal később érkezett Jari és számolt be Iván haláláról (azért is volt gáz, mert a támadás előtt még ellátott volna minket lőszerrel és stimpakkal) ami pedig csak tovább hergelt
- Végül a törzsfő és az Első harcos visszatért a konzervvel, de a törzsfő halálosan megsebesült és rövidesen meg is halt. Ez végleg a harc oldalára billentette a törzset, ígyhát elbúcsúztunk Jaritól aki a törzsbéli nőkkel akik a Szent Konzervvel visszaindultak Sólyomhegyre, mi pedig vissza Gterbe
- Sajnálatos módon mire a főépülethez értünk, a viszonyok már teljesen felborultak; Bástyáék visszahúztak Metropoliszba, a ghouloknak nyoma sem volt, az eltorlaszolt főépület bejáratában pedig Harkányi készülődött egy esetleges hegyi vadász támadásra, akik azonban már szintén leléptek. Hatalmas késztetést éreztem ekkor arra, hogy szétlőjem Harkányi fejét és habár meg is lett volna rá az esélyem, de vagy a beszéde győzött meg, vagy az hogy rossz fényt vetne rám a törzsiek szemében ha előttük végzem ki azt, aki most éppen oly lelkesen készül a hegyi vadászok támadását visszaverni, ám elhatároztam, hogyha legközelebb találkozunk akkor először a fegyver fog szólni. Különben is várható, hogy a Szikespusztát pusztító fosztogatók miután Gterrel végeznek Bajtemetést sem fogják kihagyni. Kis várakozás után végül elhagytuk a helyszínt. Ami ezek után történt, nos, az már egy másik történet...
avatar
Skalle

Hozzászólások száma : 366
Age : 29
Tartózkodási hely : Komárom
Registration date : 2008. Mar. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: FOPP2010 - Epilógus anyaggyűjtés

Témanyitás by Sonir Norend on Szer. Aug. 04, 2010 10:49 pm

péntek:
nagyrészt eseménytelen, a kocsmában karakternek megfelelően csendes háttérbe húzódás hallgatózás.
Az emberek néha viccesen sokat mondtak el úgy hogy a szoba msáik végében tartózkodtam csak és hallottam mindent (vagy épp a másik szobában)
Yurekkel és még két másik emberrel elmentem körbenézni, kincsvadászni hátha akad valami de nem igazán akadtunk semmire, meglátogattuk a kereskedőket is ahol konstatáltam hogy igen nagy készletük van és elég jól fel vannak szerelve.
Az este folyamán a romos épületet egyedül átkutatva egy adathordozóra is rátettem a mancsom.
Az erőműben történtekről elég keveset tudtam, a lerobbanását is csak a papírosról amit a játék elején kaptam így viszonylag távolságtartó voltam mindenkivel aki hirtelen ez iránt érdeklődött, és kitérő válaszokat kaptak többnyire, főleg azok akik mindenáron és gyanúsan segíteni akartak

