Élmények - vélemények - miegymás

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Re: Élmények - vélemények - miegymás

Témanyitás by PG on Vas. Aug. 03, 2008 7:44 pm

Ishar írta:
Rengeteg olyan ember volt most itt, akiket régebben nem kedveltem, illetve néhányukat most se túlságosan, mégis azt hiszem kölcsönösen elmondhatjuk egymásról, hogy jót játszottunk egymással, én őket emelném ki, mert ők voltak számomra pozitív meglepetések: Peres, Isair, Homár, Skalle, Petro, sőt még Keitel se szólt be annyi embernek mint vártam.

Talán annak köszönheted, hogy "nem volt időd seggfejnek lenni". SmileEDIT: juteszembe, kihagytam azt, hogy volt jónéhány emlékezetes pillanat a játékban, ezért is volt nagyon élvezhető. Például a parancsvarázs rám, hogy irtsd ki a káoszt, majd megölöm magam, vagy mikor Gottfriedéket lemészároltam balkézzel, a démoni szertartás, na meg ugye el ne felejtsük az olvasni tanulást. Smile Mert ugye az "X" az "a", az "O" pedig "nulla".

PG

Hozzászólások száma : 330
Registration date : 2008. Mar. 26.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Élmények - vélemények - miegymás

Témanyitás by Kildar on Vas. Aug. 03, 2008 9:06 pm

Képek a caelumos ftp-n:

szerver: ftp.dataglobe.hu

név/jelszó: alarius, caelum
avatar
Kildar
Diktátor
Diktátor

Hozzászólások száma : 2651
Age : 30
Tartózkodási hely : Celldömölk/Veszprém/Vonat/Erdő
Registration date : 2008. Feb. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése http://sites.google.com/site/demgardikronikak/

Vissza az elejére Go down

Re: Élmények - vélemények - miegymás

Témanyitás by Jason on Hétf. Aug. 04, 2008 8:38 am

Sziasztok!

Ahogyan tavaly is, idén is jól éreztem magam, köszönöm a szervezőknek a meghívást és a játékosoknak, hogy velük játszhattam! Idén is sok új arcot sikerült megismernem és sok pozitív csalódáson estem át, ezekről írnék pár sort.

Káoszos pajtik:
- Eszter: Tudom nem ez az első live-od, de én itt láttalak elöször igazán játszani. Szerintem a segítséged nélkül nem sikerült volna ilyen jól e a káoszosdi. Köszi Very Happy !
- Pergő: Szerintem életed eddigi legjobb alakítását nyújtottad, grat!
- Peti: Örülök, hogy találkoztunk, nagyon jó volt játszani veled! Remélem jövőre is egy helyen nyomjuk majd és akkor nem kell majd bújkálnod, bár szerintem a városőrök észre sem vettek volna ha visszamész Twisted Evil .
- Koldus: A sok változó vélemény ellenére, amit a táborban hallottam, én örülökm hogy megismertelek. Nagyon jól játszottad azt, amit kellett mégha egyesek nem is ismerik el! Sajnálom, hogy megöltek én megpróbáltam revansot venni, de a szervezők nem engedték, so sorry Wink .
- Homár: Végre téged is megismertek. Eddig csak egy mesebeli alak voltál aki valami nagykutya M.o. legnagyobb livejának szervezői közül. Köszi a játékot és jó démon voltál Exclamation

Többiek:
-Városőrség: Volt ami tetszett és volt ami nem a játékotokban. Pl: a parancsnokotok megtanulhatná, hogy ha felélesztik akkor nem egyből talpra ugrik és nyakon vág, hanem mondjuk azt is eljátsza hogy egy kicsit bekábult és nem olyan éber, mintha most öntött volna le egy liter kávét a torkán. Másrészt viszont ott az az őr akit nem ismerek, de mikor rámondtam a rettegést úgy futott, mint a nyúl. Grat neki, marha jól nyomta rabbit !

- Ishar: A nem káoszosok közül a te játékod tetszett a legjobban! Gratula Exclamation

- Hármak papjai: Itt Ogent emelném ki, aki nagyon jól játszott és még azt a vasakaratot is megkapta Laughing .

- Külső kocsma: Alapvetően szimpatikus embereket találtam errefelé. Mivel sok közöm nem volt hozzájuk így csak megköszönném a játékot!

- Tundráék: Sokakkal ellentétben én megértem Kolluxot mégha nem is úgy cselekedett ahogy illett volna, de ahogy Petro kérte itt be is fejezem. Szerintem mindhárman: Petro, Kollux és Isair is marha jól játszott és még jobban játszhattak volna, ha beengedték volna őket a városba már a játék elején!

jocolor
avatar
Jason

Hozzászólások száma : 21
Age : 31
Tartózkodási hely : Pilisvörösvár
Registration date : 2008. Jul. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése http://zenemagazin.com

Vissza az elejére Go down

Re: Élmények - vélemények - miegymás

Témanyitás by Skalle on Hétf. Aug. 04, 2008 9:24 am

És a kóbor lovag? Ő nem számít? Razz
avatar
Skalle

Hozzászólások száma : 366
Age : 29
Tartózkodási hely : Komárom
Registration date : 2008. Mar. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Élmények - vélemények - miegymás

Témanyitás by Darken Rahl on Hétf. Aug. 04, 2008 10:42 am

"-Városőrség: Volt ami tetszett és volt ami nem a játékotokban. Pl: a parancsnokotok megtanulhatná, hogy ha felélesztik akkor nem egyből talpra ugrik és nyakon vág, hanem mondjuk azt is eljátsza hogy egy kicsit bekábult és nem olyan éber, mintha most öntött volna le egy liter kávét a torkán. Másrészt viszont ott az az őr akit nem ismerek, de mikor rámondtam a rettegést úgy futott, mint a nyúl. Grat neki, marha jól nyomta !"

