Beszámolók, értékelések és kritikák

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Re: Beszámolók, értékelések és kritikák

Témanyitás by Frájd on Szer. Júl. 11, 2012 10:12 am

Lorinnak köszönet a képekért, egy avatarcsere már meg is történt. Very Happy

Ami meg a Sonir pofánvágását illeti, tényleg IN kellett volna megejteni, de a zenészek kevésbé nemesi családból való része (ha jól emlékszem, ez a szolgálólányok és én voltam) bizonyára örült volna, hogy a produkciójának eredményeként némi pénz is csurran - cseppen. Mert IN is szívesség gyanán zenéltünk, ha jól emlékszem... de javítson ki valaki, aki úgy véli, jobban tudja. Rolling Eyes
avatar
Frájd

Hozzászólások száma : 28
Age : 29
Tartózkodási hely : Veszprém, erdős rétek
Registration date : 2010. Sep. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése https://www.facebook.com/andras.szoldatics

Vissza az elejére Go down

Re: Beszámolók, értékelések és kritikák

Témanyitás by Iffar on Szer. Júl. 11, 2012 10:17 am

Hát én gondolkoztam rajta, hogy adjak-e valamit. Néztem is hogy van-e kint kalap vagy valami, de akkor nem volt úgyhogy így jártatok Razz
avatar
Iffar

Hozzászólások száma : 132
Age : 33
Registration date : 2010. Dec. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Beszámolók, értékelések és kritikák

Témanyitás by Mart on Szer. Júl. 11, 2012 6:10 pm

Üdv mindenkinek otthon!

Sajnálom, hogy idén csak lélekben lehettem veletek a játékon Sad De ahogy a képekből látom, idén még egy lapáttal sikerült rárakni a tavalyira, és ahogy a beszámolókból olvasom a karakterek kijátszásában is megmutatkozott. Ősszel remélem, már én is tudok csatlakozni, ha lesz megint egy napos játék.
avatar
Mart

Hozzászólások száma : 61
Age : 31
Tartózkodási hely : Dublin
Registration date : 2011. Apr. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Beszámolók, értékelések és kritikák

Témanyitás by Vulpion on Szer. Júl. 11, 2012 8:40 pm

Üdv!

Mivel már sokan sok mindent leírtak előttem a ruhák és az IN/OUT dolgok (pl. szemét és társai) kapcsán, csak néhány pillanatképet emelnék ki, a teljesség igénye nélkül.

+
Hector: nagyon szép jeleneteket köszönhetünk neki, és olyan méltósággal fogadta a sorsát (aka. torokmetszés), amit nem egy, nála kétszer idősebb játékostársunk megirigyelhetne. Még egyszer, le a kalappal!
Berci: szintén szép halál volt, és persze a rengeteg out sherpa szolgálat is elismerésre méltó. Bár utóbbit a szervezők dolga megköszönni (aminek becsülettel eleget is tettek), azért én is kiemelném.
Fellegvár: nagyon megvolt a főnemesi magány feeling, ami alighanem a történelem hajnala óta minden felsővezető sajátja. Akár Ashinak, nekem is a szívem belesajdult néha, hogy nem mehetünk le bulizni a rapír vagy a teaház elé, de a karakterjáték így is kárpótolt a kiesésekért. És persze nagyon ott volt a főnemesi vacsorák elkerülhetetlen velejárója, a végeérhetetlen udvariaskodás és az alázatoskodó barokk körmondatok mélyére rejtett sértegetés (ugye, Tani? Very Happy). A felsővárosi élet fontos része volt természetesen Tas, a részeges kapitány és Hebi, aki még mindig nagyon pletykás. Összességében, sikerült egy élhető és realisztikus hercegi udvart felállítani.


