Fegyverek - a virslitől a latexig
+26
Cyrrian
Dorten
Nirwastir
Denegra
Morwina
Felanos
Iffar
Pangloss
Ahriman
Deman
Mordor
Magitor
Eglar
Augur
belzee
Andrew
Lobster
Tani
Lorin
Damien-Maelstrom
Árnybíró
Gem Kapocs
Spectre
Ashi Valkoinen
Sonir Norend
Kildar
30 posters
14 / 29 oldal
14 / 29 oldal • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 29
Mordor- Hozzászólások száma : 113
Registration date : 2010. Jun. 25.
Re: Fegyverek - a virslitől a latexig
Mordor
Szépen néz ki a számszer, de kb milyen erős is lesz?
Szépen néz ki a számszer, de kb milyen erős is lesz?
Lorin- Hozzászólások száma : 238
Registration date : 2010. Apr. 28.
25 font...
De mivel a húr hosszától függ(kivéve, ugye a túl hosszú=hülyén néz ki; rövid=véglegesen elgörbíti a kart), olyan amilyet akarok, az említett határokon belül...
De mivel a húr hosszától függ(kivéve, ugye a túl hosszú=hülyén néz ki; rövid=véglegesen elgörbíti a kart), olyan amilyet akarok, az említett határokon belül...
Túl hosszú? Ostrom számszerek pl amik ből van másfél méteres példány is pár ezer fontocskával (vagy pár tízzel is) XD
Magitor- Hozzászólások száma : 815
Registration date : 2009. Jun. 23.
A húrról, nem íjkarról, számszer-tusról... van szó.Magitor írta:Túl hosszú? Ostrom számszerek pl amik ből van másfél méteres példány is pár ezer fontocskával (vagy pár tízzel is) XD
Ereje úgy lesz "belőve", hogy amikor a kengyel és a kar is fel van kötözve, a kengyelnél fogva felakasztom valahova. Karjaira a 25 font felét akasztom; vízzel töltött palackok formájában.
Ezután csak le kell mérni a húr hosszát(persze úgy, hogy a dió mögé érjen). Mivel a húr nyúlik is, garantáltan gyengébb lesz valamivel. Esetleg, ha túlzottan gyenge lesz, újat lehet csinálni. Vagy azt is lehet tesztelni, hogy 10 centi húr mennyit nyúlik 25 font alatt. Ezt is bele lehet számolni...
A hozzászólást Mordor összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 09, 2010 1:30 pm-kor.
Ja jó, nem az olvasással van bajom, az értelmezéssel. Bocsesz
http://www.plastidip.de/hu/termekek.php?prodid=2 megvan a folyékony gumi, nem olcsó de megéri nagyon!
Magitor írta:http://www.plastidip.de/hu/termekek.php?prodid=2 megvan a folyékony gumi, nem olcsó de megéri nagyon!
Pont tegnap néztem hogy a Legalmasters főoldalán is ki van írva hogy folyékony gumi eladó. Amúgy Magitor ha nincs szükséged egy egész dobozra akkor vehetnénk ketten is egy flakonnal.
Lorin írta:Magitor írta:http://www.plastidip.de/hu/termekek.php?prodid=2 megvan a folyékony gumi, nem olcsó de megéri nagyon!
Pont tegnap néztem hogy a Legalmasters főoldalán is ki van írva hogy folyékony gumi eladó. Amúgy Magitor ha nincs szükséged egy egész dobozra akkor vehetnénk ketten is egy flakonnal.
Magitor: Ha tudsz szerezni extrajó minőségű Polit is, akkor társulok én is: egy Gladius, egy lándzsafej és egy saxon axe erejéig! (kb ez lehet egy fél flakon?)
A fehér szín érdekel, ha ez releváns...
belzee- Hozzászólások száma : 301
Registration date : 2010. Jan. 28.
