FOPP 2011 Utazásszervezés
+5
Bence
Kildar
Lobster
Gem Kapocs
Magitor
9 posters
1 / 1 oldal
FOPP 2011 Utazásszervezés
Hali azért nyitok új topikot hogy az utazás leszervezését külön topikba rakjuk, értem én itt nem az eljutási segédletet hanem egyéb utazzunk együtt dolgokat stb. Szal kezdeném is Debrecenből van fuvar max 3 plusz fő Kocsival az útiköltség kb 22k magyar forint cirka benzinártól függően, ebben az oda vissza út benne foglaltatik illetve a pályamatrica díja ezt osztjuk ahány felé amennyien megyünk a kocsival.
Magitor- Hozzászólások száma : 815
Registration date : 2009. Jun. 23.
Re: FOPP 2011 Utazásszervezés
Najah, kicsit bátor elképzelés, de gondolom az alapértelmezett Császárra tervez. Ha viszont az nem jön össze akkor kicsit neccesebb a téma, legvégső esetben megpróbáljuk Hatvant, de azért még van egykét tipp a tarsolyban.
Lobster- Hozzászólások száma : 1221
Registration date : 2008. Feb. 28.
Ehhez mérten változik persze Játék lesz gondolom, csak jó ezeket lefixálni előre.
Magitor- Hozzászólások száma : 815
Registration date : 2009. Jun. 23.
Mivel szervezési problémákból adódólag (Adri nem tudott eleget vezetni édesapjával hogy reális esély legyen rá hogy megkapja nyárra a kocsit), 80% hogy megint nem fogunk tudni saját gépjárművel menni, Pestről én is fuvart keresek 2 főre, lehetőleg olyat aki pénteken minél korábban leér. Ha nincs senki aki legkésőbb délre leér és Pest valami tömegközlekedéssel egyszerűen megközelíthető pontján (metróállomások, 4-es 6-os vonala és hasonlók) fel tud szedni két embert akkor marad a vonat, ez esetben viszont a tatabányai, esetleg a császári vasútállomásról kérnék valakitől majdan fuvart.
Nem igazán hiszem hogy Császárra jár bármiféle vonat. Tavaly legalábbis baromira nem találtam ilyen lehetőséget.
Gugli mapsz szerint van vasútállomása, nem néztem még hogy tényleg jár-é oda szerelvény.
Gem: Én eddig mindig tömegközlekedtem oda, a trükk az hogy tatabányán átslattyog az ember a vonatról a 200 méterre levő buszpályaudvarra, keres egy kisbérre menő buszt, és azzal elhullámvasutazik a Szákszendi elágazás nevű helyre, ami a laktanya bejáratánál van.
Elvira szerint közel s távol nincs ott vonetmegálló. Google maps szerint én is láttam tavaly, de semmit nem találtam ami valóban oda is vinne embereket.
Közben én is leellenőriztem, így vagy busz vagy bugázok egy kellően naiv és rászedhető sofőrt
Szép napot!
1) Van valaki, aki Bp-ről megy tömegközlekedéssel?
2) Meg tudni szánni valaki egy hellyel a sátrában, mivel az enyém nem tisztázott körülmények között eltűnt
Üdv: Bence
1) Van valaki, aki Bp-ről megy tömegközlekedéssel?
2) Meg tudni szánni valaki egy hellyel a sátrában, mivel az enyém nem tisztázott körülmények között eltűnt
Üdv: Bence
Bence- Hozzászólások száma : 6
Registration date : 2011. Mar. 09.
Én ugyan autóval megyek, de legalább péntek este (8kor indulok a Nyugatitól). Aki akar, beszállhat.
Sátor szerintem annyira nem kell, ha megint úgy lesz mint tavaly, akkor fedett helyen leszünk.
Sátor szerintem annyira nem kell, ha megint úgy lesz mint tavaly, akkor fedett helyen leszünk.
Spectre- Hozzászólások száma : 468
Registration date : 2009. Mar. 14.
Igen, továbbra is a D épület emeleti részen lesz a hálóhely (fedett, többnyire nem beázós, de kicsit huzatos). Sátor csak annak kell aki szeretné távol tartani a szúnyogokat és/vagy igényli azt a minimális intimszférát amit a sátorfal adhat...
Kb a "kabbefaszom Sonir" jellegűek
Sonir Norend írta:intimszférába milyen varázslatok tartoznak?
Summon pukidémon?
Asmodus- Hozzászólások száma : 34
Registration date : 2010. May. 11.
Greater kőporos lófasz of penetration.
Nade, Asmo, akkor tudsz nekem laborköpenyt bugázni?
Nade, Asmo, akkor tudsz nekem laborköpenyt bugázni?
Kildar írta:Nade, Asmo, akkor tudsz nekem laborköpenyt bugázni?
Elvileg már bugázódott, second check needed ofc. Holnap megizenem.
Ha a máv is úgy akarja fél egyre érünk párommal plusz egy emberrel tbányára pénteken. Ha valaki akkoriban érkezik arrafelé kocsival adunk benzinpénzbe hogy kivigyen minket terepre, buszozni ugyanis nagyo utálunk (A fél egyes buszt amúgy se érnénk el valószínűleg, csak a fél kettest, egy órát héderezni meg ha nem muszály nem akarnánk)
Gem Kapocs írta:Ha a máv is úgy akarja fél egyre érünk párommal plusz egy emberrel tbányára pénteken. Ha valaki akkoriban érkezik arrafelé kocsival adunk benzinpénzbe hogy kivigyen minket terepre, buszozni ugyanis nagyo utálunk (A fél egyes buszt amúgy se érnénk el valószínűleg, csak a fél kettest, egy órát héderezni meg ha nem muszály nem akarnánk)
Ne a 11:38-a Keletis gyorssal, hanem a 11:21-es Délis személlyel (11:28 Kelenfield) menjetek, az lent van negyedre, klímás, és akkor nem kell egy órát szobroznotok, ha mégsem kerül autó.
Pestről egyszerű lenne az élet de mi zalaegerszegről megyünk Egyébként nemrég vált tárgytalanná a dolog, 5en már kevésbé frusztráló a buszozás, plusz 800 forintot meg megér hogy egyre lennvagyunk a terepen (IC helyjegy)
Asmodus írta:Elvileg már bugázódott, second check needed ofc. Holnap megizenem.
Bugacheck OK. Van köpeny.
Ugyan egy elnézés következtében derült ki, de pest felől érkező tömegközlekedőknek hasznos infó, hogy a Népligetből viszonylag sűrűn (kb 2 óránként) indul egy busz, ami 97km-es utazás után megáll a szákszendi elágazásnál. Pestiek így kibekkelhetik az átszállást, de vigyázat!!! Csak a népligetből induló buszokkal tanácsos utazni, indulnak ugyan buszok a déli pályaudvar mellől is, amik útidőben nem sokkal hoszabbak, ellenben 200-230 kilómétert tesznek meg (tehát a jegy is lényegesen drágább).
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.