"Demgardi Krónikák - Astusan Napja" a Fejvadászat Hadijáték #11 keretein belül!
+13
Andrew
Spectre
Ichigo
Draug
Eglar
Baharroth
Pangloss
Nirwastir
Freya
Ashi Valkoinen
Damien-Maelstrom
Skalle
Kildar
17 posters
LarpHaTár :: Élőszerepjátékok alfórumai :: Lezajlott rendezvények archívuma :: Fejvadászat Hadijáték archívum
2 / 3 oldal
2 / 3 oldal • 1, 2, 3
Re: "Demgardi Krónikák - Astusan Napja" a Fejvadászat Hadijáték #11 keretein belül!
Sajnos részemről teljesen esélytelen.
Draug- Hozzászólások száma : 366
Registration date : 2008. Feb. 25.
Re: "Demgardi Krónikák - Astusan Napja" a Fejvadászat Hadijáték #11 keretein belül!
Jelentkeznék a live-ra mint sámán, megfelelő öltözékem és fegyverem van hozzá.
Én "mindkettőre" szavaztam, persze csak abban az esetben, ha tudok menni. Viszont éjszakai ugri-bugrikban elvből nem veszek részt.
Spectre- Hozzászólások száma : 468
Registration date : 2009. Mar. 14.
Nagy bátran a "mindkettőre" gombot nyomtam meg. Remélem sikerül meg is csinálni. Mert káosz, na az van. Mármint errefelé. Azaz nálam.
Senki nem felejtsen el szavazatot módosítani, ha változik a részvétele...
Aki pedig szavazott, de továbbra is képtelen írni, erőltesse már meg magát.
Aki pedig szavazott, de továbbra is képtelen írni, erőltesse már meg magát.
Tudok menni a fejvadászatra is de csak délelött./este nem tudok fennmaradni./
Freya- Hozzászólások száma : 30
Registration date : 2009. Aug. 02.
Na, aki még nem jelentkezett vagy nem szólt vagy akármi, jelezzen...
Valamikor délután felé majd kimegyek körülnézni, meg beszélgetni, most sajnos csak ennyire van időm.
Andrew- Hozzászólások száma : 228
Registration date : 2008. Jun. 29.
Nem mondok semmit biztosra, de Nagashsal lehet elnézünk az éjszakai mulatságra, így szavazatommal ehhez járultam hozzá.
A program ezen része mikor kezdődne?
Az éjszakait lenne jó rögzíteni valahogy amúgy, kár, hogy azzal romlik a hangulat és még meg is vakulna pár ember.
A program ezen része mikor kezdődne?
Az éjszakait lenne jó rögzíteni valahogy amúgy, kár, hogy azzal romlik a hangulat és még meg is vakulna pár ember.
Az éjszakai programot értelemszerűen sötétedéskor kezdjük, sötétedés és LARPzárás közt meg költözés (mindenki egy táborhelyre) és vacsoraszünet.
Legalább egy tőrt mindenki hozzon, aki játszana éjszaka.
Legalább egy tőrt mindenki hozzon, aki játszana éjszaka.
A tőrnél többre nagyon nem is lesz szükség éjszaka. Fehér/szürke pengéjű és/vagy világítós kardok játszanak, más fegyver NEM.
Éjszakai játék:
A Fejvadászat #10 élménybeszámolókban olvasható dolgokat próbáljuk ki. Ezek:
A játékmódokat még hétvégén összegyűjtöm és leírom, egyelőre gdocs verzióban.
Éjszakai játék:
A Fejvadászat #10 élménybeszámolókban olvasható dolgokat próbáljuk ki. Ezek:
- Orvgyilkolós, egy életes csapatharcok.
- Ugyanez egyéniben.
- Túlélő: 2-3 embernek végig kell érnie élve egy előre rögzített útvonalon. A lesben álló támadók csak meglepetésből ölhetik meg őket.
- Ezeken felül Kildar kitalált egy stratégiai, fogolyvédős cuccot is.
- Talán egy zászlós is.
A játékmódokat még hétvégén összegyűjtöm és leírom, egyelőre gdocs verzióban.
Sokak örömére bejelentést teszek:
Vissza kell vonnom a jelentkezésemet, mert se kontaktlencsém, se pénzem nincs. I'm so sorry, lesz ez még így sem.
Vissza kell vonnom a jelentkezésemet, mert se kontaktlencsém, se pénzem nincs. I'm so sorry, lesz ez még így sem.
Voltam terepen ma. Szerencsére emberi beavatkozásnak, jelenlétnek semmi nyoma, leszámítva azt a pár quadnyomot, ami átvezet a Merlin-völgyön. A természet azonban kicsit amortizálta a helyszíneket.
