Fejvadászat #13 - Túlélő Trúlarp (ápr 2-3)
+12
Razakel
Marinda
Kanix
Árnybíró
Freya
Eglar
Damien-Maelstrom
Lecram
Nirwastir
Andrew
Skalle
Ashi Valkoinen
16 posters
LarpHaTár :: Élőszerepjátékok alfórumai :: Lezajlott rendezvények archívuma :: Fejvadászat Hadijáték archívum
2 / 4 oldal
2 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
Re: Fejvadászat #13 - Túlélő Trúlarp (ápr 2-3)
Jelentkezések állása elérhető az alábbi linken:
http://spreadsheets.google.com/pub?key=tfbYyAo71RsFjanx7PyfuGg&single=true&gid=2&output=html
Aki még nem csinált karaktert, de jönne, inkább orientálódjon a királyi csapat harcosai felé.
http://spreadsheets.google.com/pub?key=tfbYyAo71RsFjanx7PyfuGg&single=true&gid=2&output=html
Aki még nem csinált karaktert, de jönne, inkább orientálódjon a királyi csapat harcosai felé.
Feljelentkeztem a királyi csapatba, morcos ámde jólfizetett tank karakterrel, hogy legyen ki vigyázzon a szegény gyámoltalan királyhű bányászokra
Sajnos -a szervezők szempontjából - a szerzetesi vallási nézetek sokkal közelebb állnak a nézeteimhez, mint a királyi lovagok megalo-vallása, így egy többnapos rendezvényen csak szerzetesként tudom magam elképzelni. Jelentkezési lap mindjárt repül.
Nosfi- Hozzászólások száma : 11
Registration date : 2010. Feb. 26.
Hát, így vicces lesz, ha csak két emberes a királyi kontingens.
Eglar- Hozzászólások száma : 787
Registration date : 2008. Aug. 04.
Lesz még pár királyi ember. De igen, azért még több sem lenne rossz. De majd kiderül, amikor lezárul a jelentkezés.
Biztosan megyek, királyi csapat.
Pangloss- Hozzászólások száma : 168
Registration date : 2009. Jun. 15.
Na, nekem közben már bizonyosra vehető, hogy megyek. (otthon balhéztak, de ez van > szerk. most láttam, h ez így félreérthető. Ergo: megmondtam otthon, hogy megyek Tatabányára, és punktum.)
Lecram, azt hiszem, tartásból itt a legjobb példa.
Köszönöm, Eglar.
Köszönöm, Eglar.
És itt az ellenpélda:
Nincs egy kanyi vasam se, Fannival még két hetet kell kibírnunk, és van összesen... lényegtelen.
Le kell hogy mondjam.
Basszameg. :C
Nincs egy kanyi vasam se, Fannival még két hetet kell kibírnunk, és van összesen... lényegtelen.
Le kell hogy mondjam.
Basszameg. :C
Nekem viszont egyre inkább úgy tűnik, hogy megyek, méghozzá a királyi csapatba néma zsoldosként (tehát ha valamit mondok, az outban mondom ), annak halála esetén pedig a szerzetesekhez valami pacifista karakterrel...
Ja, és majd elfelejtettem, ha valaki tud majd számomra nélkülözni egy kardot annak módfelett hálás leszek
Ja, és majd elfelejtettem, ha valaki tud majd számomra nélkülözni egy kardot annak módfelett hálás leszek
Skalle- Hozzászólások száma : 366
Registration date : 2008. Mar. 01.
Adunk majd kardot.
Damien, ez biztos? Mert akkor némiképp át kell írnom a történetet - bár karaktered kiesése korántsem biztos, hogy hátrány, sőt, eléggé megindította a fantáziámat történetvezetés kapcsán! De azért ha tudsz jönni, jelezd!
Damien, ez biztos? Mert akkor némiképp át kell írnom a történetet - bár karaktered kiesése korántsem biztos, hogy hátrány, sőt, eléggé megindította a fantáziámat történetvezetés kapcsán! De azért ha tudsz jönni, jelezd!
Hát igen, főapát urunk hiányozni fog, ha nem jön. :C Sajnos perpill én se állok úgy, h kisegítselek a vonatjegy árával, pedig szívesen tenném.
(én is csak azért tudom a sajátomat kifizetni, mert megjött a NYUFIG-tól az árvaságis utazási kedvezményes lapom)
(én is csak azért tudom a sajátomat kifizetni, mert megjött a NYUFIG-tól az árvaságis utazási kedvezményes lapom)
Kérdés: kb. hányra kéne pénteken Tatabányára érni?
Budapestről hogy, honnan, mikor megy a csapat?
Valamint adjatok tippet valami húsra téliszalámin kívül, mert nincs kedvem azt enni 3 nap:)
(másik, hátha ezt Damien többet olvassa, mint a privát üzeneteit: meg tudom hitelezni az utat, ha igényled)
Valamint adjatok tippet valami húsra téliszalámin kívül, mert nincs kedvem azt enni 3 nap:)
(másik, hátha ezt Damien többet olvassa, mint a privát üzeneteit: meg tudom hitelezni az utat, ha igényled)
Nosfi- Hozzászólások száma : 11
Registration date : 2010. Feb. 26.
Sajnos attól tartok, hogy a kérdéseitekre annyit tudok mondani, hogy NEM. Megvan az időjárás-előrejelzésem Tatabányára, és az elkövetkezendő 5 napra esőt mond, egyedül szombatra nem. Nem kevés esőt, hanem sokat. Hiába nem esne második nap, ma voltam kint terepen, egy nagy sárszingularitás az egész. Kint aludni pedig nem trúság, hanem botorság lenne jelen körülmények között. Gondolom tüdő-, vese-, egyéb belsőszerv-gyulladást nem szeretne egyikőtök sem (megvallom, én sem), a vonatútra szánt pénzt pedig költsétek el a elszerelésetek javítására.
