Krulada V - Részvétel
+5
Skalle
PG
Kildar
Ashi Valkoinen
Soloviel
9 posters
1 / 2 oldal
1 / 2 oldal • 1, 2
Jössz-e Kruladára, avagy nem?
Krulada V - Részvétel
Előző Krulada óta több mint egy év telt el, lévén különböző okok miatt 2008-ban nem sikerült megrendeznünk a Krulada 5. részét, akkor sokan mondták, hogy jönnének játszani, és természetesen sok ember is adott le előtörténetet a játékhoz, mely igazán kevesebb, mint részvételi díjat fizetni, továbbá ezzel tehetjük igazán emlékezetessé a játékot számotokra.
Mivel oly sok idő telt el a korábbi játék óta, így azért kíváncsiak vagyunk rá, hogy hány ember részvételével számolhatunk ezen a játékon, hogy a szervezés során több mindenre tudjunk figyelni.
Aki szavazott, azt arra kérem, hogy írja is be a topicba, hogy mire szavazott!
Előre is köszönjük!
Mivel oly sok idő telt el a korábbi játék óta, így azért kíváncsiak vagyunk rá, hogy hány ember részvételével számolhatunk ezen a játékon, hogy a szervezés során több mindenre tudjunk figyelni.
Aki szavazott, azt arra kérem, hogy írja is be a topicba, hogy mire szavazott!
Előre is köszönjük!
Re: Krulada V - Részvétel
Valószínűleg megyek, remélem nem jön semmi közbe (ezért még nem szavaztam). Karaktert már emlékeim szerint küldtem, de ha nincs meg kikeresem és újraküldöm.
Megyek én is ha minden jól megy, karaktert meg már asszem nyár végén küldtem
Skalle- Hozzászólások száma : 366
Registration date : 2008. Mar. 01.
Én még nem tudom... Ha nem mondtam volna ősszel, hogy megyek, valószínűleg nemleges lenne a válaszom, de akkori döntésem fényében jobban meg kell gondolnom.
Biztosat valószínűleg holnapután tudok mondani.
Biztosat valószínűleg holnapután tudok mondani.
Andrew- Hozzászólások száma : 228
Registration date : 2008. Jun. 29.
feltehetőleg beesünk..
nagash- Hozzászólások száma : 147
Registration date : 2008. Sep. 04.
Inkább skizo többes...de ezt épp neked kell magyaráznom?
(Ez egy utalás lett volna arra, hogy lehet jönne egy külsős, de kissé határozatlan, ezért még átgondolja..)
Tudtommal skalle is hozni akar egy külsőst, de annak az volt az első kérdése, hogy : "Lehet tépni?" -ez nem volt túl felemelő számomra...
(Ez egy utalás lett volna arra, hogy lehet jönne egy külsős, de kissé határozatlan, ezért még átgondolja..)
Tudtommal skalle is hozni akar egy külsőst, de annak az volt az első kérdése, hogy : "Lehet tépni?" -ez nem volt túl felemelő számomra...
nagash- Hozzászólások száma : 147
Registration date : 2008. Sep. 04.
Szabályrendszer értelmében nem lehet tépni. Nem összekeverendő a szigettel.
Perpill úgy néz ki, hogy megyek. Emlékeim szt Kildar annak idején elküldte neked a karakteremet (engem csak azután értesített, h ez megtörtént ), de ha mégse, szólj.
Nagash: Zsombit? (mert ma ő kérdezgetett engem nagyon érdeklődve a larpozásról) Vagy kit?
Nagash: Zsombit? (mert ma ő kérdezgetett engem nagyon érdeklődve a larpozásról) Vagy kit?
Eglar- Hozzászólások száma : 787
Registration date : 2008. Aug. 04.
Nagash
A tulkui szerzetes "őrült" mivolta maradjon inkább titok, mindenki gondoljon róla, amit akar, így válik legendává.
Amúgy igen, hozhatsz külsőst természetesen, de Április 1. hétvégéjéig mindenkitől szeretnék előstoryt kapni!
Eglar
Igen, Kildar átküldte még a kezdetek kezdetén, és még a karakter nevének ejtéséről is felhomályosított, habár alapvetően úgy olvastam el, ahogy ejteni kell, szóval ezzel sincs probléma.
Mit kell tudni erről a Zsombiról?
Mindenkinek
Igen, én imádok olvasni, tehát ha valaki nekem 600 oldalban írja le a karakterét, akkor végigolvasom, ha törik, ha szakad, de senki se szúrja ki a szemem 2 sorral, mert azt rühellem, azzal nem lehet semmit sem kezdeni.
Igen, a tépést hagyjuk meg a fesztiválokra, délutáni domboldalba vagy Dunapartra kiülésre. Továbbá aki tépni szeretne, azt megtépem előtte én magam. Az alkoholt minimális szinten engedélyezni szoktam 1-2 embernek, akikről biztosra tudom, hogy bírják vagy gyorsan távozik szervezetükből, ezt is csak nappal, amikor pihenőidőszak van, játék alatt semmiképp.
Akit nem ismerek, annak nem fogom engedélyezni bármennyire is jó arcnak tűnik, hisz Petro is jó arc ember, mégis probléma merült fel vele kapcsolatban előző játékon, és elsősorban az emberekre nézve szeretném elkerülni, hogy valaki rosszul legyen, továbbá, hogy mások testi épségét veszélyeztesse valaki is, és a végére maradt, de nem végső soron azt is szeretném elkerülni, hogy emiatt tönkrevágja valaki a játékot mások számára. Larpos éveim során láttam már rá elég példát, és a saját játékomon nem szeretnék ezzel a problémával találkozni.
