CL4 szabálykönyv!

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

CL4 szabálykönyv!

Témanyitás by Kildar on Kedd Márc. 18, 2008 2:13 pm

http://cell-live.extra.hu/stuff/cl4szab_beta.doc

Észrevételeket, véleményeket és értelmes javaslatokat várok.

Meg persze lehet dícsérni is hogy hú de fasza.

Fikázni is lehet, csak akkor csúnyán nézek majd az illetőre.


UPDATE:
http://cell-live.extra.hu/stuff/cl4szab_majdnemfinal.doc
Mostantól erről van szó.

UPDATE:
http://cell-live.extra.hu/stuff/cl4szab.doc
Alap szabálykönyv

http://cell-live.extra.hu/stuff/cl4spells.doc
Varázslatok


A hozzászólást Kildar összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jún. 09, 2008 6:44 am-kor.
avatar
Kildar
Diktátor
Diktátor

Hozzászólások száma : 2651
Age : 30
Tartózkodási hely : Celldömölk/Veszprém/Vonat/Erdő
Registration date : 2008. Feb. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése http://sites.google.com/site/demgardikronikak/

Vissza az elejére Go down

Re: CL4 szabálykönyv!

Témanyitás by Cebo on Kedd Márc. 18, 2008 5:47 pm

Mindenképpen dícséretes. A találati rendszer nagyon jó, a 3 Hp illetve a nagyobb lényeknek 4 Hp, megkülömböztetett találati felületekkel.
Végső halál: Mit szólnátok ahhoz, ha valaki minden egyes halála után menne új karaktert alkotni? Ha valaki realitásra épít, akkor ezt fogja tenni, töltő helyett karaktert alkot minden halála után.

Ja és a mágiarendszer mikor lesz kész? Ha nincs még kész, szívesen segítek a megalkotásban.
avatar
Cebo

Hozzászólások száma : 138
Age : 33
Tartózkodási hely : Szombathely, Jászberény
Registration date : 2008. Mar. 04.

Felhasználó profiljának megtekintése http://fireballklub.atw.hu

Vissza az elejére Go down

Re: CL4 szabálykönyv!

Témanyitás by Kildar on Kedd Márc. 18, 2008 5:52 pm

Cebo írta:
Végső halál: Mit szólnátok ahhoz, ha valaki minden egyes halála után menne új karaktert alkotni? Ha valaki realitásra épít, akkor ezt fogja tenni, töltő helyett karaktert alkot minden halála után.

Ez valami iszonyatosan szar megoldás. Mítosz liveon ez volt, ez kb azt eredményezi, hogy az emberek az első életükre vigyáznak, az összes többit le se szarják. Valamint kissé szét tudja barmolni a történetet ha meghal valaki idő előtt "mer az vicces" alapon.

Mindenesetre mivel közben előadtad emesen hogy hogy értetted ezt, válaszolok abban az értelmében:
Ha valaki kitalálja, hogy ő bizony minden halála után új karakter, és tényleg minden karakteréhez új ruha, kidolgozott jellem-viselkedés, és nem él vissza vele (tehát nem arra használja hogy meglógjon valami in-es megtorlás elől hogy aztán folytassa ahol abbahagyta), akkor oké.

Ellenkező esetben seggberúgjuk.

Cebo írta:Ja és a mágiarendszer mikor lesz kész? Ha nincs még kész, szívesen segítek a megalkotásban.

Mágiarendszer van, csak publikálva nincs még, meg akarom szerkeszteni szép ízléses formában.
avatar
Kildar
Diktátor
Diktátor

Hozzászólások száma : 2651
Age : 30
Tartózkodási hely : Celldömölk/Veszprém/Vonat/Erdő
Registration date : 2008. Feb. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése http://sites.google.com/site/demgardikronikak/

Vissza az elejére Go down

Re: CL4 szabálykönyv!

Témanyitás by Michael on Szomb. Márc. 22, 2008 6:20 pm

Egen ezzel csak az a gond, hogy nem sokan fognak ezzel pöcsölni, csak ha tényleg arra készül, hogy időnként vált... Mert előre ő se tudja, hogy hányszor fog végső halált halni. Mitoszon is volt ellen példa. Pl Telkontar vagy Ceruak... Ők mindíg vigyáztak a karaktereikre.
avatar
Michael

Hozzászólások száma : 284
Age : 29
Tartózkodási hely : A körülményektől függ...
Registration date : 2008. Feb. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: CL4 szabálykönyv!

