Vértek, pajzsok és egyéb védőfelszerelések
+27
Dorten
Mart
Morwina
Lorin
Denegra
Zag-Zag
Mordor
Iffar
Pangloss
Ahriman
belzee
Kildar
Magitor
Drako
Damien-Maelstrom
Eglar
Bexter
Nirwastir
Sonir Norend
Spectre
Lecram
Andrew
Ashi Valkoinen
Deman
Lobster
Keitel
Gem Kapocs
31 posters
11 / 22 oldal
11 / 22 oldal • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 22
Re: Vértek, pajzsok és egyéb védőfelszerelések
Ebből írom a beadandómat szerepjáték és kultúra kurzusra, szóval nemsokára lesz, legkésőbb április végén, mert akkor kell beadni.Kildar írta:Játéktechnikai hatásról illetve konkrét harcrendszerekről majd később, de ha valaki unatkozik addig összefoglalhatja helyettem hogy milyen megoldások vannak idehaza a köztudatban.
Remek, remek, köszönöm szépen a magyarázatokat.
A hétvégét a külföldi larpos oldalak és videók nézegetésével töltöttem, illetve megnéztem ismét a filmet ami alapján a játékot szeretném.
A következőkre jutottam:
Egyenlőre marad a ,,fekete lovag harcrendszer" az 1. játékra legalábbis mindenképpen.
A játékon valósághű ruházatot szeretnék viszontlátni: vagyis a valódi, Kildar avatarján is látható páncélokat
szeretettel várom. Továbbá jöhetnek a bőr mellvért (egyik külföldi oldalon láttam ilyet), láncing, láncsapka
(nem tudom a pontos nevét de utánajárok. olyan mint a láncing csak fejre).
A boltban vásárolt műanyag mellvért hááát... még éppen belefér de ha nem muszáj neee. Az Ichigo féle karton-szigszallag, általam is néha viselt váll- és mellvérteket szeretném kizárni (kétlem hogy a középkorban lett volna valaki oly merész h ilyenben küzdjön, ráadásul az izzadás és a csapkodás hatására a szigszallag elkezd leválni ami rondává válik, szóval tapasztalatból mondom, hogy ilyet nem szeretnék látni).
Továbbá: az 1. warcraft live alkalmával láttam olyat is, hogy vászonból megvart ruha alatta 2 db rajztáblával volt kikiáltva mint páncél. Itt ilyen nem lesz, ha szövetanyagból készült a páncél, az nem páncél, HANEM RUHA!!!!!!
A játék során a felszerelés semmiféle bónuszt nem ad a játékosnak (esetleg arra gondoltam még, hogy akin valódi fém páncél van, azt nem lehet 1 leszúrással megölni, csak 2vel, az 1. csak sebzi. de erről is szeretném kikérni a véleményeteket még).
Vagyis a páncélok egy valósághű mégis kívülállók szemével rendkívüli látványt nyújt (mi kiélvezzük, hogy cool szerkónk van, illetve az egész játék rögzítve lesz videófelvétel formájában is osztálytársaim által).
Továbbá a Tauron oldalán a Galléria menüpontba felrakok pár képet a filmből, hogy aki még nem látta a filmet is lássa h kb. mi adta az ihletet.
Illetve felmerült egy probléma: hogy mi lesz ha a játék túl rövidre sikerül és idő előtt mindenki lekaszabol mindenkit?
Erre azt a megoldást találtam ki, hogy a hullák negyed óra elteltével feltámadhatnak, a játék során 3 alkalommal. Ez alól kivétel lenne a nagy évzáró játék (amire majd augusztusban vagy ősszel kerülne sor, még július végén - augusztus elején kiderül attól függően, hogy akik jönnének hogy érnek rá). Az évzáró játékon nem lenne érvényes a 3xos feltámadás, aki hulla az hulla is marad.
A hétvégét a külföldi larpos oldalak és videók nézegetésével töltöttem, illetve megnéztem ismét a filmet ami alapján a játékot szeretném.
