Általános megbeszélés
+13
RTX
magi44
Sonir Norend
Gem Kapocs
Sianis
Lobster
Kildar
Pangloss
Keitel
Damien-Maelstrom
Lecram
Soloviel
Artemis
17 posters
2 / 3 oldal
2 / 3 oldal • 1, 2, 3
Re: Általános megbeszélés
Nekem igazából mindegy hogy rosszfiú legyek vagy természetfeletti, leszek szívesen az amelyikre nagyobb szükség van.
Sianis- Hozzászólások száma : 10
Registration date : 2009. Jul. 21.
Detto, szivesen hozok rosszfiút de ha nincs meg a természetfelettiek szükséges létszáma, oda is becsapható vagyok. Az időpont részemről jelen állás szerint jónak ígérkezik.
természetfelettiből igazából megvana szükséges létszám, a rosszfiúk száma jelen állásban nulla Sianis és Gemkapocs felvéve a rosszfiú listára
Artemis- Hozzászólások száma : 64
Registration date : 2009. Jul. 13.
Helló bello!
íme ittvn a végleges szabályrendszer...nem sokat változott csak egy két apróbb módosítás került bele.. a játék egyre biztosabb hogy szeptember 26-ánlesz... a karakterleadási határidő még nincs megszabva de két héttel a játék előtt minimum meg kell kapnom...
tehát mostantól lehet küldeni az önéletrajzokat a nyomozóknak és rosszfiúknak egyaránt...aki természetfelettinek jelentkezik az csak küldjön egy mailt vagy privát üvenetet...
coc.live@gmail.com íme a cím ahova lehet küldözgetni
ha megfelelő mennyiségű rosszfiú gyülemlik fel úgy ők megkapják a háttérsztroi vonalat...a nyomozó meg hal ehet beszéljenek össze hogy honnan ismerik egymást...pá
íme ittvn a végleges szabályrendszer...nem sokat változott csak egy két apróbb módosítás került bele.. a játék egyre biztosabb hogy szeptember 26-ánlesz... a karakterleadási határidő még nincs megszabva de két héttel a játék előtt minimum meg kell kapnom...
tehát mostantól lehet küldeni az önéletrajzokat a nyomozóknak és rosszfiúknak egyaránt...aki természetfelettinek jelentkezik az csak küldjön egy mailt vagy privát üvenetet...
coc.live@gmail.com íme a cím ahova lehet küldözgetni
ha megfelelő mennyiségű rosszfiú gyülemlik fel úgy ők megkapják a háttérsztroi vonalat...a nyomozó meg hal ehet beszéljenek össze hogy honnan ismerik egymást...pá
Konkrétan nyomozóval kell lenni, vagy lehet valami éppen belekeveredett nem efféle dolgokkal foglalkozó karakter is?
a nyomozó a cthulhuban egy általános kifejezés a jk-kra tulajdonképpen teljesen mind1 a karakter, cska a hangulat és néhány képesség megléte miatt érdekes...persze nemárt ha összepasszol a többiekkel de persze semmi sem kötelező
úgy nézem nem rakta ki a végleges szabályrednszer linkjét nem tudom mért szal ittvan
cthulhu live 2 végleges szabályrednszer
cthulhu live 2 végleges szabályrednszer
Üdv!
Sajnálattal mondom le a jelentkezésemet a játékra, mert, mint azt bizonyosan ti is tudjátok, ugyanazon a hétvégén kerül megrendezésre a legenda folytatása, és bár sokat rágódtam rajta, a két játék közül inkább a legendát választom, mivel szívesebben veszek részt egy többnapos játékon, és a fantasy téma is jobban fekszik.
Remélem nem okoz problémát egy rosszfiú kiesése, és hogy a következő alkalmon már én is ott lehetek.
Sajnálattal mondom le a jelentkezésemet a játékra, mert, mint azt bizonyosan ti is tudjátok, ugyanazon a hétvégén kerül megrendezésre a legenda folytatása, és bár sokat rágódtam rajta, a két játék közül inkább a legendát választom, mivel szívesebben veszek részt egy többnapos játékon, és a fantasy téma is jobban fekszik.
Remélem nem okoz problémát egy rosszfiú kiesése, és hogy a következő alkalmon már én is ott lehetek.
Sianis- Hozzászólások száma : 10
Registration date : 2009. Jul. 21.
nem gond, már onzultáltam Owdennel és emiatt új időpont kiválasztására kerül majd sor...
nah ha új időpontban lesz akkor én is jönnék rá, alap esetben valami NJK lennék, ha van valami nagyon elmebeteg dolog akkor az
"Who the F'htagn do you think I am?"
"Who the F'htagn do you think I am?"
Rendben Sonir felírlak szerencsére elmebetegségből sose elég lassan kiderül a végleges ídőpont se sok sok emberrel kel legyeztetni hozzá... remélem siekrül olyat találni amikor mindenki ráér...
Nah kérem...
