Általános megbeszélés és kérdések
+14
Ligeia
Árnybíró
Eglar
Spectre
Sonir Norend
Denegra
Dorten
Lobster
Gerodus
Lorin
Pangloss
Cápa
Ashi Valkoinen
Kildar
18 posters
LarpHaTár :: Élőszerepjátékok alfórumai :: Lezajlott rendezvények archívuma :: Demgardi Krónikák 2011: A Zagrozai Szövetség
2 / 4 oldal
2 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
Re: Általános megbeszélés és kérdések
Bocsi Kildar, én ezért nem mentem...
Denegra- Hozzászólások száma : 58
Registration date : 2011. Feb. 08.
Azért előre szólni lehetett volna, kicsit tré volt egyedül szobrozni a déliben, mert a rajtam kívül oda ígérkező hat fő közül egy rosszul emlékezett az időpontra és eggyel korábbival ment, kettő elaludt, három el se jött.
Mindenesetre aki eljött, annak köszönöm a segítséget, rövidesen kitűzzük a következő időpontot, várhatóan valamikor májusra.
Mindenesetre aki eljött, annak köszönöm a segítséget, rövidesen kitűzzük a következő időpontot, várhatóan valamikor májusra.
Szerencsére azért az elvégzett munka elég jó volt, még ha Magnis helyszínnel nem is sikerült foglalkozni. Én részemről sajnálom, hogy olyan nyomorék voltam, amilyen, de legalább sikerült befednem egy épületet.
A Délibe érkezők közül melyik három ember nem jött el? Sonir, Denegra, and...?
A Délibe érkezők közül melyik három ember nem jött el? Sonir, Denegra, and...?
Gerodus ígérkezett még.
Egyébként, következő alkalomnak LT utáni hétvégéhez - avagy május 14-15 (esetleg 21-22, de nekem a kettő közül csak az egyik lesz jó, úgy rendezem majd a dolgaimat hogy az amelyiket kiválasztjuk) mit szóltok? Én addig sajnos be vagyok táblázva, szóval azelőtti időpontok esetén nélkülem kell megejteni a dolgot - a következő alkalom programja mindenképp a mostani folytatása lenne.
Egyébként, következő alkalomnak LT utáni hétvégéhez - avagy május 14-15 (esetleg 21-22, de nekem a kettő közül csak az egyik lesz jó, úgy rendezem majd a dolgaimat hogy az amelyiket kiválasztjuk) mit szóltok? Én addig sajnos be vagyok táblázva, szóval azelőtti időpontok esetén nélkülem kell megejteni a dolgot - a következő alkalom programja mindenképp a mostani folytatása lenne.
én sose ígérkeztem a délibe, legalább is vasárnapra. A szombati napot meg a bkv miatt késtem le sikeresen
Jó, akkor te nem a délibe ígérkeztél, hanem az építésre, lol, tökmindegy. Egyébként ha az általam javasolt villamosokat használtad volna, gond nélkül eléred.
Május 21-22. nálam a preferált időpont.
Május 21-22. nálam a preferált időpont.
ha az általad javasolt villamosokat használtam volna még annyira se értem volna el mert az egy fél órás plusz kerülő
És a gond amúgy is ott keletkezett hogy az a busz ami a házunk elől indul 5 perccel hamarabb ment el mint ahogy meg kellett volna érkeznie
És a gond amúgy is ott keletkezett hogy az a busz ami a házunk elől indul 5 perccel hamarabb ment el mint ahogy meg kellett volna érkeznie
Sonir: Igazán megszokhattad volna már hogy a BKV időutazáson alapul.
Ashi: Akkor 21-22 ha másnak nincs ellenvetése. Viszont.
Le tudunk szervezni egy kétnaposat, adott esetben akár némi éjszakai játékkal?
Ashi: Akkor 21-22 ha másnak nincs ellenvetése. Viszont.
Le tudunk szervezni egy kétnaposat, adott esetben akár némi éjszakai játékkal?
Mármint lesz még egy gyilkolászás DK előtt? Jó lenne megint taplósdit játszani
Május 13-15 fes, arra meg lehet hogy azért kinéznék, úgyhogy a 21-ei hétvége jobb nekem is.
Május 13-15 fes, arra meg lehet hogy azért kinéznék, úgyhogy a 21-ei hétvége jobb nekem is.
Spectre- Hozzászólások száma : 468
Registration date : 2009. Mar. 14.
Hát ha kétnapos építést csinálunk, valahogy úgy menne a dolog hogy nappal erdő-darálás, éjjel meg fakultatív ninjázás.