Jauvan nekem 1 flakon tuti kell, mert kocsira is akarom többek közt applikálni. De akkor mi lenen ha nem fújósra ölnénk a pénzt hanem vennénk egy tégelyeset, amit hígitunk, nekem van modellszóró pisztolyom meg egy teli flakon hajtógázam hozzá, meg kompresszort is tudok tákolni akár hozzá és szépen azzal oldanánk meg, meg elsotanánk a költségeket megfelelően?
bár árban nem biztos h megéri mert 350g tömény belőle 5590 plusz 1490 a hígitó, 1500 a posta így 8580 pénz vagy 2 flakon areoszolos ami 622g és 10880 ft, nem tudom hogy érné meg jobban, bár lehet hogy 1 sima areo elég lenne egyenlőre. Akinek van affinitása hozzá segíthet Debrecenben keresni!
Ui: Hja és én feketét akarok venni mindenképpen, mert autó műanyag részeit is akarom kezelni vele, meg a AS fegyvereim bizonyos részeit.
bár árban nem biztos h megéri mert 350g tömény belőle 5590 plusz 1490 a hígitó, 1500 a posta így 8580 pénz vagy 2 flakon areoszolos ami 622g és 10880 ft, nem tudom hogy érné meg jobban, bár lehet hogy 1 sima areo elég lenne egyenlőre. Akinek van affinitása hozzá segíthet Debrecenben keresni!
Ui: Hja és én feketét akarok venni mindenképpen, mert autó műanyag részeit is akarom kezelni vele, meg a AS fegyvereim bizonyos részeit.
Az itt lévő dolgokat is nézzétek meg, hátha van hasonló - hogy legyen összevetni valamivel.
Andrew- Hozzászólások száma : 228
Registration date : 2008. Jun. 29.
Magitor.
Nekem is fekete kéne. Mikor akarsz majd rendelni? (mert jelenleg a laptopom miatt eléggé a 0 felé tendál az egyenlegem...) Mert gondolom már akkor is spórolunk vele egy kis szállítási költséget ha egyszerre rendeljük.
Amúgy az Andrew által linkelt oldalon valaki talált árat? Vagy ezt külön kell megkérdezni mailben?
Nekem is fekete kéne. Mikor akarsz majd rendelni? (mert jelenleg a laptopom miatt eléggé a 0 felé tendál az egyenlegem...) Mert gondolom már akkor is spórolunk vele egy kis szállítási költséget ha egyszerre rendeljük.
Amúgy az Andrew által linkelt oldalon valaki talált árat? Vagy ezt külön kell megkérdezni mailben?
Az Andrew féle linken szereplő termékeket tudtommal nemigazán árulják emberi árban.
Szállítási költségen leginkább úgy tudtok spórolni hogy megmondjátok mi kell, kinéztek egy pesti boltot ahol van személyes átvét és megkértek egy kedves pesti embört hogy ugyanmár eküditek a pénzt menjen be vegye meg küdje el postán
Szállítási költségen leginkább úgy tudtok spórolni hogy megmondjátok mi kell, kinéztek egy pesti boltot ahol van személyes átvét és megkértek egy kedves pesti embört hogy ugyanmár eküditek a pénzt menjen be vegye meg küdje el postán
Gem Kapocs írta:Az Andrew féle linken szereplő termékeket tudtommal nemigazán árulják emberi árban.
Ezt vehetjük ajánlatnak kedves pesti ismerősünk?
Hmm 1190 forint 3 kilóig a futárszolgálatos kiszállítás a Plasti Diptől, kiskereskedelemmel is foglalkoznak, szal lehet gondolkodni rajta, Akar valaki rajtam kívül rendelni? Nekem egy flakonra biztos szükségem van.
Magitor írta:Hmm 1190 forint 3 kilóig a futárszolgálatos kiszállítás a Plasti Diptől, kiskereskedelemmel is foglalkoznak, szal lehet gondolkodni rajta, Akar valaki rajtam kívül rendelni? Nekem egy flakonra biztos szükségem van.
Attól függ mikor akarod rendelni. Jelenleg ugyanis tényleg nincs pénzem, de 15.-én fizetés.
Lorin: Tipp volt, de akár megoldható. Én még januárban tervezek menni Db-be, úgyhogy akár a teljes pk-t is meg lehet spórolni ha jól jön ki a dolog.