Témanyitás by Soloviel on Szomb. Márc. 22, 2008 6:41 pm

Michael
Igazad van alapvetően, kár hogy kinyírtad Keruak sátánistáját, bár Shivan is hülye volt, hogy feladta magát, a többiek pedig abban voltak hülyék, hogy nem találták ki a lényeget, de ezen nem lovagolok tovább.

Kildar
Nekem eddig tetszik a Cell 4 szabálykönyv, Kildar még egy kis nyomatékosító kildarista szöveg se árt, mint a Cell 3-as szabkönyvekben. Very Happy

Amúgy pedig a mágiáról majd olvasnék, érdekelne.
Látom a falmászás megmaradt pedig úgy beszéltük meg, hogy kötél, csáklya, famászás, stb lesz.

A Végső halál alternatíva és új karakter kezdését én csak apróbetűvel írnám bele, vagy a szabkönyv végére, hogy aki tényleg elolvasta, csak az láthassa, hogy van egy ilyen lehetőség, hogy tényleg fel is készüljön minderre. A többi tápmájer pedig észre se vegye.
Továbbá szerintem elég max 3 karaktert gyártani, és persze vigyázni mindegyikre ahogy csak lehet, és ha nincs más választás, akkor váltani.

Szerintem Baharrothot sem nyírnák ki 10x egymásután, hogy végső halálba meneküljön mindig és akkor valahányszor találkozik vele az ember mondja az új nevét és akkor csak azért is kinyírják szegényt, mert nincs kedvük új nevet megjegyezni.

_________________
I'm not a geek, I'm a level 70 Paladin!
avatar
Soloviel

Hozzászólások száma : 730
Age : 32
Tartózkodási hely : Sokfelé, és sosem lehet elérni!
Registration date : 2008. Feb. 26.

Felhasználó profiljának megtekintése http://krulada.uw.hu

Vissza az elejére Go down

Re: CL4 szabálykönyv!

Témanyitás by Keitel on Vas. Márc. 23, 2008 12:14 pm

Precíz leírás, szerintem kicsit hosszú. Az első olvasás után a következők átgondolását javaslom.

Szerintem a troll és az ogár olyan faj, amit nem kellene szabadon választható lehetőségként meghagyni. Sajnálom, ha bárkit is megsértek, még nem volt elfogadható megjelenítése. Aki ilyen karaktert szeretne, attól megkövetelhetjük, hogy egy kosztümös fényképpel kérjen jóváhagyást erre.

A zsebmetszés képesség túl nagy kitolás az áldozatokkal szemben. Ha valamire vigyázok, akkor azt egy szütyőben őrzöm, esetleg egy bőrzsineggel felkötve a hónaljam alatt, az ingem és a tunikám között, hogy ne tudják feltűnés nélkül ellopni. Ha ez a képesség élni fog, akkor nagyon-nagyon megkönnyítik az ilyen értékek eltulajdonítását, mert egy nyilvános helyen a két kézzel érintést, és a bemondást nagyon diszkréten meg lehet tenni, egy ilyen tolvajlást már kevésbé. Aki meg akarja érteni, hogy mire gondolok, az ennyiből is megérti.

Nagyon tetszett viszont, a tényleges átkutatás. Annyival egészítsétek ki, hogy az átkutatást ne lehessen kiváltani részletes beszéddel sem. Épp az a lényeg, hogy egyes dolgokat úgy el lehet rejteni, hogy az ne legyen etikátlan, megtalálható legyen, de felületes vizsgálattal ne lehessen észrevenni azokat. Néhány példa ezekre: hosszú hajba kötött gyűrű, vagy apró kés, belső zsebbe rejtett papír. Ha ez utóbbi tunikában van, akkor figyelmes motozással könnyen kitapintható, de "alaposan átkutatom a tunikádat" és hasonló leírásokkal kitolás elkérni, mert akkor a türelmes "loltolvajok" minden ruhadarab elé hozzáteszik az "alaposan átkutatom" vagy a "figyelmesen átnézem" szavakat, és végigmennek az összes ruhadarabon, a végén már papírról olvassák fel "figyelmesen átkutatom a tunikádat, részletesen átvizsgálom a nadrágodat, figyelmesen átnézem a sapkád és a hajad..." ezt én nem nézném jó szemmel.