-
Ellenlábasok: ami nekem egyedül nem tetszett a már ezerszer leírt dolgokon kívül, az a potenciális ellenoldal passzivitása volt. Egy darab káosz kultista, négy rászedett áldozattal, valamint egy két áldozatot követelő zavargás a főtéren (ami ráadásul nem is direktben a hercegi hatalom ellen volt, csak egy kivégzés miatti felháborodás) szerintem kevés. Tavaly a Brigata Fenice és az egymás ellen szart kavaró követségek miatt megvolt az a fajta fenyegetettség a felsővárosban, ami izgalmassá tette a dolgokat. Idén, attól eltekintve, hogy egy-egy frissen bontott italos palack első kortyánál némi gyomorbizsergéssel vártuk a savanyú ízt, igazából nem lehetett bármiféle reális fenyegetettséget érezni. Persze, ott volt a gárda és ott volt az informátor hálózat, de egy komolyan vehető szarkavarás a herceg és a főurak ellen kivitelezhető lett és több izgalmat hozott volna.

Mindent egybevetve egy élvezetes játékon vagyunk túl, melyet párom (a piros kötényes gyógyító lány, ha úgy ismerősebb) nevében is köszönök a szervezőknek, és minden játékostársnak. Reméljük, jövőre is legalább ilyen jó lesz a DK, játszódjon bár Zagrozában vagy máshol.
avatar
Vulpion

Hozzászólások száma : 2
Tartózkodási hely : Budapest
Registration date : 2012. Jul. 11.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Beszámolók, értékelések és kritikák

Témanyitás by Vilkas on Pént. Júl. 13, 2012 7:33 am

Sziasztok!
Most, hogy egy kicsit leülepedtek a demgardi élmények, megköszönöm Mindannyiótoknak a játékot. Nagyszerűen éreztem magamat, mindenki fergetegeset alakított. Pontosabban talán inkább éltünk a játékban.
Szerintem (és sokak véleménye szerint is) az egyik leghangulatosabb hely volt a teaház és környéke. A hastánc (2 ónért!!!!), a tea, a füstölők illata, a vízipipázás, a szőnyegen üldögélés, a dobolás és a "masszírozás" mind-mind adott az érzéshez. :-)
Mellesleg konkrétan egy vagyont kerestünk.
Bebizonyosodott az is, hogy a szexualitás játékbeli megjelenítésére van igény és a játékosok elég kulturáltak és felelősségteljesek ahhoz, hogy a témát legalább olyan ízlésesen jelenítsék meg, mint pl. egy kínvallatást, vagy egy kivégzést.
Nagyon köszönöm az együttjátszást, úgy gondolom, a teaházat tuningolt formában érdemes lesz tovább vinni a következő játékokra.
Az pedig a legnagyobb nyereségem, hogy az eddigi barátaim köre további kedves személyekkel bővült.
Köszi.
a "Madam"
avatar
Vilkas

Hozzászólások száma : 6
Age : 62
Tartózkodási hely : Tatabánya
Registration date : 2011. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése http://textilfantasy.blogspot.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Beszámolók, értékelések és kritikák

Témanyitás by Iffar on Pént. Júl. 13, 2012 8:57 am

Hmm kicsit gondolkoztam a ruha kérdésen, meg amit Ashi és Spectre írt, miszerint itt pénzért vehető a nemesség. Viszont ha ennyire könnyű nemesi címet szerezni, akkor annak nincs is olyan nagy értéke. A herceg akkor miért veszi olyan komolyan a dolgot? Mi hátránya jöhet abból ha egy-egy nemest elveszít? semmi, sőt igazából ha eltűnik egy-egy nemes az csak újabb bevétel forrást ad neki, hiszen egy megüresedett helyet adhat el pénzért.