Ha nincs meló lehet én is elugrok fát aprítani, viszont azt jó lenne előre tudni hogy nagyjából mikor lesz, mert akkor tudnám ahhoz igazítani a debreceni kis kiruccanásunk(amelynek még egyáltalán nincs időpont szabva).
21.-e nekem is jó.
21.-e nekem is jó.
Lorin- Hozzászólások száma : 238
Registration date : 2010. Apr. 28.
Elintézem a kétnapos dolgot, bár erősen a határidő peremén mozgunk.
Igen, főleg ezért kérdeztem hogy megoldható-e még. Mindenesetre köszönöm.
Emlékeztetőül: A következő tereprendezési alkalom május 21! Instrukciók megegyeznek a múltkorival.
Ashi, sikerült elintézni a kétnaposságot?
Ashi, sikerült elintézni a kétnaposságot?
Csak úgy mint legutóbbi alkalommal most is számíthattok rám, s az eszközökre, valamint igyekszem előkutatni azt a retkes lyukfúrót.
Dorten- Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2011. Feb. 25.
Részemről egy talán. Nem tudom, szabad lesz-e az a hétvégém.
Eglar- Hozzászólások száma : 787
Registration date : 2008. Aug. 04.
Nem, mert mire megkapták a levelet, már határidőn kívül volt.
Ráadásul a környéken azon a hétvégén ténylegesen is akarnak valami vadhajtást, szóval nem javasolt a kint maradás.
Ráadásul a környéken azon a hétvégén ténylegesen is akarnak valami vadhajtást, szóval nem javasolt a kint maradás.
Rendben, akkor a menetrend változatlan a múltkorihoz képest:
Találkozó 21-én szombaton a terepbejárásra, rendezésre és építésre két helyszínen lesz:
1) 8:21kor a Tatabánya felé induló személyvonaton a Déli pályaudvaron, Budapesten. Érdemes előbb érkezni, ugyanis ez a vonat indulási időpontja, aki erre az időpontra érkezik, megszívta. Jó lenne, ha valaki beválllalná az ide érkezők terelgetését, mivel én nem ezzel jövök.
2) 9:19kor a tatabányai vasútállomás peronján, ahol mint azt a forgalmisták bemondták, harcolni tilos. Innen valószínűleg 9:30-35 körül megyünk tovább közösen a terepre.
Vonatok késése esetén akik az első verziós találkozási pontot választották, azok észre fogják venni a műsorváltozást, a második verziósok kicsit várnak.
Jómagam busszal jövök veszprémből, így ideális esetben már 8:52kor Tatabányán fogok dekkolni.
Találkozó 21-én szombaton a terepbejárásra, rendezésre és építésre két helyszínen lesz:
1) 8:21kor a Tatabánya felé induló személyvonaton a Déli pályaudvaron, Budapesten. Érdemes előbb érkezni, ugyanis ez a vonat indulási időpontja, aki erre az időpontra érkezik, megszívta. Jó lenne, ha valaki beválllalná az ide érkezők terelgetését, mivel én nem ezzel jövök.
2) 9:19kor a tatabányai vasútállomás peronján, ahol mint azt a forgalmisták bemondták, harcolni tilos. Innen valószínűleg 9:30-35 körül megyünk tovább közösen a terepre.
Vonatok késése esetén akik az első verziós találkozási pontot választották, azok észre fogják venni a műsorváltozást, a második verziósok kicsit várnak.
Jómagam busszal jövök veszprémből, így ideális esetben már 8:52kor Tatabányán fogok dekkolni.
Összesen hány résztvevővel menne a dolog?
Biztos leszünk elegen?
Biztos leszünk elegen?
Hárman is lehet már érdemben terepet darálni. Résztvevőszámot egyelőre nem merek mondani. Vagy ha nem az építkezésre gondolsz, fejtsd ki.
Na, engem is be lehet számolni, ráérek 21-én.
Árnybíró- Hozzászólások száma : 67
Registration date : 2009. Aug. 28.
Aki még jönne, az ugyan írjon már rám valahogy, vagy jelezze itt.
Én tervezem. Van esetleg aki Pest felől jön, és beszállna a benzinbe?
Spectre- Hozzászólások száma : 468
Registration date : 2009. Mar. 14.
Spectre írta:Én tervezem. Van esetleg aki Pest felől jön, és beszállna a benzinbe?
Mi Pesttől szívesen biztosítjuk a társaságot, és a benzinköltség ránk eső részét is, persze ha csak nincs ellenedre
Ligeia- Hozzászólások száma : 45
Registration date : 2011. Mar. 28.
2 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
LarpHaTár :: Élőszerepjátékok alfórumai :: Lezajlott rendezvények archívuma :: Demgardi Krónikák 2011: A Zagrozai Szövetség
2 / 4 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.