Hajmeresztő fegyverelgondolások és anekdotáik
+10
Lorin
belzee
Magitor
Sonir Norend
Ashi Valkoinen
Lecram
Isair
Lobster
Kildar
Andrew
14 posters
3 / 3 oldal
3 / 3 oldal • 1, 2, 3
Re: Hajmeresztő fegyverelgondolások és anekdotáik
A poli ásó tökéletes egy airsoft játékra leütési eszköznek. De fantasyra nem tartom jó ötletnek továbbra sem őket.
Az ilyen fegyvereknek a legfőbb (szerintem) hibája, hogy nem jelenik meg bennük az a különbség ami egy valós harcra készített és szerszámként használt eszköz között megjelenik. Se anyagminőségben, sem súlyeloszlásban nem modellezi hogy miért nem vasvillával és kaszával-kapával lettek felszerelve a katonák
Tehát a polieszközök/szerszámok hangulati elemként szvsz leütésre/késelésre alkalmazhatóak, de erősen kerülendő a harcban való forgatásuk, kivéve lincselési vagy egyéb csőcselékmodellezési jelenetet.
Bár erős a gyanúm hogy a csőcselék is hirtelen elkezdene "harcolni" a lándzsás-kardos katonákkal és óhatatlanul a Kildar által említett helyzet állna elő...
Az ilyen fegyvereknek a legfőbb (szerintem) hibája, hogy nem jelenik meg bennük az a különbség ami egy valós harcra készített és szerszámként használt eszköz között megjelenik. Se anyagminőségben, sem súlyeloszlásban nem modellezi hogy miért nem vasvillával és kaszával-kapával lettek felszerelve a katonák
Tehát a polieszközök/szerszámok hangulati elemként szvsz leütésre/késelésre alkalmazhatóak, de erősen kerülendő a harcban való forgatásuk, kivéve lincselési vagy egyéb csőcselékmodellezési jelenetet.
Bár erős a gyanúm hogy a csőcselék is hirtelen elkezdene "harcolni" a lándzsás-kardos katonákkal és óhatatlanul a Kildar által említett helyzet állna elő...
Lobster- Hozzászólások száma : 1221
Registration date : 2008. Feb. 28.
Re: Hajmeresztő fegyverelgondolások és anekdotáik
Kildar írta:Azért pilisborosjenőben nem az a legdurvább, hogy kéken égnek arrafelé a cuccok.
Hanem a 2007es erdőtűz amit kb másfél kilométerről néztünk.
Ha szabad javítanom: 2007-es és 2008-as erdőtüzek
Tavasszal-nyáron kb 1-2 hetente lángolt az erdő. Légvonalban olyan 300-400 méterről láthattam :S
(bocs az offért)
Iffar- Hozzászólások száma : 132
Registration date : 2010. Dec. 15.
3 / 3 oldal • 1, 2, 3
3 / 3 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.