FOPP általános megbeszélés
+21
Borgwarrior
Marinda
Eglar
Ahriman
magi44
Asmodus
Derszu
Andrew
kyru
Magitor
Maia
Damien-Maelstrom
Gerodus
Ashi Valkoinen
Lobster
Kildar
Spectre
Artemis
Sonir Norend
Gem Kapocs
Keitel
25 posters
11 / 18 oldal
11 / 18 oldal • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18
Re: FOPP általános megbeszélés
Lobster írta:Minden játékos aki jó fej akar lenni a szervezők szemében hozzon ÜRES gyufásdobozokat!!![/b][/size][/center]
A teli is jó? Az öngyújtók korában nekem eléggé esélytelen üreset kotorni itthon. De ha arról van szó szívesen veszek 1-2 gyufát, csak a tartalmával kéne valamit kezdeni.
Asmodus- Hozzászólások száma : 34
Registration date : 2010. May. 11.
Gem: hmmm hülye kérdés, de mi lesz a "zseton" a kaszinóban? Vagy a kártyánál a tét?
Lobster- Hozzászólások száma : 1221
Registration date : 2008. Feb. 28.
Csak kpban folyik majd mindenféle játék Egyébként mivel úgy néz valószínűeg nem lesz osztó, kártya megmarad a póker szinten, pedig szerettem volna mást is
"7nap van hátra eddig az eseményig: Projekt Prijot 2010 * Július 30 - augusztus 1."
Mennnnyünkmááááááááá
Vagyis még ne. Még nem fejeztem be minden cuccot XD
Mennnnyünkmááááááááá
Vagyis még ne. Még nem fejeztem be minden cuccot XD
Magitor- Hozzászólások száma : 815
Registration date : 2009. Jun. 23.
"Az első hullámban azok lesznek akik pénteken 12:00 - 17:00 között érkeznek.
- Érkezés után mindenki lepakolhat az OUT táborban, majd minden egész órakor fegyverellenőrzés kezdődik a D épület kijelölt termében (földszinten)."
Az ellenőrzéshez lehet csapódni út közben, vagy ha 5kor nem vagyunk ott akkor már csak az esti ellenőrzés jut?
- Érkezés után mindenki lepakolhat az OUT táborban, majd minden egész órakor fegyverellenőrzés kezdődik a D épület kijelölt termében (földszinten)."
Az ellenőrzéshez lehet csapódni út közben, vagy ha 5kor nem vagyunk ott akkor már csak az esti ellenőrzés jut?
Ha még a kronózás közben érkezel akkor ok, de ha nem akkor már csak a későbbi blokk.
Mivel igen kevesen vagyunk ezért minden műveletet külön kell csinálni.
Fegyverellenőrzés kész, átmegy mindenki regelni. Regelés kész, mindenki megy eligazításra. Mindegyikhez kell legalább két ember és 3an vagyunk összesen...
Mivel igen kevesen vagyunk ezért minden műveletet külön kell csinálni.
Fegyverellenőrzés kész, átmegy mindenki regelni. Regelés kész, mindenki megy eligazításra. Mindegyikhez kell legalább két ember és 3an vagyunk összesen...
Erre gondoltam hogy ha még nincs vége a kronózásnak mire odaérünk akkor be lehet még csapódni a turnushoz. Gondolom az sem gáz ha sátorverés stb előtt letudjuk az adminisztrációt és előtte csak behordjuk kupacra a cuccokat.
Ha akkor odajöttök amikor zajlik ofkórz várunk szeretettel. Csak akkor nem variálunk ha már a másik helyen és munkafázisban vagyunk. Akkor nem fogunk visszarohangálni a kronószobába.
Logikus én is így gondoltam Még egy kérdés amit nem találtam meg, lehet csak elsiklott felette a figyelmem: A játékidő adott órától adott óráig zajlik, vagy akkor adjátok le a játékidő eleje/vége jelzést amikor jónak látjátok? (Főleg amiatt kérdem hogy a kocsmának nagyjából hogy kellene üzemelnie időrendileg)
Szerk.: Na akkor az első bemásolt rész felett valahol faszán átsiklottam...sry
Szerk.: Na akkor az első bemásolt rész felett valahol faszán átsiklottam...sry
A hozzászólást Gem Kapocs összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Júl. 24, 2010 9:04 pm-kor.