Egy ilyesmi esetre emlékszem, de akkor nem felélesztettek, csak sebet gyógyitottak rajtam gyógyitallal ... Meg az orrom előtt álltál, szal nem kellett valami hatalmas éberség Smile (de ha téged ez nagyon zavart akkor bocs)

Rettegés meg: akkor nem láttál engem futni Smile egyszer mondta rám asszem Pergő a farmjánál estefelé és valahol a temetőnél álltam meg, lándzsa, pajzs és tőr nélkül amiket útközben hagytam/ dobtam el Smile

A játékról.
Pozitívumok:
-Nagyon jók voltak szerintem a jelmezek, egyetlen zenekaros pólós lollovagot sem láttam pl, ez nagyon tetszett.
-A város egész szépen ki volt építve, ezért grat a szervezőknek, mi is próbáltuk a kaszárnyát a lehető legjobbra összehozni.
-Ishar, Shivan, Homár, Pergő, a kocsmáros és még jópár ember játéka nagyon tetszett, próbáltam én is minél hűebben játszani az arrogáns, de még tapasztalatlan fiatal parancsnokot. (ja igen, a két szombaton belépett katona nagyon jól viselte magát, nekik örültem, jobban lehetett rájuk számítani, mint a 2 falkás srácra Very Happy )
-A sátrak játéktértől való elkülönítése nagyon jó ötlet volt.

Negatívumok:
-Úgy látszik az emberek nagyobb része nem fogta fel, de mi nem városőrség voltunk, hanem a hadsereg egy ide kirendelt alakulata. Namármost, a közbiztonság fenntartása általában nem a hadsereg dolga, de próbáltuk megtenni amit lehetett. Ami kicsit problémás volt, hogy hiába gyűjtöttünk be valakit akiről egyértelműen tudtuk hogy szektás, mert ha megöljük egyszerűen elhúz tölteni és fél órára és utána visszajön...
-Az emberek büntetéshez hozzáállása nekem nagyon nem volt szimpatikus. Gondolok itt arra, hogy inkább meghaltak, semhogy egy fél óra közmunkát végezzenek...
-A parancsnoktól szombat délutántól szinte alig kaptunk parancsot. Végülis úgy döntöttem, hogy az emberdruida segítségével megpróbáljuk elűzni a gorokat, és kiadtam parancsba hogy védjék őt, az meg majd csinálja amit kell, mi ehhez úgyse értünk.

A világító izékről:
Én bementem a városházára, mert nagy volt a tömörülés, erre a kezembe nyomtak 2-t. Kérdeztem hogy ez mire, mondták tegyem fegverre. Elkezdem törögetni, meg kerestem valamit, hogy rögzítsem valahogy , erre mondták, hogy ja mégsem, csak a rúnafegyver/vért. Sose láttam még ilyet , szal nekem újdonság volt és amíg úgyis out volt (démonok meg rúnafegyósok öltözködtek) addig kicsit játszottam velük... Ezért elnézést kérek a szervezőktől, de szerintem azért nem volt olyan egetrengető bűntett... Érdekes módon azt nem sokan vették észre mikor a városőrök a szemetet pakolták vissza a főtéri kukába mert kiborult.

Összességében én jól éreztem magam, a birodalmiakkal kitartottunk, még zuhogó esőben sem hagytuk kihunyi a birodalmi lángot Smile amiből aztán a többi tüzet fel tudták éleszteni . Ha egyesek szerint bénák is voltunk, szerintem a körülményekhez képest egész jól helytálltunk... Persze aki akarja elvállalhatja jövőre, én inkább valami kocsmaféleséget szerveznék Smile ha már nekünk volt a játéktéren az egyik (ha nem "a" )legjobb asztalunk Very Happy

[A "kiskatona" játékáért elnézést kérek, sehogyan sem lehetett fegyelmezni, meg is kapta érte rendesen játék után... ]

Darken Rahl

Hozzászólások száma : 2
Registration date : 2008. Mar. 06.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Élmények - vélemények - miegymás

Témanyitás by Maiara on Hétf. Aug. 04, 2008 11:22 am

Szép napot Mindenkinek!