A következőkre jutottam:
Egyenlőre marad a ,,fekete lovag harcrendszer" az 1. játékra legalábbis mindenképpen.
A játékon valósághű ruházatot szeretnék viszontlátni: vagyis a valódi, Kildar avatarján is látható páncélokat
szeretettel várom. Továbbá jöhetnek a bőr mellvért (egyik külföldi oldalon láttam ilyet), láncing, láncsapka
(nem tudom a pontos nevét de utánajárok. olyan mint a láncing csak fejre).
A boltban vásárolt műanyag mellvért hááát... még éppen belefér de ha nem muszáj neee. Az Ichigo féle karton-szigszallag, általam is néha viselt váll- és mellvérteket szeretném kizárni (kétlem hogy a középkorban lett volna valaki oly merész h ilyenben küzdjön, ráadásul az izzadás és a csapkodás hatására a szigszallag elkezd leválni ami rondává válik, szóval tapasztalatból mondom, hogy ilyet nem szeretnék látni).
Továbbá: az 1. warcraft live alkalmával láttam olyat is, hogy vászonból megvart ruha alatta 2 db rajztáblával volt kikiáltva mint páncél. Itt ilyen nem lesz, ha szövetanyagból készült a páncél, az nem páncél, HANEM RUHA!!!!!!
A játék során a felszerelés semmiféle bónuszt nem ad a játékosnak (esetleg arra gondoltam még, hogy akin valódi fém páncél van, azt nem lehet 1 leszúrással megölni, csak 2vel, az 1. csak sebzi. de erről is szeretném kikérni a véleményeteket még).
Vagyis a páncélok egy valósághű mégis kívülállók szemével rendkívüli látványt nyújt (mi kiélvezzük, hogy cool szerkónk van, illetve az egész játék rögzítve lesz videófelvétel formájában is osztálytársaim által).
Továbbá a Tauron oldalán a Galléria menüpontba felrakok pár képet a filmből, hogy aki még nem látta a filmet is lássa h kb. mi adta az ihletet.
Illetve felmerült egy probléma: hogy mi lesz ha a játék túl rövidre sikerül és idő előtt mindenki lekaszabol mindenkit?
Erre azt a megoldást találtam ki, hogy a hullák negyed óra elteltével feltámadhatnak, a játék során 3 alkalommal. Ez alól kivétel lenne a nagy évzáró játék (amire majd augusztusban vagy ősszel kerülne sor, még július végén - augusztus elején kiderül attól függően, hogy akik jönnének hogy érnek rá). Az évzáró játékon nem lenne érvényes a 3xos feltámadás, aki hulla az hulla is marad.
Denegra- Hozzászólások száma : 58
Registration date : 2011. Feb. 08.
Denegra írta: Itt ilyen nem lesz, ha szövetanyagból készült a páncél, az nem páncél, HANEM RUHA!!!!!!
...vigyek mintát valódi szövetpáncélból, akár vágásteszt céljára is?
Mondjuk az igaz, hogy nem egészen a rajztáblára pakolt vászon témából, de azért ne becsüljük alá harminc réteg - esetenként enyvvel összeragasztott vászon - ellenállóképességét, vagy éppen olyan két centi vastag keményre steppelt gyapjúét. Nem tudom angollal hogy állsz: http://www.myarmoury.com/feature_spot_quilted.html
Természetesen én is láttam már pár szegeccsel "megerősített" sima pólót amiről az illető komolyan gondolta hogy páncél lenne, de nem is ezekről beszélek.
A 30 meg 100 réteges vászon páncél oké, meg légyszi hozd el mert kivi vagyok rá
De a pólóvékonyságú hosszú ruhára légyszi ne akarja senkise ráfogni h páncél XD
De a pólóvékonyságú hosszú ruhára légyszi ne akarja senkise ráfogni h páncél XD
Á-á Egy jó brigandin nem olyan vastag ám! Kb mint egy jobb kötött pulcsi.
