Drachenfest szavazás
+5
Gem Kapocs
Sonir Norend
Kildar
MagicHorse
Spectre
9 posters
2 / 2 oldal
2 / 2 oldal • 1, 2
Re: Drachenfest szavazás
vagy lehetnénk sötétzöld-sárga is
#003C00-#E6D200 szerű színekre gondoltam alapvetően aztán ehhez még jöhetnének egyéb fekete cuccok, felvarrók, kötések stb
#003C00-#E6D200 szerű színekre gondoltam alapvetően aztán ehhez még jöhetnének egyéb fekete cuccok, felvarrók, kötések stb
Fekete alapot támogatom. Hozzá csini citrom vagy narancssárga másodszín méregzöld kiegekkel? Egy szexi sötét lilát is simán el tudok képzelni, a sárga viszont abból a szempontból jobb hogy messziről virítanának a fekete-sárga ruhák.
a sötétzöld szerintem jobban néz ki a sárgával és van egy olyan előnye hogy ha tényleg sötét a zöld akkor messziről simán feketének tűnik
Viszont megvan az a hátránya hogy ha nem egy helyen vesszük ugyanazt az anyagot akkor akár vicces mértékű árnyalatbeli eltérések is lehetnek. Feketénél ez lényegesen kevésbé valószínű.
Fekete-narancsot erősen támogatom én is
Majd ha meglesz, hogy mit akarunk megjeleníteni, akkor kitaláljuk, hogy mi az ami egységes színű legyen (tabard, livery coat, egész ruha, stb).
Majd ha meglesz, hogy mit akarunk megjeleníteni, akkor kitaláljuk, hogy mi az ami egységes színű legyen (tabard, livery coat, egész ruha, stb).
Spectre- Hozzászólások száma : 468
Registration date : 2009. Mar. 14.
3.-dik opcióra szavaztam. Fekete-narancssárga színvilág nekem nagyon rép-pozitív és erősen támogatom.
Praktikusan vagy minden vagy egy konkrét kiegészítő, pl fazonban is egységes sapi (f.e. tányérsapi hamar egyszerűen olcsón megvan, túl alacsony emberek nem fognak köztünk flangálni, fácántollakat tudok bele szerezni elvileg)Spectre írta:Fekete-narancsot erősen támogatom én is
Üdv!
Sonir: Ha két olyan színt választunk amit messziről ugyanolyannak néznek, akkor annak pontosan mi értelme? Nem épp az volna a lényeg hogy ezek a színek elüssenek egymástól/kiemeljék a másikat?
Én a zöld-fekete kombinációt támogatom, de a kék-fekete, fekete-kék, vagy fekete-lila se hangzik rosszul.
Ahhoz hogy egyforma színű anyagok legyenek és pedig e legegyszerűbb ha x ember elmegy és megveszi. Részemről rábízom magam az x ember esztétikai érzékére(árnyalatok terén!), de ha lehet ne hernyóselyemből vásároljunk métereket. Ha már az anyagnál járunk, abból se ártana valami legalább kevésbé műszálas dolgot venni.
Sonir: Ha két olyan színt választunk amit messziről ugyanolyannak néznek, akkor annak pontosan mi értelme? Nem épp az volna a lényeg hogy ezek a színek elüssenek egymástól/kiemeljék a másikat?
Én a zöld-fekete kombinációt támogatom, de a kék-fekete, fekete-kék, vagy fekete-lila se hangzik rosszul.
Ahhoz hogy egyforma színű anyagok legyenek és pedig e legegyszerűbb ha x ember elmegy és megveszi. Részemről rábízom magam az x ember esztétikai érzékére(árnyalatok terén!), de ha lehet ne hernyóselyemből vásároljunk métereket. Ha már az anyagnál járunk, abból se ártana valami legalább kevésbé műszálas dolgot venni.
Lorin- Hozzászólások száma : 238
Registration date : 2010. Apr. 28.
Lorin: én sötétzöld sárgát mondtam nem sötétzöld feketét
mondjuk megjegyzem a zöld-lila párosítás se annyira rossz
mondjuk megjegyzem a zöld-lila párosítás se annyira rossz
Ízlések és pofánhányások, akkormár lila-narancs. (Megjegyzem amit linkeltél elég kis mértékbe lila, én valami sokkal élénkebb színre gondoltam, pl: http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/283909/283909,1264331497,1/stock-photo-chaos-purple-vein-substance-45150457.jpg )
Srácok srácok figyeljetek van egy kurvajó ötletem, de most tényleg, na figyeljetek. Szóval az úgy volt, hogy ugye mi a Fekete Sárkány táborába akarunk menni. A kurvajó ötletem az, hogy na figyeljetek, kapaszkodjatok meg, készüljetek, NE FEKETE legyen a fő színünk!
...wait, what?
...wait, what?
Sonir feldobott egy ötletet, én reagáltam rá. Egyébként részemről még mindig fekete-narancs a befutó.
Szerintem majd erről is lesz szavazás. Tartsuk meg a demokrácia látszatát
most így belegondolva lehet hogy kellene szerezni egy feöltöztetős bábú képet aztán megfelelő módon beszinezni hogy lássuk is mire gondol a másik.
Ha érdekel valakit ez az opció akkor előkotorhatok valami online programot vagy csak egyszerűen egy képet amit mindenki színezhet kedvére
Ha érdekel valakit ez az opció akkor előkotorhatok valami online programot vagy csak egyszerűen egy képet amit mindenki színezhet kedvére
Szerintem semmi akadálya, de kicsit előre szaladtunk még mindig.
nemgodn a mostani szavazásra már a többség szavazott erről emg úgy is elvitázunk elég sokáig még szerintem
No nyert a tágabb értelemben vett korszak (vagy még inkább: stílus). Este kiírom az új szavazást. Ötleteket várok a korszakokra, jelenleg amik eszembe jutottak:
ókor (római/görög/kelta)
népvándorlás kora (germán/lovasnomád)
viking/normann/rusz
keresztes korszak (kb. 11-12. század)
átmeneti korszak (Anjou kor, 13-14. század)
reneszánsz (kb. 1440-1540)
Ennél későbbinek már nem látom értelmét, de ha valaki kéri, beleteszem.
ókor (római/görög/kelta)
népvándorlás kora (germán/lovasnomád)
viking/normann/rusz
keresztes korszak (kb. 11-12. század)
átmeneti korszak (Anjou kor, 13-14. század)
reneszánsz (kb. 1440-1540)
Ennél későbbinek már nem látom értelmét, de ha valaki kéri, beleteszem.
A topicot lezártam, a további szavazások már a megfelelő topicokban lesznek.
2 / 2 oldal • 1, 2
2 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.