Asztali szerepjátékok
+14
Tani
Pangloss
Gem Kapocs
Spectre
Lobster
Ashi Valkoinen
Eglar
Maloth
Druid Lombard
Michael
Keitel
Isair
Kildar
Draug
18 posters
LarpHaTár :: Egyéb :: Szerepjáték
2 / 2 oldal
2 / 2 oldal • 1, 2
Melyik a kedvenc asztali szerepjátékod?
Re: Asztali szerepjátékok
D20. A szerepjátékok linuxa. Kezdésnek ritka buta, de mindenre felhasználható megfelelő mennyiségű kiegészítővel, amiből (sajnos, vagy szerencsére) irdatlan mennyiség nyüzsög. Sci-fi től dark fantasy-n át akár az MMORPG-k ig. csak a mesélő, és a csapat perverziója szab határt a dolgoknak
Asmodus- Hozzászólások száma : 34
Registration date : 2010. May. 11.
Sonir Norend írta:you mean: korrektül összehánytak egy nagy rakás szart ami se nem átgondolt se nem igazán koherens, megannyi logikai hibával illetve indokolatlan mennyiségű tápolással?
amúgy nekem a wod a kedvencem. Annak habár nem realisztikus a rendszere de határozottan játszható és egyszerű. A világ meg érdekes bár a sokadik kiegészítővel ott is eldobták az agyukat már. (MAGE szabályrendszere pedig a legjobb a mágia szabályrendszerek között)
Csoda következik: tökéletesen egyetértek Sonirral.
Gyors kérdés, mennyi játszottatok és olvastatok MAGUS szabálykönyveket, regényeket? Vannak benne fasságok is, ez tény, viszont néhány baromságot elhagyva (magyarán az adott területet leszarjuk játék közben ) az egyik legjobb világ amit ismerek. Nyilván kicsit elfogult is vagyok mert ez volt az első asztali játék amivel játszottam, de azért vannak igen kritikus emberek a csapatban.
A legjobb és legkiterjedtebb világ a WoD-é, tekintve, hogy a mi világunkra épül, és abba csak belerak dolgokat...
Gem Kapocs írta:Gyors kérdés, mennyi játszottatok és olvastatok MAGUS szabálykönyveket, regényeket? Vannak benne fasságok is, ez tény, viszont néhány baromságot elhagyva (magyarán az adott területet leszarjuk játék közben ) az egyik legjobb világ amit ismerek. Nyilván kicsit elfogult is vagyok mert ez volt az első asztali játék amivel játszottam, de azért vannak igen kritikus emberek a csapatban.
Gem: nekem is az első volt játszottunk igen jókat vele és kb 5-6 évig aktívan játszottam is magust.Regényekhez is volt szerencsém és úgy érzem hogy az általam olvasottak közül még kb talán a kék éjszakák árnyai volt a leginkább élvezhető, a többi arra jó hogy a wc-n olvasd őket.
Amúgy meg az a játék ahol alapvetően a szabályok negyede már háziszabály hogy élvezhetővé tegyük tuti hogy nem tartozik a jó kategóriába szerintem
Kegyetlen nehéz döntés volt ez részemről Leginkább MAGUSozunk így azt a világot ismerem legjobban, viszont a WoD storyteller rendszer és a Shadowrun közelebb áll a szívemhez, kicsit talán kevésbé gyakós-tphajszolósak... Végül a Shadowrun győzött egy 3,14 fölött az 'a' hajszálnyival...
Augur- Hozzászólások száma : 77
Registration date : 2010. May. 04.
2 / 2 oldal • 1, 2
LarpHaTár :: Egyéb :: Szerepjáték
2 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.