Videóajánló
+14
Dorten
Spectre
Mart
Magitor
Zag-Zag
Ashi Valkoinen
Morwina
Eglar
Ahriman
Keitel
Sonir Norend
Soloviel
Gem Kapocs
Kildar
18 posters
3 / 3 oldal
3 / 3 oldal • 1, 2, 3
Re: Videóajánló
Igazából az, hogy aktívan használja a pajzsát egy jó dolog. Az, hogy csak a filmekben láttak harcot, már kevésbé
Spectre- Hozzászólások száma : 468
Registration date : 2009. Mar. 14.
Az aktív pajzshasználattal nincs is gond. De amit csinál az számomra épp olyan érdekes mint egyik ismerősöm kifejtése arról hogy miért jó ha az ember tudja dobni a pajzsát (már nem le a földre hanem támadólag akár egy tőrt, kardot).
Amúgy a videó azt a részt leszámítva nem rossz.
Amúgy a videó azt a részt leszámítva nem rossz.
Lorin- Hozzászólások száma : 238
Registration date : 2010. Apr. 28.
fesen volt példa pajzs dobásra. Na nem mint szabályrendszerbe foglalt dologra hanem valaki dühében eldobta a pajzsát. Majdnem le is vitte valakinek a fejét
Lorin: Minden fegyvert hasznos dobni, pl. az én kétkardos harcmodorom is abból áll hogy vagy hozzávágom az egyiket az ellenfélhez hogy ne zavarjon a kétkezes fogásban, vagy elrakom hogy legyen tartalék ha eltörne az egyik
Spectre írta:Igazából az, hogy aktívan használja a pajzsát egy jó dolog. Az, hogy csak a filmekben láttak harcot, már kevésbé
Hát mivel ez egy trailer, ami a Warlords fegyvereit népszerűsíti, elsősorban szerintem film-szerűt akartak alkotni. Egyébkén szerintem elég jól megjeleníti a D&D-s Barbarian Rage-t (8-as Int-el elfelejtette levenni a pajzsot mielőtt belelovalta magát az őrjöngésbe )
Iffar- Hozzászólások száma : 132
Registration date : 2010. Dec. 15.
Nah, igazából az a baj, hogy lehet látványosan vívni úgy, hogy nem bullshit az egész (vagy ha BS, akkor sem feltűnő).
Spectre- Hozzászólások száma : 468
Registration date : 2009. Mar. 14.
Spectre írta:Nah, igazából az a baj, hogy lehet látványosan vívni úgy, hogy nem bullshit az egész (vagy ha BS, akkor sem feltűnő).
https://www.youtube.com/watch?v=csMrmpNVnZ8&feature=related
Pl így? Ez sem tökéletes de legalább "nem bullshit az egész".
Sonir
Legalább bebizonyította volna hogy értelmes dolog a pajzs dobás, és cserébe nagyon nem kell gyakorolni. (viszont ez egy elég rossz reklám volt a FeS-nek. )
Iffar
A barbarian rage-ben is van valami, de ha egyszerű kezdőként nézném nem feltétlenül ez jönne le a videóból sokkal inkább valami olyasami hogy "jé pajzsot lehet így is használni?".
Kildar
Lorin: a fes már nem létezik szal nem számít reklámnak. amúgy meg ismersz, szívesen fikázok bármit
Lorin: Fikázással okosan. Ez speciel tökéletesm Dreynschlagék igencsak ott vannak a szeren messerrel, ezek pedig mind létező technikák. Az más kérdés hogy elökörködik, de ha jól megnézed még így is tökéletesen látszik hogy mind működik. Többek között ezt utálom ebben a videóban
Gem Kapocs írta:Lorin: Fikázással okosan. Ez speciel tökéletesm Dreynschlagék igencsak ott vannak a szeren messerrel, ezek pedig mind létező technikák. Az más kérdés hogy elökörködik, de ha jól megnézed még így is tökéletesen látszik hogy mind működik. Többek között ezt utálom ebben a videóban
Jah, azt hittem gyárilag ilyen, nem pedig elökörködik (na meg én beismerem hogy jelenlegi vívótudományom még nem ismerem fel az össze technikát és némelyik igen utópisztikusnak tetszett főleg így rájátszva...). Régen volt fenn ennél egy sokkal jobb messeres videó is de azt már nem találtam, pedig abban nem ökörködnek.
Sonir: Hát én sosem tudom mi van éppen FES-el, ugyanis tavaly még reklámozta valaki de te már akkor is eléggé múltidőben emlegetted.
Néha komolyan azt hiszem hogy azt hiszitek hogy poénból van belinkelve a topik elejáre pár youtube playlist-em.
Véletlenül nem ez volt az?:
Véletlenül nem ez volt az?:
Lorin: mert már akkor tudtam amikor elkezdték reklámozni hogy nem lesz belőle semmi. Fel akarták támasztani de még a szabályokat se tudták rendbehozni nemhogy egy játékot csinálni. Ezt pedig én már jóelőre boritékoltam hogy így lesz.
Gem: Nem. Ez nekem is felvan véve youtube-os kedvencek közé. Azt is ők csinálták, de azon nincsenek közbe iktatva régi vívókönyves képek, hanem spontán csak vívnak, de ott is nagyon szépen lehet látni mikor mit csinálnak. Már régóta nem találom az a videót, pedig anno még Ahriman mutatta és nekem nagyon tetszett (a neve valami messerfrets vagy messervreks vagy ilyesmi volt).
Sonir: Értem. Kár érte.
Sonir: Értem. Kár érte.
A hozzászólást Lorin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 27, 2011 1:06 am-kor.
Ha ők alatt real gladiatorest érted, akkor nekik még ebbena videóban van messerük:
Megjegyzem szerintem a négy videójukból ez a leggyengébb, ugyanakkor a leginkább oktató célzatú.
Megjegyzem szerintem a négy videójukból ez a leggyengébb, ugyanakkor a leginkább oktató célzatú.
ha valaki tud bolgárul akkor annak itt egy fél órás cucc ami az ottani TV-ben lemegy és a helyi larpokról szól:
http://bnt.bg/bg/productions/120/edition/17982/malki_istorii_23_noemvri_istorijata_bogdan_landjev_student_po_pravo_i_chlen_na_larp_obshtnostta_v_bylgarija
http://bnt.bg/bg/productions/120/edition/17982/malki_istorii_23_noemvri_istorijata_bogdan_landjev_student_po_pravo_i_chlen_na_larp_obshtnostta_v_bylgarija
Ajánlom ezt a sorozatot, tudnak benne egész értelmes dolgokat is mondani a néhai common bullshit mellé. Viszont Röfin tesztelik a fegyvereket, és eléggé érdekes dolgok szoktak kialakulni: Le műsor link
Videót próbálom vadászni.
Videót próbálom vadászni.
Magitor- Hozzászólások száma : 815
Registration date : 2009. Jun. 23.
22 perc, de minden képkocka megéri. Nem is tudtam hova rakjam, jelmezek, hasznos linkek vagy akármi, a mérete miatt inkább ide pakoltam. Akkora vizuális orgia, hogy sok pause mellett eltartott vagy egy órát mire végignéztem Minden van benne ami számít, fallout-wh40k-halflife-starwars-startrek-xmen-ghostbusters-dragonage-steampunkdögivel-scifik-fantasyk-mesefigurák-minecraft.....MINDEN!!!!
Lobster- Hozzászólások száma : 1221
Registration date : 2008. Feb. 28.
3 / 3 oldal • 1, 2, 3
3 / 3 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.