Felszerelésekről, kellékezésről általában
+24
Magitor
Lecram
Gem Kapocs
Skalle
Damien-Maelstrom
Eglar
Spectre
Deman
Sonir Norend
Lobster
Andrew
Juviel
PG
Michael
Ameris
Nedda
Ashi Valkoinen
Isair
Shivan
Ishar
Keitel
Soloviel
Draug
Kildar
28 posters
6 / 9 oldal
6 / 9 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Felszerelésekről, kellékezésről általában
Következő bőrvarrás?
Deman- Hozzászólások száma : 152
Registration date : 2009. Mar. 13.
Szerintem amúgy fasza ez a FeS-es drow csoportkép. LARP-ra fasza felszerelés ez.
Tetszenek ezek a drowk, olyan szép világos bőrűek, biztos albino mindegyik!
Amúgy pedig bőrvarrás tényleg jó lenne a közeljövőben mégegy, most szerintem már elmennék rá, kivéve ha péntek reggel akarjátok megint... Valamelyik hétvége nem lenne jobb?
Talpnak való bőrt honnan is lehet szerezni?
Amúgy pedig bőrvarrás tényleg jó lenne a közeljövőben mégegy, most szerintem már elmennék rá, kivéve ha péntek reggel akarjátok megint... Valamelyik hétvége nem lenne jobb?
Talpnak való bőrt honnan is lehet szerezni?
Lásd linkcenter topik... AMMA vagy Tibike Bőrike.
Amúgy azért albínók, mert szar festéket vettek és hamar lekopott. De a hajuk is pigmenthiányos.
Amúgy azért albínók, mert szar festéket vettek és hamar lekopott. De a hajuk is pigmenthiányos.
első nap befestettük magunkat feketére csak épp amit adtak nekünk hiper szuper festék amiről áradozott az egyik emberke hogy hű de fasza szarab volt mint eddig bármelyik és kb első estére lejött. Innentől nem igazán akartunk vele szenvedni, a lényeg az hogy még mindig a tempera az egyik leghatékonyabb arcfesték, még a katonai álcafestéket is üti
És mint tudjuk, annyia nem mérgező mint amilyen olcsó, csak ne tubusból nyalogasd.
Csoportkép
Nekem a legtöbb esetben nem szokott tetszeni a fekete ruházat. Az az indokom, hogy az általában nem más, mint fekete póló, fekete nadrág, és fekete bakancs, alapszintű kiegészítőkkel, modern övekkel.
Ezen a képen Ti sima fekete utcai ruhában és cipőben vagytok. Ez ki van egészítve fekete köpennyel, néhol egy alkarvédővel, és láncinggel, plusz a pólón van festés. Nekem kellene egy festett póló, és egy fekete lepedővászon köpeny, és máris beállhatnék közétek.
Nekem nem tetszik ez a kép. Ettől még látszik, hogy volt vele munka, és az átlagnál jobb.
Ezen a képen Ti sima fekete utcai ruhában és cipőben vagytok. Ez ki van egészítve fekete köpennyel, néhol egy alkarvédővel, és láncinggel, plusz a pólón van festés. Nekem kellene egy festett póló, és egy fekete lepedővászon köpeny, és máris beállhatnék közétek.
Nekem nem tetszik ez a kép. Ettől még látszik, hogy volt vele munka, és az átlagnál jobb.
Keitel- Hozzászólások száma : 437
Registration date : 2008. Feb. 25.
Fekete arcfestésnek kiváló a cipőpaszta. Tapasztalat. Feleannyira sem mérgező mint a tempera, stb, stb.
Bőrvarrás
Bőrvarrás hamarosan lehet. A legközelebbi kedd után.
Deman: A kardodra már felszereltem a keresztvasat (keresztfát, ha úgy jobb) még van munka vele. Egyszer még be kell mennem a műhelybe, más miatt is, akkor ezt is befejezném. Azt szeretném, hogy legközelebb, ha jössz, el tudd vinni.
Deman: A kardodra már felszereltem a keresztvasat (keresztfát, ha úgy jobb) még van munka vele. Egyszer még be kell mennem a műhelybe, más miatt is, akkor ezt is befejezném. Azt szeretném, hogy legközelebb, ha jössz, el tudd vinni.
Keitel- Hozzászólások száma : 437
Registration date : 2008. Feb. 25.
Trú sátor
A minap láttam a Norde Gard fellépésén hogy milyen sátruk van, és így jobban belegondolva nem is lenne annyira költséges, ha mondjuk egy egész csapat összedobná rá a pénzt, igazából csak 3 darab vastagabb léc, néhány fémkampó meg 4 nagyobb darab ipari vászon kéne hozzá. Sajnos túl későn jutott eszembe úgyhogy nem csináltam róluk fényképet, de ha szerzek tőlük egy képet amin rajta van a sátor akkor elküldöm.
Skalle- Hozzászólások száma : 366
Registration date : 2008. Mar. 01.