Magitor- Hozzászólások száma : 815
Registration date : 2009. Jun. 23.
Jó, de a brigandin védőértékét nem a szövetborítás hanem a belefoglalt fél vastelep adja
Denegra írta:
A hétvégét a külfödi larpos oldalak és videók nézegetésével töltöttem.
Na és nem ment még el az életkedved?
Mert nekem ettől speciel elszokott... szerepjátéknak szerepjáték, csak elég kiábrándító mikor "golfoznak" a nagy "avatarok" meg két kézzel fogja azt az hatalmas és piszok nehéz kardot...
Szóval, hiába a zsír jelmez, meg az üvegszálas fegyó, ha annyiba kerülne mint leutaznom Tatabányára se mennék el erre a játékra, szóval ha lehet egy javaslatom akkor azt javasolnám hogy, annyira nagyon sok dolgot ne vegyél át ezekből
Lorin- Hozzászólások száma : 238
Registration date : 2010. Apr. 28.
Is. Igazából a vastagság is típusfüggő, találtak bőr borítású darabokat, annál komolyabban bejátszanak a védelembe a borító rétegek is, viszont a szövetrétegek közé szegecseltek vastagabbak.Kildar írta:Jó, de a brigandin védőértékét nem a szövetborítás hanem a belefoglalt fél vastelep adja
Lorin, ne ítélj el egy játékot amíg nem voltál rajta, utána cikizheted kedvedre.
A filmet is megnézhetnéd: Példátlan példaképek, ugyanis hasonló világot szeretnék felépíteni.
Nem tatabányán lesz hanem Budapesten és ha neked nehéz a kard inkább gyere íjazni abban a cuccban amiben a képen is vagy Szerintem cool lenne.
És azok után amiken keresztülmentem, hogy egyáltalán belefogjak nem adom fel. És ha van jobb ötleted inkább azt oszd meg velem.
A filmet is megnézhetnéd: Példátlan példaképek, ugyanis hasonló világot szeretnék felépíteni.
Nem tatabányán lesz hanem Budapesten és ha neked nehéz a kard inkább gyere íjazni abban a cuccban amiben a képen is vagy Szerintem cool lenne.
És azok után amiken keresztülmentem, hogy egyáltalán belefogjak nem adom fel. És ha van jobb ötleted inkább azt oszd meg velem.
OFF: Lorin alapvetően arra mutatott rá, hogy az ottani játék bár gyönyörű, nagy, sokáig tartó és szépen kivitelezett, a társaságnak itt már nagyobb igényei vannak a realizmusra, mint amit ott megkaphatna. Normálisabb súlyú fegyverek, melyet az emberek kardként és nem pecabotként forgatnak, hiteles páncélok és életszerű dialógusok, általában low-fantasy környezetben. Számunkra a DF szervezettségben, játékosszámban, sok kellékben példakép, de stílusában és szemléletében nem.
Mondjuk pont sikerült egy erősen elbaromkodott részt kiválasztani DFről. Minden játékon van ilyen, nagyobb részt azért DF-en sem ez a szint a jellemző.
ÁÁÁ így már értem... XD
Oksika.
Amúgy találtam egy oktatóvideót, a kardkészítését a fegyókhoz a pajzsot ide linkelem:
https://www.youtube.com/watch?v=B9ixHvXuCWE
Oksika.
Amúgy találtam egy oktatóvideót, a kardkészítését a fegyókhoz a pajzsot ide linkelem:
https://www.youtube.com/watch?v=B9ixHvXuCWE
Iffar írta:polifoam vért és társai
Tömören: polivértet ne.
Bővebben: Ha mindenképpen elvetemült formákat akarsz és nem akarod/nincs pénzed kifizetni hogy valaki fémből kihúzza neked, inkább papír/szövet/üvegszál+ műgyanta.