szombat:
a napot azzal kezdtem hogy utánaérdeklődtem azoknak az alkatrészeknek amiket a papíroson találtam (kereskedők, technomókusok, komisszár, metropolis) melyről azt hittem, hogy az egyik karbantartó készítette mint valami brain stormingon hogy rájöjjön mi a probléma.
Menet közben rákérdeztem az adathordozóra is a vándor kereskedőknél hogy mennyit ér meg neki akik azonnal 30 kupakot ajánlottak érte. A magas ár miatt rögtön gyanús lett a dolog illetve nem is volt semmi olyanjuk ami számomra szükséges lett volna így megtartottam az adathordozót, hátha valami hasznosra majd el tudom cserélni (ami nem történt meg)
Ezután megtörtént a fegyver beregisztrálás is a kommisszárnál illetve megemlítettük neki, hogy a kereskedőknél közben valami tűzharc volt, azért is szóltam hogy esélyesen tudom kik lövöldözhettek ott (láttam ki volt utoljára náluk illetve Spectréjéket láttam még a kereskedők felé menni pár perccel mielőtt a tűzharc kialakult volna, aminek én már csak a fültanuja voltam)
Nem igazán erőltette meg magát hogy akár pontosan rákérdezzen a dolgokra vagy hogy kivizsgálja az egészet, így hamar rájöttem, hogy nem ő lesz az az ember aki itt fenn fogja tartani a rendet. (egy alkalommal a fülem hallatára rendezte meg a romos épületben történő kis csapda megszervezését, amiből végül nem lett ugye semmi.
Végül én és a másik ghoul elmentünk roncsvadászni melynek hatására nem kevés dologra tettünk szert, féltucat stimpack, kupakok, stimpack készítő por, töltények, üres medx zacskó, a korong ami a törzsieknek kellett, egy univerzális adapter, és már nem is emlékszem így hirtelen mi minden. Habár nem bíztunk meg teljesen egymásban azért jobban mint az emberekben. Az én bizalmatlanságom elsősorban abból fakadt hogy túl sokat volt a komisszár közelében illetve volt még pár gyanús ügylete amiről nem sokat tudtam.
Végül azért ki tudtunk jönni egymással, bár azt az elméletét miszerint szabotázs történt volna az erőműben teljes mértékben elutasítottam, el nem tudtam képzelni, hogy egy ghoul megrongálja az erőművet, más meg nem juthatott be, legalább is szerintem. inkább tudtam be az általánosan pocsék technikai állapotnak.
Ő lepasszolta a tányért a törzsieknek akikkel szintén elég sokat kezdett el üzletelni, én meg közben megjavítottam a városban az autodocot, illetve miután a kommisszár energiacellákat szolgáltatott nekünk be is üzemeltem, pont időben ahhoz hogy Eglart össze lehessen vele fércelni.
Később mikor a nevezetes félherés incidens történt akkor is engem hívtak hogy üzemeljem be az autodocot mert valahogy eltűntek róla az energiacellák és újakat kellett berakni helyette. iszonyatosan nagy volt ott a kavarodás, sok törzsi fegyverrel, meg ki tudja még kicsodák, illetve a ghoul társam. Nem igazán értettem hogy pontosan mi a felállás annyi volt biztos hogy a karbantartót akarják megrövidíteni egy herével illetve hogy bármi is lesz a cellákat magukkal fogják vinni a törzsiek. Így hát mivel senki nem foglalkozott velem szépen elkezdtem szabotálni a dolgot azaz, rövidre zárogattam a cellákat. Végül csak egyet sikerült teljesen kisütnöm anélkül hogy felfigyeltek volna rám de ez pont elég volt ahhoz hogy az autodoc ne üzemeljen, bár végül nem is akarták használni, megoldódott a probléma máshogy.

Később ghoul barátommal és a némettel azaz wicard és zagi társaságában eldöntöttük hogy a zónában is szerencsét próbálunk immár hárman hátha akadunk valami használhatóra, alapvetően kerülve az embereket. Miután módszeresen átkutattunk minden épületet nem találtunk sajnos semmit, kivéve a térítők "bázisát" amit természetesen megfelelő módszerességgel ki is fosztottunk.

Mikor végre visszatértünk a városba akkor azzal fogadtak minket hogy valami nagy harcok vannak ott és a törzsiek már el is foglalták az egészet és így mindenki a kaszinóba menekült. Én és Zagi végül úgy döntöttünk hogy megnézzük közelebbről hogy mi történik, megkerülve az épületet hátulról. Valójában azt se tudtuk hogy ki van bent ezért nem ordítoztunk hogy jövünk meg semmi minek a vége az lett hogy jól le is szedtek minket... a sajátjaink Smile (bár így belegondolva lehet hogy ez az autodoc szabotázs előtt volt, már nem emlékszem)

