Háttérszervezés - OUT
+2
Kildar
belzee
6 posters
2 / 2 oldal
2 / 2 oldal • 1, 2
Re: Háttérszervezés - OUT
Csatlakozom a kérdéshez! Hétvégén: de melyiken? Melyik nap? Hánytól, és hol? Illetve az ördögárokhoz még odatalálok, de a Látó hegyhez már nem biztos, úgy hogy kérek majd egy kis eljutási segédletet.
Tani- Hozzászólások száma : 71
Registration date : 2010. Mar. 18.
De nagy az érdeklődés.
Na akkor a szükséges információk.:
Időpont.: július 3-4 közül egyetlen (!) nap (előzetes egyeztetéssel kinek melyik nap a jobb), valamint ha építünk valamit akkor mi olyan 9 körül már valószínűleg kinn leszünk, de értelemszerűen ezután is lehet jönni. Egy 10:00-ás kezdés szerintem elég barátságos de ehhez is lehet mondani ötleteket mert még változtathatunk rajta.
Lehetséges helyszín.: az übersok szúnyog miatt még mindig kevésbé támogatott körünkben az Ördögárok, de nem utolsó sorban az is szóba jöhet. A Látó hegy környéke elég ideálisnak tűnik bár még életemben enm voltam arra, de elnézünk majd jövőhét valamelyik napján és még időben megírom hogy akkor pontosan hogy is döntöttünk.
Tani.: Eljutási segédletet csinálunk ha biztos lesz a hely.
Na akkor a szükséges információk.:
Időpont.: július 3-4 közül egyetlen (!) nap (előzetes egyeztetéssel kinek melyik nap a jobb), valamint ha építünk valamit akkor mi olyan 9 körül már valószínűleg kinn leszünk, de értelemszerűen ezután is lehet jönni. Egy 10:00-ás kezdés szerintem elég barátságos de ehhez is lehet mondani ötleteket mert még változtathatunk rajta.
Lehetséges helyszín.: az übersok szúnyog miatt még mindig kevésbé támogatott körünkben az Ördögárok, de nem utolsó sorban az is szóba jöhet. A Látó hegy környéke elég ideálisnak tűnik bár még életemben enm voltam arra, de elnézünk majd jövőhét valamelyik napján és még időben megírom hogy akkor pontosan hogy is döntöttünk.
Tani.: Eljutási segédletet csinálunk ha biztos lesz a hely.
Lorin- Hozzászólások száma : 238
Registration date : 2010. Apr. 28.
...reklám, de szívből ajánlom mindenkinek, jó buli és hasznos tapasztalás...
belzee- Hozzászólások száma : 301
Registration date : 2010. Jan. 28.
2 / 2 oldal • 1, 2
2 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.