Offtopic 2.
+48
Mart
DreamLord
Ligeia
Bence
nalkahaj
Darien
Denegra
Felanos
Morwina
Árnybíró
Iffar
Predi
Frájd
Lupus
Zag-Zag
Gjin
SolidXerm
Ahriman
Manassé
Khaos
Derat
Mordor
Cornazil
Spectre
Magitor
Asmodus
Augur
nagash
Oldamur
Marinda
Lorin
Pangloss
Aidan
Tani
Andrew
Nirwastir
Soloviel
Keitel
Eglar
Nosfi
Kildar
Gem Kapocs
Lobster
Lecram
Damien-Maelstrom
belzee
Ashi Valkoinen
Sonir Norend
52 posters
30 / 43 oldal
30 / 43 oldal • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36 ... 43
Re: Offtopic 2.
Na szurkoljatok nekem utolsó tanítási napom van, s most kell leadni a mappát s minden grafikát amit gépen csináltunk... Lehet szurkolni, hogy mindent elfogadjanak s ne agyvérzés legyen a vége..........
Dorten- Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2011. Feb. 25.
Újraformázás és pár szövegrész újrafogalmazása valamit néhány kép beszúrása után 12 odlalra ugrott a szakdogámból meglévő anyag terjedelme. Mindezt úgy, hogy csak a nagyonmuszály mennyiségű képet szúrom be, ha mindent beszúrnék amit szükségesnek vélek, lenne már vagy 25 oldal az 50ből... Lehet hogy mégiscsak minden képet külön mellékletbe fogok tolni.
Szakdolgozat csalás, másfeles sorköz! Priceless..
Szakdolgozat formátum: Kötelező másfeles sorköz Nekem nem azzal van a bajom hogy nem lesz elég amit írok. Hanem azzal hogy már nem tudom mit hagyjak ki hogy a megadott maximális terjedelembe beleférjek.
Sziasztok!
Kis segítségeteket kérném. Az Antropológia kurzusomhoz egy kutatást kell készítenem, így ha van rá pár percetek, kérlek töltsétek ki az alábbi tetsztsort:
Kérdőív
Köszönöm előre is
Kis segítségeteket kérném. Az Antropológia kurzusomhoz egy kutatást kell készítenem, így ha van rá pár percetek, kérlek töltsétek ki az alábbi tetsztsort:
Kérdőív
Köszönöm előre is
Andrew- Hozzászólások száma : 228
Registration date : 2008. Jun. 29.
+1 főAndrew írta:Sziasztok!
Kérdőív
Köszönöm előre is
Magitor- Hozzászólások száma : 815
Registration date : 2009. Jun. 23.
Nem tudtam kitölteni mert a "mi az aminek a hatását köszönheti" kérdésnél nincs olyan válaszlehetőség hogy szerintem nincs hatása.
Mindenesetre a "A víz emlékszik a káros molekula tulajdonságaira." válasz kibaszta a biztosítékot
Mindenesetre a "A víz emlékszik a káros molekula tulajdonságaira." válasz kibaszta a biztosítékot
Hááát már az első oldalon elakadtam én is. Milyen irányban tanultál, noss, én pl több irányban tanultam...
Lobster- Hozzászólások száma : 1221
Registration date : 2008. Feb. 28.
Sonir Norend írta:Nem tudtam kitölteni mert a "mi az aminek a hatását köszönheti" kérdésnél nincs olyan válaszlehetőség hogy szerintem nincs hatása.
Erre a tökéletes válasz, a placebo az egész - pontosan placebo hatása van, bár aláírom, kimaradt a szerintem semmi hatása. Most már orvosolva
Úgy látszik, akkor az csak az én értelmezésemben jelenti azt, hogy semmi érdemleges hatása sincs. Mondjuk a cukrosat is amiatt tettem bele, mert amúgy nagyon finom
Megjegyzem a víz emlékszik cuccos a homeopátia alappillére, úgyhogy tessék nem leszólni BTW tényleg röhejes...
Lobster írta:Hááát már az első oldalon elakadtam én is. Milyen irányban tanultál, noss, én pl több irányban tanultam...
Átállítottam Checkboxra
az volt a baj, hogy azok a válaszok mind olyanok voltak hogy elismerik van valamilyen hatása. És mondjuk szerintem a placebo pont nem a cucc hatása hanem az emberi agyé
Sonir Norend írta:az volt a baj, hogy azok a válaszok mind olyanok voltak hogy elismerik van valamilyen hatása. És mondjuk szerintem a placebo pont nem a cucc hatása hanem az emberi agyé
Pszichoszomatikus betegségek kezelésére pl szerintem tökéletes eszközök a homeopátiás szerek (bármekkora is legyen az ellenérzésem irányukba), mivel mellékhatásuk nincs, az illető meg elhiszi, hogy az jó is lesz neki, és lám, hajlandó meggyógyulni.
Most már megfelelő?
u.i.: a gyakorlatvezető, aki osztályozni fogja, az hisz a homeopátiában, így a kérdőívben sem szidhatom, illetve olyan válaszlehetőségeket kell felkínálnom többségében, amit az emberektől elvárok.
A hozzászólást Andrew összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 02, 2011 8:04 pm-kor.
ennyi erővel vizet is lehetne nekik adni. Kb 99%-ban megegyezne a tartalmuk a homeopátiás szerekkel
Sonir Norend írta:ennyi erővel vizet is lehetne nekik adni. Kb 99%-ban megegyezne a tartalmuk a homeopátiás szerekkel
Nem éppen... a vízben csak víz van, a homeopátiás szerek többsége meg cukorbogyó Esetleg rémes ízű kanalas borzadály....
De ez persze nem változtat a tényen, hogy hatóanyag tartalmuk effektíve NULLA... Persze tiszta vizet is lehetne adni homeopátiás gyógyszer néven, csak az lehet, hogy a mostaninál is nagyobb átverés lenne - ezzel mondjuk feltételezem, hogy a gyártok elvégzik ezt a potenciálásos gyökérséget...
Hát... a közös filmezésben én is benne lennék ha nem gond. Szakmámból kifolyólag bármilyen filmet megtudok nektek szerezni most már 1 hete Amúgy ha jót akartok röhögni tudjátok mit nézzetek meg?: Az agy
Egy hatalmas agy eszi az embereket XD 10 évesen láttam először akkor utána egy ideig féltem a plüssmaciktól (van benne egy jelenet amikor az agy elhiteti egy lánnyal, hogy megeszi a plüssmacija), de most már felnőtt fejjel végigvihogtam az egészet XD Ez a macskától is fél példáról jutott eszembe.
Viszont ismerek is olyant aki nem tud külömbséget tenni a fantasy és a valóság közt. Igaz, ő nem is ebben a közösségben található.
Lobster: Sulin keresztül lett 3 szponzor a vásárt illetően, és járnak rendezvényszervezők is a suliba, akiket ma délután Kamasz-feszt után megyek kifaggatni. Ez több mint a nulla...
Denegra- Hozzászólások száma : 58
Registration date : 2011. Feb. 08.
Denegra: akkor szerezd meg ezt a filmet normális minőségben:
http://moonrising-themovie.com/home.html
http://moonrising-themovie.com/home.html
Nekem is BD ben 1080p be! Rip nem jó! Rip alatt DVD vagy VCD formátumot értem, és persze nem warezolt kell, hanem eredeit!
Én a régit szerettem
Nincs véletlenül köztetek olyan aki járatos a magyar népi motívumokban? Eredetük, kialakulásuk, fejlődésük stb....
30 / 43 oldal • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36 ... 43
30 / 43 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.