Eseménynaptár 2009
+7
Cebo
Lobster
PG
Soloviel
Ashi Valkoinen
Ishar
Kildar
11 posters
2 / 2 oldal
2 / 2 oldal • 1, 2
Re: Eseménynaptár 2009
Úgy néz ki, a karakterek megfelelő mennyisége és az NPC-k szervezésével való problémák miatt a HÉ Live elmarad, lehetőség szerint őszre pakoljuk át. Hogy ősszel mikor, az majd kiderül.
PG- Hozzászólások száma : 330
Registration date : 2008. Mar. 26.
Beírtam, szeptember 5-6. Sulikezdés, de ilyenkor legalább még nincs szinte semmi. Egyetemen sincs vizsga időszak, tehát elvileg elég szabad. Akinek nagyon problémája van, jelezze az adott topikban.
PG- Hozzászólások száma : 330
Registration date : 2008. Mar. 26.
Április 4 mint gyakorlás, ezzel lesz majd valami? Fallout topikban mintha ilyet olvastam volna.
Ashi Valkoinen írta:Április 4 mint gyakorlás, ezzel lesz majd valami? Fallout topikban mintha ilyet olvastam volna.
A programok/gyakorlások topikban olvashattad, és igen, lesz.
Cell után szerintem kifüggeszthetnénk újra valami összegzést, és egyeztethetnének a szervezők is, mert úgy látom az újonnan felmerült Cthulhu -t is szeptemberre, Rivergardot és Kruladát is szeptemberre akarják a játékok szervezői. Ha kihagytam játékot, akkor visítsatok!
Igazából részemről a következő Rivergard időpontját legkorább csak a tanév kezdésekor tudom megmondani, aminek fényében valszeg ez is szeptember végére/október eleje-közepére esik. Annyi biztos, hogy egy szombati nap lesz a nyerő
Skalle- Hozzászólások száma : 366
Registration date : 2008. Mar. 01.
Mi közben ma fakardolás közben beszélgettünk itthoniakkal, lenne pár hadijáték decemberig (2 vagy 3), viszont októberben kezdenénk, mert sem Artemis játékát, sem Kruladát, sem Rivergardot nem akarjuk megszívatni. A játékaink legvalószínűbb napjai vasárnapok, kora reggeltől délutánig, szokásos dolgokkal (CTF, Deathmatch). Szóval közelben lakóknak (Rivergardosok, Fejvadászok, budapestiek) ajánlott, avatunk 2 újoncot is majd.
Bővebb infót én Cell után látok esélyesnek, akit érdekelne, jelezze a Hadijáték fórumában!
Bővebb infót én Cell után látok esélyesnek, akit érdekelne, jelezze a Hadijáték fórumában!
Rivergard Live részemről a szetember 14 - október 11 intervallumon belüli hétvégék, de egyelőre semmi konkrétat nem mondok, egyrészt egyeztetek a szervezőtárs(ak)al, másrészt még nekem sem 100% az őszi program, csak annyit tudok, hogy 2-3 szabad hétvégénel nem lesz több. (Egyetemi elfoglaltáság, nyárról elmaradó rokonlátogatás, stb.) De remélem lesz 1-2 rendezvény, ahova el tudok menni. (Főleg Tatabányai hadijáték, hamár Brit-Szász úgyis elmaradt...)
Nem tudom, azért én a Brit-Szászt megtartanám, főleg, hogy nemsokára jön Samhain ideje, egybe lehetne kötni az ünneppel, ha korábban nem sikerül valamelyik hétvégére betenni, de akár lehetne egy szimpla közös Samhain ünneplést is csinálni a Brit-Szász terepén, kérve a szellemeket, hogy minél több játékost küldjenek a játékra.
Mivel a Cthulhu csúszik, javaslom Kruladát szeptember harmadik hétvégéjének, vagy akár negyediknek is, szerintem a Legenda Sianis-on kívül senkit nem érint különösebben a közösségből.