A játék várható időpontja november 28 délutántól akár hajnaig
helyszín: továbbra is Budapest belvárosa
innentől kezdve tiszta lap és kérem hogy mindenki aki részt akar venn ia játékon írja be ide a jelentkezését és hogy melyik csoportba akar tartozni. Ezek után csoportonkénti alfórumban lesz egy ismertető és "karaktergenerálás". Tehá minnél hamarabb minnél többen jelentkezni
a csoportok továbbra is: Játékos
Rosszfiú
njk/szervező/természetfeletti
A játék várható időpontja november 28 délutántól akár hajnaig
helyszín: továbbra is Budapest belvárosa
innentől kezdve tiszta lap és kérem hogy mindenki aki részt akar venn ia játékon írja be ide a jelentkezését és hogy melyik csoportba akar tartozni. Ezek után csoportonkénti alfórumban lesz egy ismertető és "karaktergenerálás". Tehá minnél hamarabb minnél többen jelentkezni
a csoportok továbbra is: Játékos
Rosszfiú
njk/szervező/természetfeletti
üdv népek.....
egyenlore nem tudom milyen formaban tompitom majd az agyakat CoC 2.0 ismetelt resztvetelemmel.....probalok szolni meg joparemberkenek hogy ujra tekergessuk a szalakat.........
Cápa jön?...az előző fő bünőző?...szoltatok nekijje?
Aloha...Mgx
egyenlore nem tudom milyen formaban tompitom majd az agyakat CoC 2.0 ismetelt resztvetelemmel.....probalok szolni meg joparemberkenek hogy ujra tekergessuk a szalakat.........
Cápa jön?...az előző fő bünőző?...szoltatok nekijje?
Aloha...Mgx
Sziasztok!
Én is jönnék, úgy néz ki, az időpont is jó...
Rosszfiú / jófiú... Talán inkább rossz.....
Magix? hm?
Magix? hm?
RTX- Hozzászólások száma : 8
Registration date : 2009. Oct. 06.
MAgix és RTX hozzáadva a rosszfiúk csoportjához.
Sonir Njk csoporthoz
Mindjárt felrakom a tényleg végleges szabálykönyvet pár apró változással főként a jelzéseket illetően...
Sonir Njk csoporthoz
Mindjárt felrakom a tényleg végleges szabálykönyvet pár apró változással főként a jelzéseket illetően...
Király, köszi!
Aztán azon gondolkodom, de nyilván evvel nem lesz probléma - tavaly se volt - , de hogy ez a félefajta szabályrendszer elvár a résztvevőktől egy jó adag kulturáltságot....... uh megígérem h igyexem az lenni
Aztán azon gondolkodom, de nyilván evvel nem lesz probléma - tavaly se volt - , de hogy ez a félefajta szabályrendszer elvár a résztvevőktől egy jó adag kulturáltságot....... uh megígérem h igyexem az lenni
RTX- Hozzászólások száma : 8
Registration date : 2009. Oct. 06.
RTX írta:Sziasztok!
Magix? hm?
Ok.....nekem egyenlore idopont es helyszin is alkalmas.....szolok minden ertelmes előző es leendo resztvevonek issssss........
tenyleg helyszin....?.....lenne egy tippem....PM-ben:)
nincs konkrét helyszín...pontosabban az egész belváros...és azon belül soksoksok felkereshető hely...
Hey.
Nahh en is jonnek, a multkorin pont az "ajtos" eset elott alakulgattam at.
Fogalmam sincs melyik csapatba, de valszeg nyomozo. Szivesen kergetnem magit es rtx-et.
A multkori bordelyhaz tagjait meg majd megkerdezzuk, sztem a csajok tuti szivesen jonnek.
Nahh en is jonnek, a multkorin pont az "ajtos" eset elott alakulgattam at.
Fogalmam sincs melyik csapatba, de valszeg nyomozo. Szivesen kergetnem magit es rtx-et.
A multkori bordelyhaz tagjait meg majd megkerdezzuk, sztem a csajok tuti szivesen jonnek.
ganxtave- Hozzászólások száma : 1
Registration date : 2009. Nov. 03.
tiszteletem...
a kicsi érdeklődésre való tekintettel a Coc live 2 nem kerül megrendezésre... nem tudtam előbb bejelenteni mert vértam hétha megtörik a jég de sajnos nem törént meg...baszogatni nem fogok senkit h jöjjön a játékra mert nem az érdekem h valaki résztvegyen...nagyon köszönöm azoknak akik KOMOLYAN jelentkeztek és üzenem nekik h sajnálom... egyszer tán összefogok egy olyan szervezővel akinek a szervezése megmozdítja az embereket fórum lezárva...további szép napot
a kicsi érdeklődésre való tekintettel a Coc live 2 nem kerül megrendezésre... nem tudtam előbb bejelenteni mert vértam hétha megtörik a jég de sajnos nem törént meg...baszogatni nem fogok senkit h jöjjön a játékra mert nem az érdekem h valaki résztvegyen...nagyon köszönöm azoknak akik KOMOLYAN jelentkeztek és üzenem nekik h sajnálom... egyszer tán összefogok egy olyan szervezővel akinek a szervezése megmozdítja az embereket fórum lezárva...további szép napot
Ejj, comorú. Remélem azért nem örökre vetetted el a játék lehetőségét...
További részletek holnap privátban.
További részletek holnap privátban.
Lobster- Hozzászólások száma : 1221
Registration date : 2008. Feb. 28.
???
wtf?
Én vártam rád, hogy add az infot, vagy vessünk fel valami megbeszélési dátumot, és tudtommal lett volna pár jk, njk, rosszfiú is.
Mindegy, nem akarok flame-t.
wtf?
Én vártam rád, hogy add az infot, vagy vessünk fel valami megbeszélési dátumot, és tudtommal lett volna pár jk, njk, rosszfiú is.
Mindegy, nem akarok flame-t.
2 / 3 oldal • 1, 2, 3
2 / 3 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.