Gyakorló játék 2009/04/04
+8
nagash
Sonir Norend
Eglar
Damien-Maelstrom
Soloviel
Ashi Valkoinen
PG
Kildar
12 posters
LarpHaTár :: Élőszerepjátékok alfórumai :: Lezajlott rendezvények archívuma :: Fejvadászat Hadijáték archívum
3 / 4 oldal
3 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
Re: Gyakorló játék 2009/04/04
Sonir Norend írta:valójában nem szoktak utolérni a szeneslapáttal
Ilyenkor jön az én módszerem.
Előbb-utóbb úgyis visszajössz, a szeneslapát meg a kezem ügyében marad
Ha nem lesz "rajta a görcs és nem köt bele az élő fába is", akkor nem kell nevelni. Ha meg de, akkor keltapajzs. Annál egészségesebb FA (néhol FÉM) testápoló nincsen.
Közben updatelem a listánkat.
Biztos: Andrew, Ashi, Damien, Drakolini, Dreegar, Eglar, Kanix, Kildar, Marinda, PG, Soloviel, Sonir.
Talán: Fanni, Gerathor, Khollux, Nirwastir.
EDIT: PG, valóban, most megtettem.
Közben updatelem a listánkat.
Biztos: Andrew, Ashi, Damien, Drakolini, Dreegar, Eglar, Kanix, Kildar, Marinda, PG, Soloviel, Sonir.
EDIT: PG, valóban, most megtettem.
A hozzászólást Ashi Valkoinen összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Ápr. 03, 2009 3:50 am-kor.
Dreegart és Sonirt nem írtad fel.
PG- Hozzászólások száma : 330
Registration date : 2008. Mar. 26.
engem meg már lehet biztosra írni \o/
bár egészen biztos csak akkor lesz ha már ott leszek.
bár egészen biztos csak akkor lesz ha már ott leszek.
Lapzártakor:
Biztos: Andrew, Ashi, Damien, Drakolini, Dreegar, Eglar, Fanni, Kanix, Kildar, Marinda, Nirwastir, PG, Soloviel, Sonir.
Kholluxszal nem tudom, mi lesz.
Biztos: Andrew, Ashi, Damien, Drakolini, Dreegar, Eglar, Fanni, Kanix, Kildar, Marinda, Nirwastir, PG, Soloviel, Sonir.
Kholluxszal nem tudom, mi lesz.
Megjegyezném, bár már úgysem olvassa senki, hogy Gübe is jön, ezenkívül Kholluxot pedig sztem nem várjuk, reggel kiderül, ha ott lesz, jön.
Akkor én egy senki vagyok?
Mellesleg remélhetőleg, nem alszik el... mert tegnap este nagyon azt mondta, hogy alszik...
Mellesleg remélhetőleg, nem alszik el... mert tegnap este nagyon azt mondta, hogy alszik...
Damien, Téged is beírtalak. De örülök, hogy jön Gübe is, rég láttam már a fizimiskáját!
Ugye valaki talált, a "barbár tábor" környékén, főleg a cuccoknál egy apró ezüst ankh-ot ezüstláncon?
(Kopt-kerszt, füleskereszt)
Fontos lenne. Nem kicsit...
EDIT: Azóta megkerült, hála és köszönet Ashi-nak!
(Kopt-kerszt, füleskereszt)
Fontos lenne. Nem kicsit...
EDIT: Azóta megkerült, hála és köszönet Ashi-nak!
No egy kis beszámoló:
A várt létszám körülbelül megvolt, pedig páran akik szóltak, nem jöttek, viszont volt olyan, aki nem szólt de jött. Kellemes volt a fakardozás nappal, a gyakorlások és free for allok, meg a zombizást be lehetne még vezetni, "autentikus zombi eljátszása" címmel. A CTF kicsit elbaszódott, de az előfordul, este pedig Dreegar mesélt nekünk egy faszásat. Utána egész éjszaka kényelmetlenül "pihentünk", ami nekem személy szerint inkább csak gondot okozott, mert fáj mindenem. Legalább tapasztalat, hogy ilyen göröngyös földön inkább nem szabad aludni, mert másnap csak jobban fog fájni. Azt a terepet meg Aelle csarnoka körül ki kéne alakítani rendesen.
Szóval köszi mindenkinek aki eljött!