Tehát itt némi következetlenséget vélek felfedezni. Névleg a nemesi cím könnyen megszerezhető, mégis olyan jelentőséget tulajdonítanak neki (pl tárgyalásokkor) mintha nehezen kiérdemelhető lenne. Ellenérv?
avatar
Iffar

Hozzászólások száma : 132
Age : 33
Registration date : 2010. Dec. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Beszámolók, értékelések és kritikák

Témanyitás by MagicHorse on Pént. Júl. 13, 2012 10:45 am

Nehezen kiérdemelhetőség...
Hány aranyat szedtél össze a játék alatt, hogy nemesi címet szerezz?

Amúgy részben egyet értek veled, miszerint nincs olyan értéke a nemességnek, mint ahol csak kiérdemelni, örökölni lehet. De mivel lefelé könnyen rugdalóznak a magas lóról, ha a nemesek márpedig megkövetelik a tisztességet, akkor maximum saját köreiken belül tudok elképzelni széthúzást. Amolyan elitizmust az örökölt és vásárolt nemesek között.
avatar
MagicHorse

Hozzászólások száma : 102
Age : 38
Tartózkodási hely : Budapest XIX.
Registration date : 2011. Jun. 03.

Felhasználó profiljának megtekintése http://www.mathiasrex.hu

Vissza az elejére Go down

Re: Beszámolók, értékelések és kritikák

Témanyitás by Sonir Norend on Pént. Júl. 13, 2012 11:10 am

illetve: megvehető != csak megvenni lehet
Meg hogy Magichorse érvelését egy másik szemszögből bemutassam: az ember alapvetően sokkal nagyobb tisztelettel bánik a kőgazdag öltönyös úriemberrel mint egy random átlagemberrel, hasonló módon a kőgazdag egyén is "elvárja" a tiszteletet hiába nem nemesi rangokra épül társadalmunk.

De ha a kérdésed csupán arra irányol hogy Ashi mint Herceg miért vette komolyan a nemességet akkor válasznak még az is jó hogy ilyen volt a karaktere
avatar
Sonir Norend

Hozzászólások száma : 1629
Tartózkodási hely : karakósszörcsögpuszta
Registration date : 2008. Aug. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése http://www.internetisseriousbusiness.on.nimp.org/

Vissza az elejére Go down

Re: Beszámolók, értékelések és kritikák

Témanyitás by Ashi Valkoinen on Pént. Júl. 13, 2012 5:55 pm

MagicHorse írta:De mivel lefelé könnyen rugdalóznak a magas lóról, ha a nemesek márpedig megkövetelik a tisztességet, akkor maximum saját köreiken belül tudok elképzelni széthúzást. Amolyan elitizmust az örökölt és vásárolt nemesek között.

Egyébként ez így is volt, egymás között is megkülönböztettünk egy Zarvant Cassandort és Julius Demarcot, meg egy Serratot vagy da Girgghiot.

Iffar

Akinek pedig van elég pénze ahhoz, hogy nemesi rangot vegyen, Zagroza korlátozott földterületei miatt nem biztos, hogy kap, azok viszont, akiknek van földjük a városban, joggal fognak fennhéjázni. Mellesleg a karakterem örökölte a nemesi rangját, családja akkor is nemes volt, amikor még nem volt Herceg, a történet szerint nálam ősibb nemességgel csak a Serratok bírnak, ők viszont nem hercegi család, tehát én karakterszinten és történetszinten is úgy néztem le minden nem elég nemes embert (Milán, Dorten, akik szintén valami noname nemesek voltak), hogy csak na. Kivétel Gottfried, aki birodalmi nemes is, illetve vásárolt itt is nemesi címet, őt nem néztük le, mert más országban volt elég nemessége.