Nos jöjjön egy kis Anita-féle rövidke élménybeszámoló, ünnepélyes a pillanat, mivel egyben ez az első hozzászólásom is. Smile

A Live-al kapcsolatban tehát, köszönöm az élményt, nagyon tetszett, jól éreztem magam, bár látszott rajtam szerintem, hogy ez volt az első játékom.
Külön köszönet Kalóz bajtársamnak, Rékának, mert nélküle bizony nagyon el lettem volna veszve. Sokat tanultam Tőle, illetve tőle a legtöbbet, de akik szóba elegyedtek velem, onnan is lopkodtam pár ötletet, s remélem nem okoztam (akkora) csalódást sem a játszótársamnak, sem a szervezőségnek. Wink

Kildarnak, alias Sanyinak szeretném külön megköszönni a segítséget és a türelmet, ám a nagy „morgós” hazapucolásban elfelejtődött, hogy sajnos a tőrt, melyet kölcsön adott, elvesztettem egyik éjjel a nagy sötétben. Ezúton bocsánatot kérek érte, és hamarosan ünnepélyes keretek között egy vadonat új (Made in Anita feliratú Razz), saját kezűleg készített tőr büszke tulajdonosa lesz.

És zárszóként megjegyezném, hogy a jelmezek is nagyon tetszettek Mindenkiét ideértve, illetve kiemelném Trollsámánjainkat, az ő küllemük (és illatuk Razz ) lehengerlő volt…

További kellemeset, és mindenki vigyázzon magára! pirat
avatar
Maiara

Hozzászólások száma : 1
Age : 32
Tartózkodási hely : Veszprém - Székesfehérvár
Registration date : 2008. Jun. 08.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Élmények - vélemények - miegymás

Témanyitás by Ashi Valkoinen on Hétf. Aug. 04, 2008 11:28 am

Egyébként nekem sokan panaszkodtak öcsém játékára (koldus), de még szerintem is jól játszott, főleg szombaton, ráadásul ő óriási nagy OUT-os handicappal, észnélküliség skillel indult. De például ki nem néztem volna belőle, hogy káoszos, a második karakteréből meg pláne nem.

Jason, jól beszervezted. Very Happy

_________________

BrickShelf Galériám
avatar
Ashi Valkoinen

Hozzászólások száma : 2254
Age : 30
Tartózkodási hely : Gerecse, Tatabánya, vonat, Budapest
Registration date : 2008. Mar. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése http://ashi.web.elte.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Élmények - vélemények - miegymás

Témanyitás by Ishar on Hétf. Aug. 04, 2008 11:43 am

Darken Rahl írta:(ja igen, a két szombaton belépett katona nagyon jól viselte magát, nekik örültem, jobban lehetett rájuk számítani, mint a 2 falkás srácra Very Happy )

Jah kérem, ha én háromszor annyit fizetek óránként, mint ti egész napra, ne csodálkozzatok, hogy felüti a fejét a korrupció.
Külön öröm volt, hogy indulótőkének és tárgyaknak nem kaptam szinte semmit, mindent menet közben kellett összelopkodnom, ami elég pofátlan mértékben sikerült is.
avatar
Ishar

Hozzászólások száma : 330
Registration date : 2008. Feb. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Élmények - vélemények - miegymás

Témanyitás by Soloviel on Hétf. Aug. 04, 2008 11:51 am

Nos én is elkezdeném, és a sok pozitívum mellé tennék pár negatívumot, ami nem szokásom, dehát mindenki máshogy látta a játékot előttem is, így ez is csak egy vélemény.

Ogen írta:Abban pedig tényleg Homárnak kell igazat adnom, hogy egy két vezetőnek igazán nem kellett volna elhúznia és nem foglalkoznia a játékkal, akkor biztos olyan lett volna mint az elképzelték eredetileg.
Nem tudom kiről van szó, de akár magamra is vehetem, hisz a játék vége felé nem foglalkoztam a játékkal, mert kissé elszomorított, hogy bármit tettem még egy fikarcnyi hatása sem volt, amit leginkább 2 dolog számlájára írok. Az egyik a rossz szerepjáték és a lustaság a játékosok részéről, mert ha valakit IN-ben nem érdekel valami, akkor tessék eljátszani ezt is, de ilyen nem történt, ezért a lustaságra fogom a dolgokat.

Ishar írta:Megfordult a fejünkben ez is, több ilyen terv is volt menet közben. Az első, gyengébb próbálkozást keitel szervezte, a másodikat én, amit végül szervezői egyeztetés után úgy döntöttünk, inkább ne, és Shivan inkább lebuktatott. Itt már a lázadókkal volt a kocsmáros, a boltos, néhány városőr (kettő biztosan, állításuk szerint páran még jöttek volna), a káoszosok, meg jó sok civil. Érdekes lett volna megnézni, hogy mi történik ha beindítjuk ezt a gépezetet, de nagyon sok előre tervezett esemnyt felborított volna, ha esetleg sikerül a dolog, és a városból kikergetik a papokat.
Az ellenállás szerveződött, csak bármikor összeszervezte valaki az ellenállásból a csapatot mindig volt olyan, aki nem jelent meg, pedig folyamatosan hallottam, hogy szóltak mindenkinek, aki érdekelt volt az ügyben. Volt, hogy megjelent az apraja-nagyja, csak akkor inkább legszívesebben elsírtam volna magam a kissrácok láttán.