Szász-völgy
Merlin-völgy
Minden épületre általánosan igaz, hogy a madzagok kezdenek elrohadni, és tél előtt talán újra kellene kötözni őket. Akinek van spárgája vagy műszálas bálakötözője (az tartósnak bizonyult), hozza. A terep LARP-képes, kis takarítással.
A völgyekben már délután is kellett a pulóver, így a LARP-os ruha alá mindenki öltözzön melegen, első az egészség, aztán a trúlarperség. Éjszakát a Caern-en töltjük, két tábortüzet fogunk gyújtani. Hálózsákot is hozzon, akinek van, sátor nem ajánlott.
AV
Szász-völgy
- Aelle csarnoka: az épület rendben van, a falak kidüledeztek kicsit, viszont a volt tűzrakóhelyek meg úgy az egész padlószint helyén egy irtónagy csalános tenyészett, aminek a nagyját kitapostam.
- Crannoni-tábor: viszonylag megvan az a kevés, amit oda építettünk, de eléggé benőtte a természet, elsőre meg sem találtam, pedig ott kell bemenni a völgybe.
- Kanix kunyhója: meg sem találtam a dzsindzsában.
- Szász-völgy egésze: irtó gazos lett, embermagas füvek, rengeteg friss tűzifának való hulladékfa, rejtőzésre kiválóan alkalmas, utakat nehéz megtalálni, ugyanakkor elég sok vaddisznótúrás is volt, éjszakára annyira nem javasolnám.
Merlin-völgy
- Magnis: abszolút káosz, a két épületünk megmaradt, de kb. minden más fát kinyírt ott valami vihar, szóval rengeteg törmelék, épületanyag és tűzifa van ott.
- Caern Cadarn: Megvan, minden okés, még a zászló is, amit kint hagytunk.
- Mariann kunyhója: az egyik fa kidőlt, ezért az egésznek kampec. A faanyag megvan, de újra kell építeni majd.
Minden épületre általánosan igaz, hogy a madzagok kezdenek elrohadni, és tél előtt talán újra kellene kötözni őket. Akinek van spárgája vagy műszálas bálakötözője (az tartósnak bizonyult), hozza. A terep LARP-képes, kis takarítással.
A völgyekben már délután is kellett a pulóver, így a LARP-os ruha alá mindenki öltözzön melegen, első az egészség, aztán a trúlarperség. Éjszakát a Caern-en töltjük, két tábortüzet fogunk gyújtani. Hálózsákot is hozzon, akinek van, sátor nem ajánlott.
AV
Demgardi Krónikák: Astusan Napja - Fejvadászat #11
Eljutási Segédlet
Eljutási Segédlet
BUDAPEST felől:
8:23 BP-Déli
8:30 BP-Kelenföld
9:15 Tatabánya
4822. sz. személyvonat
9:40 Bp-Keleti
9:55 BP-Kelenföld
9:31 Tatabánya
9202. sz. gyorsvonat
1120 Ft a diákjegy oda-vissza
GYŐR felől:
8:33 Győr
9:10 Komárom
9:40 Tatabánya
4917. sz. személyvonat
1120 Ft a diákjegy oda-vissza, Komáromtól 480 Ft.
Találkozó a tatabányai vasútállomás 2-es és 3-as vágányának közös peronján, a lépcsővel átellenes oldalon lévő végében. A Budapest felől érkezőknek a vonat elejébe, a Győr felől érkezőknek a vonat végébe érdemes szállni. A találkozó 9:40-ig, vagy a fenti vonatok közül késő legutolsó vonatig tart.
Későknek, busszal vagy autóval érkezőknek:
http://ashi.web.elte.hu/fejv/fejv6eljutas.jpg
CBA parkolójában autóknak mindig van hely. Mielőtt elindulsz, hívj fel, hogy valaki kimehessen érted.
Elérhetőség: 06-20-978-40-67
AV
Soloviel, hoztok fényképező masinát?
Viszem a piktordémont, már előre tisztogatja a rámás, ámbár még üres képeket. : )
Egyetlen probléma látszott eddig felmerülni az éjszakai játékkal kapcsolatban, ez pedig a hideg. Az egy dolog, hogy én egy kriptában lakom, tehát télen sincsen fűtés e helyen, de mostanában nem egyszer volt már rá példa, hogy kimentem éjszaka a kutyához, mert valami baja volt, azt a hideg szó szerint csípett odakint. Ezt követően elképzeltem, hogy egy erdőben milyen vonyító hideg lenne éjnek évadján.
