Offtopic
+45
RTX
tomeKK
Sianis
Kryx-Sama
Ichigo
kyru
Gem Kapocs
Drako
Purc
Spectre
Deman
Sonir Norend
nagash
Damien-Maelstrom
Cebo
Alucat
Éosz
Razakel
SirWalter
Halrien
Eglar
Andrew
Aemeth
Keruak
Skalle
Maloth
Avras
Lecram
Juviel
Nirwastir
Shivan
PG
Ashi Valkoinen
Ogen
Soloviel
Nedda
Ishar
Ameris
Lobster
Kildar
Michael
Keitel
Isair
Baharroth
Draug
49 posters
34 / 40 oldal
34 / 40 oldal • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: Offtopic
//A hozzászólás törölve lett.//Sonir Norend a Margit-szigeti vívóórák topikban írta:dehogy volt irreleváns, tuadosítani akartam az itt lévőkben, hogy nekem a péntek jó, elvégre ha jól rémlik a szavazatomat itt érvényesíteni kell vagy valami hasonló
A faszomért kell kötözködnöd, ha nem csak a szavak betűje, hanem értelme szerint is képes lennél dolgokat felfogni, rájönnél hogy az embereknek a hétfő és kéthetes váltásban a szerda/csütörtök délutánok a jók. A vívóórákat meg Gem tartja, eddig pénteket meg senki nem írt. Kicsit vegyél már vissza a destruktív, értelmetlen hozzászólásaidból, mert kurva unalmasak. Ha nincsen konstruktív hozzáfűznivalód, akkor NE írj egy adott topikba. Remélem, érthető voltam.
Igen, mert a topik meghirdetésekor szavazó emberek egy hányada baszott a "cancel" szavazatra nyomni az új félév kezdésével. De ha tudsz olvasni, rájössz, hogy a 2009-2010-1 ciklus idejére rajtad kívül senki nem írt pénteket. Részemről téma vége.
Örömmel jelentem, a szobatárs-helyzet javulni látszik. Most már felengedett köztünk a fagyos hangulat, néha beszélgetünk és nevetünk is már. A gólyaavatón közösen fogunk állomást szervezni (eddigi szobatársaimmal ez sosem történt meg), ami talán még inkább rendezi majd a helyzetet.
Eglar- Hozzászólások száma : 787
Registration date : 2008. Aug. 04.
Achtung! ha vkinek van 1felesleges mobilja tök mind1 milyen csak kártyafüggetlen legyen, meg bírja 2-3 napig az aksi, akkor azt pl nekem /el/ adhatná..: )!
(igen már megint elhagytam a mobilom, én nagyon örülök, de mások nem annyira..: // )
(igen már megint elhagytam a mobilom, én nagyon örülök, de mások nem annyira..: // )
nagash- Hozzászólások száma : 147
Registration date : 2008. Sep. 04.
ja, időközben szerváltam telenyomorékot...na mind1
Sziasztok!
Kövér Tamás(26) vagyok, a Miskolci Airsoft Egyesület elnöke és a Vadkanok Airsoft Team rajparancsnoka. közel 4 éve airsoftozom és szervezek AS játékokat csapattársaimmal a 10-15fős tingli-tangliktól a 150fős komolyabb szervezést igénylő airsoft rendezvényekig.
Alapjába véve csapatunk a HardCoreMilsim irányzatot preferálja, és az utóbbi években egyre inkább az airsoft életszerűbé tételével próbálkozunk szervezéseinken (BB-limit, tárlimit, időkorlátos kötszeres medikrendszer, feladatorientált és parancsnoki láncban harcáskodás, többnapos nonstop játékok stb...)
Újabban több-kevesebb sikerrel próbálunk szerepjáték elemeket is becsempészni az airsoft játékainkba. Ez persze nem mindig jön össze, gyakran más a szervezők és a játékosok elképzelése, de itt jön képbe ez a fórum. Igyekszem majd keveset okoskodni (remélem össze is jön), hisz teljesen más airsoftosként a szerepjátékot megismerni, mint trúlarposként egy-két airosft fegyvert bevinni egy szerepjátékba. Így egyenlőre inkább csak olvasgatok csendben és próbálom megtalálni azokat az elemeket, amiket részben, vagy egészben átültethetünk a játékainkba úgy, hogy azokat esetleg a kizárólag lődöznivágyó egysejtű airsoftosok is megszeressék és alkalmazzák a jövőben...