A feljelentkezőknek pedig mindjárt küldök is egy levelet erről, akinek nem lenne tiszta, játék NEM lesz.
A feljelentkezőknek pedig mindjárt küldök is egy levelet erről, akinek nem lenne tiszta, játék NEM lesz.
:C
Mondjuk lehet jobb is nekem abból a szempontból, hogy hétfőn a bakancs csúnyán feltörte a lábamat, miután felmásztam a Gellért-hegyre, de ettől függetlenül elmentem volna. Szóval sajnálom, mert ez azt jelenti, hogy egész szünetben itthon leszek :C
Ellenben nincs valakinek kedve larp helyett mondjuk asztalizni?
Mondjuk lehet jobb is nekem abból a szempontból, hogy hétfőn a bakancs csúnyán feltörte a lábamat, miután felmásztam a Gellért-hegyre, de ettől függetlenül elmentem volna. Szóval sajnálom, mert ez azt jelenti, hogy egész szünetben itthon leszek :C
Ellenben nincs valakinek kedve larp helyett mondjuk asztalizni?
Skalle- Hozzászólások száma : 366
Registration date : 2008. Mar. 01.
Hát, ezt sajnálattal olvasom, pedig szívesen játszottam volna végre ismét egy többnaposat :C
Nosfi: Füstölt kolbász és szalonna, mindig működik.
Nosfi: Füstölt kolbász és szalonna, mindig működik.
Álljon meg a menet, állj, állj, álljon már meg kérem szépen!
Sár. És? Jó, persze, a sár trúlarpra alkalmatlan. De ettől függetlenül még (X+1)*T ideje nem láttuk egymást. És nem csak az erdő közepén lehet dolgokat művelni, például kimehetnénk kardozni a turulhoz, ahol még moderáltan esővédett faizék is vannak. Tehát egy fakardozást minimum művelni kéne, szerintem. Másrészt, meg én nem fogok szívbajt kapni egy kis sártól, és a csapat egy-két tagja, mondjuk Kanix vagy Ashi sem hiszem, hogy különösebben betojna némi csúszós bármitől. Simán lemehetnénk akár hárman, akár többen építeni, hogy legalább az építkezésből legyen valami, mondjuk pénteken, szombaton meg lehetne egy kis fakardozás, vagy akármég egynapos live is. Olyan nehéz lenne? Srácok.
Jó, tudom, valakinek nem éri meg egynapra lejönnie, de legalább azok, akiknek erre van affinitása, legalább egy kis kardozásra gyűljenek már össze. Fel! Támadunk!
Sár. És? Jó, persze, a sár trúlarpra alkalmatlan. De ettől függetlenül még (X+1)*T ideje nem láttuk egymást. És nem csak az erdő közepén lehet dolgokat művelni, például kimehetnénk kardozni a turulhoz, ahol még moderáltan esővédett faizék is vannak. Tehát egy fakardozást minimum művelni kéne, szerintem. Másrészt, meg én nem fogok szívbajt kapni egy kis sártól, és a csapat egy-két tagja, mondjuk Kanix vagy Ashi sem hiszem, hogy különösebben betojna némi csúszós bármitől. Simán lemehetnénk akár hárman, akár többen építeni, hogy legalább az építkezésből legyen valami, mondjuk pénteken, szombaton meg lehetne egy kis fakardozás, vagy akármég egynapos live is. Olyan nehéz lenne? Srácok.
Jó, tudom, valakinek nem éri meg egynapra lejönnie, de legalább azok, akiknek erre van affinitása, legalább egy kis kardozásra gyűljenek már össze. Fel! Támadunk!
Pangloss- Hozzászólások száma : 168
Registration date : 2009. Jun. 15.
Nirwastir
Nyár. Pontosabb információ a LARP-os naptár pontos ismeretében. Sem Kruladának, sem V-nek nem akarok keresztbe szervezni.
Pangloss
Persze, így lesz, építést illetően viszont kicsit még később, mert akkor már nagy jóság lesz mindannyiunk (értsd: larperek) számára.
Nyár. Pontosabb információ a LARP-os naptár pontos ismeretében. Sem Kruladának, sem V-nek nem akarok keresztbe szervezni.
Pangloss
Persze, így lesz, építést illetően viszont kicsit még később, mert akkor már nagy jóság lesz mindannyiunk (értsd: larperek) számára.
Így legalább lehetőséget kaptam a lejutásra
Ennyi pozitívuma van
(Bár, van aki számára ez negatívum...)
Ennyi pozitívuma van
(Bár, van aki számára ez negatívum...)
GP nem jön.Damien-Maelstrom írta:(Bár, van aki számára ez negatívum...)
Nem is rá céloztam, hanem ismét öniróniával vagyok tellve, a nárcizmusom a háttérbe szorult, ezért írogatok ilyesmit.
Hát akkor erről ennyit. Pedig nagyon vártam. Emiatt jöttem haza ahelyett, h ma edzésre mentem volna, hogy ne nyígjon a család, h egész szünetben hanyagolom őket. És kb. emiatt cipeltem haza úgy 10 kilóval több cuccot. Nyáron vsz nekem már nem fog beférni :C (szerk. már ha akarok menni Falloutra meg Alariusra is)
2 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
LarpHaTár :: Élőszerepjátékok alfórumai :: Lezajlott rendezvények archívuma :: Fejvadászat Hadijáték archívum
2 / 4 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.