Offtopic
+45
RTX
tomeKK
Sianis
Kryx-Sama
Ichigo
kyru
Gem Kapocs
Drako
Purc
Spectre
Deman
Sonir Norend
nagash
Damien-Maelstrom
Cebo
Alucat
Éosz
Razakel
SirWalter
Halrien
Eglar
Andrew
Aemeth
Keruak
Skalle
Maloth
Avras
Lecram
Juviel
Nirwastir
Shivan
PG
Ashi Valkoinen
Ogen
Soloviel
Nedda
Ishar
Ameris
Lobster
Kildar
Michael
Keitel
Isair
Baharroth
Draug
49 posters
6 / 40 oldal
6 / 40 oldal • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: Offtopic
Shivan írta:Isharnak is van damaszkolt kése
Egyébként nem, ha kicsit közelebbről megnézed, látszik hogy az egy hamisítvány, csak jól néz ki.
Ishar- Hozzászólások száma : 330
Registration date : 2008. Feb. 25.
de egyébként nem tudom ki nézte alinket amit bedobott Shivan... mellete a listában van egy másik Caelum élőharc címmel.... épp azt néztem kik ezek a faszok, és hogy mit baromkodnak, már majdnem sírtam, mikor inkább hagytam és azon tűnődtem vajon hol lehettek, mert én felkelő nap városában nem láttam őket, pedig oda tenném őket, mert rájuk nézek és tipikus anime kardokat csináltak, amik lehet faszák, de használni nem lehet....
Erre ajánlom mindenkinek aki jön AE-re hogy nézzen bele a felkelő naposok jelentkező topicjába... szerintem ismerős lesz a két állat... már előre félek hogy meglátom őket és elkezdenek faja gyerekek lenni.
nah mindegy, csak ez úgy kitört belőlem, mert két ekkora lúúúzer (nagy L-el) már fáj nekem...
Erre ajánlom mindenkinek aki jön AE-re hogy nézzen bele a felkelő naposok jelentkező topicjába... szerintem ismerős lesz a két állat... már előre félek hogy meglátom őket és elkezdenek faja gyerekek lenni.
nah mindegy, csak ez úgy kitört belőlem, mert két ekkora lúúúzer (nagy L-el) már fáj nekem...
Ogen- Hozzászólások száma : 98
Registration date : 2008. Feb. 29.
Szerintem amíg 20 fölött erdőben fakardozunk, ne használjuk ezt a kifejezést emberek jellemzésére.
XD
ezt mondd az Aikido edzőmnek is, mert most valahogy beugrott mikor edzéseken a bokennel mindenki tolja XD Az is fakardozás....
És ugyan nem verem a mellem a nagy aikido tudással, DE nem is anime kardokkal szórakozok... és itt az anime kardokon van a hatalmas hangsúly, és ez ihlette a jellemzést. láttam én sok videót ami larpso kardozás, de azok normális kardokkal voltak (jóóó persze polifoamozottak voltak...) de ezek ráadásul az animekardos "vívásukra" kirakták hogy Caelum... már előre félek hogy mennyi "larposjapó", meg űbermájer animenindzsaszamurájfaszagyerek kap ihletet... de remélem nem jutnak el addig hogy megnézzék mi is az hogy Caelum....
ezt mondd az Aikido edzőmnek is, mert most valahogy beugrott mikor edzéseken a bokennel mindenki tolja XD Az is fakardozás....
És ugyan nem verem a mellem a nagy aikido tudással, DE nem is anime kardokkal szórakozok... és itt az anime kardokon van a hatalmas hangsúly, és ez ihlette a jellemzést. láttam én sok videót ami larpso kardozás, de azok normális kardokkal voltak (jóóó persze polifoamozottak voltak...) de ezek ráadásul az animekardos "vívásukra" kirakták hogy Caelum... már előre félek hogy mennyi "larposjapó", meg űbermájer animenindzsaszamurájfaszagyerek kap ihletet... de remélem nem jutnak el addig hogy megnézzék mi is az hogy Caelum....
Ogen- Hozzászólások száma : 98
Registration date : 2008. Feb. 29.
Ogen írta:ezt mondd az Aikido edzőmnek is, mert most valahogy beugrott mikor edzéseken a bokennel mindenki tolja XD Az is fakardozás...
És szerintem ugyanolyan szar is, sőt. Nade ez már magánvéleményem.
So coooooool.Ishar írta:Tehát a japánok szerint hullákból áll a világ 99%a.
Igen, a japók így gondolják. Tehát nem véletlen, hogy a franciákkal olyan jóban vannak.
1. Mindenki utálja őket
2. Mindkettő úgy gondolja, hogy ő valaki, mindenki más seggnyaló
Konklúzió: ennyi érv után már tényleg érdemes összefogni.
hmm...hát úgy éreztem itt írnom kellene valamit, amolyan védelemszöveg szerűséget, mert hát japános vagyok. Viszont nem érzem hogy itt most egy nép minden egyes sajátosságát, szokását szolnátok le, szóval nagyon nincs erre szükség. Viszont néha énis elfelejtem ezt az egy vágás és nyertél dolgot a szamurájoknál, a filmekben tényleg több actiont raknak bele. Viszont a japánoknál nincs olyan hogy tényleg mindenki úgy látná hogy ő valaki, mások meg seggnyalók, mert vannak alsóbb rétegek is a társadalomban.
