Trúlarper szilveszter 2011-2012
+15
Soloviel
Gjin
Tani
nagash
Sonir Norend
Damien-Maelstrom
Kildar
Spectre
Lobster
Magitor
Lorin
Andrew
Nirwastir
Ashi Valkoinen
Pangloss
19 posters
2 / 5 oldal
2 / 5 oldal • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Trúlarper szilveszter 2011-2012
Erdőben nekem sincs sok kedvem szilveszterezni, szóval ha nem találunk valamilyen egyéb megoldást (esetleg mégis Kryxnél lesz megint, de ahhoz nagyon elvetemültnek kell lennie ), akkor én is máshová megyek
Andrew- Hozzászólások száma : 228
Registration date : 2008. Jun. 29.
Az időjárásjelentés szerint is minusz fokok lesznek.
Más ötlet esetleg? : )
Más ötlet esetleg? : )
Elmúlt éjszakán kiderült, hogy vállalható egy éjszaka a táborban. Természetesen egyébként viccből írtam be a Caernt, nem tudom, miért vettétek ennyire komolyan. Én már lemondtam arról, hogy lesz bármilyen trúlarper szilveszter, szóval inkább otthon maradok. Mindenkinek jó mulatást.
Eszembe jutott erről egy vicc:
Székely meg a fia fát vágnak az erdőben, egyszer csak a fiú levágja baltával az apja lábát.
- Fiam, ez most komoly volt?
- Hát, édesapám, ez sajnos igen.
- Az jó, mert viccnek elég szar.
Székely meg a fia fát vágnak az erdőben, egyszer csak a fiú levágja baltával az apja lábát.
- Fiam, ez most komoly volt?
- Hát, édesapám, ez sajnos igen.
- Az jó, mert viccnek elég szar.
Hirdetés:
Viccet félretéve, esetleg terembérlésen nem gondolkoztatok? Elég sok helyen adnak ki lakást-termet-faházat pártízezer forintokért szilveszterre, lehet érdemes megpróbálni. Néhány éve mi így buliztunk, akkor egy 60-70 emberes terem volt 30 rugó. (igaz Gödöllőn)Gyere pajtás IBM-es dolgozónak! Megoldják a szilveszteri problémádat, hiszen fűtött helyiségben sok másik emberrel együtt töltheted az éjjelt!
A konyha mikróval és üdítőautomatákkal nonstop nyitva áll, és a buli utáni takarításról a cég gondoskodik, ráadásul a közeli pizzériákban 10%-os céges kedvezménnyel rendelhetsz! Világítás személyre szabottan kapcsolható, külön kis szobák a magányra vágyóknak. A rendetlenkedőket a biztonsági szolgálat emberei tessékelik ki.
Ne feledd, a kulcsszó ÁJ-BÍ-EM! És minden szilveszteri partidat garantáltan nem otthon töltheted!
Lobster- Hozzászólások száma : 1221
Registration date : 2008. Feb. 28.
Én már kiadtam a questet, nekiállok szervezkedni ha talál valaki helyszínt hozzá, for example olyasvalaki aki budapesti, én innen Veszprémből nem sokat tudok tenni a budapesti helyszín szerzésének előremozdítása érdekében.
Jó lenne.
Idén már látok arra lehetőséget hogy anyámékat elküldjem egy szilveszteri rokon látogató túrára, ez esetben pedig üres a ház. Viszont teljesen feleslegesen nem fűzöm meg őket (mert azért nagyon sokat kell majd tennem így a betakarítások idején) ezért első körben érdekelne hogy hajlandó-e valaki Debercentől 50 km-erre lévő vidéki házunkba leugrani szilveszter okán? A hely előnye minden amit egy vidéki ház produkálni tud, azaz van kert ami ugyan nem változatos -lévén szántóföld- de mozogni tökéletesen lehet rajta, a kevésbé punnyadós larper-ségnek, valamint van kinti főzős pavilon (jobb szót nem találtam rá, ilyen nagy fából épített kinti valami), és ne felejtsük az állat simogatót:P.
Mivel én se mennék le a világ másik végére egy jó buli miatt egyetlen éjszakára, ezért -persze ha van rá igény- akkor megpróbálom úgy intézni hogy 2 nappal 2 éjszakára miénk legyen az egész birtok.
Üdv!
Idén már látok arra lehetőséget hogy anyámékat elküldjem egy szilveszteri rokon látogató túrára, ez esetben pedig üres a ház. Viszont teljesen feleslegesen nem fűzöm meg őket (mert azért nagyon sokat kell majd tennem így a betakarítások idején) ezért első körben érdekelne hogy hajlandó-e valaki Debercentől 50 km-erre lévő vidéki házunkba leugrani szilveszter okán? A hely előnye minden amit egy vidéki ház produkálni tud, azaz van kert ami ugyan nem változatos -lévén szántóföld- de mozogni tökéletesen lehet rajta, a kevésbé punnyadós larper-ségnek, valamint van kinti főzős pavilon (jobb szót nem találtam rá, ilyen nagy fából épített kinti valami), és ne felejtsük az állat simogatót:P.
Mivel én se mennék le a világ másik végére egy jó buli miatt egyetlen éjszakára, ezért -persze ha van rá igény- akkor megpróbálom úgy intézni hogy 2 nappal 2 éjszakára miénk legyen az egész birtok.
Üdv!
Lorin- Hozzászólások száma : 238
Registration date : 2010. Apr. 28.
Magitor- Hozzászólások száma : 815
Registration date : 2009. Jun. 23.
Ezt én is szívesen venném.
Tani- Hozzászólások száma : 71
Registration date : 2010. Mar. 18.
ha nem zavarok, de csakis akkor
Gjin- Hozzászólások száma : 155
Registration date : 2010. Aug. 31.
A Cydonia sok tagja tiszteletét tenné egy ilyen eseményen.
Pangloss- Hozzászólások száma : 168
Registration date : 2009. Jun. 15.
Nos, azt hiszem helyszín-quest megoldva. Legyen koktélos buli mint tavalyelőtt?
(Szárazjeget ki hoz? )
(Szárazjeget ki hoz? )
A koktélos buliban benne lennék, ezúttal Bloody Mary nélkül
Also, szerintem egyértelműen jelmezes buli, egyéni ízléstől függően középkoros/falloutos/neoknight jelmezben.
Also, szerintem egyértelműen jelmezes buli, egyéni ízléstől függően középkoros/falloutos/neoknight jelmezben.
Szerintem idén nem a koktélos téma kéne, lehetne valami más, de a koktélokkal is kiegyezek. Ki kéne ötölni valami olyat, ami eddig még nem volt
Pangloss- Hozzászólások száma : 168
Registration date : 2009. Jun. 15.
szal nem lesz krumpli valamint só és cukor is alig, a víz pedig alkoholozva lesz nehogy valami fertőzést kapjunk?
Nem.
Legalább szilveszterkor együnk "jót". Legyen csipsz és kóla, tököm tudja, mennyi adóval.
Legalább szilveszterkor együnk "jót". Legyen csipsz és kóla, tököm tudja, mennyi adóval.
2 / 5 oldal • 1, 2, 3, 4, 5
2 / 5 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.