Egyrészt a merev anyagról képes vagyok elképzelni a játék alatt hogy igen, ez tényleg véd, másrészt kevésbé sérülékeny, harmadrészt reálisabb súlyban, negyedrészt nem alkothatsz elvetemült faszságokat amikben csak az anyag puhasága miatt tudsz mozogni.
Tehát erről nem vagy képes elképzelni, hogy tényleg véd?
(ha lenne betűméret állító, apró betűvel írnám, de nincs edit: hopp fail... van ) akkor a poli kardokról se tudod elhinni hogy vágnak?
Reálisabb súlyban: In Game a karaktered (ha ilyesmi vértet visel) képzett harcos, hozzászokott a vért súlyához és könnyebben is mozog benne, mint Te IRL.
A poli vértek előnye egyrészt a súlyukban rejlik, mivel In Game reálisabb mozgást tesz lehetővé.
Sérülékenység: erről nincsenek információim egyenlőre, de kb annyira tippelném, mint a fegyverek sérülékenységét.
Negyedrészt: ez viszont nem a polivért hibája, hanem a készítőjének, mivel nem gondolja át. Másrészt viszont egy ilyen kivitelezésű vért már annyira nem puha, hogy bármit engedjen.
(ha lenne betűméret állító, apró betűvel írnám, de nincs edit: hopp fail... van ) akkor a poli kardokról se tudod elhinni hogy vágnak?
Reálisabb súlyban: In Game a karaktered (ha ilyesmi vértet visel) képzett harcos, hozzászokott a vért súlyához és könnyebben is mozog benne, mint Te IRL.
A poli vértek előnye egyrészt a súlyukban rejlik, mivel In Game reálisabb mozgást tesz lehetővé.
Sérülékenység: erről nincsenek információim egyenlőre, de kb annyira tippelném, mint a fegyverek sérülékenységét.
Negyedrészt: ez viszont nem a polivért hibája, hanem a készítőjének, mivel nem gondolja át. Másrészt viszont egy ilyen kivitelezésű vért már annyira nem puha, hogy bármit engedjen.
A hozzászólást Iffar összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Márc. 22, 2011 2:04 pm-kor.
Iffar- Hozzászólások száma : 132
Registration date : 2010. Dec. 15.
Én sem vagyok képes elhinni, persze ez egy jól beállított kép, de azért inkább a vas.Iffar írta:Tehát erről nem vagy képes elképzelni, hogy tényleg véd?
(ha lenne betűméret állító, apró betűvel írnám, de nincs) akkor a poli kardokról se tudod elhinni hogy vágnak?
Általában azért egy jól megcsinált páncélnak nincs mozgásgátló tényezője, mint a M.A.G.U.S. szabályrendszere azt sugallja. Egy 17 kilós láncingben is tudok úgy ugrálni, mint nélküle.Reálisabb súlyban: In Game a karaktered (ha ilyesmi vértet visel) képzett harcos, hozzászokott a vért súlyához és könnyebben is mozog benne, mint Te IRL.
Egy polifoampáncélt polifoamkarddal kb. két perc alatt hajtogatok rá a delikvens testére. Ugyanis a páncélban nincs merevítés.Sérülékenység: erről nincsenek információim egyenlőre, de kb annyira tippelném, mint a fegyverek sérülékenységét.
Kezdő koromban csináltam polifoam meg kartonpáncélokat. Akármennyi réteget teszel egymásra, fog alakulni a testedhez és a mozgásodhoz. Másrészt tetszőleges vastagság esetén is a delikvens testére hajtogatható.Negyedrészt: ez viszont nem a polivért hibája, hanem a készítőjének, mivel nem gondolja át. Másrészt viszont egy ilyen kivitelezésű vért már annyira nem puha, hogy bármit engedjen.
Hadd kérdezzem meg: csináltál már polifoam-páncélt? Viseltél már ilyet? Viseltél már igazi páncélt?
