Cell4 - alapanyag
+11
Isair
Draug
Ashi Valkoinen
Baharroth
PG
Keitel
Lobster
Soloviel
Ishar
Kildar
Nedda
15 posters
1 / 2 oldal
1 / 2 oldal • 1, 2
Cell4 - alapanyag
Bátorkodtam, megnyitni ezt a topikot. Ide jöhetnek az alapanyagal kapcsolatos kérdések.
Minthogy:
-Ki?
-Mit?
-Menyiért?
-Honnan?
-Mikora?
Tud szerezni.
(ha fölös szar, bocs és törölje valaki)
Minthogy:
-Ki?
-Mit?
-Menyiért?
-Honnan?
-Mikora?
Tud szerezni.
(ha fölös szar, bocs és törölje valaki)
Nedda- Hozzászólások száma : 251
Registration date : 2008. Feb. 25.
Re: Cell4 - alapanyag
Inkább újrafogalmazom kicsi értelmesebben. Tehát, elsődlegesen a fa az érdekes, és a kiszállítása. Főként az utóbbi, mert hiába van alsókarakómucsaröcsögeszörcsökön 455141413515 tonna fa amit bélabá odaad két szál cigiért ha nem tudjuk kivinni sehogy a terepre.
Apukámnak van autója*awson
(és ha nagyon könyörgök talán fuvaroz is minket, ha ne agyisten ki fizetjük a benzint biztos. Szóval enyiben lehet nem lesz gond, csak legyen fa efektus.)
PG: A fa az ilyen funér cucc ugye? Vagy van esteleg rendes fa is?
(és ha nagyon könyörgök talán fuvaroz is minket, ha ne agyisten ki fizetjük a benzint biztos. Szóval enyiben lehet nem lesz gond, csak legyen fa efektus.)
PG: A fa az ilyen funér cucc ugye? Vagy van esteleg rendes fa is?
Kveszt mindenkinek egyben cell és alarius ügyben is:
Stukatúr nádszövet. Ez az amit az ilyen nádkerítésgecikhez használnak. Tessék utánanézni, Homár 160x600centis darabokat talált 1500ért, ha találunk jobb árfekvésűt valahol ahonnan be tudjuk szerezni akkor menők vagyunk. Gyorsan felhúzható, gyakorlatilag nem átlátható fal, több rétegben akár tetőként is funkcionálhat. Alariuson a fal felső részét ilyenből szeretném (alsó rész meg ha a tulaj engedi akkor földsánc)
(én közben találtam egy olyan helyet ahol 900 forint a 20 négyzetméteres tekercs, csak 50 tekercs rendelés alatt kiröhögnek és elküldenek minket a faszba mert annyi alatt nem foglalkoznak értékesítéssel)
Stukatúr nádszövet. Ez az amit az ilyen nádkerítésgecikhez használnak. Tessék utánanézni, Homár 160x600centis darabokat talált 1500ért, ha találunk jobb árfekvésűt valahol ahonnan be tudjuk szerezni akkor menők vagyunk. Gyorsan felhúzható, gyakorlatilag nem átlátható fal, több rétegben akár tetőként is funkcionálhat. Alariuson a fal felső részét ilyenből szeretném (alsó rész meg ha a tulaj engedi akkor földsánc)
(én közben találtam egy olyan helyet ahol 900 forint a 20 négyzetméteres tekercs, csak 50 tekercs rendelés alatt kiröhögnek és elküldenek minket a faszba mert annyi alatt nem foglalkoznak értékesítéssel)
Olcsójános javaslat: vágjatok ki egy nádast, kössétek kévékbe és olyan fasza tetőt lehet belőel alkotni hogy még. Nádat lopni nem szégyen.
Ishar- Hozzászólások száma : 330
A tiszánál van egy csomó nád, nem írtja senki. A halászok aszem örülnének ha valaki meg tenné, a kulcs szó megint, hogy fater kocsival visz-é. Más külöben ugye elhozhatalan.
Illetve, hogy miután megcsináltuk hol tároljuk egy télen átt? Már ha az erdész háklis a terület megváltoztatását iletően.
Illetve, hogy miután megcsináltuk hol tároljuk egy télen átt? Már ha az erdész háklis a terület megváltoztatását iletően.
Itt a közeli bányatavakban is van egy rakat nád, ezt kivágná valaki, akkor a lakosok is megköszönnék, mert végre látszana a házuk a vonatról.
Nádas van, de kötegelve hiába jó tetőnek, itt inkább falnak kéne... De a LEHETŐSÉG adott lesz minden lelkes nádvágó-kötő emberkének Alarius előttIshar írta:Olcsójános javaslat: vágjatok ki egy nádast, kössétek kévékbe és olyan fasza tetőt lehet belőel alkotni hogy még. Nádat lopni nem szégyen.
Lobster- Hozzászólások száma : 1221
Registration date : 2008. Feb. 28.
Ez azt jelenti, hogy van elég nád, és vágni is szabad? Gödröt lehet-e ásni, olyan ekkorát??
Jó lenne, de megértem, ha ezeket a tulajdonos nem engedi meg.
