Tomekkfallout 2010 - október 9.
3 posters
1 / 1 oldal
Tomekkfallout 2010 - október 9.
Hali!
Nah akkor a konkrétumok a 2010. októberi tomeKK féle falloutról.
A játék kiírása: http://www.softair.hu/viewtopic.php?f=1&t=3814
A játék egynapos, és eléggé larporientált, már amennyire a célközönséget ismerve az lehet. Estéig nyúló történéseket terveznek, hogy ebből mi valósul meg azt nem tudom.
A LarpHaTár divízsön két civil létesítmény szervezését vállalta, ezekben korlátozottan bár, de szabad kezet kaptunk.
Trading post (Kildar majd bővíti).
Szervezik: Kildar / Spectre
Tagok: Gem, Achmed (Magitor)
Hely: a térképen a 6-os épületben, a Klinikával és a Milícia (Lacus vezetésével) parancsnoksággal közös fedél alatt.
Feladatok:
- Mindenféle játéktárgy megszerzése és némi haszonnal való továbbadása.
- Pénzkeresés
- Karavánok szervezése (főleg a Stimpak alapanyag beszerzési helyére)
- Együttműködés a Klinikával és az ott készült Stimpakek "terítése".
Jelleg: Törvények tekintetében "szürke" mentalitás, de alapvetően "good" hozzállás. Tehát nem mindenáron szabálykövetőek, de törekszenek a társadalmi normák betartására. Nem is hülyeszintig naivak, de a túlbiztosított paranoia sem jellemző a csapatra.
Fegyvert viselhetnek, és ha nem csinálnak hülyeséget akkor vszeg nem is vonják be az engedélyüket. Zsoldosokat néha toborozhatnak, de valószínűbb, hogy a milíciát kérik fel a karavános és emberigényes feladatokra (ez szervezői request, hogy kicsit közös munkára késztessük az airsoftosokat is)
Schwarzwaldklinik avagy "A Klinika"
Szervezik: Obreczán házaspár (sorry nem tudtam kihagyni )
Tagok: Asmodus alias Doc Hollywood, vszeg további 2-3 emberke (esetleg kooperálva a Trading Posttal)
Hely: a térképen a 6-os épületben, a Klinikával és a Milícia (Lacus vezetésével) parancsnoksággal közös fedél alatt.
Feladatok:
- Larpos sérüléseljátszás népszerűsítése. Magyarán: aki rendesen "haldoklik" azt rendesen meggyógyítjuk
- A Labor működőképességének biztosítása (alkatrészek és energiacellák beszerzése és megtartása)
- A kórház üzemeltetése (szintén nem árt némi energiacella hozzá)
- Stimpak gyártása és "tűcsere program" keretén belül a használt fecsik visszavásárlása.
- Kapcsolatépítés és jó viszony ápolása akivel lehet (főleg BOS és milícia) a trading posttal már eleve közös project lesz a stimbiznisz.
- A Klinika függetlenségének biztosítása a lehető legtöbb és viszonylag legális módokon. (paraszolvenciát azért elfogadunk )
Jelleg: Hasonló a Trading posthoz, de a külvilág felé kicsit toleránsabb és befogadóbb viselkedés. Ettől függetlenül amit nem fizet a TB azt behajtjuk másképp, nem ingyenorvosok vagyunk. Bár kivételes esetekben (vagy szívességekért, jóviszonyért...stb) előfordulhat hogy lesznek VIP betegek.
Nah akkor a konkrétumok a 2010. októberi tomeKK féle falloutról.
A játék kiírása: http://www.softair.hu/viewtopic.php?f=1&t=3814
A játék egynapos, és eléggé larporientált, már amennyire a célközönséget ismerve az lehet. Estéig nyúló történéseket terveznek, hogy ebből mi valósul meg azt nem tudom.
A LarpHaTár divízsön két civil létesítmény szervezését vállalta, ezekben korlátozottan bár, de szabad kezet kaptunk.
Trading post (Kildar majd bővíti).
Szervezik: Kildar / Spectre
Tagok: Gem, Achmed (Magitor)
Feladatok:
- Mindenféle játéktárgy megszerzése és némi haszonnal való továbbadása.
- Pénzkeresés
- Karavánok szervezése (főleg a Stimpak alapanyag beszerzési helyére)
- Együttműködés a Klinikával és az ott készült Stimpakek "terítése".
Jelleg: Törvények tekintetében "szürke" mentalitás, de alapvetően "good" hozzállás. Tehát nem mindenáron szabálykövetőek, de törekszenek a társadalmi normák betartására. Nem is hülyeszintig naivak, de a túlbiztosított paranoia sem jellemző a csapatra.
