2010. 02.27-28 Debrecen OSzAKE / LSZT
+7
Damien-Maelstrom
Razakel
Nirwastir
Eglar
Ashi Valkoinen
Kildar
belzee
11 posters
1 / 2 oldal
1 / 2 oldal • 1, 2
2010. 02.27-28 Debrecen OSzAKE / LSZT
És Már MinDent Tudtok!!!
Oszake=Országos Szerepjáték, Anime és Képregény Est
LSzT= LiveSzervezőiTalálkozó Jelentkezés itt
Oszake=Országos Szerepjáték, Anime és Képregény Est
LSzT= LiveSzervezőiTalálkozó Jelentkezés itt
belzee- Hozzászólások száma : 301
Registration date : 2010. Jan. 28.
Re: 2010. 02.27-28 Debrecen OSzAKE / LSZT
Utólagos engedelmeddel kicsit belejavítottam a témanyitó üzenetbe, hogy működjön is a link.
Dehogy! Ashi te már biztos befutóként vagy számontartva , és még egy bő tucat ismerős arc, de szeretnék minél több új arcot is látni, ezért a link kihelyezése és a reklám!
Másrészt viszszont a szervezők rémálma az amikor a játékos játék előtt felbukkan és kérdez és elhalmoz jó-tanáccsal...
Nekik legyen ez a rendhagyó LSZT egy lehetőség, hogy az (építő jellegű)ötleteiket a szervezőknek itt önthessék a nyakukba!
Mert a jelentkező szervezők ezt az igényt végre elismerték, akik meg nem jelentkeztek a szervezők közül, no azok meg örüljenek ha bejöhetnek lecsúszó szereléssel, mert ez nem a wellnes ipar része, hanem önkéntes alapon szerveződő szabadidős tevékenység...
Úgyhogy nem szervező LARP-erek ti is gyertek és egy napot töltsünk együtt OUT-ban
üdv Belzee
Másrészt viszszont a szervezők rémálma az amikor a játékos játék előtt felbukkan és kérdez és elhalmoz jó-tanáccsal...
Nekik legyen ez a rendhagyó LSZT egy lehetőség, hogy az (építő jellegű)ötleteiket a szervezőknek itt önthessék a nyakukba!
Mert a jelentkező szervezők ezt az igényt végre elismerték, akik meg nem jelentkeztek a szervezők közül, no azok meg örüljenek ha bejöhetnek lecsúszó szereléssel, mert ez nem a wellnes ipar része, hanem önkéntes alapon szerveződő szabadidős tevékenység...
Úgyhogy nem szervező LARP-erek ti is gyertek és egy napot töltsünk együtt OUT-ban
üdv Belzee
Jelentkezési határidő meddig van? Mert én lenni vakegér, és nem találom.
Eglar- Hozzászólások száma : 787
Registration date : 2008. Aug. 04.
Tényleg nincs kiírva, de tippre azt mondom, a rendezvény hetéig. De az se gáz ha valaki elfelejt feljelentkezni, csak az teljesárú belépő (emlékeim szerint ezres).
Hát no. Vicces kicsit játékosként kitölteni az eleve szervezőkre célzott kérdőívet (other opció rulez), de megtörtént. Egyébként tetszik, hogy néhol olyan gonoszul szókimondó. (ld. témáknál a "leradírozunk mkit, homár monnyonle")
bocsi elvem szerint mindenki szervező aki lekes...
max nem a játékot hanem a játékosokat szervezi (minimum önmagát hi-hi)
ja azért közlöm így se ingyenes a buli de benne van egy melegétkezés eg00MKirPengőben...és tőlem egy kis emlék ajándékba a a "szabadrúgás" LSzT-ről
ez a szervezőknek isérvényes!
(a jelentkezési határidő egy érdekes téma, de kinyújtottuk mint ogre a gyapjúpulcsit!)
Kösz a jelentkezést és várunk szeretettel!
max nem a játékot hanem a játékosokat szervezi (minimum önmagát hi-hi)
ja azért közlöm így se ingyenes a buli de benne van egy melegétkezés eg00MKirPengőben...és tőlem egy kis emlék ajándékba a a "szabadrúgás" LSzT-ről
ez a szervezőknek isérvényes!
(a jelentkezési határidő egy érdekes téma, de kinyújtottuk mint ogre a gyapjúpulcsit!)
Kösz a jelentkezést és várunk szeretettel!
Akkor egy gyorskérdés, tőlünk kik jelentkeztek fel még? Ashi, Eglar, Damien, én, és még?
(Kérek mindenkit, hogy csak saját maga nevében nyilatkozzon, ne indítsunk pletykákat)
(Kérek mindenkit, hogy csak saját maga nevében nyilatkozzon, ne indítsunk pletykákat)
Kéretik mindenkinek saját nevébern jelentkezni a kérdőívvel, mert csak azokkal nem lesz gond a kapunál, előre is köszönöm, (Kildar küldök inkább egy kuksi engedélyt!)
Én is úgy 80%, hogy jövök Annával.
Razakel- Hozzászólások száma : 40
Registration date : 2008. Dec. 22.