Igen, elismerem, tehetetlen voltam, és nem azért mert nem próbálkoztam mindent bevetni, mert egész péntek-szombat ezen fáradoztam, majd estére elegem lett, és mentem inkább bekómálni a kocsmába.

Ezt már Kildarnak és Shivannak is említettem játék alatt, hogy egészen pontosan mi a problémám, de itt is közzéteszem:
Hamár ez a Birodalom és Gorwenal harcáról szólt, akkor lehetett volna olyan elrendezés, hogy 3 független nemes 1 nemes helyett, akik beleszólhatnak a város irányításába, de a Birodalmiak dolgába nem, minden nemes alá x jobbágy tartozik (nem éreztem magam nemesnek, inkább hülyén éreztem magam, hogy mindenkihez oda kellett mennem kuncsorogni), akik nem feltétlenül tudnak fegyvert forgatni, vagy el kell érni náluk, stb.
Így legalább meg lett volna a lehetősége annak, hogy vagy 3 nemes + Gorwenal a Birodalmiak ellen, vagy közben ebből akár 2 át is állhat a Birodalom oldalára, de legalább egy igazságos kezdet után jött volna az igazságtalan status quo, csak a probléma, hogy Birodalmiak + figyelmetlen Hármak-papok alapból fölényben voltak, nem számbeli fölényben, hanem erőfölényben. Ellenben emlékszem rá, hogy még játék előtt jó sok hónappal is ajánlgattam egy hasonló megoldást. Ha következőleg folytatódik ez a story és megint csak 1 nemes lesz, jómagam, akkor inkább kerüljön a Birodalom kezére minden, mert nem lehet semmit sem tenni ellene, druidaként százszor jobb játékot élhettem meg Cell 2-n, szóval vagy legyen több olyan, aki a szívén viseli a dolgot, vagy terelődjön másfelé inkább a játék storyja szerintem.

Amit még hiányoltam, az a szervezői megbeszélés olyan szinten, hogy minden NPC tudjon a másik NPC dolgairól, így ha a saját feladatait nem is tudja teljesíteni, de legalább segíteni tudjon valahogy a többinek, hogy azok fellendítsék a játékot, mert nagyon sokszor azt csinálta az ember a kocsmában, ami a játékkal történt...ült.
Hallottam róla, hogy volt szervezői megbeszélés, de akkor amikor az ember még aludt, pedig nem aludtam túl sokáig, szóval szerintem be lehetett volna késő estére iktatni a dolgot.

Darkan Rahl
Örülök neki, hogy nem városőrség voltatok, de úgy viselkedtetek, és ezért nézett mindenki titeket városőrségnek, mert olyan undok dolgokat csináltatok IN-ben, amit még a Római Birodalmi Légió sem tett volna meg.
Beszélve az eltávon lévő hadseregparancsnokkal legalább megtudta a nemes úr, hogy ti csak újoncok vagytok, akkor megnyugodott, hogy nem minden Birodalmi ilyen léhűtő. Wink

Nos, az elítéltekkel való manőverek sokkal jobbak lehettek volna, ha van az elítéltnek kihírdetett tárgyalása, és ha elítélik, akkor pedig nyílvános kivégzése, mely bármilyen gyökér dolog is, de következetes. Wink

Exodusra és Mortorra azért lehetett kevésbé számítani, mert egész jól eljátszották, hogy korruptak, bármikor le lehetett fizetni őket. Smile

A játék vége felé szombat este, nem tudom, hogy ki énekelt és dobolt, de rettentően idegesített, mert rettenetesen fájt már estére a fejem különböző okok miatt, és amikor kértem, hogy másik dalt játszon, az azért volt, mert nem akartam a játékát szarba tiporni, csak a változatosság valamit enyhített volna. Wink


Alapjában véve a játék poénjai tetszettek inkább, a szóvicc tiltás, ami által mindenki még több szóviccet generált, még azok is, akik nem hajlamosak rá alapból, de a kocsmákban ülve mindig jól elszórakoztam, hamár azokon kívül nem is sikerült, a kocsmákba ajánlok jövőre pár faváz nélküli polifoamasztalt és széket, amit egymásnak lehet vágni egy kellemes kis kocsmai verekedésben, mint ami Cell 3-on volt kialakulóban. Smile

Szerintem ne csak a lakatosnál legyenek olyan jó kis ügyességi játékok, mint az ördöglakat, vagy az a kocka, hanem az egész játéktéren, bár nem sikerült mindet megoldanom, de nagyon élveztem a velük való játékot, továbbá ami igazán jóra sikerült a játéktéren az Gorwenal volt, bár jó lett volna, ha az egész játéktér nem a sámánlak és Gorwenal közé esik, hanem Avradgard is benne van, vagy még sok más terület is, tudom, hogy Gorwenal központisága azért volt, mert így lehetett mindent felügyelni, de szerintem meg lehetett volna oldani az egész játékra kihatóan azzal a megoldással, amit a játék előtt beszéltünk, hogy minden területen van legalább 1 olyan kiemelt karakter, aki ezzel is foglalkozik, hogy lehet odamenni hozzá rinyálni a dolgokért.