Én inkább egy másik problémára hívnám fel a figyelmet. A fenti képen láthatóhoz hasonló páncélok fotói általában akkor kerülnek elő, amikor valaki meglepődik azon, hogy az ilyen:
http://caelum.hu/modules/coppermine/albums/2005/2005_Caelum_Homar/Lana107.JPG
cucca nem játszhat. Mindkettő polifoampáncél, de elég merész dolog egyenlőségjelet tenni a kettő közé, mondván, mindkettő polifoamvért - mégis, még nem találkoztam olyan polifoamvértessel, aki gondolatban ne tett volna egyenlőségjelet az általam és az Iffar által linkelt közé, mondván, ha a másik jó akkor az ő fél matraca is.
http://caelum.hu/modules/coppermine/albums/2005/2005_Caelum_Homar/Lana107.JPG
cucca nem játszhat. Mindkettő polifoampáncél, de elég merész dolog egyenlőségjelet tenni a kettő közé, mondván, mindkettő polifoamvért - mégis, még nem találkoztam olyan polifoamvértessel, aki gondolatban ne tett volna egyenlőségjelet az általam és az Iffar által linkelt közé, mondván, ha a másik jó akkor az ő fél matraca is.
Kép alapján igen. A gyakorlatban illúzióromboló kidolgozástól függetlenül hogy rugalmas az anyag. Nekem legalábbsi mindenképp.Iffar írta:Tehát erről nem vagy képes elképzelni, hogy tényleg véd?
Normális polikard súlyában és viselkedésében közelebb áll egy valódihoz mint egy polivért az acélhoz.Iffar írta:a poli kardokról se tudod elhinni hogy vágnak?
Normálisan felépített vért még mindig nem nehezíti a mozgást. Lassítani lassít, gyak adott ember erőnlététől is izomzatától függetlenül. Ez személyes tapasztalat. Izomzat/erőnlét a viselési időt tolja ki valamelyest, de miután anno közel 16 órán keresztül rohangáltam páncélban nonstop paintball napon meglehetősen lerobbant fizikai állapotban, majd a 15. óra környékén konstatáltam hogy kezd fáradni a vállam/csuklyás izmom, így a "könnyebb viselni me' harcedzett a karaktered és tovább tudná" indokot szintén levehetjük a polivért pozitívumainak listájáról.Iffar írta:Reálisabb súlyban: In Game a karaktered (ha ilyesmi vértet visel) képzett harcos, hozzászokott a vért súlyához és könnyebben is mozog benne, mint Te IRL.
Ezt ugye azért te se gondoltad komolyanIffar írta:A poli vértek előnye egyrészt a súlyukban rejlik, mivel In Game reálisabb mozgást tesz lehetővé.
Túrj végig egy akácbozótot polivértben. Aztán fogd a hajad és dobd el, hogy kemény munkád gyümölcse (akár magad készítetted, akár a pénzt kerested meg rá) romjaiban hever.Iffar írta:Sérülékenység: erről nincsenek információim egyenlőre, de kb annyira tippelném, mint a fegyverek sérülékenységét.
Van annyira puha hogy tudsz mozogni úgy, amit a valódi anyag már nem engedne meg. A polivért tulaja pedig valószínüleg azért döntene a poli mellett, mert valami warhammeres/warcraftos/egyéb fantasys vértet akar, ami lemezből kibebaszott drága lenne. Pontosan ezen indokból nem is várom el, hogy kikalapáltassák, de legalább próbáljunk meg a realitások felé tendálni. Erre meg tökéletes a bármilyen makettezhető anyag műgyantával megerősítve.Iffar írta:Negyedrészt: ez viszont nem a polivért hibája, hanem a készítőjének, mivel nem gondolja át. Másrészt viszont egy ilyen kivitelezésű vért már annyira nem puha, hogy bármit engedjen.
Azért 6-7 öngól egy hsz-en belül kicsit már durva
Oké kisbetű fail...