A falmászás mások szerint is, szerintem is, meg a tolvajok szerint is körülményes képesség (a hangosan átmegyek, ne vegyetek észre dologra gondolok) a köteles átlendüléshez meg ne kelljen külön képesség. Aki kötéllel készül, az megérdemli, hogy képesség nélkül használhassa.

Azok, akik ember fajúak, és semmilyen képességük nincs, nem kötelesek karakterlapjukat maguknál tartani, hiszen nincs mit igazolniuk.

Javasolt kiegészítés: a karakterlapot nem mutathatod meg (tehát tilos megmutatni) másoknak a bizalom elnyerése vagy bármi más céljából. Példa: "Nyugi, nem vagyok boszorkánymester, itt van a karakterlapom, megnézheted." mert ha ezt szabad lenne, akkor tudat alatti elvárás válna belőle, "Te miért nem mutatod meg?" valamilyen szinten megérthetitek, hogy ez miért nem jó. Magyarán karakterlapot csak és kizárólag képesség igazolásakor, vagy fürkészés jellegű varázslat alanyaként szabad megmutatni, még igazmondás varázslat hatására is tilos, mert azt ki lehet cselezni képességgel.

Sátrak: voltam olyan játékon, ahol ezek is játékterületnek számítottak. Probléma, valódi lopás nem történt, viszont nagyon jól ki lehetett használni ezeket a játék közben rejtőzéskor (mögé bújsz). Megértem azokat, akik viszont a személyes alvóhelyükre nem engednek be senkit. A felvetésem az, hogy aki nem akarja bevonni a sátrát a játékba, az valami színes szövetdarabbal jelölje, aki igen, az ne jelölje. Utóbbi sátrakba szabadon be lehet menni, lehet kutatni, játéktárgy is rejthető ide, a jelölt sátrakat csak mögébújásra lehet használni. Ha ezt leszavazzátok azt gond nélkül elfogadom, csak egy ötlet. A sátrakat jó volna saját, vagy közpénzből vett összevarrt zsákvászonnal letakarni, mert ez hihetetlen mértékben javítaná egy település kinézetét. Csak ezzel egy jól kinéző tábort lehet kialakítani.

Zsákok: a valódi kunyhók és veremházak hangulatát úgy lehetne megőrizni, hogy a modern tárgyakat végig, a hálózsákokat nappal egy személyes vázsonzsákba kellene tenni. A személyes vászonzsákban tilos kutatni, ezeket egyezményes színű szalagokkal kell bekötni. A többi zsákban viszont lehetne kutatni, és tárgyakat rejteni. Vélemény?
avatar
Keitel

Hozzászólások száma : 437
Registration date : 2008. Feb. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: CL4 szabálykönyv!

Témanyitás by Juviel on Vas. Márc. 23, 2008 2:55 pm

Troll, Ogár: Igen, tavaly a ninja ogár pl. szar volt, mégis kurvaerős, szóval ezt meg lehet beszélni, hogy kb. ismerjük a játékosokat, és előre jelentkezzen aki ogár vagy troll akar lenni. Fényképet csak attól kell, akit senki sem ismer.

Zsebmetszés: Kell ilyen is, de természetesen nem szabad fele annyi tolvajt sem kiképezni, mint tavaly, és valóban olyan tolvajok kellenek, akik ügyesek, és okosak. Szerintem ez is olyan, amit az ismeretségre lehet alapozni. Ne azért a pár érméért lopjon valaki, amit a másiknál sejt, hanem hogyha valóban tudja hogy van nállva valami. Egy kioktatást meg lehet ejteni, főleg így, oktatós rendszerben.Átkutatás: Szintén meg lehet oldani, hogyha valakit ez zavar, akkor azt mondja: "Kutass át." Halottként is megengedhetsz egy ilyet magadnak, ha ez a cél, de én pl nem szeretném, ha a barátnőm ruháját átkutatnák.