_________________
I'm not a geek, I'm a level 70 Paladin!
avatar
Soloviel

Hozzászólások száma : 730
Age : 32
Tartózkodási hely : Sokfelé, és sosem lehet elérni!
Registration date : 2008. Feb. 26.

Felhasználó profiljának megtekintése http://krulada.uw.hu

Vissza az elejére Go down

Re: Élmények - vélemények - miegymás

Témanyitás by Kildar on Hétf. Aug. 04, 2008 1:09 pm

Időközben kipucoltuk Petroval és Isairral az erdőt. Mivel nincs kapacitásunk mindenkinek a kinthagyott szarjait hurcolászni, Ogen köpenyén és Shivan ingén kívül minden kinthagyott dolgot szemétnek minősítettünk.
avatar
Kildar
Diktátor
Diktátor

Hozzászólások száma : 2651
Age : 30
Tartózkodási hely : Celldömölk/Veszprém/Vonat/Erdő
Registration date : 2008. Feb. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése http://sites.google.com/site/demgardikronikak/

Vissza az elejére Go down

Re: Élmények - vélemények - miegymás

Témanyitás by Draug on Hétf. Aug. 04, 2008 1:59 pm


Draug

Hozzászólások száma : 366
Age : 30
Tartózkodási hely : Celldömölk / Budapest / Kocsma
Registration date : 2008. Feb. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Élmények - vélemények - miegymás

Témanyitás by PG on Hétf. Aug. 04, 2008 2:47 pm

Darken Rahl írta:Rettegés meg: akkor nem láttál engem futni Smile egyszer mondta rám asszem Pergő a farmjánál estefelé és valahol a temetőnél álltam meg, lándzsa, pajzs és tőr nélkül amiket útközben hagytam/ dobtam el Smile

Nem gondoltam volna, hogy ilyen rémisztő vagyok. Smile

PG

Hozzászólások száma : 330
Registration date : 2008. Mar. 26.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Élmények - vélemények - miegymás

Témanyitás by Eglar on Hétf. Aug. 04, 2008 3:47 pm

Nnno, hogy tisztázzuk a félreértést: Kildar szombat esti eltűnéséért én vállalom a felelősséget, tekintve, hogy akkor INben Gottfried von Kreuzenach a két kalóz, Maiara Helena Ferro és Lenora Scaglia, továbbá az elf-herceg társaságában jóóól eltévedt az erdőben (miközben elmentek kiásni a kalózok által eldugott rúnafegyver-receptet), és én, az "eltévedés mesterfok"-kal rendelkező, mentem elöl... Utána, mikor visszamentünk volna Gorvenalba, és a kapun belépő elf-herceget leölték, és én mint elővéd ezt láttam, és egyébként is komoly üzleti érdekem fűződött Gottfried életének a megvédéséhez, bátorkodtam jelezni, hogy jobb, ha visszamegyünk arra, ahonnan jöttünk. Szóval a sámánkodás erdei része alatt ott kommandóztunk kb. 15 méterre a tetthelytől, és próbáltunk alkalmas pillanatot találni, hogy a gorok meg mindenki más elkerülésével visszaslisszoljunk Gorvenalba. Very Happy (avagy: "...és nagyuram, lesz szíves nem világítani a szent szimbólumával, mert akkor állati nagy bajban leszünk!" What a Face ) És mindez sikerült is, csak kb. meghalni mentünk vissza... alien

Egyébként köszönet halálos ellenségem egyszem leányának, Maiara Helena Ferrónak, amiért kihozta belőlem a mentori ösztönöket, és közösen még több borsot törhettünk az utált apuci orra alá. (és remélem, számíthatok az üzleti érzékére a befogott szentjánosbogarak értékesítésében Razz)

És igen, ha az ember elég okosan taktikázott, akkor Birodalom-szerte üldözött katonaszökevény létére olyan hasznos titkosszolgálati pozíciót kaphatott, ahol még azt is eltűrték tőle, hogy beszólogasson a helytartónak Twisted Evil Egyébként ha nem ült volna le úgy a délutáni játék az "önkéntes lázadozások" után, elkezdtem volna káosz-irányba is építeni a kapcsolataimat, és lehettem volna nevető harmadik. (az elf-herceg meg ígéretem szerint velem nevető negyedik mellettem, ill. Maia velünk nevető ötödik, ha akar) muhaha

Shivant meg Kildart meg ne bántsátok, nem azt érdemlik.

