Offtopic
+45
RTX
tomeKK
Sianis
Kryx-Sama
Ichigo
kyru
Gem Kapocs
Drako
Purc
Spectre
Deman
Sonir Norend
nagash
Damien-Maelstrom
Cebo
Alucat
Éosz
Razakel
SirWalter
Halrien
Eglar
Andrew
Aemeth
Keruak
Skalle
Maloth
Avras
Lecram
Juviel
Nirwastir
Shivan
PG
Ashi Valkoinen
Ogen
Soloviel
Nedda
Ishar
Ameris
Lobster
Kildar
Michael
Keitel
Isair
Baharroth
Draug
49 posters
15 / 40 oldal
15 / 40 oldal • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: Offtopic
Az, hogy hányan vagyunk, azt nem tudom, tekintve, hogy az sincs kőbe vésve, hogy ki tag, és ki nem. Aki nem érzi égőnek hogy velünk lóg mer mittomén fakardosok vagy gyerekesek vagyunk, meg szerepjátszunk meg ilyesmi, és képes közösséget vállalni az elveinkkel, az beletartozhat a közösségünkbe.
Mivel a Cell-Live kör most kizárólagosan a Cell-Live szervezőit jelenti (igen, ez egy durva szűkítés, de a "közösséghez tartozás" részét pont a LarpHaTár adja meg a dolognak), a Cell-Live státusza pedig jelenleg több mint bizonytalan, erre a kérdésre viszont nem tudok válaszolni.
Na szóval... Jó napot mindenkinek Razakel vagyok, most őszintén fogalmam nincs mit kéne magamról írjak úgyhogy ne várjatok sokat. Aki innen ismer az Fireball 3 on láthatott mert ez az egyetlen LARP amin edig részt vettem ahol az élőholt lakosság 50% át én alkottam. Egyébként Nagyváradon lakok pont 10 km re a határtól ami megint csak nehezít a helyzetemen mert az idióta Román törvények szerint a szüleim kell átcipeljenek a határon, de leggalább a Magyar igazolvány miatt olcsóban utazhatok
Razakel- Hozzászólások száma : 40
Registration date : 2008. Dec. 22.
Üdv itten, kedves élőhulla.
Milyen tápokat sikerült kibulizni FB fórumon? Valami kannibalizmust olvastam a szabályrendszerben
Amúgy 18+ életkorral már nem kell szülői átcipelés, ráadásul az idei menetrenddel kaptatok vagy 6 nemzetközi vonatpárt is, a Bihar IC pont tőletek indul. *jólinformált*
Milyen tápokat sikerült kibulizni FB fórumon? Valami kannibalizmust olvastam a szabályrendszerben
Amúgy 18+ életkorral már nem kell szülői átcipelés, ráadásul az idei menetrenddel kaptatok vagy 6 nemzetközi vonatpárt is, a Bihar IC pont tőletek indul. *jólinformált*
A 18+ életkorig szerencsére márcsak 1 hónap
Egyébként hiába harcoltuk ki a kannibalizmust (ami szerintem nem táp) mert az FB3 on jelenlévő 2 élőholtból egyikünk sem szándékozik új élőholt karit alkotni... És mivel, hogy a régit nem hozzhatjuk Aurumba úgy tünik a kannibalizmus FB5 re marad. (Na persze csak ha valaki más nem dönt úgy, hogy élőholtal jön de kevés esélyt látok rá)
Egyébként hiába harcoltuk ki a kannibalizmust (ami szerintem nem táp) mert az FB3 on jelenlévő 2 élőholtból egyikünk sem szándékozik új élőholt karit alkotni... És mivel, hogy a régit nem hozzhatjuk Aurumba úgy tünik a kannibalizmus FB5 re marad. (Na persze csak ha valaki más nem dönt úgy, hogy élőholtal jön de kevés esélyt látok rá)
Razakel- Hozzászólások száma : 40
Registration date : 2008. Dec. 22.
Ki tudja, lehet hogy időközben felbukkan larpon az Immortal zenekar.
(akik nem értik a poént, nézzék meg ezt a videót: https://www.youtube.com/watch?v=-VBdAY8eA9w )
(akik nem értik a poént, nézzék meg ezt a videót: https://www.youtube.com/watch?v=-VBdAY8eA9w )
De Aurumban nem is feltétlen kellenek élőholtak szerintem. Lesz bőven játéklehetőség, én most nagy várakozásokkal tekintek a Fireball elébe.
Egyébként meg mindenkinek Boldog Karácsonyt!
Amúgy aki ezt elolvassa 24-26os intervallumon belül, az TAKARODJON VISSZA CSALÁDJÁVAL KARÁCSONYOZNI ÉS JÓT KAJÁLNI!
Amúgy aki ezt elolvassa 24-26os intervallumon belül, az TAKARODJON VISSZA CSALÁDJÁVAL KARÁCSONYOZNI ÉS JÓT KAJÁLNI!
Ogen- Hozzászólások száma : 98
Registration date : 2008. Feb. 29.
Karácsony örömére most mostam le az ajtót... kaja nincs, szülők körében szokásos ünnepi feszültség. Inkább egy kihalt fórum...
Ogen írta:Egyébként meg mindenkinek Boldog Karácsonyt!
Csatlakoznék Ashihoz. A karácsony + együttvanacsalád összeadás eredménye nem mindenkinél az hogy örömbódogság.
Kildar írta:Ogen írta:Egyébként meg mindenkinek Boldog Karácsonyt!
Csatlakoznék Ashihoz. A karácsony + együttvanacsalád összeadás eredménye nem mindenkinél az hogy örömbódogság.