Falmászás: Ha jól tudom itt nem az van, hogy "akkor nem vesztek észre, hanem hogyha megvan a képesség próbálkozhat valaki, önerőből.

Karakterlapok: Jah, igaz, jogos.

Sátrak: Sajnos még mindíg nem nyertük meg az ötös lottót, és fizetésemelést, sőtt még fizetést se sokat kaptunk, szóval szerintem eldöntött, erre nagyon nincsen pénzünk. egy sátorra kéne kb 4 m2, és ebből kéne legalább 70, 1m2 lenvászon a legjobb esetben is 750 Ft körül van, és ez így összesen 4x70x750=210000 Ft körül van, amit megközelítőleg sem tudunk előűllítani. A sátortelepből szerintem még nem volt gond.

Zsákok: Erre van a sátor.
avatar
Juviel

Hozzászólások száma : 110
Age : 28
Tartózkodási hely : Hold túloldala
Registration date : 2008. Feb. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: CL4 szabálykönyv!

Témanyitás by Shivan on Vas. Márc. 23, 2008 2:56 pm

Ez én voltam, csak megint rossz log in.
avatar
Shivan

Hozzászólások száma : 166
Age : 27
Tartózkodási hely : I dunno lol.
Registration date : 2008. Feb. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: CL4 szabálykönyv!

Témanyitás by Soloviel on Vas. Márc. 23, 2008 3:11 pm

Kildar
Zsebmetszés kiegészítés: 1 játéktárgy okés, de csak 1 darab pénzt vegyen el, ez így kissé fura. Normális esetben, ha pl képesség nélkül akarok lopni és valakinek bekukkantok a zsebébe, akkor nem 1-et veszek el, hanem amilyen gyorsan csak bírom a lehető legtöbbet. Tehát valahogy a pénz esetében növelni kellene ezt a számot. Egy tolvaj alapból a pénz után fog menni, nem a tárgyak után.

Keitel
Zsebmetszés első hasáb
Szerintem e képességet már egyszer kitárgyaltuk a másik fórumon, de rendben, beszéljük át újra.
1. Kérdés: ki a franc akar nyilvános helyen, mindenki előtt kirabolni valaki mást?
1. Válasz: senki, bár ha valaki nagyon ügyesnek érzi magát, akkor csak rajta.
2. Kérdés: minek raboljon ki szerencsétlen tolvaj olyat, akiről nem tudja, hogy hol őrzi az értékeit, milyen értékei van, és feltehetőleg mekkora mennyiségben?
2. Válasz: ilyenre alapból nem hajt egy tolvaj, azért a tolvaj sem hülye, nem azon fáradozik naphosszat, hogy keserves munkával megkeresett kenyerét gyorsan kikapja a városőrség a kezéből, majd fellógassák.
Figyel -> elkap -> kizsebel -> feltűnésmentesen távozik.

Zsebmetszés második hasáb
Nos ezt egyszerűen meg lehet ugye oldani a "ne mozdulj, vagy elvágom a torkod" köszöntéssel és utána jöhet a móka:
1. hogyha tudja a tolvaj, hogy mit keres:
"Húzd fel az inged, mintha meleged lenne, gyűrd össze a papírt és dobd a hátsó bokorba, utána kezdj el rohanni előrefelé, de ha egy rossz szót szólsz, akkor belédvágom a késem."
2. hogyha nem tudja a tolvaj, hogy mit keres:
Tolvaj: "Ne mozdulj" majd átkutatja (nem tapizza) "háhá, ez mi?"
Áldozat: "Semmi, semmi"
Tolvaj: "Ne hazudj, pénz csörgését hallom, óvatosan emeld le és add hátra, ne fordulj meg, ne mozdulj csak számolj 10-ig, és indulj el az erdőben, és megtalálod a szütyőd"
Ezzel megoldva, hogy nem az áldozat keresi ki a pénzt, haem a tolvaj elintézi magának, de kötelessége az üres szütyőt olyan helyen hagyni, ahol az áldozat is megtalálja. Ezzel saját magának is biztosítja, hogy újra tud lopni az áldozattól, hisz van hova tennie a pénzt. Smile

Falmászás: ezzel kapcsolatban szerintem kérdezzük meg Kildart előbb, hogy milyen a terep, erősek a fák, erősek az ágaik? Lesznek-e kitartó, erős fallal rendelkező erődök, amiket megmászva nem dőlsz be rajtuk hangos csattanással, avagy nem?
Ha nem a válasz minderre, akkor kell a képesség, ha ezen kérdésekre pozitív választ kapunk, akkor nem kell a képesség, és elég a kötél, csáklyaszerűség, súlyozott kötéllétra, stb.