Fegyvert viselhetnek, és ha nem csinálnak hülyeséget akkor vszeg nem is vonják be az engedélyüket. Zsoldosokat néha toborozhatnak, de valószínűbb, hogy a milíciát kérik fel a karavános és emberigényes feladatokra (ez szervezői request, hogy kicsit közös munkára késztessük az airsoftosokat is)
Schwarzwaldklinik avagy "A Klinika"
Szervezik: Obreczán házaspár (sorry nem tudtam kihagyni )
Tagok: Asmodus alias Doc Hollywood, vszeg további 2-3 emberke (esetleg kooperálva a Trading Posttal)
Feladatok:
- Larpos sérüléseljátszás népszerűsítése. Magyarán: aki rendesen "haldoklik" azt rendesen meggyógyítjuk
- A Labor működőképességének biztosítása (alkatrészek és energiacellák beszerzése és megtartása)
- A kórház üzemeltetése (szintén nem árt némi energiacella hozzá)
- Stimpak gyártása és "tűcsere program" keretén belül a használt fecsik visszavásárlása.
- Kapcsolatépítés és jó viszony ápolása akivel lehet (főleg BOS és milícia) a trading posttal már eleve közös project lesz a stimbiznisz.
- A Klinika függetlenségének biztosítása a lehető legtöbb és viszonylag legális módokon. (paraszolvenciát azért elfogadunk )
Jelleg: Hasonló a Trading posthoz, de a külvilág felé kicsit toleránsabb és befogadóbb viselkedés. Ettől függetlenül amit nem fizet a TB azt behajtjuk másképp, nem ingyenorvosok vagyunk. Bár kivételes esetekben (vagy szívességekért, jóviszonyért...stb) előfordulhat hogy lesznek VIP betegek.
A hozzászólást Lobster összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 04, 2010 7:18 am-kor.
Lobster- Hozzászólások száma : 1221
Registration date : 2008. Feb. 28.
Re: Tomekkfallout 2010 - október 9.
Magitort is becsaphatjátok a karavánhoz (Achmed néven van regelve a játékon)
Zagi, ami képeket toltam a microSD-dre azokat akár megauploadra akár picasara vagy valahova told fel plz az összeset.
Ha lehet - és olyan a jellege hogy publikus - akkor inkább a softair szerverre kéne...
Adatok itt: http://www.softair.hu/viewtopic.php?p=312937#p312937
Adatok itt: http://www.softair.hu/viewtopic.php?p=312937#p312937
Oda is fel lehet dobni, viszont: Kuva lassú, egy képet 5-10 percembe telik letölteni, holott ENNYIRE nem lassú a mobilnetem, firefox szépen szalad miközben tcm 3-4 kb/secel tud húzni az ftpről.
Plusz mivel nem fényképezőgéppel csináltam, hanem kijelző és optika nélküli kiskamerával, nem biztos hogy mind érdemes arra hogy ki legyen pakolva, ellenben én szeretném látni.
Plusz mivel nem fényképezőgéppel csináltam, hanem kijelző és optika nélküli kiskamerával, nem biztos hogy mind érdemes arra hogy ki legyen pakolva, ellenben én szeretném látni.
Konklúzió: Lehet keverni sz*rt XD Csak túl kell élni!
Magitor- Hozzászólások száma : 815
Registration date : 2009. Jun. 23.
MA itthon tartunk egy "mini LSZT" az itthoniaknak van amit megosztanátok a mostani játékról?
Van
De semmi olyasmim nincs amit most képes lennék rendezett módon leírni. Hulla beteg vok, ráadásul ezekről majd egy cikksorozat részeként lesz télen infó, addig nem lőném le.
De semmi olyasmim nincs amit most képes lennék rendezett módon leírni. Hulla beteg vok, ráadásul ezekről majd egy cikksorozat részeként lesz télen infó, addig nem lőném le.
Akkor rendben s jobbulás, elmondom azt amit én átéltem, mert Hiába voltunk egymás mellet, nem nagyon tudtam mi van odaát az alapvető gyógyítós dolog, meg a láncfűrészen kívül XD
Én szinte semmit nem tudtam mi zajlik a kórház falain kívül Ezúttal valóban kulimelósok voltunk az események bárminemű befolyásolásának szándéka nélkül.
De majd összeszedem akitől és amit lehet tudni. Inkább szervezői oldalról vannak infóim milyen techeket és sztoriszálakat terveztek és valósítottak meg.
De majd összeszedem akitől és amit lehet tudni. Inkább szervezői oldalról vannak infóim milyen techeket és sztoriszálakat terveztek és valósítottak meg.
Számunkra vicces képek, meg egykét videó ami eredetileg fotó szeretett volna lenni
http://addat.hu/7058a131/Gem.rar.html
Meg persze a videókat visszanézve rájöttem: Legközelebb sokkal pofátlanabbul kell alkudoznunk és sokkal nyugodtabban lopnunk
http://addat.hu/7058a131/Gem.rar.html
Meg persze a videókat visszanézve rájöttem: Legközelebb sokkal pofátlanabbul kell alkudoznunk és sokkal nyugodtabban lopnunk
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.