Trúlarper Szilveszter 2009-2010
+11
nagash
Kanix
Razakel
Eglar
Gem Kapocs
Ashi Valkoinen
Andrew
Pangloss
Soloviel
Kryx-Sama
Kildar
15 posters
4 / 7 oldal
4 / 7 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Trúlarper Szilveszter 2009-2010
hehe...1 emberrel kevesebben leszünk, mert Ichigo jelezte nekem, hogy nem jön.
Kryx-Sama- Hozzászólások száma : 62
Registration date : 2009. May. 10.
Ez nálam is attól függ, mi lesz. A laboreredményeimet éppen most tesztelik, h mi a fene is van. Ha nem muszáj, betegen nem megyek fel Pestre.
Eglar- Hozzászólások száma : 787
Registration date : 2008. Aug. 04.
nagash- Hozzászólások száma : 147
Registration date : 2008. Sep. 04.
Aktualizált lista
Andrew
Ashi+1 talán
Dorten talán
Eglar talán
Fanni +1
Ichigo talán
Iván
Kanix +1
Keitel
Kildar
Kryx
Marinda +1
Nagash
Nirwastir
Razakel +1
Solo
Andrew
Ashi
Dorten talán
Eglar talán
Fanni +1
Iván
Kanix +1
Keitel
Kildar
Kryx
Marinda +1
Nagash
Nirwastir
Razakel +1
Solo
A hozzászólást Ashi Valkoinen összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 28, 2009 10:42 am-kor.
Ha Eglar nem jön, akkor előre szeretném kérni mindenkitől, hogy 1 csomag virslit (0,5kg-nál nem kell több) hozzon magával.
Hogyaviharbane. =)
Ha Eglar nem jön, akkor megoldom a vega kaját magam, csak azt nem tudom, hogy mennyit csináljak belőle, így ennek az alapanyagát hozom, virslit nem. Ha a vegák a végén mégsem esznek belőle, az se baj, akkor megeszem én! : ) Mert finom, és a sütitől herótom van! : (
A jelentkezést ezennel lezárom xD. Aki eddig nem jelentkezett sajnos lemarad. Visszamondani még vissza lehet. 2 ember változott talánra...Dorten és Eglar, szóval 17-en biztosan leszünk.
Remélem Eglar azért meggyógyultál és eljössz^^.
Remélem Eglar azért meggyógyultál és eljössz^^.
Igeeen, gyere Eglar, majd együttesen kitalálunk neked valami jobb orvosságot, mint amit a doktorbácsik/nénik fel tudnak írni! ; )
Kildar rábeszélt. Megyek. (Ill ma sikerült beszereznem vmi homeopátiás cumót, aminek egyik összetevőjére se vok allergiás, és pont az ilyen akut mandula- és garatgyulladásos borzalmakra találták ki. Remélem, ez most már segít vmit...)
szerk. Kryx, ha a buli napján Kildarral ilyen du. 3 körül beesünk főzni (lehet, kicsit korábban, lehet, kicsit később, nem számoltam ki, mikor érünk oda azzal együtt, h megpróbálom az elvileg bezárt koliból elhozni a larpos ruhámat), az megoldható?
szerk. Kryx, ha a buli napján Kildarral ilyen du. 3 körül beesünk főzni (lehet, kicsit korábban, lehet, kicsit később, nem számoltam ki, mikor érünk oda azzal együtt, h megpróbálom az elvileg bezárt koliból elhozni a larpos ruhámat), az megoldható?
Akkor a teljes névsor (18-an leszünk)
Andrew
Ashi
Eglar
Fanni +1
Iván
Kanix +1
Keitel
Kildar
Kryx
Marinda +1
Nagash
Nirwastir
Razakel +1
Solo
Eglar hát igen 3-4 óra fele nem ártana találkoznunk legalább a határ úti metrómegállóban. Iván szerintem neked sem ártana ott lenned ^^.
Bár nem tudom Eglar, a virslik beszerzését, hogyan is gondoltad. Szeretném, ha megosztanád velem. A tészta kellékeiről gondoskodom (liszt, tej, tojás, élesztő, só, cukor, vaj, esetleg írd le ami még kelhet)
Megadom a telefonszámomat (0630-554-6640). A szilveszter éjszakáján este 9-10 fele szintén mindenkit várunk a határ úti metrómegállóban, aki esetleg jóval korábban jön, vagy valamiért késik az hívjon fel és kimegyek érte.