Zsákok: díjazom az ötletedet.

Shivan
Zsebmetszés: Feleannyit sem mint tavaly...oké, tehát akkor mondjuk 60 emberből lesz 2 tolvaj, ha feleannyit sem szabad, mint tavaly, mert tavaly összesen 6 tolvaj volt (ebből 4 loltolvaj volt), ennek a fele 3, és mivel ennyit sem szabad, így max 2 tolvaj lehet.
Nem díjazom az ötletedet, ha nincs rá igény, akkor nincs rá igény, de ne vegyük el azoktól a lehetőséget, akik szeretik ezt a vonalat. Wink

Átkutatás: Mint mondottam volt erről van szó, nem tapizásról, és szerintem Juviel tud vigyázni magára ilyen szempontból, ha egyedül kószálna az erdőben, legfeljebb leveri szegény tolvajunkat. Wink

_________________
I'm not a geek, I'm a level 70 Paladin!
avatar
Soloviel

Hozzászólások száma : 730
Age : 32
Tartózkodási hely : Sokfelé, és sosem lehet elérni!
Registration date : 2008. Feb. 26.

Felhasználó profiljának megtekintése http://krulada.uw.hu

Vissza az elejére Go down

Re: CL4 szabálykönyv!

Témanyitás by Kildar on Vas. Márc. 23, 2008 3:13 pm

Ne adjatok Anna kezébe hosszúkardot.

De tényleg.
avatar
Kildar
Diktátor
Diktátor

Hozzászólások száma : 2651
Age : 30
Tartózkodási hely : Celldömölk/Veszprém/Vonat/Erdő
Registration date : 2008. Feb. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése http://sites.google.com/site/demgardikronikak/

Vissza az elejére Go down

Re: CL4 szabálykönyv!

Témanyitás by Soloviel on Vas. Márc. 23, 2008 3:18 pm

Szerintem se, de hosszúkard nélkül is megvédheti magát tapizás ellen. Wink

_________________
I'm not a geek, I'm a level 70 Paladin!
avatar
Soloviel

Hozzászólások száma : 730
Age : 32
Tartózkodási hely : Sokfelé, és sosem lehet elérni!
Registration date : 2008. Feb. 26.

Felhasználó profiljának megtekintése http://krulada.uw.hu

Vissza az elejére Go down

Re: CL4 szabálykönyv!

Témanyitás by Ishar on Vas. Márc. 23, 2008 7:01 pm

Soloviel írta:Egy tolvaj alapból a pénz után fog menni, nem a tárgyak után.

Ja, így kéne lennie. De hát nincs így. Persze lehetne azt is, hogy ezzel képességgel csak pénzt lehessen lopni, de így nem sokan vennék fel szerintem.
avatar
Ishar

Hozzászólások száma : 330
Registration date : 2008. Feb. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: CL4 szabálykönyv!

Témanyitás by Shivan on Vas. Márc. 23, 2008 10:47 pm

Solo: Bocs, pontosítok. Válogatottabb embereket. Nagyon stílusos ez amit felírtál, és tényleg, nekem is tetszik, de ehhez jó emberek kellenek, másrészt pedig tényleg ezt lehet oktatni, hogy megfigyelés pl, ez nagyon hasznos. Elég sűrű helyzet, hogy "Zsebmetszés lol!!! Add ide a pénzed!!!" --> "Nincs pénzem." és ezzel ezt el lehetne kerülni egyrészt, másrészt pedig hogy tényleg átérezzék, hogy ők tolvajok. Nemtudom hogy oktattál eddig egyébként.
avatar
Shivan

Hozzászólások száma : 166
Age : 27
Tartózkodási hely : I dunno lol.
Registration date : 2008. Feb. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: CL4 szabálykönyv!

