Kérdések és általános megbeszélés
5 posters
Kérdések és általános megbeszélés
Amennyiben nem közvetlenül a játékkiíráshoz kapcsolódó megbeszélnivalótok vagy kérdésetek van, itt ejtsétek meg.
Re: Kérdések és általános megbeszélés
Ismerőssel beszélgetés közben felmerült hogy van egy srác, aki operatőrnek/filmesnek tanul, szívesen csinál mindenféle hasonló ökörködésekről videót. Játékra lehívni egy napra?
Sziasztok! Rég írtam ide. Kérdésem az lenne, hogy mekkora igény lenne egy ingame ruházkodási, felszerelés-boltnak, ahol a birodalom kp-ével fizettek, de játék után meg is lehet venni őket jelképes összegért. Ez nem konkrétan csak a nyári játékra vonatkozik, hanem úgy random. Senki ne számítson fémvértekre, csak kisebb bőr és szövet apróságokra (alkarvédő, felső, tabard, stb.)
És mennyire feküdne? Nem nyerészkedni akarok ebből OUT, hanem vissza is adható játék végén, tán még jobb is, mert akkor kövi játékra is lenne felszerelés. Valamint, ha valakinek megtetszett a szerep, akkor későbbiekben ráruházom portékáimat egy játék erejéig.
Szerk: fb-n letárgyalva, de továbbra is áll az ajánlatom.
És mennyire feküdne? Nem nyerészkedni akarok ebből OUT, hanem vissza is adható játék végén, tán még jobb is, mert akkor kövi játékra is lenne felszerelés. Valamint, ha valakinek megtetszett a szerep, akkor későbbiekben ráruházom portékáimat egy játék erejéig.
Szerk: fb-n letárgyalva, de továbbra is áll az ajánlatom.
Erthandes- Hozzászólások száma : 31
Registration date : 2012. Mar. 22.
én azt mondanám mindenképp próbáld meg, sokaknak tetszeni fog de azt kétlem hogy túl sok pénzt szereznél ebből. Illetve érdemes azt belekalkulálni hogy játék közben érhetik balesetek a portékákat, szal tudatosítani az emberekben hogy sérülés esetén azért illene majd kifizetni
Hát, valahogy úgy érzem, hogy a nyáriba nem fér bele, de a későbbiekbe talán. Amúgy Sonir, én is hasonlóra gondoltam, hogy ha kell, megveheti anyagárban, vagy kevesebb, mint anyagárban, vagy visszaszolgáltatja. Belegondoltam az amortizációba is, de ha jó a játék és élvezem, akkor ezt bevállalom, max felújítgatom a portékát, illetve ha nagyon szétszedik, na akkor tán. Ismétlem magam: nem a célom, hogy out meggazdagodjak ebből, ha mindenki úgy dönt, hogy inkább visszaadja, egye kánya, csak legyen élmény számomra.
Amúgy is az anyagok és készítési technika miatt nem a felsőbb elit réteget fogom megcélozni IN-ben sem (értsd: olcsó anyagok, olcsó / csóri készítés, adás-vétel-szenzáció, mindenki örül)
Amúgy mobilműhelyt is tervezgetünk...
Amúgy is az anyagok és készítési technika miatt nem a felsőbb elit réteget fogom megcélozni IN-ben sem (értsd: olcsó anyagok, olcsó / csóri készítés, adás-vétel-szenzáció, mindenki örül)
Amúgy mobilműhelyt is tervezgetünk...
Erthandes- Hozzászólások száma : 31
Registration date : 2012. Mar. 22.
Azért arra ne szoktassuk rá az embereket, hogy mindent ingyen vagy olcsóbban kapjanak. A minimum az anyagár legyen, de némi hasznot is nyugodtan rátehetsz, ha már dolgoztál vele.
Spectre- Hozzászólások száma : 468
Registration date : 2009. Mar. 14.
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.