Ha jól tudom, akkor Eglar befűzte Nagasht valami szerepre, én spec még nem tudom, de mivel általában larpon értelemmel rendelkező embert játszom, így kipróbálnék egy olyat, aki nem rendelkezik ilyen előnyökkel. : )
Egyetlen probléma látszott eddig felmerülni az éjszakai játékkal kapcsolatban, ez pedig a hideg. Az egy dolog, hogy én egy kriptában lakom, tehát télen sincsen fűtés e helyen, de mostanában nem egyszer volt már rá példa, hogy kimentem éjszaka a kutyához, mert valami baja volt, azt a hideg szó szerint csípett odakint. Ezt követően elképzeltem, hogy egy erdőben milyen vonyító hideg lenne éjnek évadján.
Ha jól tudom, akkor Eglar befűzte Nagasht valami szerepre, én spec még nem tudom, de mivel általában larpon értelemmel rendelkező embert játszom, így kipróbálnék egy olyat, aki nem rendelkezik ilyen előnyökkel. : )
Én sajna még mindig beteg vagyok, úgyhogy valószínűleg passzolom a játékot
Spectre- Hozzászólások száma : 468
Registration date : 2009. Mar. 14.
Közérdekű közlemények:
Árnybíró és Luna999/Nightwhisper userek adjanak magukról életjelt. Előbbinek elég az is, ha válaszol a PM-emre, utóbbi keressen meg akárhogy (fórum, email, msn), mert egy jelentkezésből nem sokat tudok meg, és nem szeretném ha bárki is elveszne még az odaút kezdete előtt
Más.
Budapestről vonattal indulóknak találkozó legkésőbb 8:10kor a Déli Pályaudvaron a Tatabánya felé induló Flirt (vonatnemismerőknek, nagy piros villamos) pályaudvarhoz közeli végénél, onnan kezdve áttelepülünk a pályaudvartól lehető legtávolabbi végébe, ugyanis annyival kevesebbet kell majd gyalogolni Tbányán a peronon. Ebben az időpontban már legyen nálatok vonatjegy.
Árnybíró és Luna999/Nightwhisper userek adjanak magukról életjelt. Előbbinek elég az is, ha válaszol a PM-emre, utóbbi keressen meg akárhogy (fórum, email, msn), mert egy jelentkezésből nem sokat tudok meg, és nem szeretném ha bárki is elveszne még az odaút kezdete előtt
Más.
Budapestről vonattal indulóknak találkozó legkésőbb 8:10kor a Déli Pályaudvaron a Tatabánya felé induló Flirt (vonatnemismerőknek, nagy piros villamos) pályaudvarhoz közeli végénél, onnan kezdve áttelepülünk a pályaudvartól lehető legtávolabbi végébe, ugyanis annyival kevesebbet kell majd gyalogolni Tbányán a peronon. Ebben az időpontban már legyen nálatok vonatjegy.
Árnybíró tatabányai, beszéltem már vele e-mailben.
Oké.
Még valami:
Bárkinek bármi fölös ruhája van, hozza le. Sok új ember lesz.
Még valami:
Bárkinek bármi fölös ruhája van, hozza le. Sok új ember lesz.
Ashi Valkoinen írta:Árnybíró tatabányai, beszéltem már vele e-mailben.
Ashi, félreértettél vagy én fogalmaztam rosszul, már nem emlékszem Nem tatabányai vagyok, hanem táti(egy község esztergomtól 8 km-re). Csak azt mondtam hogy gyakran járok fel Tatabányára, úgy átlag hetente egyszer.
Kildar, megnyugtatlak, biztos, hogy jövök.
Igaz csak a szerepjáték részen tudok ott lenni, az éjszakai és a másnapi játékot már sajnos nem tudom bevállalni.
Tehát holnap, mivel kocsival jövök, leparkolok a CBA parkolójában és majd az autópálya elágazásnál találkozunk elméletileg. Majd megcsörgetem valamelyikőtöket.
Árnybíró- Hozzászólások száma : 67
Registration date : 2009. Aug. 28.
Bocsánat de nem tudok menni vasárnap mert közbejött egy program.
Freya- Hozzászólások száma : 30
Registration date : 2009. Aug. 02.
Most elfogtok küldeni a faszba, és meg is értem, de holnap használhatatlan lezek, szóval gyakorlatilak kár lenne lemenni. Utólag is bocsánat.
Baharroth- Hozzászólások száma : 91
Registration date : 2008. Feb. 25.
Baharroth írta:Most elfogtok küldeni a faszba
Látnok veszett el Benned.
nagash- Hozzászólások száma : 147
Registration date : 2008. Sep. 04.
2 / 3 oldal • 1, 2, 3
LarpHaTár :: Élőszerepjátékok alfórumai :: Lezajlott rendezvények archívuma :: Fejvadászat Hadijáték archívum
2 / 3 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.