Nem ígérem, hogy rendszeres fórumozó leszek, de ha bármi kérdésetek van AS-sel kapcsolatban, tegyétek fel nyugodtan, és ha erre járok, igyekszem segíteni!
üdv
Kövér Tamás(26) vagyok, a Miskolci Airsoft Egyesület elnöke és a Vadkanok Airsoft Team rajparancsnoka. közel 4 éve airsoftozom és szervezek AS játékokat csapattársaimmal a 10-15fős tingli-tangliktól a 150fős komolyabb szervezést igénylő airsoft rendezvényekig.
Alapjába véve csapatunk a HardCoreMilsim irányzatot preferálja, és az utóbbi években egyre inkább az airsoft életszerűbé tételével próbálkozunk szervezéseinken (BB-limit, tárlimit, időkorlátos kötszeres medikrendszer, feladatorientált és parancsnoki láncban harcáskodás, többnapos nonstop játékok stb...)
Újabban több-kevesebb sikerrel próbálunk szerepjáték elemeket is becsempészni az airsoft játékainkba. Ez persze nem mindig jön össze, gyakran más a szervezők és a játékosok elképzelése, de itt jön képbe ez a fórum. Igyekszem majd keveset okoskodni (remélem össze is jön), hisz teljesen más airsoftosként a szerepjátékot megismerni, mint trúlarposként egy-két airosft fegyvert bevinni egy szerepjátékba. Így egyenlőre inkább csak olvasgatok csendben és próbálom megtalálni azokat az elemeket, amiket részben, vagy egészben átültethetünk a játékainkba úgy, hogy azokat esetleg a kizárólag lődöznivágyó egysejtű airsoftosok is megszeressék és alkalmazzák a jövőben...
Nem ígérem, hogy rendszeres fórumozó leszek, de ha bármi kérdésetek van AS-sel kapcsolatban, tegyétek fel nyugodtan, és ha erre járok, igyekszem segíteni!
üdv
---------------------
ρ•grad(δ2Φ/δt2) - (λ+2μ)grad div grad Φ + ρ•rot(δ2Ψ/δt2) + μ•rot rot rot Ψ = 0
rot H = J + δE/δt
rot E = - δB/δt
div B = 0
div E = q
---------------------
Na, az első hosszú egyenlet és a második, négyes kupac feladvány. Kérdés: mik ezek, mit írnak le, mi a betűk jelentése.
ρ•grad(δ2Φ/δt2) - (λ+2μ)grad div grad Φ + ρ•rot(δ2Ψ/δt2) + μ•rot rot rot Ψ = 0
rot H = J + δE/δt
rot E = - δB/δt
div B = 0
div E = q
---------------------
Na, az első hosszú egyenlet és a második, négyes kupac feladvány. Kérdés: mik ezek, mit írnak le, mi a betűk jelentése.
Nos, srácok, én most kényszerpihenőre megyek. A jövő héten esedékes LIVE-ot és hadijátékot még szervezem, de utána elég kevéssé leszek elérhető. Vannak gondjaim, amelyeket most el kell rendeznem, magamban és másokkal is, de főleg magamban.
Keresni lehet e-mailben, de csak ha fontos. Nem vagyok túl jól, sajnálom...
Keresni lehet e-mailben, de csak ha fontos. Nem vagyok túl jól, sajnálom...
Üdv!
Kaptam egy üzenetet, hogy mutatkozzam be....
Gergő vagyok, Caelumi játékokról lehet ismerni... Ott Retexis vagy Retexix néven voltam párszor a kocsmáros.....
28/fiú/Budapest, végzős BME-s diák vagyok....
Köszi a fórumozási lehetőséget, Artemis hívott meg ide, a live-jával kapcsolatos dolgokat tudjuk itt megbeszélni...
szép napot mindenkinek!
G
Kaptam egy üzenetet, hogy mutatkozzam be....
Gergő vagyok, Caelumi játékokról lehet ismerni... Ott Retexis vagy Retexix néven voltam párszor a kocsmáros.....
28/fiú/Budapest, végzős BME-s diák vagyok....
Köszi a fórumozási lehetőséget, Artemis hívott meg ide, a live-jával kapcsolatos dolgokat tudjuk itt megbeszélni...
szép napot mindenkinek!
G
RTX- Hozzászólások száma : 8
Registration date : 2009. Oct. 06.
Ide is bemásolom. Csak okulásként. A szövegben minden le van írva.
Az eredeti poszt tőlem hangzott el az országos vampire live fórumán.
"OUT!!
Üdv mindenkinek!