Szabálykönyv:
- Kód:
A hivatalos játékidő alapesetben reggel kilenctől éjfélig van, (ezt a szervezőség indokolt esetben a megfelelő hangjelzésekkel módosíthatja).
- Kód:
# Hosszú folyamatos kürt/síp/duda-jelzés, plusz rádión leadott "Játékidő vége": A jelzéstől kezdve a játéktér teljes területén tilos bárminemű fegyverhasználat, vagy a játékra hatással levő cselekmény a következő játék indul jelzésig.
#
Három rövid kürt/síp/duda-jelzés, plusz rádión leadott "Játék indul" üzenet: A játékidő indulását jelzi. A jelzéstől kezdve szigorúan tilos a pályán szemvédelem nélkül tartózkodni, és alapesetben a pályán mindenki IN van, az OUT állapotot narancs kendővel jelezni kell.
Lobster írta:De a kocsma addig megy amíg akarod, mármint a jelzés előttig. Tehát bezárhatsz korábban is.
De akkor fel lesz nyomva
Asmodus- Hozzászólások száma : 34
Registration date : 2010. May. 11.
Hát van egy kisebb HÖRRR. Ha valaki tud hozni egy akármilyen gyári használható dugattyút + dugattyúfejet azt roppant mód megköszönöm és egy ezressel honorálom, mert az egyik MP5ösöm ledarálta a dugattyúját -.-
EGYIK? Nem elég neked a többi?
De most komolyan, több lőszert nem kapsz több puskához sem! Érdemes vele vacakolni?
De most komolyan, több lőszert nem kapsz több puskához sem! Érdemes vele vacakolni?
Egyet viszek saját felhasználásra, egynek az csatijait kellett volna kicserélni hogy egyáltalán fel tudjam tölteni az akksiját. A fennmaradó, kölcsönadásra kerülőben törött a dugattyú, csak ezért vacakolok vele. RÉszemről egy pisztoly, egy MP5 tökéletesen elég lesz, csak a kölcsönadást megígértem és szeretném tartani a szavam ha tudom.
Én lennék buzi akkor ezer fegyverrel jönne, nem baj szurkolok nektek, majd jövőre addigra amúgysem lesz olyan fogam amit ki kellene húzni XD
Magitor: állj be mellém, nekem már sokszor megígérték hogy ingyen és bérmentve kiverik az összeset
Ki hogyan tervezi az odajutást?
Budapestiek, Tatabányaiak és egyéb "északról érkezők", mi lenne, ha közösen mennénk?
(Dél környékére szeretnék odaérni.)
Valaki?
Budapestiek, Tatabányaiak és egyéb "északról érkezők", mi lenne, ha közösen mennénk?
(Dél környékére szeretnék odaérni.)
Valaki?
Keleten a herlyzet változatan.
Déltől lehet érkezni a terepre kiírás szerint, előbb ne akarj odaérni Részemről fel büdöspöstre és onnan ótó, de Asmoval csak 5 körül érkezünk
Én elébb érkeznék. Valaki?
/Mármint tudom, hogy 12:00 előtt nem lehet bemenni, nem is akarok. De a 17:00 nekem késő./
/Mármint tudom, hogy 12:00 előtt nem lehet bemenni, nem is akarok. De a 17:00 nekem késő./
Én már csütörtökön kint leszek, tatabányaiakról fogalmam sincs mikor jönnek mert épp egyik se online.
Én is jobb szeretnék hamarabb lenn lenni de a kocsma felszerelése miatt mindenképp autóhoz vagyok kötve, cuccom se kevés lesz ellenben sok, ezért inkább akkormár autóval érkezem és bevásárlást is elintézzük terepre menet.
Viszont mivel Asmo nem olyan kényelmes jóéletű deák már mint mink, ezért ő legkorábban 3kor tud elindulni, úgyhogy előbb nem tudunk leérni. Life sucks, de ott leszünk és jó lesz
Viszont mivel Asmo nem olyan kényelmes jóéletű deák már mint mink, ezért ő legkorábban 3kor tud elindulni, úgyhogy előbb nem tudunk leérni. Life sucks, de ott leszünk és jó lesz
11 / 18 oldal • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18
11 / 18 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.