Egyébként, ha már idézhető idézetek: "Bűbáj kell, igeeeen?" (aki látta, tudja, miről beszélek pirat)

jahh, és legközelebbre bekészülök pár "NEM VAGYOK PLETYKÁS" feliratú kitűzővel Razz drasztikusabb esetekre meg viszem a kardomat. az igazit Twisted Evil
avatar
Eglar

Hozzászólások száma : 787
Age : 32
Tartózkodási hely : Szombathely// egyetemi időszkban BP
Registration date : 2008. Aug. 04.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Élmények - vélemények - miegymás

Témanyitás by Isair on Hétf. Aug. 04, 2008 4:23 pm

Nos személy szerint élveztem a játékot nagyon, komoly problémáim nem voltak kivéve egy emberel kapcsolatban (Kolux). Bár mint mondták/halottam nem minden történt tervek szerint de egy ilyen rendezvénynél ahogy már mások is mondták ez előfordul. De ettől még rendkívül élveztem és remek játéknak tartom most is. Shivan ötlete a Gor-ok támadásával kapcsolatban elnyerte a tetrszésem és meg is mozgatot mind a hangszálaim mind a lábamat, bár nem harcoltam igazábol sokat kivéve mikor a parasztok lázadtak és Exodust leütötem majd megöltem, nomeg a másik lázadás ahol gyarapodtam első halálommal, az utolsó harci cselekményem a Gor ok utolsó rohamjánál történt mikor saját szellemtestőrségemen keresztül rontotam rá Hrodvil bárdgyával ordítva az ellenre azal a előzetesel hogy: Na most vége a játéknak. Én ugyérzem hogy sikerült beleélnem magam a szerepemben és örömel néztem a játékosok In-ben történő vices és furcsa hejzeteit ép ugy mint saját karakteremnek tévedéseit(pl.: Sötét Hold csontjáal kapcsolatban mit először "rossz csont"-nak hitt)

Szeméjes hibám az a tévedés volt hogy sikeresen leírattam egy félkört az engem követő sereggel és a sámánkunyhóbol az erdő szélére jutotunk(bár egyesek szerint Izsákfára és eltévetem a valóság az volt hogy mint Fil figyelte minden fát sikerült balról megkerülnöm és így Celldömölk-Alsóságot látuk meg és nem Izsákfát hisz akor elmentünk volna Gorweál mellett)

Úgy összességében nekem tetszett bár voltak városőrök kik kicsit komolytalanul végezték dolgukat és egyéb karakterek(néhol talán bennem is fel lehetett fedezni de eröl én nem nyilatkozom hisz elégé részrehajló vagyok magammal szemben:P) Ezen felül jó volt. A Káosz oldal is ki tett magáért, a Papok hát...ööö....sajnos az ő munkájukról nem tudok sokat a felélesztésen kívül hisz nem voltam a cselekményükben egyáltalán(csak azt tudom hogy a kincset olyan jól eldugták a szervezők ahogy egy igazi kincset kell:P)

Én nem mondhatom el hogy pozitívan csalódtam bárkiben hisz a nagy csapatot nem ismerem viszont azt elmondhatom hogy nekem mindenkivel kapcsolatban Pozitív következtetéseim letek mind a játék mind az építkező tábor kapcsán és talán egy két embert joban megismertem aminek örülök. Enél fogva inkáb nem sorolok neveket mert hoszú lenne a sor:P

Viszont azt elmondom kikben csalódtam mint játékos és/vagy ember:

Legnagyob csalódásom természetesen Kollux volt akiröl én azt halotam hogy jó arc nomeg hogy 3 éve foglalkozik sámánságal, ám miután 3 napon át ismerhetem rá kelet jönnöm hogy szegénykémnek a neveltetésével kapcsolatban komoly gondgyai vannak(hisztirohamok minden okal és nyűggel)

A másik személy nevét nem tudom de mindent elmond ha azt mondom hogy: a legkisebb városőr. Nos ez a minden lében kanál kisgyerek bosszantó volt nem kicsit hanem nagyon, ezen felül még hatalmasra volt harci tudásával amiben az a vicces hogy egy furkósbottal felszerelt sámánt se képes meggyőzni hogy komolyan vegye se legyőzni.

Viszont egyetértek hogy nincs értelme szidni a szervezőséget hiszen nagyon jók voltak(Engem Shivan ötlete dobot fel a legjopban mert élveztem egy órán át püfölni a dobot és ordibálni akár milyen furán hangzik szó szerint harci kedvem volt akkor) Ezen felül mint Homár mondta nekem még az eső idején a városban tényleg rengeteg probléma adódhat egy ilyen játéknál, és bár nem voltam igazábol szervező én ugyérzem hogy a játék maga jó volt, ha voltak is kiseb gondok de mikor nincsenek?

Szeméj szerint köszönöm a szervezőknek hogy résztvehettem és Shivannak külön hogy anyiszor legyakhattam és hogy bemutatta milyen az amikor már belül dübörög a dob hangja nem pedig kívül. Ezen felül a játékosoknak is hogy feldobták a játékot. Jó volt és részemröl hatalmas pont:)
avatar
Isair

Hozzászólások száma : 296
Age : 28
Tartózkodási hely : Celldömölk alsóság( kocsma)
Registration date : 2008. Feb. 26.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Élmények - vélemények - miegymás