Kérjek Nordegardosoktól képet a sátrakról? Egyébként nem is muszály a cucchoz ipari vásznat használni, ha megveszitek a lenvásznat, olvassztotok hozzá parafint (igen, mert a modern gyertya nem viaszból van:P) vagy viaszt ha tudtok szerezni rendes gyertyát, és azt egy ecsettel amúgy jó vastagon beleviszitek a szövetbe, akkor vízhatlan és szélzáró lesz, persze a műveletet időnként meg kel majd ismételni.
Spectréék egy ilyen kis "kunyhót" dobtak össze most fes-en
Itt már épp a lebontás zajlik, de ezen a képen látszik a legjobban. Bár itt ugye nem vászonból van a cucc hanem műanyag ponyvából
Itt már épp a lebontás zajlik, de ezen a képen látszik a legjobban. Bár itt ugye nem vászonból van a cucc hanem műanyag ponyvából
Igazából nem nagy a különbség a leviaszozott vászon és a műanyag ponyva között, a rendeltetését mindkettő ellátja. Egyébként szimpatikus kis vityillónak tűnik
A műanyag ponyvát nem álcáztátok valamivel? Mert ha rátesztek egy rakás nádat vagy akármit, akkor kívülről jól néz ki, és még be sem ázik... persze nem lesz 100% hiteles, cserébe viszont praktikus lesz.
Amúgy - ha ez IN helyszín volt - nem értem, miért egy buboréksátor mellé verték fel.
Amúgy - ha ez IN helyszín volt - nem értem, miért egy buboréksátor mellé verték fel.
Igazából az lenne a jó ha valaki sátorban alszik akkor már ilyen autentikusban és buboréksátrak már egyáltalán nem lesznek. Bár az nem idén lesz az biztos.
Viszont Brit-Szászra jó lenne legalább egy ilyet összehozni...
Viszont Brit-Szászra jó lenne legalább egy ilyet összehozni...
Sajnos nem mi döntöttük el, ki hova rakhat buborék sátrat, vagy egy se lenne a képeken... Ponyvát lehet szidni de árban verhetetlen olyan szinten, hogy az már fáj. Amúgy ebben csak aludtunk, tehát ez egyszem parasztház lett volna egy városban.Ashi Valkoinen írta:Amúgy - ha ez IN helyszín volt - nem értem, miért egy buboréksátor mellé verték fel.
Szerk.: A képen megfigylehető még a level 3-as létránk.
Szász sátrak. Elvileg ilyeneket használnak mostanában a Nordegardban.
Spectre- Hozzászólások száma : 468
Registration date : 2009. Mar. 14.
Deman írta:Sajnos nem mi döntöttük el, ki hova rakhat buborék sátrat, vagy egy se lenne a képeken...
Két hererúgás a sátrasoknak. :C Mondjuk, ha egy szem IN ház lett volna, akkor igazából mindegy.
Deman írta:Ponyvát lehet szidni de árban verhetetlen olyan szinten, hogy az már fáj. Amúgy ebben csak aludtunk, tehát ez egyszem parasztház lett volna egy városban.
A ponyvát nem szidtam, csak a megjelenése nem túl jó. Ezért kérdeztem az álcázást, amúgy még jó, hogy árban messze megéri, mert különben akkor nem azt vennék az emberek, nemde?
Spectre linkje ( http://www.ask-vikingekampgruppe.dk/uk0012.html ) pedig nyugodtan mehet a hasznos linkek összefoglalóba majd...
Spectre írta:Szász sátrak. Elvileg ilyeneket használnak mostanában a Nordegardban.
igen, pontosan
Akkor lehetne játszani további álcázással, ha lenne két napunk az építésre és meg is maradna. Sajnos így is lassú a felállítása.
Képen nem néz ki jól, de irl nem annyira rossz a ponyva x távolságról, és festhető (tetőre cserepeket, falra köveket, még nem próbáltuk ki, de elméletben működhet).
Szász sátraktól meg idegbajt kapok, az Spectre mániája, de Brit-Szászra pont ideálisnak tűnik...
Képen nem néz ki jól, de irl nem annyira rossz a ponyva x távolságról, és festhető (tetőre cserepeket, falra köveket, még nem próbáltuk ki, de elméletben működhet).
Szász sátraktól meg idegbajt kapok, az Spectre mániája, de Brit-Szászra pont ideálisnak tűnik...
Igazából nekem mindegy, a résztvevők milyen sátrat vernek fel... műanyag sátrak az OUT sátortáborba, IN sátrak mehetnek IN területre is... de úgyis lesz jópár IN épület is.
nem tudtam pontosan hogy hova rakjam őket szóval itt csak jó helyük lesz
Igen, a németek komolyan veszik a dolgot, érdemes róluk példát venni. Nem csak a jelmezek terén nagyon jók, hanem in game játékban is.
Nem tudja valaki honnan tudnék viking pajzsra umbót szerezni?
6 / 9 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
6 / 9 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.