Margit-szigeti vívóórák
+20
Nirwastir
Nosfi
Pangloss
Kryx-Sama
Skalle
Andrew
Kildar
Jason
Spectre
Keitel
Deman
nagash
Eglar
Soloviel
Maloth
Gem Kapocs
Sonir Norend
Damien-Maelstrom
PG
Ashi Valkoinen
24 posters
18 / 24 oldal
18 / 24 oldal • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24
Mikor?
Re: Margit-szigeti vívóórák
Akkor most már leszavazok.
Gjin- Hozzászólások száma : 155
Registration date : 2010. Aug. 31.
Nekem meg éppen elég heti ötször felmenni BP-re, nem fogok még szombaton is vonatozni...
Viszont ha kedden meg nem kardozunk, akkor részemről sztornó.
Viszont ha kedden meg nem kardozunk, akkor részemről sztornó.
(hijjaj. bocccs. én is heti ötször megyek be BP-re, csak kedden nyolctól hétig, pénteken kilenctől kilencig vagyok elfoglalva. vagy, akkor én a vizsgaidőszakban leszek csak. Hijjaj, csakleszvalami. )
Végül is lehet szombaton is. Csak Tatabánya azért kicsit messze van... de megoldjuk.
Én a szombattal not happy, de ha mindenki azt akarja, legyen.
(Gem: de ha te csak pénteken érsz rá, én akkor addig foglak csesztetni, deeee aznap menjünk ki gyakorolni, amíg bele nem egyezel. formába kell jönnöm )
(Gem: de ha te csak pénteken érsz rá, én akkor addig foglak csesztetni, deeee aznap menjünk ki gyakorolni, amíg bele nem egyezel. formába kell jönnöm )
Eglar- Hozzászólások száma : 787
Registration date : 2008. Aug. 04.
Nna a kissé elkényelmesedett kolis életmód mellett rám is rámférne valami testedzés De a meglehetősen limitált mennyiségű szabadidőt tartalmazó (más szóval bitang pusztulatosan fostos) órarendem miatt a péntekre és a hétvégére voksoltam
Marinda- Hozzászólások száma : 44
Registration date : 2008. Dec. 31.
én azt várom továbbra is hogy mondjatok egy pontos időpontot meg hogy mit kell vinni aztán majd megoldom valahogy. de olyanra hogy "hát talán ha a szaturnusz retrogál a jupiterrel esetleg a hét valamelyik napján tulajdonképpen megeshet hogy lehetne edzés is de ez nem biztos." nem igazán lehet mit mondani
Sonir: Holnap járok a tesi tanszék környékén, akkor érdeklődöm meg mibe lenne a terem meg hogyan meg miként.
Szeretteim, mi van, mi legyen, mi lesz?
(Az mennyire életképtelen javaslat, hogy kéthetente péntek, kéthetente szombat, ha mindenkötél? vagy esetleg péntek, vagy szombat, mindenesetre valami konklúzió jól esne.)
(Az mennyire életképtelen javaslat, hogy kéthetente péntek, kéthetente szombat, ha mindenkötél? vagy esetleg péntek, vagy szombat, mindenesetre valami konklúzió jól esne.)
Legyen most szombaton, megnézzük, hány embert érint komolyabban a szombat.
10 körül a romoknál?
10 körül a romoknál?
Én most éppen nem leszek Pesten, de máskor, ha nincs speci, esetleg játszhat.
A mostani hétvége nekem tuti nem jó. De mintha 1-én lenne Sonir nem létező párbaja. Arra ki jön?
Spectre- Hozzászólások száma : 468
Registration date : 2009. Mar. 14.
Pontosan mikor és a szigeten hol? Ha tudok kimegyek meg viszek magammal cuccot (messer, gyakorló messer, buckler) oszt ha mégsem jönne el a másik fél, egykis gyakorlásban simán benne vagyok
esélyes hogy nem jön el szal alapvetően inkább gyakorlásra kell készülni
Amúgy meg valamikor délután. Nekem sajnos aznap ZH-m is van szal leghamarabb valamikor 16:30 körül tudok kiérni +/- 15 perc
Amúgy meg valamikor délután. Nekem sajnos aznap ZH-m is van szal leghamarabb valamikor 16:30 körül tudok kiérni +/- 15 perc
bocs, de nem tudok kardot adni, Debrecenben van. majd változtassatok fegyvernemet. Dragunovra, például.
Eglar írta:majd változtassatok fegyvernemet. Dragunovra, például.
A dragunovom is Debrecenben van... =(
Magitor- Hozzászólások száma : 815
Registration date : 2009. Jun. 23.
Na, akkor már kimászom én is, ha másodika. Legalább meglátom az Agyar nevű csodajószágot.
Agyar lenni brutál nem csodálatos XD Annyi szépség és kecsesség van benne mint egy SS rohamosztagban!Eglar írta:Legalább meglátom az Agyar nevű csodajószágot.
Magitor- Hozzászólások száma : 815
Registration date : 2009. Jun. 23.
(kissé leszavazva érzem magam.. oké, korrekt... mellesleg, másodika az nem halottak napja? Becsülöm. )
Gjin, nyugi, nem arról van szó, h _mindig_ így lesz, meg "leszavaztunk". Elég sok nem-pesti van köztünk, akinek illik ilyenkor hazatolnia az arcát a családhoz. A keddi meg ilyen "napirenden kívüli" happening. Halottak napja meg tudtommal elseje.
hééé, elseje mindenszentek, tehát kizárásos alapon még lehetséges. Egy. Kettő. A "leszavazást" meg csak hangosan vettem tudomásul... semmi olyasmit nem akartam, meg értitek, no.
Persze, jobban élvezem az általam irányított diktatúrát, mint a demokráciát, de azért az utóbbival is kiegyezek Tehát nem csak értem, de megértem mindenki érveit, és oké, oké, csak picit sajnáltam. Majd legközelebb, vagy egyszer, vagy legrosszabb esetben vizsgaidőszak...
(indiszkrét dolog ez a fórumozás, meg ez a poszt is. Fujj.)
Persze, jobban élvezem az általam irányított diktatúrát, mint a demokráciát, de azért az utóbbival is kiegyezek Tehát nem csak értem, de megértem mindenki érveit, és oké, oké, csak picit sajnáltam. Majd legközelebb, vagy egyszer, vagy legrosszabb esetben vizsgaidőszak...
(indiszkrét dolog ez a fórumozás, meg ez a poszt is. Fujj.)
18 / 24 oldal • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24
18 / 24 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.