Fejvadászat #12 - Zombilarp 2 (2009. december 5., szombat)
+10
Kanix
Soloviel
Eglar
Andrew
Árnybíró
Nirwastir
Damien-Maelstrom
Skalle
Kildar
Ashi Valkoinen
14 posters
LarpHaTár :: Élőszerepjátékok alfórumai :: Lezajlott rendezvények archívuma :: Fejvadászat Hadijáték archívum
5 / 5 oldal
5 / 5 oldal • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Fejvadászat #12 - Zombilarp 2 (2009. december 5., szombat)
Árnybíró írta:U.I.: Ashi, a legtöbb kép elég homályos :shock:
Félszürkületben, mozgó alakokat mobiltelefonnal fotózva ennél jobbat nem csinálsz. :D
Szerintem is túl hamar vége lett...sajnos hamar támadtátok meg a karavánt. Ivánnak sem tetszett a zombis alakítása...egyébként a zombi wave az nagyon ott volt és a csapatharcok is tetszettek. A képeket pedig nem kommentálnám mert magáért beszélnek.
Kryx-Sama- Hozzászólások száma : 62
Registration date : 2009. May. 10.
Hát, én is kellemesen elfáradtam
Az újonnan felfedezett résznek mondjuk pont a legbrutálabbul kinéző részéről nem készült kép, konkrétan ami először a szemünk elé tárult
Az újonnan felfedezett résznek mondjuk pont a legbrutálabbul kinéző részéről nem készült kép, konkrétan ami először a szemünk elé tárult
Arról is van kép, de sajnos nem túl kivehető, mert a mély résznek is pont olyan a színe, mint ahol álltunk, és képről annyira nem jön le az a 3D effekt, hogy a völgy aljától a szemlélődőt egy 5-6 méteres függőleges fal választja el.
5 / 5 oldal • 1, 2, 3, 4, 5
LarpHaTár :: Élőszerepjátékok alfórumai :: Lezajlott rendezvények archívuma :: Fejvadászat Hadijáték archívum
5 / 5 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.