Keitel- Hozzászólások száma : 437
Fa: nem tudom mennyi van, de mondom, kurva sok. És rengeteg féle, tehát a fajtájiból is annyi van, ahány kiló. Na jó, azért vannak egységes dolgok, de tényleg sok, és bármikor el tudnánk szállítani. Csak legyen helyszín.
PG- Hozzászólások száma : 330
Registration date : 2008. Mar. 26.
Ahogy most így végig gondolok a rokoni,baráti,családi és maffiai kapcsolataimon, sajnos nem találok egyetlen ilyen dologgal foglalkozó embert,de ha találok szólok.
Baharroth- Hozzászólások száma : 91
Keitel írta:Ez azt jelenti, hogy van elég nád, és vágni is szabad? Gödröt lehet-e ásni, olyan ekkorát??
Ennek a veremháznak kurva szar nádteteje volt, egyszerűen szégyen. Két-három falkással egy nap alatt jobbat csinálunk.
Ezzel az épülettel továbbá az a probléma, hogy elmegy rá kb egy teljes nádas. Tudom hogy ez nehezen hihető, de ilyen 50x100 méternyi nád baromi gyorsan eltűnik. Tehát ha ilyet csinálsz, úgy készülj, hogy ez egyéni épület lesz. Ezt felhúzni tizen kb 5 nap lesz. Szerintem bután néz ki, ha van egy "falu", amiben egyetlen ház van.
Ishar- Hozzászólások száma : 330
Ishar: lehet egy 9nmagában álló tanya is, nem feltétlen falu. Akkor annyira nem is buta.
Amúgy a témához javaslok annyit, mivel Kildar már úgyis készít egy felszerelésgyártási útmutatót, hogy azokat a boltokat, ahol olcsón, jó minőségű anyagot kaptatok, esetleg jó varrónőket is gyűjtsük össze egy külön dokumentumban, ez szerintem nagyban segítene azoknak is, akik még nem merültek el annyira a lárpozásban.
Amúgy a témához javaslok annyit, mivel Kildar már úgyis készít egy felszerelésgyártási útmutatót, hogy azokat a boltokat, ahol olcsón, jó minőségű anyagot kaptatok, esetleg jó varrónőket is gyűjtsük össze egy külön dokumentumban, ez szerintem nagyban segítene azoknak is, akik még nem merültek el annyira a lárpozásban.
Keitel írta:Ez azt jelenti, hogy van elég nád, és vágni is szabad? Gödröt lehet-e ásni, olyan ekkorát??
Nádvágás esélyes, gödörásás még kérdéses (kb két hét múlva lesz róla infóm).
Lobster- Hozzászólások száma : 1221
Registration date : 2008. Feb. 28.
Na, van még egy nagy adag fa (nemtudom pontosan mennyi, kb 1 kocsinyi), ez is mindenféle vegyes.
PG- Hozzászólások száma : 330
Registration date : 2008. Mar. 26.
Naszal, akkor. Vászonzsák. Ki hol tud mennyit és mennyiért. Az ilyen zseniális "há az obiba elmész és ott lesz" hozzászólásokat kérem mellőzni, a "ha kell holnap elmegyek ide meg ide ahol ennyiért meg ennyiért van, mennyit hozzak" jellegű hozzászólások a fontosak most.
KÉRDÉS:
A celli terepen akad-e a játéktér közelében (max 2 km) vágható és sok nád?
A celli terepen akad-e a játéktér közelében (max 2 km) vágható és sok nád?
Már említettem hogy igen, amikor múltkor kérdezted, a Kódó-pataknál Izsákfa határában nagy valószínűséggel akad.
Draug- Hozzászólások száma : 366
A hangsúly a vágható szón van leginkább. Mert a nád puszta léte sajnos nem elég. :C
nemhiszem hogy törvény akadájozná.
Isair- Hozzászólások száma : 296
Registration date : 2008. Feb. 26.
Zsákok beszerzése
Ma szétnéztem egy Brico store áruházban, ott sajnos nem volt vászonzsák.
Aki ráér, annak barkácsüzleteket, és kertészeti árudákat javaslok a keresésre, Én nem érek rá a munkaidőm miatt.
Edit: Ma (pénteken) szétnéztem az ikeában. Itt sem árulnak ilyesmit.
Aki ráér, annak barkácsüzleteket, és kertészeti árudákat javaslok a keresésre, Én nem érek rá a munkaidőm miatt.
Edit: Ma (pénteken) szétnéztem az ikeában. Itt sem árulnak ilyesmit.
Lidl, olcsó. Most ez nem egy hirdetés volt, hanem egy tipp. Lenvászon szatyrot lehet venni kb 50-100 Ft körül, outos cuccok elrejtésére tökéletes, én is ezt használom.
Juviel- Hozzászólások száma : 110
Registration date : 2008. Feb. 27.
Zsákok beszerzése
Inkább ne. Reklámszatyorról beszélünk, ez közel sem óvilági jellegű dolog.
Látatlanban ki merem jelenteni, hogy ez egy rossz megoldás.
Látatlanban ki merem jelenteni, hogy ez egy rossz megoldás.
Vászonszatyor. Kifordítod, ha a külseje mégis, a belseje csak nem reklám. A semminél jobb.
1 / 2 oldal • 1, 2
1 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.