Nekem pl egész napos takarítás
De attól függetlenül kívánni még lehet Boldog Karácsonyt, hátha az is lesz
Andrew- Hozzászólások száma : 228
Registration date : 2008. Jun. 29.
Majd a szilveszter, az boldog lesz, de az biztos, ettől függetlenül Boldog Karácsonyt (és nem kellemes ünnepeket, mert akkor hanukázhatnátok is ) mindenkinek!
Közérdekű:
regisfuturi[kukac]hotmail[pont]com MSN címem a mai nap folyamán megdöglött, nem hajlandó bejelentkeztetni.
De mivel van egy tartalékcímem, így most azt használom, akinek kellenék, a sirlancelotdulac[kukac]vipmail[pont]hu címen elér.
regisfuturi[kukac]hotmail[pont]com MSN címem a mai nap folyamán megdöglött, nem hajlandó bejelentkeztetni.
De mivel van egy tartalékcímem, így most azt használom, akinek kellenék, a sirlancelotdulac[kukac]vipmail[pont]hu címen elér.
udv mindenkinek
eosz vagyok, kezdo jatekos es egy matek-infos neohippie
jelleznem szerintem a csaladi unnepek szigoruan arra vannak hogy anyam kielje szadista vagyait a gyerekein :-(
de kitarto vagyok es minden evben tulelem....:-)
eosz vagyok, kezdo jatekos es egy matek-infos neohippie
jelleznem szerintem a csaladi unnepek szigoruan arra vannak hogy anyam kielje szadista vagyait a gyerekein :-(
de kitarto vagyok es minden evben tulelem....:-)
Éosz- Hozzászólások száma : 8
Registration date : 2008. Dec. 26.
eosz írta:csaladi unnepek szigoruan arra vannak hogy anyam kielje szadista vagyait a gyerekein :-(
de kitarto vagyok es minden evben tulelem.
Isten hozott a klubban.
Gondoltam beköszönök ha már itt vagyok meg úgysem ismer engem az ittlévők 90%a.
Szóval üdv!
Szóval üdv!
Ashi Valkoinen írta:Fejsérüléshez: ha véletlenül mégis megtörténik, akkor akit fejenvágnak, mégiscsak haljon meg. Ez nem arról szól, hogy fasza vagyok és nem érdekel, ha fejbevágnak, de iszonyatosan hangulatromboló.
(A fejtalálatokról szóló értekezést folytassuk az offtopikban majd.)
Ebben igazad van. Ez működött is olyan játékokon, ahol válogatott játékosok voltak, meg bizalmi alapú harcrendszer. (Pl: Fejvadászat, Rivergard Larp) Viszont olyan larpokon, amik nyilvánosak, és elvileg bárki részt vehet rajta, előfordulhatnak olyanok, hogy fejre támad, utána meg "Bocs, véletlenül vágtalak fejbe, de meghaltál!" (Akinek a fő taktikája az immortalkodás, abból ezt is ki lehet nézni...)
Azért egy direkt fejretámadás meg felcsúszott/belehajoltál között van alapvető különbség. Aki ezt ki akarja magyarázni, nem LARP-ra való.
A fejre támadások rendszerszintű legitimálásának egy komoly akadálya van, méghozzá hogy a fejnek része a szem. Ezt Fallouton aránylag jól kiküszöböltük (kötelező szemvédelem), ráadásul a kisebb, bizalmi alapú játékainkon pedig ismerjük egymást annyira hogy ez ne jelentsen gondot.
Egyéb esetekben (főként a nyíltabb játékoknál, ahol ilyen kisgobbók előfordulhatnak) szerintem ne tegyünk be rendszerszintű fejre támadást, de ne is büntessük közvetlenül. Ha valakit mégis (véletlenül) fejenvágnak, akkor adjunk az illetőnek kis időt összeszedni magát, mert a fejestőlbekábulás és hasonlók kihasználása tényleg bunkóság, de egyébiránt az eltalált dönthesse el, hogy tudja-e folytatni, illetve trú arc és bevállal-e emiatt egy meghalást. Az illető nyer vele annyit hogy kap tőlünk némi respektet.
Egyéb esetekben (főként a nyíltabb játékoknál, ahol ilyen kisgobbók előfordulhatnak) szerintem ne tegyünk be rendszerszintű fejre támadást, de ne is büntessük közvetlenül. Ha valakit mégis (véletlenül) fejenvágnak, akkor adjunk az illetőnek kis időt összeszedni magát, mert a fejestőlbekábulás és hasonlók kihasználása tényleg bunkóság, de egyébiránt az eltalált dönthesse el, hogy tudja-e folytatni, illetve trú arc és bevállal-e emiatt egy meghalást. Az illető nyer vele annyit hogy kap tőlünk némi respektet.
Kildar írta:Az illető nyer vele annyit hogy kap tőlünk némi respektet.
Azért ne szálljunk el magunktól az égig. Mindenesetre azért így van.
Nem elszállós megjegyzésnek szántam, de valszeg szimpatikusabb, ha inkább eljátssza minthogy leálljon rinyálni.
Persze, hogy szimpatikusabb, csak a mi respektünk, mint fontos és jó dolog beállítása volt félreérthető.
Fejtalálathoz visszatérve: körünkben egyelőre értelmesen működik, lesz egy pár, trúlarper portálról szervezett játék idén, szóval lesz bőven lehetőség realisztikus harcra, ahol meg annyira nem, ott szerepjáték.
Fejtalálathoz visszatérve: körünkben egyelőre értelmesen működik, lesz egy pár, trúlarper portálról szervezett játék idén, szóval lesz bőven lehetőség realisztikus harcra, ahol meg annyira nem, ott szerepjáték.
15 / 40 oldal • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
15 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.