Témanyitás by Ogen on Hétf. Aug. 04, 2008 5:21 pm

Igen... pontosan... A dob nagyot dobott a harci kedven és harci lázon Smile

és Eglar, nem, nem éreztem hogy bárki Shivant bántotta. (ha igen akkor csak én vagyok fáradt olvasás közben Smile ) Személy szerint ezer hála és köszönet, no meg ne feledjük el a dícséreteket sem, a kölcsön adott páncél miatt, és a szombat esti akció miatt, amit nagyon szépen összehozott.
Amúgy nagyon para volt hogy a három ember szinte minden irányból jött, miközben mi meg take-and-hold-oltuk Gorwenalt. Exodussal többször nagyon jót küzdöttünk, és a legbetegebb az az volt mikor a sátor felől érkezett, sokáig küzdöttünk, ő nem tudott rajtam keresztül menni, én meg nem tudtam elkergetni, egyszóval patt helyzetben voltunk. Erre megszólal zihálva, hogy rohadtul fáradt ( Very Happy én megértettem mert reggel 9-10 óta sodrony vértben császkáltam ráadásul az erdőben is a vértben mentem vadászni) így mondtam neki, hogy jó üljön le és pihenjen egy kicsit, és akkor pihentünk pár másodpercet Smile (másnap Isair mesélte hogy nézett is furán mikor a két fénycsík (szent vért) és a két fénykör (Exodus keze) egymással szemben áll és nem csinál semmit Smile )

Ez csak Exodusnak köszönet, de Shivannak is és a harmadik Gornak is (kinek nevét máig nem tudom :\ )

Jahh... Soloviel.... NEM nem neked szántam... bár ahogy mondani szokták kinek nem inge ne vegye magára Wink
szóval ne, ne vedd magadra.

Outolás: szerintem nem volt viselhetetlen, bár az hogy a halottak nem ücsörögtek kicsit távolabb este az emberektől, hanem a tűz körül álltak az élők közt tényleg gáz volt, de most ez van ha félnek a sötétben Razz
amúgy a mostani játékon nagyságrendekkel kevesebb outolás volt mint pl caelumi játékon, és nekem ott sem volt bajom az out dolgokkal, így nem panaszkodnék ezügyben. Az outolás saját részről: Igen néha én is reflexből csináltam egy-két ilyet, meg egyszer mikor szombat este leszúrtam PG-t és nem láttam hogy ő most meddig akar hátrálni reflexből mondtam neki hogy halott, aztán mikor kifeküdt már szarul éreztem magam hogy ez azért gáz elszólás volt, de ez van. Amikor a töltőn voltam a halottakkal outban beszélgettem, és INben a médiumokkal, a többieknek csak jeleztem suttogva hogy halott vok, szal ez esetben Isharhoz csatlakoznék. Ohh és szombaton kajáláskor volt hogy "outoltam" egy öt percig, mert Ame drága ki akarta próbálni a füleim, így leszedtem és odaadtam neki... úgyhogy úgyérzem az, hogy vissza hallottam hogy én húúúú de sokat outoltam, azt azért hadd ne kelljen komolyan vennem, hiszen mutasson bárki is egyetlen olyan embert aki reggel nyolctól éjfélig INben volt és INben beszélt.
avatar
Ogen

Hozzászólások száma : 98
Age : 32
Tartózkodási hely : Dunaújváros
Registration date : 2008. Feb. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Élmények - vélemények - miegymás

Témanyitás by Draug on Hétf. Aug. 04, 2008 5:27 pm

ám miután 3 napon át ismerhetem rá kelet jönnöm hogy szegénykémnek a neveltetésével kapcsolatban komoly gondgyai vannak(hisztirohamok minden okal és nyűggel)

Szerintem meg mindenkinek lehetnek rossz napjai, te se örülnél neki ha mondjuk 3 évvel ezelőtti dolgok alapján mondanánk ezt hogy "szerintem rossz a neveltetésed". Én is kurvára kiakadtam már péntek este bizonyos dolgokon meg az esőn is, más kérdés hogy rajtam ez talán annyira nem látszott, máson meg meglátszik, ennyi.

Draug

Hozzászólások száma : 366
Age : 30
Tartózkodási hely : Celldömölk / Budapest / Kocsma
Registration date : 2008. Feb. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Élmények - vélemények - miegymás

Témanyitás by Isair on Hétf. Aug. 04, 2008 5:37 pm

Én nem akadtam ki, a véleményem nem változott jelenleg róla, talán majd ha legközelebb látom.(A rossz nap szerintem pedig mindenkinek megvolt aki építőtáborozott)
avatar
Isair

Hozzászólások száma : 296
Age : 28
Tartózkodási hely : Celldömölk alsóság( kocsma)
Registration date : 2008. Feb. 26.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Élmények - vélemények - miegymás

Témanyitás by Ashi Valkoinen on Hétf. Aug. 04, 2008 5:40 pm

Ogen, Exodussal tényleg jókat lehetett küzdeni!

De a legjobb akkor is az volt, amikor Maloth köpenyében magamat káoszosnak álcázva állok Gorwenal közepén, erre Exo rámront, én be a dindzsába Aksir boltja mellett, és próbáltam a falu felé bejutni, de Exodus követett az úton. Aztán az úttól két lépésre leguggoltam, Exo bejön elém, fél méterre, és kettőt suhintott a kardjával a fejem fölött. Very Happy

Amúgy szombat d.u. és éjjel nem volt igazán érdemes a töltőn tölteni, ugyanis én találkoztam ott vaddisznajjal, és akivel találkoztam, annak szóltam is...

Csütörtök éjjel meg barátnőm bakancsát lelootolta egy róka, pedig nem is volt rajta zöld-sárga csík. Very Happy (Aztán Lecram egy kilométerrel odébb megtalálta.)