Komor hangvételű poszt (nem ilyet szántam volna utolsónak eme regisztrációval), lehet, hogy ki is lesz moderálva, de mindenféleképpen szükségét érzem annak, hogy megosszam ezt valakivel.
Veletek.
Történt az, hogy tegnap bálozni voltam, Miskolc városában.
Erről értesült egy bizonyos személy (nevezzük XY-nak, egyelőre, mivel nem akarok mocskolódni, majd a végén megemlítem a nevét, egyelőre nem fontos.) Szóval ez a bizonyos XY találkozott a barátnőmmel egy olyan helyen, ahol, nos fogalmazzunk így: XY az úr.
Visszaélve kettősen is előnyben lévő helyzetével, a következőket csinálta szerelmemmel:
terrorizálta - mind testileg, mind lelkileg, molesztálta, próbálta leitatni, erőszakoskodott vele, akarata ellenére megcsókolta, bezárta... még szerencse, hogy nem történt "komolyabb" baj, és kedvesem el tudott menekülni.
Én alvás nélkül, hullafáradtan, átfagyva, éhesen, szomjasan megérkezem Fannihoz, és ez a hír fogad.
Ilyenkor mit tehet az ember? Nem merek már belegondolni, hogy akkor mit csinálok, ha nem érzem fontosabbnak ott maradni amellett, akit szeretek...
Azon nyomban felhívtam XY-t, és kötöttem vele egy "alkut", tekintettel arra, hogy egy szentimentális, naív valaki vagyok, aki a régen kellemesen eltöltött percek miatt még el tud nézni dolgokat...
Az alku a következő:
XY abban az esetben éli meg a felnőttkort, ha soha többé nem keres se engem, se Fannit, és nem kerül a szemem elé.
Remélem megértette.
És nem az áskálódás, vagy a siránkozás volt a célom, hanem a figyelemfelhívás.
Közép-Magyarországi-Dominium vértestvérei: óvjátok a párotokat, ha szeretitek, és nem akarjátok, hogy hasonló attrocitás érje őket...
Végezetül két dolog, egy költői kérdés:
Mit lehet ilyenkor tenni...?!
Illetve XY neve...: Peres Mihály Gergő, also known as: PG/Pergő.
Tisztelettel, enyhén kétségbeesetten, és nagyon dühösen:
Horváth Ferenc - Damien"
Az eredeti poszt tőlem hangzott el az országos vampire live fórumán.
"OUT!!
Üdv mindenkinek!
Komor hangvételű poszt (nem ilyet szántam volna utolsónak eme regisztrációval), lehet, hogy ki is lesz moderálva, de mindenféleképpen szükségét érzem annak, hogy megosszam ezt valakivel.
Veletek.
Történt az, hogy tegnap bálozni voltam, Miskolc városában.
Erről értesült egy bizonyos személy (nevezzük XY-nak, egyelőre, mivel nem akarok mocskolódni, majd a végén megemlítem a nevét, egyelőre nem fontos.) Szóval ez a bizonyos XY találkozott a barátnőmmel egy olyan helyen, ahol, nos fogalmazzunk így: XY az úr.
Visszaélve kettősen is előnyben lévő helyzetével, a következőket csinálta szerelmemmel:
terrorizálta - mind testileg, mind lelkileg, molesztálta, próbálta leitatni, erőszakoskodott vele, akarata ellenére megcsókolta, bezárta... még szerencse, hogy nem történt "komolyabb" baj, és kedvesem el tudott menekülni.
Én alvás nélkül, hullafáradtan, átfagyva, éhesen, szomjasan megérkezem Fannihoz, és ez a hír fogad.
Ilyenkor mit tehet az ember? Nem merek már belegondolni, hogy akkor mit csinálok, ha nem érzem fontosabbnak ott maradni amellett, akit szeretek...
Azon nyomban felhívtam XY-t, és kötöttem vele egy "alkut", tekintettel arra, hogy egy szentimentális, naív valaki vagyok, aki a régen kellemesen eltöltött percek miatt még el tud nézni dolgokat...
Az alku a következő:
XY abban az esetben éli meg a felnőttkort, ha soha többé nem keres se engem, se Fannit, és nem kerül a szemem elé.
Remélem megértette.
És nem az áskálódás, vagy a siránkozás volt a célom, hanem a figyelemfelhívás.
Közép-Magyarországi-Dominium vértestvérei: óvjátok a párotokat, ha szeretitek, és nem akarjátok, hogy hasonló attrocitás érje őket...
Végezetül két dolog, egy költői kérdés:
Mit lehet ilyenkor tenni...?!
