Dawn of Worlds - játéktechnikai kérdések és egyéb
+2
Sonir Norend
Ashi Valkoinen
6 posters
LarpHaTár :: Egyéb :: Szerepjáték
1 / 1 oldal
Re: Dawn of Worlds - játéktechnikai kérdések és egyéb
Kiemeltté tettem a témát a Szerepjáték alfórumban.
A többiek lépésétől függetlenül passzolni fogok, mivel holnap és holnapután keveset leszek gép előtt, ezért szóltam előre. Spectre után léphettek következő körbe.
A többiek lépésétől függetlenül passzolni fogok, mivel holnap és holnapután keveset leszek gép előtt, ezért szóltam előre. Spectre után léphettek következő körbe.
Passz, ne jöjjön még a másodkor.
Sonir, a listán, amit írtál, melyiken van rajta, hogy hány pontból gazdálkodhatok?
Sonir, a listán, amit írtál, melyiken van rajta, hogy hány pontból gazdálkodhatok?
Engem az érdekelne, hogy továbbra is melyik az én cselekvőpontom, illetve milyen algoritmussal számolódik. Mert az előző leosztásnál is 10 volt az egyenlőségjel után, meg most is. Vagy a 11 pont az, ami a nevem előtt van?
Az algoritmus egyszerű, zárójelben neved előtt a "kezdeményezési" dobásod van, utána meg előzőről maradt pontod + kör végén 5nél kevesebb esetén járó halmozódó bónusz + power dobás. A tied valszeg úgy jött ki, hogy mivel még nem léptél semmit, Sonir jófej volt és mivel most keveset dobtál, megtarthattad az előző körbeli pontjaidat.
Öröklődik, csak amíg nem lépsz valszeg Sonir úgy veszi mintha az aktuális körben kapcsolódnál be.
Szerintem natúr elfelejtette hozzáadni.
Ellenben valaki szétszedhetné külön a játékkal kapcsolatos dolgokat egy topicba hogy könyebb legyen követni magát a game-et.
Ellenben valaki szétszedhetné külön a játékkal kapcsolatos dolgokat egy topicba hogy könyebb legyen követni magát a game-et.
elismerem mivel hajnali 1-2 körül csináltam lehet elbasztam meg siettem is hogy meglegyen nektek de mindjárt ránézek
edit: javítva, 14 pontod van.
edit: javítva, 14 pontod van.
Hali hétvégén nem leszek pontosabban szombaton reggeltől vasárnap kora estig ha addig nem lépnék vagy jönnék akkor: persze ezt ne nézzétek meg ameddig nem látjátok
Magitor- Hozzászólások száma : 815
Registration date : 2009. Jun. 23.
Ahhoz képest hogy hide ba raktam nem lett hide XDDamien-Maelstrom írta:Tas, ezt elkúrtad.
I am failing at failing....
You fail at failing. De sebaj, 3 fail zsinórban szép teljesítmény
Hide parancs? O.o
Itt tudtommal "spoiler" parancs van...
Jah, én Milánnak valaki szólhatna, hogy LÉPJEN!
Itt tudtommal "spoiler" parancs van...
Jah, én Milánnak valaki szólhatna, hogy LÉPJEN!
LarpHaTár :: Egyéb :: Szerepjáték
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.