Brit-Szász Játék: szavazás
+4
Skalle
Drako
Nirwastir
Ashi Valkoinen
8 posters
LarpHaTár :: Élőszerepjátékok alfórumai :: Lezajlott rendezvények archívuma :: Brit-Szász Live 2009 és prehistóriák
1 / 1 oldal
Mit csináljunk?
Brit-Szász Játék: szavazás
Na, csak röviden.
A játékra viszonylag csekély érdeklődés mutatkozik, kevés a jelentkezett játékos, az eddig tervezett sztori húsz fővel nem megvalósítható, 28-cal már talán.
Emellett a játékosok egy része jelezte, hogy 24-én csak későn érne a játékra, továbbá nekme is beraktam egy mindfuck diplomaosztót július 24-re.
Szavazni csak egy opcióra lehet, visszavonni szavazatot nem, továbbá a szavazatot hozzászólással kell megerősíteni.
A játékra viszonylag csekély érdeklődés mutatkozik, kevés a jelentkezett játékos, az eddig tervezett sztori húsz fővel nem megvalósítható, 28-cal már talán.
Emellett a játékosok egy része jelezte, hogy 24-én csak későn érne a játékra, továbbá nekme is beraktam egy mindfuck diplomaosztót július 24-re.
Szavazni csak egy opcióra lehet, visszavonni szavazatot nem, továbbá a szavazatot hozzászólással kell megerősíteni.
Re: Brit-Szász Játék: szavazás
Én a legelső opcióra szavazok, csomót szenvedtem a rajzokkal a szabálykönyvhöz, és eddig úgy néz ki a nyáron a két larp közül amire mennék ez az egyik. No meg a születésnapom is 26odikán van és el nem tudok képzelni ennél jobb módot az ünneplésére
Szintén első lehetőség. Sokat dolgoztam a pajzzsal, jelmezzel, beleéltem magam a karaktereimbe, ráadásul 4 embert is behülyítettem, szal én is a megtartás mellett voksolok.
Drako- Hozzászólások száma : 5
Registration date : 2009. Apr. 07.
Elsőre voksoltam. Habár legnagyobb szívfájdalmamra a nagy méretű csatáktól búcsút mondhatunk (bár ez már régóta nyilvánvaló volt), de ragaszkodnék az egyik larpos alapelvemhez, miszerint ha már van egy hétvégére tizenvalahány emberünk, akkor ne hagyjuk őket veszni, és télleg legyen játék. A 25-26-a nekem is kedvezőbb, 24-én max. valamikor estére tudtam volna beesni. Sajnálatos azonban hogy sok embernek pl. közbeszól a munka ahol a szabadságokkal szűkmarkúan bánnak és hétvégén is dolgoztatják az embereket, és hogy a larposok nagy része punci (tisztelet a kivételnek) és nem érdekli őket egy ilyen eredeti témájú játék, meg sajnos egyesek arra sem képesek hogy megnézzék miről is van itten szó. Én még esetleg olyat tudnék javasolni, hogy az előtte két héttel lévő Fallouton ha összefutunk személyesen a larperekkel, akkor több eséllyel ráncigálhatjuk el némelyikőjüket britszászozni és mellőzzük ezt a június 30-i határidőt. Igazából nem szeretnék senkit sem megsérteni, de ha egy ilyen larpról van szó, amire nem túl sok ember ígérkezik, akkor jobb esetleg mellőzni a határidőt, vagy mondjuk ha mindenkinek jelentős lenne a melléksztorija, akkor egy-másfél héttel a játék elé tenni a határidőt (nem csoda hogy én Rivergardnál még az előtte lévő napon is elfogadtam a karaktereket, ugyanakkor Cellnél pl. ha már van 30-40 emberünk akkor 1-2 nem nagyon számít ha lecsúszik). Szal összességében azt mondom hogy legyen játék, max. jövőre talán több esélyünk lesz egy nagyobb létszámú történelmi játékra, ha a marketingünk javul.
Skalle- Hozzászólások száma : 366
Registration date : 2008. Mar. 01.
Én is az első verzióra szavaztam, ha nem is az eredetileg tervezett történettel, de valami britszászosat jó lenne játszani.
Egyértelműen az első, túlzottan beleéltem már magam a játékba ahhoz, hogy csak olyan könnyen lemondjak róla. Számomra egy történelmi larp mindig előrébb kerül a sorban egy fantasy larpnál, és ha már nincs Szanda Játék, de volt egy ilyen okos ötlet, hogy valami hasonlót alkossunk, akkor tartsuk meg és kész, lesz ami lesz, legfeljebb mi szórakozunk egy jót, a többiek pedig magukra vessenek, hogy nem vettek részt egy ilyen jó kis mókában.
Tartsuk meg. Főleg, azok után, h elkövettem érte a legnagyobb szentségtörést, és egy héttel arrébb rakattam az összes júliusi szülinapos/névnapos rokon közös családi összeröffenését.
Ellenben ha intrikálós sztori menne, akkor nem lehetne mégis felesége Aellének? *szépennéz Ashira* (Kanix természetesen nem az én fiam lenne, szal még családon belül is mehetne a hirig )
Ellenben ha intrikálós sztori menne, akkor nem lehetne mégis felesége Aellének? *szépennéz Ashira* (Kanix természetesen nem az én fiam lenne, szal még családon belül is mehetne a hirig )
Eglar- Hozzászólások száma : 787
Registration date : 2008. Aug. 04.
Igazából ez elég egyértelműnek tűnik.
Megfogadom Skalle javaslatát. A határidő marad (tehát aki még nem küldött karaktert, az majd küldjön (khm, Soloviel ), és akik még esetleg jönnének, hívjátok őket (más liveokról), viszont olyan embereket, akik szerintetek megbízhatóak. (Természetesen ők küldhetnek 30-dika után is karaktert.)
Megfogadom Skalle javaslatát. A határidő marad (tehát aki még nem küldött karaktert, az majd küldjön (khm, Soloviel ), és akik még esetleg jönnének, hívjátok őket (más liveokról), viszont olyan embereket, akik szerintetek megbízhatóak. (Természetesen ők küldhetnek 30-dika után is karaktert.)
28-a van Ashi, 30-ig még van határidőm!
Amúgy pedig majd felzörgetem Jasont, ő mondta, hogy jönne druidával/sámánnal, de azért majd szólok neki, hogy csináljon +1 karaktert, de elvileg tartani fogja a 30-as határidőt.
Amúgy pedig majd felzörgetem Jasont, ő mondta, hogy jönne druidával/sámánnal, de azért majd szólok neki, hogy csináljon +1 karaktert, de elvileg tartani fogja a 30-as határidőt.
Tartsuk meg a játékot. Kevés emberrel is lehet jót játszani
Főleg ha az ember nem a játék felét egy mezőn ülve tölti
Főleg ha az ember nem a játék felét egy mezőn ülve tölti
Maloth- Hozzászólások száma : 20
Registration date : 2008. Mar. 14.
LarpHaTár :: Élőszerepjátékok alfórumai :: Lezajlott rendezvények archívuma :: Brit-Szász Live 2009 és prehistóriák
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.