A várt létszám körülbelül megvolt, pedig páran akik szóltak, nem jöttek, viszont volt olyan, aki nem szólt de jött. Kellemes volt a fakardozás nappal, a gyakorlások és free for allok, meg a zombizást be lehetne még vezetni, "autentikus zombi eljátszása" címmel. A CTF kicsit elbaszódott, de az előfordul, este pedig Dreegar mesélt nekünk egy faszásat. Utána egész éjszaka kényelmetlenül "pihentünk", ami nekem személy szerint inkább csak gondot okozott, mert fáj mindenem. Legalább tapasztalat, hogy ilyen göröngyös földön inkább nem szabad aludni, mert másnap csak jobban fog fájni. Azt a terepet meg Aelle csarnoka körül ki kéne alakítani rendesen.
Szóval köszi mindenkinek aki eljött!
Kiemelt: Képeket legkésőbb küldök körbe holnap, akinek kell, plusz a honlapra felteszek egy válogatást. Videók majd később, már vágás tán.
Amúgy:
Mi nagyon jól elvoltunk Soloviel néhai kunyhójában, és estére raktunk egy akkora tüzet, aminek kellemes melege és fénye volt egész este. Sajnos a terep nálunk is göröngyös volt.
A fakardozások jók lettek, a videók többségében van valami marhulás, de ezt majd korrigáljuk, a bizalmi játékról egész jó kis anyag gyűlt össze. A képanyag is nagy, sok jó fakardozós vagy éppen teljesen trú kép van, ezek közül a legjobbak lesznek fent a honlapon, természetesen mindenki szerepelni fog majd rajta. CTF-nél sajnos nem tisztáztuk le a játékteret, ezért unalomba fulladt az egész.
A völggyel szomszédos másik völgyben pedig igazi kalandozós, fantasy játékhoz való völgyrendszert találtunk, éles kanyarokkal, titokzatos elágazásokkal, furcsa, természetes úton keletkezett épületekkel. Ezt a területet később majd be fogjuk lakni.
Végül: a tábortűz fával működik.
Amúgy:
Mi nagyon jól elvoltunk Soloviel néhai kunyhójában, és estére raktunk egy akkora tüzet, aminek kellemes melege és fénye volt egész este. Sajnos a terep nálunk is göröngyös volt.
A fakardozások jók lettek, a videók többségében van valami marhulás, de ezt majd korrigáljuk, a bizalmi játékról egész jó kis anyag gyűlt össze. A képanyag is nagy, sok jó fakardozós vagy éppen teljesen trú kép van, ezek közül a legjobbak lesznek fent a honlapon, természetesen mindenki szerepelni fog majd rajta. CTF-nél sajnos nem tisztáztuk le a játékteret, ezért unalomba fulladt az egész.
A völggyel szomszédos másik völgyben pedig igazi kalandozós, fantasy játékhoz való völgyrendszert találtunk, éles kanyarokkal, titokzatos elágazásokkal, furcsa, természetes úton keletkezett épületekkel. Ezt a területet később majd be fogjuk lakni.
Végül: a tábortűz fával működik.
A hozzászólást Ashi Valkoinen összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 06, 2009 8:06 am-kor.
Királyság volt, bár sajna sokáig nem maradhattam. Képeket várom!!!
Gerodus- Hozzászólások száma : 14
Registration date : 2009. Mar. 03.
Nna. Én meg jövök Sonirnak egy combossal azért, mert ma a Jiao-Lian (kb. segédedző-féleség) jót vigyorgott, mikor a kérdésére megmondtam, hogyan sérült meg a bal combom.
Eglar- Hozzászólások száma : 787
Registration date : 2008. Aug. 04.
úgy hogy nekem egy tőröm volt és a jobb kezem még mindig tropa Dreegar egyik ütésétől. Remélem ezt is hozzátetted ^^
Ehh, nekem mindkét kezem tropa volt már akkorra, és ez azóta sem sokat javult. Úgyhogy alkaredzés közben (a partnereddel összeüttök alkarral, lehetőleg minél erősebbet) ma Dreegarra is gondoltam sokat.
Eglar- Hozzászólások száma : 787
Registration date : 2008. Aug. 04.
Én gondolok folyamatosan mindenkire, hisz olyan izomlázam van (még mindíg), hogy tyű!
Egyébként baromira élveztem, és a képek/videók baromi jók lettek ^^
DE!
Többet nem alszom ilyen göröngyös talajon...
Egyébként baromira élveztem, és a képek/videók baromi jók lettek ^^
DE!