Illetve XY neve...: Peres Mihály Gergő, also known as: PG/Pergő.
Tisztelettel, enyhén kétségbeesetten, és nagyon dühösen:
Horváth Ferenc - Damien"
PG=GP=gerinctelen pöcs.
Nem tudom, jó lenne, ha rá lehetne bizonyítani. Sitten a helye.
Ez már túlmutat azon, hogy a társaság minden tagját mocskolja a hátuk mögött.
Damien, melletted állok és segítek, ha lehet.
Nem tudom, jó lenne, ha rá lehetne bizonyítani. Sitten a helye.
Ez már túlmutat azon, hogy a társaság minden tagját mocskolja a hátuk mögött.
Damien, melletted állok és segítek, ha lehet.
Nem vagy paranoiás, valószínűleg ez is közrejátszik, de Kildar is tanusíthatja, hogy akkor is csinálta, mikor Fanni más barátnője volt.
Én nem szeretem a gerinctelen embereket. A barátaimat ért sérelmeket könnyen magamra tudom venni. És nem szoktam kétszer meggondolni, hogy mi lesz, ha valakinek adok véletlenül egy-két pofont. Szerintem PG jobb, ha ezután távol tartja magát így az egész társaságtól. Velem se akarjon találkozni.
Pangloss- Hozzászólások száma : 168
Registration date : 2009. Jun. 15.
Igazából... az első sokk és "pfúj, micsoda gerinctelen pöcs!" felkiáltás után nekem az is eszembe jutott, hogy a barátnője, Adri (ha még együtt vannak) mit szólna ha megtudná, hogy a pasijának folyamatosan ... már elnézést a kifejezésért, de félrekúrási szándékai vannak...
És mivel Adrit barátnőmnek tartom, úgy érzem, h kötelességem lenne figyelmeztetni. U.akkor meg nem akarok szarkeverőnek látszani...
Szerk. ... és a legfontosabbat majdnem kihagytam. Én is melletted állok. Ami itt megy, már tűrhetetlen.
És mivel Adrit barátnőmnek tartom, úgy érzem, h kötelességem lenne figyelmeztetni. U.akkor meg nem akarok szarkeverőnek látszani...
Szerk. ... és a legfontosabbat majdnem kihagytam. Én is melletted állok. Ami itt megy, már tűrhetetlen.
Eglar- Hozzászólások száma : 787
Registration date : 2008. Aug. 04.
Ehh... nem szeretnék beállni a sorba, de nem is szeretnék hosszú sort látni. Amit meg kellett tudni azt megtudtuk, a többi szerintem már az illetékesekre tartozik.
PG-t eddig sem sokan szerették, ezután sem lesz népszerű illetve most már nem is nagyon fog előfordulni a játékainkon.
De a témát talán ejthetnék, a részvét és együttérzésnyilvánításokra elég a privát is. Damien nagyfiú ráadásul korrekten kezelte a helyzetet, nem kéne ezen rugózni.
Igen, okoskodó megmondóember vagyok, mert nem érzem azt, hogy a bemutatkozótopic erről kéne szóljon.
Ezért kérnék mindenkit, hogy ha nem olyasmit akar közölni amit feltétlenül mindenkinek látnia kell, akkor plíz privi.
Köszönöm hogy elolvastátok és méginkább köszönöm ha megértettétek hogy miért írtam és nem támadásnak veszitek.
PG-t eddig sem sokan szerették, ezután sem lesz népszerű illetve most már nem is nagyon fog előfordulni a játékainkon.
De a témát talán ejthetnék, a részvét és együttérzésnyilvánításokra elég a privát is. Damien nagyfiú ráadásul korrekten kezelte a helyzetet, nem kéne ezen rugózni.
Igen, okoskodó megmondóember vagyok, mert nem érzem azt, hogy a bemutatkozótopic erről kéne szóljon.
Ezért kérnék mindenkit, hogy ha nem olyasmit akar közölni amit feltétlenül mindenkinek látnia kell, akkor plíz privi.
Köszönöm hogy elolvastátok és méginkább köszönöm ha megértettétek hogy miért írtam és nem támadásnak veszitek.
Lobster- Hozzászólások száma : 1221
Registration date : 2008. Feb. 28.
Ezen hsz-em kéretik törölni! Köszönöm!
A hozzászólást Soloviel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 21, 2009 1:15 pm-kor.
Egyetértek Homárral!
Lobster írta:...mert nem érzem azt, hogy a bemutatkozótopic erről kéne szóljon.