Magitor, légkompresszor és szórófej van kéznél;)
-tudod, édesapám asztalos műhelyében!-
Belzee írta:Magitor, légkompresszor és szórófej van kéznél;)
Leo,
Neked nem lenne kedved valami kis közös barkácsolós napot tartani? Csak mert most már (hogy a teszkós sátram megadta magát és van rengeteg sátorlécem ) én is csinálnék egy olyanféle fegyvert amilyeneket te szoktál. Le is írhatnád, de szerintem egyszerűbb ha nem magamtól jövök rá a kis veszélyfaktorokra hanem mondjuk van mellemet valaki aki már csinált olyat.
Szóval ha lementek a vizsgáim (leghamarabb 20, legkésőbb 27.-e ezen hónapan) akkor csaphatnánk egy ilyen közös dolgot. Addigra meg tudunk szerezni ilyen folyékony ragacsot.
Gem
OK, megbeszélem a többiekkel aztán majd értesítelek, és előre is köszi! Egyébként mikor tervezel lejönni? Csak hogy ne fussak ki az időből...
Nem oda a lovakkal eddig úgy fest hogy mindenképp "postázzák" a holmit nincs kisker boltjuk. És ugyanannyi ha Bivajtolnádba viszik vagy Pestre, de lehet kapni modellboltban is Pesten.
OK! 22 utáni hétvégén szombaton POLI-BATON nap a Portörő rezidencián!
cuccot mindenki hozzon, szerszám helyben alapanyag batyus megoldással én csak egy gladiust akarok összedobni jelenleg, de magyarázni jó lesz az is!
cuccot mindenki hozzon, szerszám helyben alapanyag batyus megoldással én csak egy gladiust akarok összedobni jelenleg, de magyarázni jó lesz az is!
Hali!
Folytattam a számszert, minden része összeilleszthető, a dión kell még faragni, hogy a vesszőt bele lehessen rakni...
Tus, bak teljesen kész, csiszolva 100'; 180' papírral, ma szivaccsal bevizezve, holnap jön még egyszer 180', és egy 320'(utóbbinak szerintem tölgy esetén nem sok értelme, de hátha szebb lesz tőle). Ezután beolajozom naponta 2×, hétvégén viasz és lenolaj 2/1 arányú összeolvasztott keverékével lenne kezelve. Csakhogy nem nagyon találok googli barátommal olyan boltot Budapesten ahol tömbösítve max. negyed kiló kapható...
Tud esetleg ilyen üzletet valaki? Nem lényeges, hogy finomított, 'biböfisz-elfingisz'-szel kezelt legyen...
Folytattam a számszert, minden része összeilleszthető, a dión kell még faragni, hogy a vesszőt bele lehessen rakni...
Tus, bak teljesen kész, csiszolva 100'; 180' papírral, ma szivaccsal bevizezve, holnap jön még egyszer 180', és egy 320'(utóbbinak szerintem tölgy esetén nem sok értelme, de hátha szebb lesz tőle). Ezután beolajozom naponta 2×, hétvégén viasz és lenolaj 2/1 arányú összeolvasztott keverékével lenne kezelve. Csakhogy nem nagyon találok googli barátommal olyan boltot Budapesten ahol tömbösítve max. negyed kiló kapható...
Tud esetleg ilyen üzletet valaki? Nem lényeges, hogy finomított, 'biböfisz-elfingisz'-szel kezelt legyen...
Ha paraffint akarsz, azt gyógyszertárban vehetsz méregdrágán. Ha pl. méhviaszt, azt gyertyakészítőknél kell nézni.
Spectre- Hozzászólások száma : 468
Registration date : 2009. Mar. 14.
Paraffin nem jó, méhviasz sárgásbarna színe is bele van kalkulálva...Spectre írta:Ha paraffint akarsz, azt gyógyszertárban vehetsz méregdrágán. Ha pl. méhviaszt, azt gyertyakészítőknél kell nézni.
Állítólag 1000HUF/kg árért lehet méhészektől beszerezni, van is ötletem, de nem Budapesten...
Megvan!
1094 Budapest, Ferenc krt. 37. 215-1750 (méhviasz)-ez egy méhészbolt....
1094 Budapest, Ferenc krt. 37. 215-1750 (méhviasz)-ez egy méhészbolt....
14 / 29 oldal • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 29
14 / 29 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.