_________________

BrickShelf Galériám
avatar
Ashi Valkoinen

Hozzászólások száma : 2254
Age : 30
Tartózkodási hely : Gerecse, Tatabánya, vonat, Budapest
Registration date : 2008. Mar. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése http://ashi.web.elte.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Beszámolók, értékelések és kritikák

Témanyitás by Gem Kapocs on Pént. Júl. 13, 2012 6:37 pm

Most tömören, később részletesen:
Ruhák
Fantasy környezetbe 90% jó volt, a maradék 10%ban vagy 0 energiabefektetést véltem felfedezni, vagy kis munkával teljesen jó lehetett volna. Magamat a 10%ba sorolom.
Viszont: Nemesek felismerhetősége, főleg mivel a nemesi cím vásárolható, nem releváns követelés a ruházkodás terén. Ettől függetlenül kicsit sok volt a "parasztnemes", aka. sem a ruha anyaga, sem a kialakítása nem tükrözte hogy volt pénz a nemesi cím megvásárlására.

In game
Kevés kivételtől eltekintekintve teljesen rendben volt, azért pár engem érintő furcsa dolgot megemltenék.
- Senkinek nem volt furcsa az írni-olvasni tudó zsoldos?
- Miért várják el emberek hogy pár szavas kérdésekre a teljes memoáromat előadjam?
- Egy nemesi család sem érezte úgy hogy egy zsoldos, aka. tapasztalt fegyverforgató szolfálatai hasznosak lehetnek,akártitoban? (Össz egy példa volt ilyenre)
- Komolyan csodálkozni kell azon hogy egy zsoldos időnként hullarablásra "vetemedik"?

Sonir löttyei:
Ami neked árt az rossz. Ergo nem tudom mit kell vergődni rajta. Gyógyitalok esetén plusz egy érv hogy figyelj arra, ne kelljen használnod. Bagi (vagy Bahi, válogassa ki a megfelelőt, bocsánat hogy nem tudom pontosan) sem hisztizett, pedig a szemébe nyitotta a nem gyenge bálnát, plusz reflexből ki is röhögtük nem gyengén szerencsétlent.
A löttyök nem mérgezők, ha mérget nyelek fintorgok meg röhögve anyázok egy sort face-to-face Sonirnak.

Szarkavarás:
Volt, csak nem tudott róla mindenki. Szerintem ez így normális, pedig egész játék alatt önszorgalomból dzsindzsáztam, plusz ténferegtem, ezen túl sokmindent nem csináltam.
A káosz-kultisták/káoszhívők meg nem is fognak tudni szart kavarni amíg nem is tudnak egymásról, ha meg mégis, tökéletesen szervezetlenek/balfaszok.

Latrina:
Ha már ki van ásva, azt használjuk. Ha nincs kiásva, vagy nem vagyunk elégedettek vele (aki így érezte, jövőre szívesen adunk neki gyalásót-csákányt oszt hajrá) akkor úgy szarunk mellé, hogy kaparunk egy gödröt, belenyomjuk a matériát, kitöröljük a valagunkat, majd az egészet visszatemetjük.
Alapvető táborozási kultúra, és akit rajtakapok/megtudom hogy nem a fenti opciók egyike szerint járt el,beleforgatom először a saját kupacába, majd beleborítom a latrinába, cserkó gyanánt rálapátolom a saját produktumát. Nem fenyegetés, ígéret.

Víz
Napi 3l/nap/fő. Minimum ezzel érkezünk a terepre (nagy melegre való tekintettel inkább 4,5-6l/nap/fő). Nem majd lemegyünk a CBAba/hoznak nekem. Ha nem bírjuk el, akkor terepre felér, lepakol, keres segítség, lesétál. Minden más utána. Tőlem (és a Ligeia-Eglar-Ahriman-Dorten kombótól is biztosan tudom hogy) NEM fog kapni senki legközelebb. Fura mód még vasárnap délután is volt másfél liter tartalék vizem.

Szemét
Ezentúl is össze fogom szedni mások után, viszont kézletörés terhe mellett. Szintén nem fenyegetés.

Hirtelen ennyi, később jön részletesebben is pár dolog.
avatar
Gem Kapocs

Hozzászólások száma : 1928
Age : 30
Registration date : 2009. Mar. 09.