A tulkui szerzetes "őrült" mivolta maradjon inkább titok, mindenki gondoljon róla, amit akar, így válik legendává.
Amúgy igen, hozhatsz külsőst természetesen, de Április 1. hétvégéjéig mindenkitől szeretnék előstoryt kapni!
Eglar
Igen, Kildar átküldte még a kezdetek kezdetén, és még a karakter nevének ejtéséről is felhomályosított, habár alapvetően úgy olvastam el, ahogy ejteni kell, szóval ezzel sincs probléma.
Mindenkinek
Igen, én imádok olvasni, tehát ha valaki nekem 600 oldalban írja le a karakterét, akkor végigolvasom, ha törik, ha szakad, de senki se szúrja ki a szemem 2 sorral, mert azt rühellem, azzal nem lehet semmit sem kezdeni.
Igen, a tépést hagyjuk meg a fesztiválokra, délutáni domboldalba vagy Dunapartra kiülésre. Továbbá aki tépni szeretne, azt megtépem előtte én magam. Az alkoholt minimális szinten engedélyezni szoktam 1-2 embernek, akikről biztosra tudom, hogy bírják vagy gyorsan távozik szervezetükből, ezt is csak nappal, amikor pihenőidőszak van, játék alatt semmiképp.
Akit nem ismerek, annak nem fogom engedélyezni bármennyire is jó arcnak tűnik, hisz Petro is jó arc ember, mégis probléma merült fel vele kapcsolatban előző játékon, és elsősorban az emberekre nézve szeretném elkerülni, hogy valaki rosszul legyen, továbbá, hogy mások testi épségét veszélyeztesse valaki is, és a végére maradt, de nem végső soron azt is szeretném elkerülni, hogy emiatt tönkrevágja valaki a játékot mások számára. Larpos éveim során láttam már rá elég példát, és a saját játékomon nem szeretnék ezzel a problémával találkozni.
Soloviel írta:
semmit, mert nem ő az aki érdeklődött
Skalle- Hozzászólások száma : 366
Registration date : 2008. Mar. 01.
hát ki?
közben sajnos át kellett szavazzak a "nem"-re, mert engem a családom kb. kitagad ha már húsvétra se megyek haza (egyébként is csak 4-5 hetente látnak, akkor is kb. 1 napig), mert nálunk van egy ilyen nagyon megcsontosodott felfogás, h az ünnep, az szent és sérthetetlen, és akkor el kell játszani a "big happy family"-t, és ez alól egyikünknek sincs felmentése
közben sajnos át kellett szavazzak a "nem"-re, mert engem a családom kb. kitagad ha már húsvétra se megyek haza (egyébként is csak 4-5 hetente látnak, akkor is kb. 1 napig), mert nálunk van egy ilyen nagyon megcsontosodott felfogás, h az ünnep, az szent és sérthetetlen, és akkor el kell játszani a "big happy family"-t, és ez alól egyikünknek sincs felmentése
Eglar- Hozzászólások száma : 787
Registration date : 2008. Aug. 04.
Ahogy vénülni kezdtem, sikerült egyre inkább kivonnom magam az ilyesmik alól.
Mindenesetre sajnálom, hogy nem tudsz jönni, igazán jó lett volna!
Mindenesetre sajnálom, hogy nem tudsz jönni, igazán jó lett volna!
Igazából :C
Szerencsére nálunk a karácsonyon kívül semmi sem szent, kivéve a kutyát, meg a vasárnapi ebédet, de arról meg általában már ki tudom beszélni magam.
Szerencsére nálunk a karácsonyon kívül semmi sem szent, kivéve a kutyát, meg a vasárnapi ebédet, de arról meg általában már ki tudom beszélni magam.
Sajnos nekem kell lennem a második dezertőrnek, közben burkolt célzások után kiderült hogy tényleg nem úszom meg a hétvégi családi programot.
Viszont a játékpénzt és játéktárgyakat mindenképp elküldöm valakive.
Viszont a játékpénzt és játéktárgyakat mindenképp elküldöm valakive.
Hát jó, majd megpróbálunk valamit kieszközölni Jasonnel, lehet így misztifikálva lesz a Báró, mert az egészet átalakítani nincs értelme már.
Ashival úgy beszéltem meg hogy gyakorláson átadom neki a cuccokat és leviszi, szóval ezt a részt megoldjuk.
Elment, javítani a (hulla)kereskedelmi kapcsolatain. Hátrahagyott egy helytartót, akármit, aki képviseli. Legalább vígan lehet majd lázítani ellene.
Új kérdéssel állok elétek!
Felmerültek olyan problémák, hogy valakinek nem jó az Április 10-12-es időpont, egy héttel később, tehát a 17-19-es időpont jobb lenne?
Nekem teljesen mindegy, hogy melyik hétvégén tartsuk, csak tudjam előre!
A válaszokat előre is köszönöm!
Felmerültek olyan problémák, hogy valakinek nem jó az Április 10-12-es időpont, egy héttel később, tehát a 17-19-es időpont jobb lenne?
Nekem teljesen mindegy, hogy melyik hétvégén tartsuk, csak tudjam előre!
A válaszokat előre is köszönöm!
A 17-19-es hétvége egészen biztosan nem jó nekem.
Mikorra fog kiderülni? Mert ha 17-19-ig lesz, akkor 4-én viszont megyek a gyakorlásra.
Mikorra fog kiderülni? Mert ha 17-19-ig lesz, akkor 4-én viszont megyek a gyakorlásra.
Andrew- Hozzászólások száma : 228
Registration date : 2008. Jun. 29.
1 / 2 oldal • 1, 2
1 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.