Offtopic
+45
RTX
tomeKK
Sianis
Kryx-Sama
Ichigo
kyru
Gem Kapocs
Drako
Purc
Spectre
Deman
Sonir Norend
nagash
Damien-Maelstrom
Cebo
Alucat
Éosz
Razakel
SirWalter
Halrien
Eglar
Andrew
Aemeth
Keruak
Skalle
Maloth
Avras
Lecram
Juviel
Nirwastir
Shivan
PG
Ashi Valkoinen
Ogen
Soloviel
Nedda
Ishar
Ameris
Lobster
Kildar
Michael
Keitel
Isair
Baharroth
Draug
49 posters
1 / 40 oldal
1 / 40 oldal • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Offtopic
Egyértelmű. Ide lehet mindent írni, ami nem kapcsolódik más témához, férfiak vs. nők, kinek a legszexisebb az avatárja, ki szereti a zsíroskenyeret stb.
De azt ne feledje senki, hogy az offtopic továbbra sem chat!
De azt ne feledje senki, hogy az offtopic továbbra sem chat!
Draug- Hozzászólások száma : 366
Registration date : 2008. Feb. 25.
Re: Offtopic
Én spec. a pacalt támogatom,de ha zsíroskenyér van akkor...egyefene:D
Baharroth- Hozzászólások száma : 91
Hát nemtudom... nekem mind 2 jöhet.
Bár tegnapelőtt egy tanárnak elment tőlem az étvágyaXD
Kinek mene el másnak az étvágya atol hogy valaki felzabal egy csirkecombot és szétcincálja a csontját a velőért?
Bár tegnapelőtt egy tanárnak elment tőlem az étvágyaXD
Kinek mene el másnak az étvágya atol hogy valaki felzabal egy csirkecombot és szétcincálja a csontját a velőért?
Isair- Hozzászólások száma : 296
Registration date : 2008. Feb. 26.
Jaj, mit találtam magamról. Gagyiviking hosszúkarddal az ostromjátékon.
Keitel- Hozzászólások száma : 437
te úr isten.... hátő.... érdekes banda...
Michael- Hozzászólások száma : 284
Én is. Balról jobbra: nemköszönő ember, Bowden, Ír, nem tudom, Goblin, Zoli, Keitel, War.
Nem ismerek mindenkit név szerint.
Nem ismerek mindenkit név szerint.
Nemköszönő ember = Gilbron, alias Antal a kalandozok.hu-tólKeitel írta:Én is. Balról jobbra: nemköszönő ember, Bowden, Ír, nem tudom, Goblin, Zoli, Keitel, War.
"Ír" = Lenci az ostromos körből...
A háttérben... nos akad valóban finom falat
Lobster- Hozzászólások száma : 1221
Registration date : 2008. Feb. 28.
Jól látom hogy a háttérben erik a rettenthetetlen és a legyőzhetetlen? egyébként Keitel, war, goblin, bowden és a Zoli néven emlegetett figura...
Michael- Hozzászólások száma : 284
Owden, vagy Osborn a rendes beceneve, csak gúnyolódtam, nem volt szép tőlem.
A háttérben az egyik tippem szerint Erik/Eric. Nem tudom hirtelen melyiket használja.
A háttérben az egyik tippem szerint Erik/Eric. Nem tudom hirtelen melyiket használja.
Én csak hegylakó-nak ismerem
Isair- Hozzászólások száma : 296
Registration date : 2008. Feb. 26.
Ent az érdekes lenne. Very Happy
Egy ismerősöm mondta:
„Ha foglalkoznék élő szerepjátékkal Ent lennék. Szép lassan elmondanám a mondandómat, ha állnék álló fa lennék, fa lefeküdnék, akkor meg kidőlt fa.”
Valaki azt javasolta legyen az Ent jelmez purhabból, erre az feleltem, az nem jó mert törik, nem lehetne benne mozogni.
Erre az jött, hogy nem is kell mozogni, a következő az volt, hogy ha úgy sem lehet mozdulni a jelmezben, akkor nem is kell benne lenni.
Ennyi erőből jelmez sem kell, kiválasztasz egy igazi fát, és az te vagy.
Hatan, heten kiválasztanak egy-egy fát, hogy azok ők, és akkor ent találkozó.
További egyszerűsítés, hogy ki sem kell menni az ent találkozóra, elég, ha egyvalaki készít fotókat minden fáról, és annak "szemszögéből". Ezután a fát beteszed az MSN képednek, amit látsz azt meg a háttérbe, és online ent találkozó.