Felhasználó profiljának megtekintése http://mentalpenis.blogspot.com

Vissza az elejére Go down

Re: Beszámolók, értékelések és kritikák

Témanyitás by Ahriman on Pént. Júl. 13, 2012 7:13 pm

Iffar,
legkorábban a 15. századból tudok konkrét "panaszt" arról, hogy már nem lehet megkülönböztetni a szakácsnőt a grófnétól, csak ha belemászol az arcába (habár ez pont azért volt, mert még a "csóróknak" is volt pénze szőrmebélésre meg olcsóbb, de díszes anyagra, hímzésre, egyszerűbb csipkére stb azaz pont fordítva, mint a játékon), illetve többízben a polgári kereskedők nagyságrendekkel gazdagabbak voltak, mint az azonos város nemessége. A vásárolt-adományozott-örökölt nemesség kérdéskörére szintén van elég történelmi forrás, a teljesen eladósodott egyváras lovagocskák a választófejedelmekkel karöltve nézték ki a vásárolt nemességet, még akkor is, ha utóbbinak több pénze volt, mint az előbbieknek összesen - ugyanakkor a politikai életben ez lényegesen kevésbé volt jelen, mivel a pénzen nemessé lett kereskedők túl nagy gazdasági erőt képviseltek ahhoz, hogy megérje felbosszantani őket, ezen kívül (legalábbis a Ném-Róm. Csász. területén) ők adták a város nehézlovasságának jó részét. Ezzel együtt természetesen bőven voltak konfliktusok, lévén egy egyszerű lakoma is gyakorlatilag politikai esemény, és nem mindig lehet szétválasztani a személyes véleményt, a politikai állásfoglalást meg a gazdasági érdekeket. De németéknél pont erre találták ki a magánháború fogalmát.
...
A látszólagos problémát az okozza, hogy még a jól kinéző ruhák is iszonyatosan szegényesek történelmi szempontból - viszont ha a játék kontextusában egy egységes egésznek felfogható kép rajzolódik ki, akkor a fentiek alapján _annyira_ nem gáz, ha ruházkodás alapján nem különülnek el a társadalmi rétegek élesen - a vagyoni szintek tagolására meg gyakorlatilag az ékszerek is alkalmasak, ha már senki (beleértve minket is) sem hajlandó a legfinomabb kasmírból varratni a hoset, és selyembrokáttal borítani a gownt (ez mellékesen 4-5 méterről alig lenne megkülönböztethető a sima gyapjútól és a nyomott fulled gyapjútól, és ezzel teljes kört írtunk le)

Ahriman

Hozzászólások száma : 483
Age : 32
Tartózkodási hely : Debrecen
Registration date : 2010. Jul. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Beszámolók, értékelések és kritikák

Témanyitás by Halrien on Szomb. Júl. 14, 2012 5:17 pm

No, hát akkor most én is megejtem beszámolómat első játékomról.
Bevallom, volt egyfajta elképzelésem arról, milyen játék lesz, és milyenek lesznek maguk a játékosok is. Nem tévedtem sokat, talán annyit, hogy kevesebb normális, középkori életet játszó jelenetre számítottam.Eddigi játéktapasztalataim mindig pörgősek voltak, kifejezetten tetszett a tény, hogy nem feltétlenül fog mindig történni valami grandiózus esemény.
A jelmezek terén én teljesen le voltam nyűgözve. A vértek mennyisége és minősége csodálatra méltó volt, a jelmezeknél pedig a különböző országok viseletének megjelenítése tetszett.
Habár egész hamar a Fellegvárban találtam magam, másodkarakterrel, városőrként, még így is meglepett néhány fordulat, mely ott fent végbement.
Negatívumként talán az időjárást tudnám hirtelen felhozni,de az nem a szervezők hibája, így nem is kell részleteznem.
Sok újat nem tudok hozzátenni az előttem szólók mondandóihoz, számomra az volt az első, és remélhetőleg nem utolsó DK, így viszonyítási alapom nincs.