Andrew
Ashi
Eglar
Fanni +1
Iván
Kanix +1
Keitel
Kildar
Kryx
Marinda +1
Nagash
Nirwastir
Razakel +1
Solo
Eglar hát igen 3-4 óra fele nem ártana találkoznunk legalább a határ úti metrómegállóban. Iván szerintem neked sem ártana ott lenned ^^.
Bár nem tudom Eglar, a virslik beszerzését, hogyan is gondoltad. Szeretném, ha megosztanád velem. A tészta kellékeiről gondoskodom (liszt, tej, tojás, élesztő, só, cukor, vaj, esetleg írd le ami még kelhet)
Megadom a telefonszámomat (0630-554-6640). A szilveszter éjszakáján este 9-10 fele szintén mindenkit várunk a határ úti metrómegállóban, aki esetleg jóval korábban jön, vagy valamiért késik az hívjon fel és kimegyek érte.
Lenne egy kérdésem Kryx, amit az imént írtál tészta alapanyagok gondolom Eglarra vonatkoznak, így inkább itthon csinálom meg a vega kaját. Körül-belül öklömnyi szélességű, talán picit hosszabb keltészta darabokról lenne szó természetesen finom töltelékkel, így ha azt veszem, hogy mindenki enne belőle (legyünk optimisták), akkor úgy kb. mennyit kellene vinnem?
Sol, reméljük, marad még tészta. Végülis átszámoltuk, 3 kg lisztből lesz, abból csak marad annyi, h ezekre is jusson, nem?
Gondoltam olyat, hogy olyan 1 kg lisztből elegendő mennyiséget lehet alkotni, de ki tudja mennyi marad. Nekem végül is mindegy hogy lesz, csak jó lenne előre tudni. : )
Ha valakinek van, akkor pls hozzon majd szifonpatront, legfeljebb több lesz, de nem vagyok benne biztos, hogy kapok a Corában... meg el is felejthetem
Andrew- Hozzászólások száma : 228
Registration date : 2008. Jun. 29.
Illetve jó lenne ha minél többen hoznátok saját poharat, koktélt mégse lehet üvegből.
Trú pohár?
Amúgy a két ember/egy tömény+üdítő szabályt ne felejtse senki - kivéve, aki mással lép be a közösbe.
Amúgy a két ember/egy tömény+üdítő szabályt ne felejtse senki - kivéve, aki mással lép be a közösbe.
Akár több töményt is hozhatok, itt annyi van a szomszédságban, mint a nyü, szívesen hozok 2-t is, de üdítőt nem ígérek, az szerintem nem fér be a bor/sör mellé. : )
Solo fogalmam sincs, hogy mi lenne abban a töltelékben és, azt sem tom, hogy mennyi fog maradni. Bár ha akarjátok a maradék tésztából összedobhatok mini kakaós csigákat.
Nekem vszínű, hogy már nem jut pénzem piára, mert az összes kaja alapanyagot nekem kell finanszíroznom, de feláldozom a karácsonyra kapott boromat. Talán 1 kis rum is marad még.
Nekem vszínű, hogy már nem jut pénzem piára, mert az összes kaja alapanyagot nekem kell finanszíroznom, de feláldozom a karácsonyra kapott boromat. Talán 1 kis rum is marad még.
Kryx:
:D :DAshi Valkoinen írta:kivéve, aki mással lép be a közösbe.
Kryx, annyit meg tudnál tenni még, hogy összeütsz kb két liter sima cukorszirupot? nem nagy költség, de hozzám már nem férne be a többi italos cucc mellé.
Más. Aki még nem döntötte el, mit hozzon, vagy még nem vette meg, annak javaslom a Blue Curacao-t, ugyanis Celldömölkön nincs egy se, és a koktélreceptek jó részét kiütné a hiánya.
Más. Aki még nem döntötte el, mit hozzon, vagy még nem vette meg, annak javaslom a Blue Curacao-t, ugyanis Celldömölkön nincs egy se, és a koktélreceptek jó részét kiütné a hiánya.
Rendben Kildar megcsinálom.
4 / 7 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
4 / 7 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.