FOPP általános megbeszélés
+21
Borgwarrior
Marinda
Eglar
Ahriman
magi44
Asmodus
Derszu
Andrew
kyru
Magitor
Maia
Damien-Maelstrom
Gerodus
Ashi Valkoinen
Lobster
Kildar
Spectre
Artemis
Sonir Norend
Gem Kapocs
Keitel
25 posters
10 / 18 oldal
10 / 18 oldal • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18
Re: FOPP általános megbeszélés
Gem, ha megkérhetlek, lenyugodnál, és bíznál a szervezőkben...? Köszönöm.
Nem a szervezők ellen szólt, elég sűrűn kommunikálok az ügyben mind Kildarral mind Homárral Attól függetlenül hogy nem az ő hibájuk (több ígérgető embertől megint nem kaptak visszajelzést stb) még bosszantó a dolog.
És segít rajta, ha folyamatosan itt nyavalyogsz? Légy férfi, és kezeld a helyzetet büszkén. Ha ennyi, hát ennyi. Ennyiből fogunk jó játékot kihozni.
No offence meant, de az sem segít, ha folyton és mindenért kioktatsz mindenkit.
Hogy ontopic is legyek, amíg egy százalék esélyt is látok rá, igyekszem úgy alakítani a dolgokat, hogy mégse kelljen cserben hagynom benneteket.
Hogy ontopic is legyek, amíg egy százalék esélyt is látok rá, igyekszem úgy alakítani a dolgokat, hogy mégse kelljen cserben hagynom benneteket.
Eglar- Hozzászólások száma : 787
Registration date : 2008. Aug. 04.
Damien-Maelstrom írta:És segít rajta, ha folyamatosan itt nyavalyogsz? Légy férfi, és kezeld a helyzetet büszkén. Ha ennyi, hát ennyi. Ennyiből fogunk jó játékot kihozni.
Mivela fórum nyilvános, tudtommal úgy nyavalygok ahogy nekem jólesik, egészen addig amíg a fórumszabályzatot nem sértem, nem leszek brutál offtopic vagy Kildart/Homárt egyéb moderátort nem zavar Ha ez bekövetkezik úgyis törölve lészen. Úgyhogy szerintem kollektíve befejezhetjük a fingszeletelést.
Edit: Sonir, mivel Eglar 90%os valószínűséggel nem jelenik meg, 46-1=45. Na de ki az az edit?
A hozzászólást Gem Kapocs összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Júl. 18, 2010 3:47 pm-kor.
Közben egy ügyes huszárvágással mégiscsak sikeresen leboltoltam az ünnepelttel, hogy nem leszek ott. Most már csak a család többi tagjával kell megértetnem, így az esélyek erősen pozitív irányba módosultak.
Eglar- Hozzászólások száma : 787
Registration date : 2008. Aug. 04.
Updét: Ügyes voltam és már egy hete fájnak a bölcsesség fogam körül az állkapcsom, héten megnézetem, de mivel már amúgy is ki kellet volna szedni őket, úgyhogy adok 10% hogy ott leszek mert én vezetnék és ha nem műtik ki addigra de fájni fog akkor alkalmatlannak nyílvánítom magam, ha meg megműtenek akkor meg főleg nem fogok tudni.
Magitor- Hozzászólások száma : 815
Registration date : 2009. Jun. 23.
Az induló kiírás ez volt: Keretlétszám: 60-70 főGem Kapocs írta:45. A tervezett 70-80hoz képest elég sovány sajnos
Ehhez képest 50 emberes létszámra számítok ami nem szignifikáns csökkenés. Igazából még mindig úgy vélem, hogy 50 felett leszünk kicsivel. Van még ugyanis 7-8 jelentkező akiknek gondjuk volt az online regisztrációval, az ő adataik egy része csak xlsben van meg. Már tudunk velük számolni, csak a statisztikában nem látszanak.
Technikailag pedig csak azt tudom mondani: minőségre megyünk, nem mennyiségre A tavalyiakból van egy jó alap, és idén is reméljük hogy sikerült zömében a megfelelő emberekre rábukkanni.
Azt viszont tudom, hogy soha ennyi időt, energiát és pénzt nem láttam még játékba beleölve mint most ebbe szervezői és sok esetben játékosi oldalról is. Ha ez sem lesz elég jó, akkor szerintem visszaadom én a larpszervező "oklevelem"
Lobster- Hozzászólások száma : 1221
Registration date : 2008. Feb. 28.
Félre ne érts, ha kevesen leszünk kevesen csinálunk jó játékot Csak azért hiányozni fog a sok ember hamar egy közepes méretű várost jelenítünk meg. Ettől mondjuk sem jobb sem rosszabb nem esz a játék, csak azért böki a csőrömet.
Tas: Ha ki kellet volna szedni miért nem szedetted ki? Csodálom az előrelátásodat Mind1, ha ki kő szedni ki kő szedni, az pedig tény hogy 3-4 hét bébipapi+pihi, ha egy mód van azért old meg hogy legyere.
Eglar: Hajrá!