Ashi: Habár nem tudom milyen múltbeli sérelmekről lehet szó, ugyanis engem te személyesen nem bántottál meg, de azért biztos ami biztos, el van nézve! Very Happy

Halrien

Hozzászólások száma : 3
Age : 31
Tartózkodási hely : Hungary/Csapdavilág
Registration date : 2008. Dec. 07.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Beszámolók, értékelések és kritikák

Témanyitás by Iffar on Szomb. Júl. 14, 2012 8:22 pm

Ashi Valkoinen írta:
Iffar

Akinek pedig van elég pénze ahhoz, hogy nemesi rangot vegyen, Zagroza korlátozott földterületei miatt nem biztos, hogy kap, azok viszont, akiknek van földjük a városban, joggal fognak fennhéjázni. Mellesleg a karakterem örökölte a nemesi rangját, családja akkor is nemes volt, amikor még nem volt Herceg, a történet szerint nálam ősibb nemességgel csak a Serratok bírnak, ők viszont nem hercegi család, tehát én karakterszinten és történetszinten is úgy néztem le minden nem elég nemes embert (Milán, Dorten, akik szintén valami noname nemesek voltak), hogy csak na. Kivétel Gottfried, aki birodalmi nemes is, illetve vásárolt itt is nemesi címet, őt nem néztük le, mert más országban volt elég nemessége.

Jó, akkor azt mond meg, hogy a Herceg, akinek a nemesi rangja örökölt, és még le is nézi a pénzért vett nemességet, ugyan milyen meggondolásból ad el pénzért nemesi rangot?
Nekem egy dolog jutott eszembe, ami logikusnak tűnik: üres a kincstár. Ebben az esetben viszont, a Herceg - mivel amúgy sem sokra becsüli a pénzért vásárolt nemeseket - érdeke lenne, hogy az ilyen nemesek birtokait időről időre valamilyen módon felszabadítsa, és azt illetve újabb nemesi címeket "áruba bocsássa". Egy Hercegnek (gondolom, bár azóta se találom a törvényekről szóló doksit) meglehetősen nagy hatalma van ilyen téren. Ha adományozhat címet, akár el is veheti. Ha esetleg indokolnia kell, a mostanság divatos "káoszhívő" vád is remekül beválhat. Hogy ezzel elveszíti a többi ház támogatását? Nem hiszem. Ha ügyesen csinálja, és egy-két házat folyamatos kegyben részesít és miért ne tehetné, akkor azok hűségesek lesznek hozzá, és segítenek neki a "kitagadott" házak bosszúja ellenében. Végeredményben pedig a kincstár folyamatosan telne.
avatar
Iffar

Hozzászólások száma : 132
Age : 33
Registration date : 2010. Dec. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Beszámolók, értékelések és kritikák

Témanyitás by Ashi Valkoinen on Vas. Júl. 15, 2012 12:35 pm

Iffar írta:

Jó, akkor azt mond meg, hogy a Herceg, akinek a nemesi rangja örökölt, és még le is nézi a pénzért vett nemességet, ugyan milyen meggondolásból ad el pénzért nemesi rangot?

Pénz leginkább. Amúgy tavaly óta MagicHorse kivételével már minden nemesi ház lojális a Herceghez. Ez pedig politika. Gottfried karakter diplomata, de a birodalmi jelenlét szintén az én politikai tőkémet gyarapítja. Ha én vagyok a Herceg, de a Nemesi Tanácsban többségben vannak a politikai ellenfeleim, akkor vagy nem sokáig leszek Herceg, vagy nem élvezhetem ki, hogy az vagyok. (Mintha kisebbségben kellene kormányozni.)

Röviden szólva felépítettem a saját politikai bázisomat, a nemesek pedig valami módon hatnak a szolgálatukban álló polgárokra. Éppen emiatt is nehéz lett volna idén kikezdeni velem, s mint láttuk, még próbálkozás sem volt rá.