_________________

BrickShelf Galériám
avatar
Ashi Valkoinen

Hozzászólások száma : 2254
Age : 30
Tartózkodási hely : Gerecse, Tatabánya, vonat, Budapest
Registration date : 2008. Mar. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése http://ashi.web.elte.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Élmények - vélemények - miegymás

Témanyitás by PG on Hétf. Aug. 04, 2008 6:21 pm

Juteszembe, én Exodusszal nem harcoltam, de az állomáson kimentünk Mortorral csapni párat, és vele tök fasza volt.

PG

Hozzászólások száma : 330
Registration date : 2008. Mar. 26.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Élmények - vélemények - miegymás

Témanyitás by Soloviel on Hétf. Aug. 04, 2008 7:36 pm

Isair írta:mert élveztem egy órán át püfölni a dobot és ordibálni
Akkor téged foglak kupán vágni, amikor legközelebb találkozunk, mert monoton voltál, legszívesebben helyben felrúgtalak volna, mert rettenetesen fájt a fejem, és ha legalább egyszer valami más ritmust vagy éneket nyomtál volna, akkor az is jó lett volna, de gondoltam hátha nem hallatszik el a sátrakig, és elmentem aludni, de még egy jó ideig ezt a hülyeséget hallottam, és nem volt kellemes, ezt elmondhatom.

_________________
I'm not a geek, I'm a level 70 Paladin!
avatar
Soloviel

Hozzászólások száma : 730
Age : 32
Tartózkodási hely : Sokfelé, és sosem lehet elérni!
Registration date : 2008. Feb. 26.

Felhasználó profiljának megtekintése http://krulada.uw.hu

Vissza az elejére Go down

Re: Élmények - vélemények - miegymás

Témanyitás by Ogen on Hétf. Aug. 04, 2008 7:40 pm

mert nem harcoltál Wink

nekem megadta az alap ütemet, mikor épp nem ordibáltam "Hrodvirért!" vagy valami egyéb szent mantrát ^^
avatar
Ogen

Hozzászólások száma : 98
Age : 32
Tartózkodási hely : Dunaújváros
Registration date : 2008. Feb. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Élmények - vélemények - miegymás

Témanyitás by Soloviel on Hétf. Aug. 04, 2008 8:10 pm

Tudod egész nap fáradoztam, hogy valamit kihozzak az ellenállás szálból, de még egy "menj a picsába" beszólást sem kaptam senkitől, elfáradtam, és leültem a kocsmába vízipipázni és bekómálni, mert elegem volt már mindenből, ezért nem harcoltam.

_________________
I'm not a geek, I'm a level 70 Paladin!
avatar
Soloviel

Hozzászólások száma : 730
Age : 32
Tartózkodási hely : Sokfelé, és sosem lehet elérni!
Registration date : 2008. Feb. 26.

Felhasználó profiljának megtekintése http://krulada.uw.hu

Vissza az elejére Go down

Re: Élmények - vélemények - miegymás

Témanyitás by Ashi Valkoinen on Kedd Aug. 05, 2008 9:47 am

Ebben sajnos igaza van Solonak.
Nem nagyon láttam, hogy akárki kijátszaná, hogy ő mekkora kurva nagy főnemes. Pedig Kildar mintha játék elején DIREKT közölte volna a társasággal. Én meg még ránézni sem mertem.

_________________

BrickShelf Galériám
avatar
Ashi Valkoinen

Hozzászólások száma : 2254
Age : 30
Tartózkodási hely : Gerecse, Tatabánya, vonat, Budapest
Registration date : 2008. Mar. 16.

Felhasználó profiljának megtekintése http://ashi.web.elte.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Élmények - vélemények - miegymás

Témanyitás by Isair on Kedd Aug. 05, 2008 11:54 am

Tudod Sol a ritmus az ugy változot ahogy volt időm levegőt kapni ésa öszintén megmondva nem éreztem volna előnyösnek hogy felrugjam a szent szöveget. Szeméjes problémád a fejfájásal meg nem érint volt nekem elég saját gondom(Pl.: talpon maradni)
avatar
Isair

Hozzászólások száma : 296
Age : 28
Tartózkodási hely : Celldömölk alsóság( kocsma)
Registration date : 2008. Feb. 26.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Élmények - vélemények - miegymás

Témanyitás by Soloviel on Kedd Aug. 05, 2008 12:07 pm

Akkor ne a kocsma előtt csináltad volna közvetlenül, vagy halkabban, a dobolás király volt, a "szent" szöveg volt kellemetlen. Mindegy, elmúlt, csak gondoltam hangot adok annak, hogy rettentően rossz volt, amit csináltál.

_________________
I'm not a geek, I'm a level 70 Paladin!
avatar
Soloviel

Hozzászólások száma : 730
Age : 32
Tartózkodási hely : Sokfelé, és sosem lehet elérni!
Registration date : 2008. Feb. 26.

Felhasználó profiljának megtekintése http://krulada.uw.hu

Vissza az elejére Go down

Re: Élmények - vélemények - miegymás

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.