mindenesetre a továbbiakban nem sok érdekes történt egészen estig mikorra megtaláltuk a rádiót ahol kapcsolatba lépve az erőművel felhatalmazást kaptam az érdemi tárgyalásra és szerződéskötésre metropolisszal (ők voltak végül a legszimpatikusabbak, a kereskedők és a kommisszár ugye szóba se jöhetett, nem voltak képesek megszerezni a szükséges dolgokat, a technomókusok vezetőjét meg nem egyszer hallottam nem túl kedvesen nyilatkozni a ghoulok felé és eléggé besimulós érzést keltett, a metropolisziak ezzel szemben inkább voltak üzletemberek)
miután a rádiózás megvolt eladtuk a vándor kereskedőknek az infót hogy pontosan hol van a rádió, majd pedig jött a lincselés. Mint bámészkodó a két ghoul ehhez csatlakozott, én nem is vettem jó néven hogy csak úgy itt valaki vezetőnek kiáltja ki magát és a helyszínen hangot is adtam annak, hogy Gter a ghouloké, aki itt valamit csinálni akar annak tőlük kell hogy engedélyt kapjanak elsősorban. Miután a lincselés megtörtént megkötöttük az üzletet a metropolisziakkal is, az este ezután több érdekes dolgot nem tartogatott.

vasárnap

nem igazán történt sok dolog ezen a napon, a törzsiek megkérdezték, hogy hol találtuk a korongot ahova el is vezettük őket és meglepetésünkre egy plusz konzervet találtunk ott valamitn egy nuka cola quantumot a törmelék alatt. Megörülve a nagy felfedezésnek ők megkaphatták a konzervet a nuka viszont a miénk lett. Ezt később el is fogyasztottuk ketten miközben páholyból néztük végig a technomókusok vezetőjének lelövését. Nem igazán értettük hogy mi történik de a nuka cola quantum fonosabb volt számunkra mint holmi ember halála. Ezután az egyik félbarbárral azaz Ashival akin láttuk hogy fogékonyabb a technikára és a civilizált életre mint a többi törzsi megegyezést kötöttünk, hogy majd ő lesz az közvetítő az erőmű és az itteniek között, kvázi vezető errefelé és majd mi támogatjuk ebben, valamint a többi törzsit is megpróbáltuk rávenni, hogy maradjanak errefelé és segítsenek majd nekünk rendbe tenni a dolgokat.
A végén még megvettem spectrééktől az egyik törzsit akit el akartak adni rabszolgának, három energiacella volt az ára, de mivel felismertem ezért megegyeztem vele, hogy kvázi felszabadítom de nagyon örülnék ha ő is maradna és rávenné a többi törzsit is hogy hasonlóan cselekedjenek, jól lesz nekik itt.
nagyjából errefelé ért véget a dolog mikor is végül mi eltávoztunk az erőmű felé, hogy élőben is beszámoljunk a dologról az erőművezetőnek illetve hogy ne lőjék szét a seggünk idő előtt
avatar
Sonir Norend

Hozzászólások száma : 1629
Tartózkodási hely : karakósszörcsögpuszta
Registration date : 2008. Aug. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése http://www.internetisseriousbusiness.on.nimp.org/

Vissza az elejére Go down

Re: FOPP2010 - Epilógus anyaggyűjtés

Témanyitás by Gem Kapocs on Csüt. Aug. 05, 2010 11:20 am

Alexej, alias Bicsak

Péntek:
Késői érkezés, kevés IN játék. Rövid beszélgetés Bástyával, medX berendelése, gyors orgyilkolás fontolgatása. Utána rövid beszélgetés a kocsmában, Szürke összeszedése, majd a kaszinó felállításához szükséges anyagok begyűjtésének megkezdése. Minimális IN tájékozódás a terepen majd pihenő.