Fejvadászat Hadijáték témában lehet szavazni az őszi gyakorló időpontjáról, én október második hétvégéjét ajánlanám, és negyedik hétvégén pedig lehetne a Rivergard LIVE 3. Így lenne 2-2 hét a játékok között...
Fejvadászat Hadijáték témában lehet szavazni az őszi gyakorló időpontjáról, én október második hétvégéjét ajánlanám, és negyedik hétvégén pedig lehetne a Rivergard LIVE 3. Így lenne 2-2 hét a játékok között...
Nem akarnám alapvetően keresztbe tenni a Legendával, de lehetséges, hogy a negyedik hétvége lesz a Kruladából, mert lehet a 3. hétvégén valami más programom lesz, de ez még nem biztos. Viszont egy live-ot biztos időpontra kell helyezni.
Rivergard szervezők
Majd kérdezzétek meg légyszi a KHT-t, mikorra tudják kiadni a várat... október 4. hétvégéje lenne ideális LARP-nem-ütközés szempontjából.
Soloviel
Igazából nem kell keresztbe tenni a Legendának, de a két rendezvény játékosállománya között nincsen átfedés. Tehát azzal nem szerveztek keresztbe senkinek. (Legfeljebb azoknak, akik arról sírnak, hogy jajj, hanyatlás, regresszió, instabilitás, mert ha egy hétvégére több játék is van, az pont ezt cáfolja.) Szerintem a közösség legtöbb tagja szeretne még idén egy Krulada LIVE-ot.
Majd kérdezzétek meg légyszi a KHT-t, mikorra tudják kiadni a várat... október 4. hétvégéje lenne ideális LARP-nem-ütközés szempontjából.
Soloviel
Igazából nem kell keresztbe tenni a Legendának, de a két rendezvény játékosállománya között nincsen átfedés. Tehát azzal nem szerveztek keresztbe senkinek. (Legfeljebb azoknak, akik arról sírnak, hogy jajj, hanyatlás, regresszió, instabilitás, mert ha egy hétvégére több játék is van, az pont ezt cáfolja.) Szerintem a közösség legtöbb tagja szeretne még idén egy Krulada LIVE-ot.
Ashi Valkoinen írta:Rivergard szervezők
Beszélek Lecrammal ezügyben, ahogy elnéztem akkor neki sincs programja egyrészt, másrészt addigra letelik nekem is a 2 hónap, szóval megvan rá az esély, hogy akkor lesz R3, ha más nem akkor nem itt hanem Tbányán (feltéve ha nektek ez nem okoz gondot)
Skalle- Hozzászólások száma : 366
Registration date : 2008. Mar. 01.
Skalle írta:...ha más nem akkor nem itt hanem Tbányán (feltéve ha nektek ez nem okoz gondot)
Nem okoz gondot.
ahogy elnézem a naptárat cthuhu várhatóan október közepevége fele lesz..mivel egynapos/estés (szombat) és időjárástól független nem hiszem hogy bárkinek gondot okozna egy Cthulhu szombat októberben..még az egyetemistáknak sem...max homárnak aki hétvégén is masszívan dolgozni szokott de igyexem egyeztetni mindenkivel...
remélem nem jut keresztbe épp semmilyen más live
remélem nem jut keresztbe épp semmilyen más live
Artemis- Hozzászólások száma : 64
Registration date : 2009. Jul. 13.
Bepályázok egy Szeptember utolsó hétvégéjét, azaz Szeptember 26-27 -et Krulada Live-nak, hisz többen így kérték, hogy egy éjszakát vegyen csak igénybe a játék.
Soloviel:
Beraktam a topik eseménynaptárába a Kruladát. Majd keress meg, ha tudok segíteni valamiben.
(Hint: az eseménynaptárat minden szervező jogosultságú fórumtag tudja szerkeszteni. )
Beraktam a topik eseménynaptárába a Kruladát. Majd keress meg, ha tudok segíteni valamiben.
(Hint: az eseménynaptárat minden szervező jogosultságú fórumtag tudja szerkeszteni. )
2 / 2 oldal • 1, 2
2 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.