Tas: Ha ki kellet volna szedni miért nem szedetted ki? Csodálom az előrelátásodat Mind1, ha ki kő szedni ki kő szedni, az pedig tény hogy 3-4 hét bébipapi+pihi, ha egy mód van azért old meg hogy legyere.
Eglar: Hajrá!
Noproblemo. Bár ezt a mostani helyszínt kevésbé városként mintsem egy erőmű melletti kereskedelmi állomásként definiálnám.Gem Kapocs írta:Félre ne érts, ha kevesen leszünk kevesen csinálunk jó játékot Csak azért hiányozni fog a sok ember hamar egy közepes méretű várost jelenítünk meg. Ettől mondjuk sem jobb sem rosszabb nem esz a játék, csak azért böki a csőrömet.
Városstylera csak a jövő évben készülünk, idén még maradunk a kisebb volumennél
Bréking nyúz.
A glockom akksija totál döglött, ha valaki tudna nekem kölcsönadni egy feltöltött AEP akkut a játékra, azért hálás lennék.
A glockom akksija totál döglött, ha valaki tudna nekem kölcsönadni egy feltöltött AEP akkut a játékra, azért hálás lennék.
Tud valaki a játék idejére kölcsönadni 1-2 db G3-as lowcap tárat?
Spectre- Hozzászólások száma : 468
Registration date : 2009. Mar. 14.
Kildar írta:Bréking nyúz.
Tudok adni egy GBB Berettát 1-2 tárral.
Asmodus- Hozzászólások száma : 34
Registration date : 2010. May. 11.
Közben megoldódott a problémám, Kanix ad nekem kölcsön AEP akkut, mindenesetre köszönöm a felajánlást.
Azért én a biztonság kedvéért szereznék máshonnan is.Kildar írta:Közben megoldódott a problémám, Kanix ad nekem kölcsön AEP akkut, mindenesetre köszönöm a felajánlást.
BRÉKING NYÚZ!
FONTOS KÉRÉS!
Minden játékos aki jó fej akar lenni a szervezők szemében hozzon ÜRES gyufásdobozokat!!!
A sima kisalakú 5,5cm x 3,5cm méret lenne a legjobb. Ha mindenki hoz fejenként kettőt már jók vagyunk.
FONTOS KÉRÉS!
Minden játékos aki jó fej akar lenni a szervezők szemében hozzon ÜRES gyufásdobozokat!!!
A sima kisalakú 5,5cm x 3,5cm méret lenne a legjobb. Ha mindenki hoz fejenként kettőt már jók vagyunk.
Asmodus írta:Tudok adni egy GBB Berettát 1-2 tárral.
Én viszont lehet hogy megköszönöm ha lehozod a berettát, én is egy glock-al szenvedek csak nálam adagolási probléma van. Ha sikerül megoldanom a héten/jövő héten, szólok.
Szerk.:
Gyufásdobozt szerintem tudok hozni egy adagot ha nem felejtem el, egyébként meg lehet kérdezni milyen célra lesz szánva?
A hozzászólást Gem Kapocs összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Júl. 22, 2010 5:57 pm-kor.
gynítom löszeres lesz.Gem Kapocs írta:Asmodus írta:Tudok adni egy GBB Berettát 1-2 tárral.
Én viszont lehet hogy megköszönöm ha lehozod a berettát, én is egy glock-al szenvedek csak nálam adagolási probléma van. Ha sikerül megoldanom a héten/jövő héten, szólok.
Szerk.:
Gyufásdobozt szerintem tudok hozni egy adagot ha nem felejtem el, egyébként meg lehet kérdezni milyen célra lesz szánva?
Magitor- Hozzászólások száma : 815
Registration date : 2009. Jun. 23.
Jó tipp a lőszeresdoboz.
Az eredetileg tervezett megoldás nem vált be, és megvallom mostanában annyi melóm van a szervezéssel hogy nem fér bele alternatívák után keresgélni... Ku...va sok doboz kéne annyit amennyit tutti nem tudok összeszedni, de ha több ember kicsit körbekotor otthon akkor már beljebb vagyunk.
Az eredetileg tervezett megoldás nem vált be, és megvallom mostanában annyi melóm van a szervezéssel hogy nem fér bele alternatívák után keresgélni... Ku...va sok doboz kéne annyit amennyit tutti nem tudok összeszedni, de ha több ember kicsit körbekotor otthon akkor már beljebb vagyunk.
Én is erre tippeltem de rossz szokásom a kíváncsiság
Egyéb egyéni megoldások elfogadottak a lőszer tárolására? Konkrétan egy vagy két régi szódásszifon dobozt (alumínium) viszek magammal külön e célra.
Egyéb egyéni megoldások elfogadottak a lőszer tárolására? Konkrétan egy vagy két régi szódásszifon dobozt (alumínium) viszek magammal külön e célra.
A saját megoldások engem nem érdekelnek ebből az aspektusból. Jelenlegi problémánk a játék közbeni kereskedelmi tárolás és üzletelés. Sokszor kis adagokra van szükségünk, és ahhoz ez volt a legolcsóbb és legkevesebb munkával járó megoldás.
10 / 18 oldal • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18
10 / 18 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.