DE! nem támogatom az animekardozást. A franciákat meg én is utálom nagy részt - büdösek és ronda nyelvük van.
DE! nem támogatom az animekardozást. A franciákat meg én is utálom nagy részt - büdösek és ronda nyelvük van.
Ameris- Hozzászólások száma : 103
Tartózkodási hely : Cell/Bp./Dunaújváros/a gép előtt/ rokonoknál, mert nem úszom meg
A mangakardozós emberkékkel nincs semmi bajom. A paintball vagy airsofterek sem röhejesek szerintem, sőt még a laserforce játékosok sem. Még akkor sem ha több mint (esetleg 30) évesek...
Mert aki játszani tud, az nem lúzer, sőt. Az lesz lúzer, aki nem képes játékként kezelni a hobbiját, függetlenül attól, hogy éppen kardozik vagy lövöldözik, és függetlenül attól, hogy mindezt bokennel, mangakarddal, vagy bármi mással teszi... Én speciel semmi kivetnivalót nem láttam a videóban, kivéve hogy szarul van megcsinálva és hogy Caelummal hozzák kapcsolatba...
Mert aki játszani tud, az nem lúzer, sőt. Az lesz lúzer, aki nem képes játékként kezelni a hobbiját, függetlenül attól, hogy éppen kardozik vagy lövöldözik, és függetlenül attól, hogy mindezt bokennel, mangakarddal, vagy bármi mással teszi... Én speciel semmi kivetnivalót nem láttam a videóban, kivéve hogy szarul van megcsinálva és hogy Caelummal hozzák kapcsolatba...
Lobster- Hozzászólások száma : 1221
Registration date : 2008. Feb. 28.
Ameris írta:DE! nem támogatom az animekardozást. A franciákat meg én is utálom nagy részt - büdösek és ronda nyelvük van.
Cserébe viszont jól fizetnek.
Mint minden másik nyugati ország egy hagyományőrző rendezvény esetében Ishar, tehát ebben nem különbek a többitől, szóval marad, amit Ameris mondott.
Igen, de a többiek még nem igértek nekem pénzt, ezek meg konkrétan igen, úgyhogy most annyira nem nézem szarba őket mint régebben.
De akkor is olyan a nyelvük mint a mesztelen csiga... nyúlós, nyálkás és sikamlós. és nem képesek rendesen írni...
Michael- Hozzászólások száma : 284
Látom nem érted... 10x annyit fizetnek, mint eddig bárki!!! Ez elég indok, hogy szeressük őket.
Shivan- Hozzászólások száma : 166
Nem emlékszem hogy nekem is fizetnének,szóval ez engem valahol nem hat meg - persze a beígért francia sapka ellenében megváltozhat az álláspontom
Ameris- Hozzászólások száma : 103
Tartózkodási hely : Cell/Bp./Dunaújváros/a gép előtt/ rokonoknál, mert nem úszom meg
Shivan eladod a lelked és a tested? ez olyan caelumos:D
Ameris: a sapka meglesz
Gübe: oké hogy eladom a testem, de 1.000.000 ért, vagy egy ousiáért...
Gübe: oké hogy eladom a testem, de 1.000.000 ért, vagy egy ousiáért...
hé azér kicsit többért... és kurválkodni nem szégyen, valahogy nekem is meg kell élnem
Meg keruaknak is. És ne feledjük, hogy cellt Madam Nedda Bordélyháza támogatja!
na most kiestem a székbölXD
Isair- Hozzászólások száma : 296
Registration date : 2008. Feb. 26.
Nekem semmi bajom nincs a franciákkal, a kedvenc cigim is francia.
Draug- Hozzászólások száma : 366
Franciáknál csak Provance jó, más nem, mert ott terem az egyik legfinomabb bor szőlője.
A nyelvük szar, gusztustalan dolgokat esznek, és még a németeket is basztatják jelenleg...mellesleg a II. VH is így kezdődött...
A nyelvük szar, gusztustalan dolgokat esznek, és még a németeket is basztatják jelenleg...mellesleg a II. VH is így kezdődött...
Ifjúurak! A Madam bordélyháza örömel látja a szabadabb elkölcsű tehetséges fiatalokat.
Nedda- Hozzászólások száma : 251
Mindig is luxuskurva akartam lenni. Természetesen csak heteroszexuális munkát vállalok, mielőtt Keruaknak felcsillan a szeme.
Kiéhezett 70 éves anyókák várják habtestedet Csupa előny: jól fizetnek, nem fogaznak és nem kell nagyon erőlködni hogy élvezzék... Welcome to luxuskurva world
Már amennyiben tényleg ennyire csak a pénzen múlik a dolog Én mindenesetre kihagynám a prostituálódás folyamatát, van abban is rizikó
Már amennyiben tényleg ennyire csak a pénzen múlik a dolog Én mindenesetre kihagynám a prostituálódás folyamatát, van abban is rizikó
Lobster- Hozzászólások száma : 1221
Registration date : 2008. Feb. 28.
Kikéremmegemnak, az én lányaim/fiaim egytől egyig egéségesek! ()
Nedda- Hozzászólások száma : 251
6 / 40 oldal • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
6 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.