Nem MGT-ről beszéltem, hanem a vért súlyáról. Kétlem hogy ugyanúgy ugrálsz (vagy ugyan annyi ideig) egy 17kilós láncingben vagy anélkül. Vagy ha edzésben vagy akkor nézzünk egy 20+ kg-at (úgy tudom a csata láncingek jócskán fölötte voltak ennek)
A súly gátol, nem a szerkezet.
A polifoam vért nem attól lesz ellenálló hogy vastag, de erről majd későbbiekben, mivel még nem volt alkalmam nekikezdeni a vértnek, de az elkövetkező fél év terveiben szerepel. Emiatt így kompletten nem viseltem ilyen poli vértet, de bizonyos részeit (pl vállvasak) félig-meddig próbálgattam.
Fém vért, láncing és segmentata volt rajtam, ha leszámítjuk a jó pár éve készült (nem épp legprofibb) bádog vértemet akkor komolyabb vért nem volt még rajtam, bár közelről megfigyelhettem igen jó félvértet (felvenni sajnos méretkülönbség miatt nem tudtam)
Gem: komolyan gondolom.
Kildar: Szomorú, hogy van ilyen. De az is szomorú, hogy ez = jel nem pedig ~ jel, ami jobban kifejezné a dolgot.
Nem MGT-ről beszéltem, hanem a vért súlyáról. Kétlem hogy ugyanúgy ugrálsz (vagy ugyan annyi ideig) egy 17kilós láncingben vagy anélkül. Vagy ha edzésben vagy akkor nézzünk egy 20+ kg-at (úgy tudom a csata láncingek jócskán fölötte voltak ennek)
A súly gátol, nem a szerkezet.
A polifoam vért nem attól lesz ellenálló hogy vastag, de erről majd későbbiekben, mivel még nem volt alkalmam nekikezdeni a vértnek, de az elkövetkező fél év terveiben szerepel. Emiatt így kompletten nem viseltem ilyen poli vértet, de bizonyos részeit (pl vállvasak) félig-meddig próbálgattam.
Fém vért, láncing és segmentata volt rajtam, ha leszámítjuk a jó pár éve készült (nem épp legprofibb) bádog vértemet akkor komolyabb vért nem volt még rajtam, bár közelről megfigyelhettem igen jó félvértet (felvenni sajnos méretkülönbség miatt nem tudtam)
Gem: komolyan gondolom.
Kildar: Szomorú, hogy van ilyen. De az is szomorú, hogy ez = jel nem pedig ~ jel, ami jobban kifejezné a dolgot.
Szerintem akkor itt abba is lehet hagyni a dolgot, mert tapasztalat nélkül valamilyen témában okosnak lenni = not cool. De ha elfogadsz egy jó tanácsot, inkább kezdj el láncinget fűzni, munkaórában többet fog igénybe venni, pénzben már nem biztos, a sikerélmény és a tartósság pedig sokkal nagyobb lesz, mint egy polipáncél esetén.Iffar írta:de erről majd későbbiekben, mivel még nem volt alkalmam nekikezdeni a vértnek, de az elkövetkező fél év terveiben szerepel. Emiatt így kompletten nem viseltem ilyen poli vértet, de bizonyos részeit (pl vállvasak) félig-meddig próbálgattam.
A 20 kilós láncing egy igen lebaszott dolog Teljes felszerelésem (egy pár tassel-el és egy pár tassett-el - hosszú és rövid combvédők) jelenleg 17-18 kiló körül van. Lábszár, hónalj védelemmel és sisakkal lesz max 25, ami viszont azt is fogja eredményezni hogy a tenyeremen, talpamon és a combom hátán kívül nem lesz fedetlen felület a testemen. Azé na
Az "utángyártot" láncingek jóval az eredetik súlya fölött vannak.