Többet nem alszom ilyen göröngyös talajon...
Akkor képekről és videókról public linkek:
http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid=cc0752cfeb60ec6f6b9502e3c8fbea4a&ros=c20ad4d76f&file=k%C3%A9pek_090404.rar
http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid=b7b1dcdcc19dee1a043b890ced8340fb&ros=e4da3b7fbb&file=k%C3%A9pek_090404.rar
Mindkét linken ugyanaz a fájl van, egy ember csak az egyikről töltsön le és csak egyszer. A képek összesen 634 megát tesznek ki, de van néhány selejt is (beállításpróba). Lehetőleg első körben azok töltsék le, akik voltak is a játékon.
Nos, én három napra elhúztam, addig az Offtopikban március 25-én írtak érvényesek LARP szempontból.
http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid=cc0752cfeb60ec6f6b9502e3c8fbea4a&ros=c20ad4d76f&file=k%C3%A9pek_090404.rar
http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid=b7b1dcdcc19dee1a043b890ced8340fb&ros=e4da3b7fbb&file=k%C3%A9pek_090404.rar
Mindkét linken ugyanaz a fájl van, egy ember csak az egyikről töltsön le és csak egyszer. A képek összesen 634 megát tesznek ki, de van néhány selejt is (beállításpróba). Lehetőleg első körben azok töltsék le, akik voltak is a játékon.
Nos, én három napra elhúztam, addig az Offtopikban március 25-én írtak érvényesek LARP szempontból.
http://sonirweb.extra.hu/kepek_090404.rar
itt is ugyan az csak Ashi kérésére felraktam, mert innen korlátlan mennyiségben lehet letölteni
itt is ugyan az csak Ashi kérésére felraktam, mert innen korlátlan mennyiségben lehet letölteni
A képek jók:D
Gerodus- Hozzászólások száma : 14
Registration date : 2009. Mar. 03.
Köszi Sonir.
EDIT: egy képválogatást feltettem a Hadijáték honlapjára: http://ashi.web.elte.hu/fejv/
Igyekeztem úgy választani, hogy mindenki szerepeljen a képeken.
Amit pedig talán korábban nem írtam, köszönöm mindenkinek a részvételt, remélhetőleg célkitűzéseink megvalósítása a jövőben is ilyen sikeres lesz.
EDIT: egy képválogatást feltettem a Hadijáték honlapjára: http://ashi.web.elte.hu/fejv/
Igyekeztem úgy választani, hogy mindenki szerepeljen a képeken.
Amit pedig talán korábban nem írtam, köszönöm mindenkinek a részvételt, remélhetőleg célkitűzéseink megvalósítása a jövőben is ilyen sikeres lesz.
Nos, itt a második felvonás a fakardos emlékeimről, egy videó képében, amit én készítettem - magamról, mert hát nárcisztikusság rulz. Remélem tetszeni fog mindannyiotoknak, kérnék is róla visszajelzést - ha nem nagy baj. Előre is köszönöm.
(Elmondhatod a véleményed a vívótechnikáról, a videó összevágásáról, akármiről...)
Linkek:
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=ZDWGopidCoc
Data.hu (innen letöltheted, ha gondolod... vagy utálod a youtube-ot vagy egyéb.): http://data.hu/get/1348777/Damiens_Fight.wmv.html
(Elmondhatod a véleményed a vívótechnikáról, a videó összevágásáról, akármiről...)
Linkek:
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=ZDWGopidCoc
Data.hu (innen letöltheted, ha gondolod... vagy utálod a youtube-ot vagy egyéb.): http://data.hu/get/1348777/Damiens_Fight.wmv.html
Hú hát fiúk lányok, lányok fiúk vannak bajok azért Ahogy elnézem nem sokan néztek utána alaposabban az IRL vívásnak, pedig sokkal látványosabb tőle a harc. No de sebaj, akik tudnak jönni margitszigetre majdan azoknak elmutogatom amit tudok, többieknek is széjjelküldök egykét erre alkalmas könyvet, és emgfogant egy olyan perverz gondolat is a fejemben miszerint valaki hozzon majd margitra kamerát vagy fényképezőt és felvehetnénk mit művelünk, aztán felpakolhatjuk youtubera, többi népek okulására.
3 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
LarpHaTár :: Élőszerepjátékok alfórumai :: Lezajlott rendezvények archívuma :: Fejvadászat Hadijáték archívum
3 / 4 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.