Témanyitás by Michael on Hétf. Márc. 24, 2008 7:30 am

Célumon jó volt a tolvaj oktatás nekem tetszett...
avatar
Michael

Hozzászólások száma : 284
Age : 29
Tartózkodási hely : A körülményektől függ...
Registration date : 2008. Feb. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: CL4 szabálykönyv!

Témanyitás by Avras on Kedd Márc. 25, 2008 9:50 pm

Kildar: Ez az eddigi legjobban sikerült szabálykönyv, ennél többet nem tudok hozzáfűzni, csak gondoltam növelem az egódat.

Avras

Hozzászólások száma : 23
Registration date : 2008. Feb. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: CL4 szabálykönyv!

Témanyitás by Soloviel on Szer. Márc. 26, 2008 1:10 am

Ishar írta:Ja, így kéne lennie. De hát nincs így. Persze lehetne azt is, hogy ezzel képességgel csak pénzt lehessen lopni, de így nem sokan vennék fel szerintem.
Ez nem is egy rossz ötlet! Smile
Szerintem ketté kellene ezt osztani, ugye alapból ha valaki megmurdál, akkor elveheted a cuccát, pénzét, vagy amit akarsz.

Zsebmetszés képesség: elvehetik az összes pénzed.
Megmurdálás: elvehetik egy tárgyad.

VAGY

Zsebmetszés képesség: elvehetik egy tárgyad.
Megmurdálás: elvehetik az összes pénzed.

Így máris meg lenne oldva, hogyha valakinek pénzre van szüksége és nem talál más módot, akkor mihez folyamodik, avagy ha adott tárgyra van szüksége, akkor mihez folyamodik.

_________________
I'm not a geek, I'm a level 70 Paladin!
avatar
Soloviel

Hozzászólások száma : 730
Age : 32
Tartózkodási hely : Sokfelé, és sosem lehet elérni!
Registration date : 2008. Feb. 26.

Felhasználó profiljának megtekintése http://krulada.uw.hu

Vissza az elejére Go down

Re: CL4 szabálykönyv!

Témanyitás by Kildar on Szer. Márc. 26, 2008 8:16 am

Azt már megbeszéltük, hogy a murdálás (elvileg) "mindent visz", és lehet átkutatni (illetve az áldozat kiválthatja az átkutatást ha megelégszik azzal hogy "körülírja" az illető"). Ehhez kéne igazítani a tolvajlást, mint egyfajta kevésbé erőszakos és feltűnő plusz opció.
avatar
Kildar
Diktátor
Diktátor

Hozzászólások száma : 2651
Age : 30
Tartózkodási hely : Celldömölk/Veszprém/Vonat/Erdő
Registration date : 2008. Feb. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése http://sites.google.com/site/demgardikronikak/

Vissza az elejére Go down

Re: CL4 szabálykönyv!

Témanyitás by Soloviel on Szer. Márc. 26, 2008 12:09 pm

Akkor az is lehetne a zsebmetszés, hogy 1 tárgyat vihetnek, de a szütyő 1 tárgynak minősül bármi is van benne, ha azután nyúlnak és viszik, akkor visznek mindent, ami benne volt.

Murdálásnál minden megy.
Zsebmetszésnél csak 1 megnevezett tárgy, ha van olyan az illetőnél, és szütyő ugyebár általában szokott lenni.
Így az is jól jár, aki brutális harcos, és az is, aki nem szereti a halálos megoldásokat, és inkább lopkod.

_________________
I'm not a geek, I'm a level 70 Paladin!
avatar
Soloviel

Hozzászólások száma : 730
Age : 32
Tartózkodási hely : Sokfelé, és sosem lehet elérni!
Registration date : 2008. Feb. 26.

Felhasználó profiljának megtekintése http://krulada.uw.hu

Vissza az elejére Go down

Re: CL4 szabálykönyv!