_________________

BrickShelf Galériám
avatar
Ashi Valkoinen

Hozzászólások száma : 2254
Age : 30
Tartózkodási hely : Gerecse, Tatabánya, vonat, Budapest
Registration date : 2008. Mar. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése http://ashi.web.elte.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Beszámolók, értékelések és kritikák

Témanyitás by Razakel on Vas. Júl. 15, 2012 8:25 pm

Nos akkor írjak én is egy pár sort.

Pozitívumok:
- Annak köszönhetően, hogy vagy 3 dolog után nyomoztam és vagy 20 emberről kellet észben tartsam,
hogy "mit tud?", "kitől?", "mit hazudtam én neki ?" és "miért ?" én nem hiszem, hogy lett volna 2 percem arra, hogy unatkozzak.
- 2-3 ember szinte végig nekem segített és még vagy 15 részt vett valamelyik cselszövésemben. Sok jó emberrel jót lehet játszani Very Happy
- Én nem láttam senkit kimondottan zavaró OUT módban. Persze voltak akik punyadtak (én is többször)
ám ez inkább anyit jelentett, hogy leültek és IN karakterbe beszéltek.
- A sok káosz üldözés mellet azért voltak páran akik a segítsem kérték ami szintén fasza volt.
- Hála a könyvemnek, amibe mindenki nevét felírtam a játék előtt, mindenki nevét tudtam Smile Másnak is ajánlom ezt a megoldást mert sokat segít.

Panaszom inkább magamra van mint másra:

- Papként nem csináltam eleget, volt asszem 3 ember aki olyan problémával jött felém amin egy pap tudott segíteni és
mind hármat lerendeztem összesen 15 perc alatt. Több energiát kellet volna fordítsak erre és több ember után kellet volna járjak.
Még a kedvenc nemesi házam is csak egyszer látogattam meg Sad

- Hála annak, hogy IN be nem bíztam senkibe az egyház tagjain kívül sok embernek rengeteg hamis infót adtam és eléggé
kizártam őket a káoszal kapcsolatos történet szálból. Ez IN ben indokolt volt de biztosan nem segített más játékán.

- A fekete löttyös átverés úgy látom okozott azért OUT kellemetlenséget is. Sajnálom, hogy ez így alakult erről majd még írok.

- Hála a praktikám bizonytalan időpontjának én is kurva későn regisztráltam és mindössze egy hétel a játék előtt tudtam biztosra mondani, hogy tudok jönni. Ezért még egyszer elnézést kérek...

Ezek mellet a kánikula tényleg elég elviselhetetlen volt és kicsit zavaró volt az,
hogy találkoztam vagy 2 emberrel aki nem, hogy más de a saját IN nevét sem tudta... Remelém ezek azért jobban készülnek majd jövőre.

Összefoglalva köszönöm mindenkinek a játékot, nekem nagyon jól eset én is várom a következőt.

Razakel

Hozzászólások száma : 40
Age : 27
Tartózkodási hely : Nagyvárad
Registration date : 2008. Dec. 22.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Beszámolók, értékelések és kritikák

Témanyitás by Kildar on Pént. Okt. 26, 2012 3:16 pm

Az idei szezon lezárásaként szeretnénk kikérni a véleményeteket mind az idei játékainkról, mind a folytatás alapkoncepciójáról.

Az erre szolgáló kérdőívet a következő linken találjátok:

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dG9zNTA3Y1J3MTFTbnFVSmlFc1I0QXc6MQ#gid=0
avatar
Kildar
Diktátor
Diktátor

Hozzászólások száma : 2651
Age : 30
Tartózkodási hely : Celldömölk/Veszprém/Vonat/Erdő
Registration date : 2008. Feb. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése http://sites.google.com/site/demgardikronikak/

Vissza az elejére Go down

Re: Beszámolók, értékelések és kritikák

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.