Projekt Prijot - 2011
+3
Gem Kapocs
Pangloss
Lobster
7 posters
1 / 1 oldal
Projekt Prijot - 2011
Csak csendben csak halkan
https://sites.google.com/site/projektprijot/
ui: a világkép update állapota 90%-os ott még holnap lesz egy kisebb frissítés. Minden más szükséges infó megtalálható a fenti linken, ha pedig kérdés van akkor itt, vagy a megadott mailcímen lehet érdeklődni.
Aloha!
https://sites.google.com/site/projektprijot/
ui: a világkép update állapota 90%-os ott még holnap lesz egy kisebb frissítés. Minden más szükséges infó megtalálható a fenti linken, ha pedig kérdés van akkor itt, vagy a megadott mailcímen lehet érdeklődni.
Aloha!
A hozzászólást Lobster összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 18, 2012 8:12 pm-kor.
Lobster- Hozzászólások száma : 1221
Registration date : 2008. Feb. 28.
Re: Projekt Prijot - 2011
Lesz majd "jelentkezések állása" link is?
Pangloss- Hozzászólások száma : 168
Registration date : 2009. Jun. 15.
Hogyhogy? Nem mintha fontos lenne, csak érdekes volt látni hány ember jelentkezett stb
Ha kell néha beírhatom hány ember jelentkezett, ha nagyon fontos ez valakinek. De azt nem szeretném hogy emberek az alapján próbáljanak játék előtt pozicionálni, hogy hová mennyi más jelentkezőt tippelnek pl a monogramokból találgatva.
Meg egyébként is, rövidesen élesedik a prehistorikus rész (pontosabban amint jelentkezik még egy-két ember azokból akik kellenek az alap struktúrához) és onnantól a fórumon belül lehet ingame tájékozódni ki fia borja fordul meg Gter környékén...
Meg egyébként is, rövidesen élesedik a prehistorikus rész (pontosabban amint jelentkezik még egy-két ember azokból akik kellenek az alap struktúrához) és onnantól a fórumon belül lehet ingame tájékozódni ki fia borja fordul meg Gter környékén...
Elég lenne egy sima számláló is szerény lelkünk megnyugtatáshoz, hogy hányan regeltek a játékra szerintem.
Magitor- Hozzászólások száma : 815
Registration date : 2009. Jun. 23.
Szerintem az a lényegesebb hányan jönnek el... Másrészt miért izgatott a lelked drága barátom? Mindenesetre ha statisztikailag érdekel, így minden különösebb reklám nélkül perpill 10 emberünk van az első 18 órában, amiből levonva a vélhetően inaktív éjszakát, átlagosan óránként egy emberes a regisztrációs rátaMagitor írta:Elég lenne egy sima számláló is szerény lelkünk megnyugtatáshoz, hogy hányan regeltek a játékra szerintem.
Kíváncsi ember vok drága Homár, de nagyon
Magitor- Hozzászólások száma : 815
Registration date : 2009. Jun. 23.
Lobster írta:Szerintem az a lényegesebb hányan jönnek el... Másrészt miért izgatott a lelked drága barátom? Mindenesetre ha statisztikailag érdekel, így minden különösebb reklám nélkül perpill 10 emberünk van az első 18 órában, amiből levonva a vélhetően inaktív éjszakát, átlagosan óránként egy emberes a regisztrációs ráta
És ki az első???
És én hányadik vagyok?
Asmodus- Hozzászólások száma : 34
Registration date : 2010. May. 11.
csak engem nem érdekel hogy hanyadik vagyok és hányan jelentkeztek? ottlehetek, és ennek nagyon örülök.
Borgwarrior- Hozzászólások száma : 9
Registration date : 2010. Aug. 04.
Ugyan, ez csak egy kis e-pénisz növelés
Spectre- Hozzászólások száma : 468
Registration date : 2009. Mar. 14.
Mármint az első nemszervező reg
Gratulálunk, ön nyerte az idei e-pénisz díjat
Gratulálunk, ön nyerte az idei e-pénisz díjat
Ezzel valami alakulás vagyon?Lobster írta:rövidesen élesedik a prehistorikus rész (pontosabban amint jelentkezik még egy-két ember azokból akik kellenek az alap struktúrához) és onnantól a fórumon belül lehet ingame tájékozódni ki fia borja fordul meg Gter környékén...
A szervezeti és világképpel kapcsolatos doksik aktualizálása is megtörtént, mostantól zajlik az eddig regelt karakterek egyeztetése.
Az itteni fórumban megszűnik a játékkal kapcsolatos in-out szervezkedés, csak az általános kérdésekkel és információkkal foglalkozunk. Folyamatban van a prehist és a saját fórumok kialakítása, néhány jelentkezett már regelt oda, de az ingame részeket még nem aktiváljuk (úgy kb a lényegesebb karakterek regelése és karakteregyeztetése utánig).
Hétvégére az eddigi karik vszeg egyeztetve lesznek illetve addigra a belső fórumokhoz megkapják az illetékesek a jogokat.
Aloha!
Az itteni fórumban megszűnik a játékkal kapcsolatos in-out szervezkedés, csak az általános kérdésekkel és információkkal foglalkozunk. Folyamatban van a prehist és a saját fórumok kialakítása, néhány jelentkezett már regelt oda, de az ingame részeket még nem aktiváljuk (úgy kb a lényegesebb karakterek regelése és karakteregyeztetése utánig).
Hétvégére az eddigi karik vszeg egyeztetve lesznek illetve addigra a belső fórumokhoz megkapják az illetékesek a jogokat.
Aloha!
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.