Témanyitás by Kildar on Szer. Márc. 26, 2008 12:15 pm

Mondjuk viszont így, hogy szütyő, megjátszható lenne az, hogy elég egy kézzel marhulni, viszont azt kell megfogni, amiről sejtjük, hogy a keresett céltárgyat tartalmazza, vagy maga a keresett céltárgy (szütyő, pl). Ez esetben viszont kellenek tartalékszütyők (ha valakihez nem jut vissza a sajátja), a vászonszütyők pl tökéletesek e célra, ugyanis kb másfél perc és sacc húsz forintnyi anyag gyártani egyet, ezért pl ingame boltokban is lehetne venni üres szütyőket.
avatar
Kildar
Diktátor
Diktátor

Hozzászólások száma : 2651
Age : 30
Tartózkodási hely : Celldömölk/Veszprém/Vonat/Erdő
Registration date : 2008. Feb. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése http://sites.google.com/site/demgardikronikak/

Vissza az elejére Go down

Re: CL4 szabálykönyv!

Témanyitás by Soloviel on Szer. Márc. 26, 2008 1:57 pm

Na ez egy jó ötlet, összehozzuk mi! Smile

Szerintem, ha más nem ellenzi az ötletet azok közül, akiknek mindegy a zsebmetszés vagy mellette vannak, akkor át is lehetne így írni a szabkönyvben! Smile

Sok érdekes dolgot lehetne így tartani a kereskedőknél (szütyő, ládák, zsákok), ami más játékokban nem fordul elő, ettől is érdekesebbé varázsolva a játékot! Smile

_________________
I'm not a geek, I'm a level 70 Paladin!
avatar
Soloviel

Hozzászólások száma : 730
Age : 32
Tartózkodási hely : Sokfelé, és sosem lehet elérni!
Registration date : 2008. Feb. 26.

Felhasználó profiljának megtekintése http://krulada.uw.hu

Vissza az elejére Go down

Re: CL4 szabálykönyv!

Témanyitás by Kildar on Csüt. Május 01, 2008 5:56 pm

http://cell-live.extra.hu/stuff/cl4szab_majdnemfinal.doc

Majdnem végleges változat. Elsősorban az elgépeléseket, elírásokat és az ilyen félbehagyott átszerkesztés miatti se füle se farka mondatokat kellene kivadászni belőle.
avatar
Kildar
Diktátor
Diktátor

Hozzászólások száma : 2651
Age : 30
Tartózkodási hely : Celldömölk/Veszprém/Vonat/Erdő
Registration date : 2008. Feb. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése http://sites.google.com/site/demgardikronikak/

Vissza az elejére Go down

Re: CL4 szabálykönyv!

Témanyitás by Kildar on Hétf. Jún. 09, 2008 6:44 am

avatar
Kildar
Diktátor
Diktátor

Hozzászólások száma : 2651
Age : 30
Tartózkodási hely : Celldömölk/Veszprém/Vonat/Erdő
Registration date : 2008. Feb. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése http://sites.google.com/site/demgardikronikak/

Vissza az elejére Go down

Re: CL4 szabálykönyv!

Témanyitás by Ishar on Hétf. Jún. 09, 2008 1:57 pm

Egyetlen elelntmondás amit találtam, hogy az elején 10, később 8 mili van meghatározva apjzs minimumnak. Én úgyse viszek ilyesmit, csak mondom.
avatar
Ishar

Hozzászólások száma : 330
Registration date : 2008. Feb. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: CL4 szabálykönyv!

Témanyitás by Kildar on Hétf. Jún. 09, 2008 2:10 pm

Most elvileg egységes egy centiméter. Nyolc-kilenc milli meg az amúgy ami még neccesen de belefér, szal ilyen abszolút tűréshatár.
avatar
Kildar
Diktátor
Diktátor

Hozzászólások száma : 2651
Age : 30
Tartózkodási hely : Celldömölk/Veszprém/Vonat/Erdő
Registration date : 2008. Feb. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése http://sites.google.com/site/demgardikronikak/

Vissza az elejére Go down

Re: CL4 szabálykönyv!

Témanyitás by Ishar on Hétf. Jún. 09, 2008 8:16 pm

Nem azért mondom mert bajom van vele, hanem mert elelntmondás és jó lenne átírni.
avatar
Ishar

Hozzászólások száma : 330
Registration date : 2008. Feb. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: CL4 szabálykönyv!

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.