Előtte ittunk egy pár sört.
Egyébként, nézegettem a gyűrűkurás hobbit jelmezeket, és nem valami menők. Szal inkább a kövér XIX. századi polgárok ruhái minthogy fantasy hobbitok.
Ízlések és pofonok, nekem tetszenek. Itt van pár kép ami nekem például egészen tetszik.
Ha egy ilyen jelmezben jönne valaki velem szembe, akkor azt gondolnám: le a kalappal, ez tényleg egy hobbit.
Példa:
(Legközelebb lécci ne postolj kétszer egymás után, ha nem muszáj...)
Ja igen, így mindjárt más.
Előtte ittunk egy pár sört.
Ja igen, így mindjárt más.
Jó, más a véleményünk ez nem baj. Bár nem tudom mire gondolsz kardigán alatt, ezt a szót nem ismerem. Nekem tetszik a teljes ruházat, igényes és szép. A átlag játékos megjelenésnél sokkal jobb.
Petro: az észrevétel jogos, legközeleb az előbbi hozzászólást egészítem ki. A hibás hozzászólásokat javítani szoktam, ez esetben törölném az egyiket, és kiegészíteném a másikat, de ebben a témában nem tudom törölni a hozzászólásaimat, most már maradjon így, legközelebb figyelek.
Petro: az észrevétel jogos, legközeleb az előbbi hozzászólást egészítem ki. A hibás hozzászólásokat javítani szoktam, ez esetben törölném az egyiket, és kiegészíteném a másikat, de ebben a témában nem tudom törölni a hozzászólásaimat, most már maradjon így, legközelebb figyelek.
Bár nem tudom mire gondolsz kardigán alatt, ezt a szót nem ismerem.
Hmm, úgy látszik ez vazsi tájszó. Egyébként az a fajta mellény, ami a Samus képek közül az elsőn van. (Azaz a második kép. )
Pedig az nekem nagyon tetszik. Egyre jobban kedvet kapok a hobbit karakterhez. Bár kicsit magas vagyok ehhez (átlagos magasságom van) csak fotoshop-al lennék jó méretben.
A kardigán az nem egy tájszó, tudtommal normális közismeretű szó. Régen elterjedtebb volt, az hogy mamár csak nagyanyáim használják, még nem jelenti azt hogy tájszó. Hogy ezt bizonyítsam, ugye nekem egyik családi ágam hajdú- bihar megyei, másik pedig veszprém megyei, de persze ennél még egy kicsit szerteágazóbb. Mégis mindkettő használja ezt a szót. Amúgy csodálkozom Keitel, mert szerintem meg pont az a hobbit ruha a leginkább öhm...valóságos. Szóval még az apám is öltözhetett pont így annó.
Ameris- Hozzászólások száma : 103
Tartózkodási hely : Cell/Bp./Dunaújváros/a gép előtt/ rokonoknál, mert nem úszom meg
Valójában ismerem ezt a szót, csak nem tudtam, hogy melyik ruhadarab neve. Én nem állítottam, hogy a hobbitruha nem "valóságos" végig azt írtam, hogy tetszik, nem értem min csodálkozol.
Ame: Köszönöm az információt.
Ami a hobbit ruhát illeti, az eredeti topicba leírtam hogy szerintem miért így vannak megjelenítve a filmben (tudniillik hogy a Megye afféle 19. századi angol kispolgári idill, de nem akarom ismételni magam )
Ami a hobbit ruhát illeti, az eredeti topicba leírtam hogy szerintem miért így vannak megjelenítve a filmben (tudniillik hogy a Megye afféle 19. századi angol kispolgári idill, de nem akarom ismételni magam )
Pillanatragasztóval egész jó hobbit/elf fület lehet csinálni. Arra kell figyelni, hogy kívülre ne kerüljön, mert meglátszik (mint a képen egy kicsit) valamint a hajad ne ragaszd oda. Még kicsit elrontva is pár méter távolról már nagyon élethű.
Ja dehogynem!
Meglepő, de tartós, és a leszedés sem fáj. A vékony ragasztóréteg egyben leválik a bőrről.
Ha hobbit leszek, ilyen fülem lesz.
Meglepő, de tartós, és a leszedés sem fáj. A vékony ragasztóréteg egyben leválik a bőrről.
Ha hobbit leszek, ilyen fülem lesz.
1 / 40 oldal • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
1 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.