Szerintem meg tudja meg mindenki, hogy mekkora egy pöcs GP.
Homár, sok mindenhez értesz, de szerintem az ilyen "bajtársias" megnyilvánulásokat hagyd ránk. ;) A legtöbbünk - én is - egyből reagál, és nem áll le azon gondolkodni, hogy privát, nem privát. GP-nek is jobb, ha olvassa a fórumot, hogy páran szájba akarják verni már.
Azt hogy pöcs már megtudták Damien beírásából, ha eddig nem lett volna róla elég infójuk.Szerintem meg tudja meg mindenki, hogy mekkora egy pöcs GP.
Az viszont hogy ki kinek szóljon és miről és miért már gáz. Az pedig, hogy mennyire álltok ki Damien mellett vagy hogy mennyire utáljátok PG-t egyéni szocproblem, ellenben a publik fórumban meglehetősen lowlevel téma.
Jönnek a "szerintem" meg "nem lehet hogy azért?" meg "úgy tudom" gyermetegségek, amik ugyan sok ember számára élvezetes eszmefuttatásokhoz vezetnek, ugyanakkor csak azt mutatják meg, hogy "hivatalosan" senki nem tartotta eddig fontosnak, hogy PG-t elküldje a halál faszába, de most hogy van rá ürügy lelkesen megy az "éntudtamozás".
Damien korrekten (temperamentuma ellenére is!) lekezelte a szitut, és tájékoztatta azt a közösséget amire kihathat a döntése. A posztja indokolt, mert minden szervező számára jelezte, hogy ha meghívják a játékaikra akkor az mivel jár (értsd összeférhetetlenség). A további hszek nem adnak érdemi pluszt a dologhoz, csak fikáznak egy embert a háta mögött többek között azzal, hogy ő másokat kibeszél a hátuk mögött. Ezt tartom méltatlannak hozzátok, nem azt vitatom ki mekkora pöcs.
Ha valakinek baja van PG-vel akkor ne azon a fórumon "énisénisezzen" amit ő már jó ideje nem olvas, hanem mondja meg neki facetoface, vagy írjon neki egyéb elérhetőségein (szerintem elég sokan tudjátok, ha más nem iwiw powa). Ugyanígy kevéssé érdekes, hogy PG barátnője milyen viszonyban hiszi magát mint az is elég tré, hogy itt megy a tanácsadás azon, hogy akkor most ki mennyire avatkozzon még bele a témába.
Döntse el mindenki magában oszt lépjen ha akar.
Igen, tudom. Pontosan ezért írtam azt a pár sort, hogy egy kicsit leálljatok gondolkodni. Nem hiba, ha az ember elismeri, hogy hajlamos felindulásból posztolni, de nem is erény, ha ezt annak ellenére is megteszi, hogy rámutattak: a saját egóján kívül más nem indokolja hogy publikba írogasson.A legtöbbünk - én is - egyből reagál, és nem áll le azon gondolkodni, hogy privát, nem privát.
Ha csak bajtársias lenne, akkor az Damien&Fanni mellett és nem PG ellen szólna. Aprónak tűnő, de lényeges különbség.Homár, sok mindenhez értesz, de szerintem az ilyen "bajtársias" megnyilvánulásokat hagyd ránk.
Egyébként nem értek sokmindenhez, sőt kifejezetten nem vagyok egy művelt és/vagy sokoldalúan képesített ember. Legtöbbetek nálam kreatívabb, nagyobb tudású, majdan több diplomás (nullánál az egy is nagyobb) stb.stb emberke lesz (vagy már az is). Az éveim száma sem nagy wasidas, abban is utolértek idővel
De ettől még rámutathatok arra, hogy mit tartok méltatlannak az ide irkáló emberek többségétől...
Edit: Régebben is előfordult már, hogy felvetődött az ilyen minősítős téma. Akkor egy példaértékű reagot láttam rá. Azóta is egyetértek azzal a hozzászólóval... Lehet érte utálni...
Ashi Valkoinen írta:Ha valakit minősítesz, ill. a munkáját, inkább PM-be küldd el neki.PG írta:Szerintem abba szólok bele, amibe akarok, ezért fórum a fórum, mert itt lehet véleményt nyílvánitani más véleményéről.
Lobster- Hozzászólások száma : 1221
Registration date : 2008. Feb. 28.
Nem tudom valakit érdekel-e de ha összejönnénk páran, szerintem civilként simán feltűnhetnénk a színen: http://www.softair.hu/viewpost.php?p=241726
34 / 40 oldal • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
34 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.