Attól reálisabb lesz a páncél viselése hogy a súlya egy eredeti töredékét sem éri el? Már bocs de ez lol Amennyiben előnynek számolom hogy 50 kilós pistike13 gond nélkül rohangál egy olyan vértben ami valós anyagból a súlyának jó 40%-át adná (vagy többet) akkor ez az előnye megvan. Ezt viszont részemről inkább nevetségesnek tartom mint reálisnak.
Az "utángyártot" láncingek jóval az eredetik súlya fölött vannak.
Attól reálisabb lesz a páncél viselése hogy a súlya egy eredeti töredékét sem éri el? Már bocs de ez lol Amennyiben előnynek számolom hogy 50 kilós pistike13 gond nélkül rohangál egy olyan vértben ami valós anyagból a súlyának jó 40%-át adná (vagy többet) akkor ez az előnye megvan. Ezt viszont részemről inkább nevetségesnek tartom mint reálisnak.
Van egy különleges képességem! Egy nap több dolgot is tudok csinálni!
Amúgy 30%-os a láncingem, csak elfogyott a drótom, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy 1,4-est (amit még pár éve vettem) nem nagyon lehet kapni... legalábbis ahol eddig voltam nem volt.
Gem: hagyományőrzésről vagy élőszerepjátékról beszélünk most?
a lol az hogy ha egy szivacs és szigetelőszalag kupacról eltudod képzelni hogy kard, mert érzed a súlyát, de egy vértről nem tudok elképzelni hogy van súlya, ha látod a vértet...
Amúgy 30%-os a láncingem, csak elfogyott a drótom, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy 1,4-est (amit még pár éve vettem) nem nagyon lehet kapni... legalábbis ahol eddig voltam nem volt.
Gem: hagyományőrzésről vagy élőszerepjátékról beszélünk most?
a lol az hogy ha egy szivacs és szigetelőszalag kupacról eltudod képzelni hogy kard, mert érzed a súlyát, de egy vértről nem tudok elképzelni hogy van súlya, ha látod a vértet...
Hagyományőrzéssel nem foglalkozom, WMAval esetleg. És még mindig larpról beszélünk.
A realitást ne baszogassuk ha nem tudunk reális dolgot felmutatni, mert visszaharap
Ha készítesz egy polivértet, és végigjátszol egy larpot úgy hogy a súlyának megfelelően viselkedsz/fáradsz, elhiszem hogy jó
A realitást ne baszogassuk ha nem tudunk reális dolgot felmutatni, mert visszaharap
Ha készítesz egy polivértet, és végigjátszol egy larpot úgy hogy a súlyának megfelelően viselkedsz/fáradsz, elhiszem hogy jó
Reálisabb lesz a páncélt viselő karaktere, ha nem köpi ki a tüdejét 2 lépés után, csak azért mert nincs meg hozzá IRL az erőnléte.
akinek nincs meg az erőnléte ahhoz hogy páncélt viseljen annak ahhoz sincs erőnléte hogy larpra járjon. Trust me, I'm an expert
Sonirnál a pont.
Amúgy mint mondottam volt, tragikusan lerobbanva (másfél év bármiféle testmozgás nélkül, beteg voltam, 8 óra ébrenlét után mentem a rendezvényre) is elrohangáltam 16 órán keresztül vasban. Aki 2-3 óra folyamatos viselést nem bír ki, annak már egészségügyi gondjai vannak, és/vagy nem rá való felszerelést kapott. (Egy Spectrére számított súlyú cuccban lehet hogy én sem virgonckodnék túlságosan).
Amúgy mint mondottam volt, tragikusan lerobbanva (másfél év bármiféle testmozgás nélkül, beteg voltam, 8 óra ébrenlét után mentem a rendezvényre) is elrohangáltam 16 órán keresztül vasban. Aki 2-3 óra folyamatos viselést nem bír ki, annak már egészségügyi gondjai vannak, és/vagy nem rá való felszerelést kapott. (Egy Spectrére számított súlyú cuccban lehet hogy én sem virgonckodnék túlságosan).
11 / 22 oldal • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 22
11 / 22 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.