Szombat:
Reggeli és beöltözés után folytatjuk Szürkével és Nikolai-al a kocsma megépítését. Az építőanyagok beszerzése közben találunk a romok között két energiacellát és egy superstimpacket.
Szállingózó emberek értesítése a későbbi nyitásról, készletek kipakolása, asztalok, padok megépítése. Egyeztetés Doc Hollywood-al a műkar megépítéséről.
A berendezés elkészülte után tűzrakás, első vendégek fogadása, első adag KV lefőzése. A tűz mellől és az ablakokból is kiválóan megfigyelhető minden elvonuló had, hallható a kiabálás, mindig tudjuk ki hova megy és kit akar megtámadni, a miérteket sosem tudjuk, de mivel a kaszinóban nincs balhé, nem is érdekel
Ivan és Harkányi hol együtt hol külön-külön érkeznek a kaszinóba biztosítanak a támogatásukról és arról, hogy segítenek beszerezni amire szükségem van. Harkányi próbál visszacsábítani Bajtemetésbe, a kaszinó jó bevételei miatt ezt visszautasítom. A délelőtt folyamán árucsere és kölcsönös vásárlások Yurekkel.
A Cydonia és a Törzsiek dél körül érkeznek a kaszinóba, a tőlük és egyéb vendégektől halottak alapján kezd összeállni egy kép a fejemben a történésekről, ami egyre inkább kevésbé tetszik. Mivel a kaszinóban még mindig minden rendben, nem foglalkozom vele.
Délután Harkányi érkezik, zaklatottnak látszik, kezembe nyom egy adag papirost amit elmondása szerint a Komisszártól szerzett. Természetesen a papírokat találtam. Megjegyzem Harkányinak is (ahogy mindenki másnak aki a komisszár emlegeti), hogy a komisszárt nem is láttam, így a rendeleteit és döntéseit sem érzem magamra vonatkozónak.
Harkányi után nem sokkal Ivan érkezik a műkarhoz szükséges processzorral. Kettőjük között Hollywood érkezik két férfival, rövid ideig kártyáznak és megőrzésre leadnak egy nuka quantumont amit aztán ott is felejtenek. Később Hollywood Yurekkel elcseréli az üveg tartalmát.
Betér Lena és Berold is, mesélnek a Komisszár meggyilkolásáról és arról hogy Lenát gyanúsítják. Már akkor is furcsa hogy miért ölte volna meg Lena a komisszárt és honnan szerzett volna gránátot ehhez.

Vasárnap:
Kint pörögnek az események, a kaszinóba csak szállingóznak az emberek. Bent még mindig béke van, így nem zavar.
Délekőtt a törzsfő és egy harcos jönnek a kaszinóba, röviddel utánuk a hegyivadászok szegezett fegyverrel. Megpróbálom őket lebeszélni az értelmetlen lövöldözésről, sajnos nem sikerül, a saját életem az első, így a törzsfőt lelövik, a harcost megsebesítik és elviszik.
Megerősödik az ellenszenvem amit a rabszolgavadászok iránt addig csak a pletykák alapján tápláltam. Ezután mindenkit szegezett fegyverrel, sajátjának letételére felszólítva fogadunk. Ezután minden hegyivadászra fire at will elv érvényesül.
Értesülök Ivan haláláról és Harkányi visszaéréséről Bajtemetésbe.
Este rövid tárgyalás Bástyával, metropoliszi amnesztiát ajánl fel és Gter kocsmáinak kizárólagos felügyeletét, besúgásért cserébe. Az ajánlatot elfogadom, Bástya eltűnik, mi pedig lőszerrel és fegyverekkel felszerelkezve zárkózunk el a kaszinóba, amíg újra tervezem a következő hónapokat.

avatar
Gem Kapocs

Hozzászólások száma : 1928
Age : 30
Registration date : 2009. Mar. 09.

Felhasználó profiljának megtekintése http://mentalpenis.blogspot.com

Vissza az elejére Go down

Re: FOPP2010 - Epilógus anyaggyűjtés

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.