OKS! Kildar
Felmerült kérdés:
Esetlegesen egy logisztikai megbeszélés az útvonalak és az együtt utazás összehangolásához?
Mert szerintem faszányos lenne, ha egy mozgalmat/társulatot/közösséget/társaságot (nem kívánt törlendő, Belzee és Lobster majd eldönti, hogy ide mi a helyes kifejezés, én szerény társadalomtudós létemre az utolsót találom a legszimpatikusabbnak... de azt is csak lelkem csendességének legmélyebb zugában...) ezzel is reprezentálnánk.
Ashi, te úgyis tudod, hogy ki honnan érkezik, milyen vonat lenne jó neki, hogy és hol vannak a csatlakozások, meg melyikkel kell menni, hogy időre érjen oda az ember, és akor ezek alapján egy találkozóhelyet is meg lehetne adni. Vállalod?
Valamint akik tisztában vannak a pontos időpontokkal, azt szépen kérem, virítson ide egy hozzávetőleges kis zanzát belőle, mert tudatlan vagyok. (És lusta....)
Illetve mindezek végén, hogy tök jól "fogjuk meg, és vigyétek!" munkát serveztem felköpök, majd aláállok, és HR kitűzőt aggatok magamra...
Esetlegesen egy logisztikai megbeszélés az útvonalak és az együtt utazás összehangolásához?
Mert szerintem faszányos lenne, ha egy mozgalmat/társulatot/közösséget/társaságot (nem kívánt törlendő, Belzee és Lobster majd eldönti, hogy ide mi a helyes kifejezés, én szerény társadalomtudós létemre az utolsót találom a legszimpatikusabbnak... de azt is csak lelkem csendességének legmélyebb zugában...) ezzel is reprezentálnánk.
Ashi, te úgyis tudod, hogy ki honnan érkezik, milyen vonat lenne jó neki, hogy és hol vannak a csatlakozások, meg melyikkel kell menni, hogy időre érjen oda az ember, és akor ezek alapján egy találkozóhelyet is meg lehetne adni. Vállalod?
Valamint akik tisztában vannak a pontos időpontokkal, azt szépen kérem, virítson ide egy hozzávetőleges kis zanzát belőle, mert tudatlan vagyok. (És lusta....)
Illetve mindezek végén, hogy tök jól "fogjuk meg, és vigyétek!" munkát serveztem felköpök, majd aláállok, és HR kitűzőt aggatok magamra...
Ashi és én 26-án megyünk mert besegítenénk a rajtban is, meg OSZAKE-n is kapunyitástól jelen szeretnénk lenni, a többieknek mindjárt kerítünk valamit.
(BTW, Belzee: 26-án Ashival a Debrecenbe 16:52-kor beérkező vonattal jönnénk, remélem még mindig áll a szállásajánlatod, illetve szeretnék kérni némi odajutási segítséget)
(BTW, Belzee: 26-án Ashival a Debrecenbe 16:52-kor beérkező vonattal jönnénk, remélem még mindig áll a szállásajánlatod, illetve szeretnék kérni némi odajutási segítséget)
Mennék veletek, ha nem probléma, tekintve, hogy utálok egyedül csámborogni, és ti tudni fogjátok, hogy hol van, meg mint van. Ha meg láb alatt vagyok, akkor elzavartok vizicsúszdát harapdálni.
Debrecenbe pestről egyszerű eljutni, gyorsvonatok 2 óránként közlekednek (relatív elviselhető menetidővel) ICk óránként. Utóbbi 500 forintal (helyjegy) több, viszont kényelmesebb, gyorsabb, ugyanakkor érdemes jó előre lefoglalni a jegyet.
Damien: velem is jöhetsz. Én sztem valami febr 27. reggeli vonattal megyek, úgy 8 körülre nézek gyorsvonatot.
szerk. Mondjuk én nem tudom, hol van, de guglimapsz a barátunk.
szerk. Mondjuk én nem tudom, hol van, de guglimapsz a barátunk.
Feltételezem lesz rövidesen eljutási segédlet.
...ugye, Belzee?
...ugye, Belzee?
http://oszake.hu/main.html
Infók rész. Bár arra még nem jöttem rá hol a vasút, ha gyalog akarna az ember menni, de vszeg kisakkozható.
SZERK: közben rájöttem, hogy sokat segít ha a buszos linkekre bökünk, akkor kirakja nagyban a gmapet és jelölik rajta a pontos buszútvonalakat is.
Infók rész. Bár arra még nem jöttem rá hol a vasút, ha gyalog akarna az ember menni, de vszeg kisakkozható.
SZERK: közben rájöttem, hogy sokat segít ha a buszos linkekre bökünk, akkor kirakja nagyban a gmapet és jelölik rajta a pontos buszútvonalakat is.
Lobster- Hozzászólások száma : 1221
Registration date : 2008. Feb. 28.
Ha a főteret templomkertet megtalálod a térképen ahhoz profin lehet igazodni. Gyak kimész az állomásajtaján és csak mész egyenesen, a főteret (térkövezett, végén templom stb) meg lehet ismerni.
1 / 2 oldal • 1, 2
1 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.