FOPP2010 - Epilógus

Go down

FOPP2010 - Epilógus

Témanyitás by Kildar on Hétf. Nov. 15, 2010 9:32 pm

2210 nyarán GTER ismét csatatérré változott. Miután a telep összes állandó lakója elmenekült és a Krasznüj Szojuz milícia is megszűnt, a Vezér fosztogatóhordájának senki sem állhatott az útjába. Alig három hét múlva száznál is több felfegyverzett bandita érkezett, némelyikük különféle groteszk, fegyverekkel telepakolt mechanikus végtagokkal, a teherautóikon pedig hulladékból összerakott plazmafegyverekkel. A ghoulok a közeledő veszély láttán azonnal üzembe helyezték a tesla-tekercseket, de a Rotwang által összerakott plazmafegyverek ugyan hosszú ideig töltődtek, de minden egyes tüzeléskor egy újabb tesla-tekercset semmisítettek meg annak hatótávolságán kívülről.

GTER ostroma majdnem egy hétig tartott, amikor a telep váratlan segítséget kapott a rejtett alagutakon keresztül visszatérő Szaki Dani és egy újdonsült “barátja”, egy tudósforma ember képében, akik érdekes holmikat hoztak magukkal. Nagyjából egy nap alatt - eleinte mindenki számára érthetetlen okokból - átalakították az erőmű szinte teljes áramhálózatát, az ősöreg számítógépeken futó programokat kicserélték, hogy mindegyikük valamiféle hosszadalmas számításban legyen segítségükre, majd amikor az utolsó kábelt is a helyére rakták, és az utolsó program is lefutott, 2210. szeptemberének harmadik napján, pontban délben kilyukasztották az eget.

A főtoronyba szerelt szerkezet működési elve ismeretlen, de a hatása annál egyértelműbb volt. Mintha valami haloványan derengő villódzó fénykúpot irányítottak volna az égre, ahol szinte még a felhők is azonnal eloszlottak a sugár útjából. Majd egyre fájdalmasabbá vált a nyílt téren tartózkodás az emberek számára, miközben a különös “halálsugár” immáron koncentrált csapásokkal gyújtotta fel sorban a plazmaágyúkat.

Alig egy óra múlva már nem volt olyan élőlény aki ne menekült volna fejvesztve a pokol tornácává váló helyről... Azok akik pedig nem voltak elég okosak hogy időben megfutamodjanak... nos az ő megégett holttesteikre csak később bukkantak az apránként előmerészkedő ghoulok.

LKM, a Szikla, és Metropolisz is küldött felmentő seregeket, ám mire megérkeztek, a csata már rég véget ért, legnagyobb meglepetésükre GTER győzelmével. Mindazonáltal a problémák még nem oldódtak meg - mindhárom frakció jogot formált a telepre, így végül megszületett a “GTER-i egyezmény”, melynek értelmében a várost a három frakció felosztja egymás közt, egyfajta demilitarizált zónaként kezelve, mindezt az erőmű ghouljainak felügyelete alatt, akik az erőműben még mindig üzemképes “halálsugár” képében hathatós módszerre tettek szert a telep békéjének biztosítására...
avatar
Kildar
Diktátor
Diktátor

Hozzászólások száma : 2651
Age : 30
Tartózkodási hely : Celldömölk/Veszprém/Vonat/Erdő
Registration date : 2008. Feb. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése http://sites.google.com/site/demgardikronikak/

Vissza az elejére Go down

Re: FOPP2010 - Epilógus

Témanyitás by SolidXerm on Csüt. Dec. 09, 2010 6:52 pm

Szóval ez történt az idei FOPP-on? Érdekes! És akkor jövőre innen folytatjátok, vagy esetleg mindenk új lappal új helyről indul? Csak gratulálni tudok, bár nem voltam ott, de nagyon oda-vágósnak hangzik! Hihetetlen, nem is tudom hogyan tudott ennyi mindent befolyásoló dolog történni két nap alatt!

SolidXerm

Hozzászólások száma : 111
Age : 23
Tartózkodási hely : Dunaharaszti
Registration date : 2010. Aug. 31.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.