Drachenfest + külföldi LARP-ok
+14
MagicHorse
Sonir Norend
Lorin
Andrew
Spectre
Wyck
Soloviel
Lobster
Kildar
Pangloss
Ashi Valkoinen
Lecram
Gem Kapocs
Eglar
18 posters
3 / 4 oldal
3 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
Re: Drachenfest + külföldi LARP-ok
Csapattal én is kimennék. 2013-at reálisnak is érzem.
Spectre- Hozzászólások száma : 468
Registration date : 2009. Mar. 14.
Engem is fel lehet jegyezni...en csapat nelkul is szivesen megyek ha akad megvalaki akit mindenkeppen erdekel a dolog.
A 2013-at erzem enis realisnak...egyreszt van ido szervezni es ahogy mar elottem is szoltak ha mar kimegyunk kis hazankat kepviselni ne "szivacs-bikacsokoket" lobaljunk karton vertekben, masreszt az olimpia miatt minden felbojdul jovore...tudom, hogy csak egy vagyok a leendo csapatbol, de tuti jovore nem kapok szabit
A 2013-at erzem enis realisnak...egyreszt van ido szervezni es ahogy mar elottem is szoltak ha mar kimegyunk kis hazankat kepviselni ne "szivacs-bikacsokoket" lobaljunk karton vertekben, masreszt az olimpia miatt minden felbojdul jovore...tudom, hogy csak egy vagyok a leendo csapatbol, de tuti jovore nem kapok szabit
Cornazil- Hozzászólások száma : 14
Registration date : 2010. Jun. 21.
Csapattal természetesen engem is érdekel. Brigata Fenice, na na na?
Akkor most indul szerintem az a rész, hogy időben kitaláljuk minek is menjünk, hogy annak megfelelőn lehessen cuccal is készülni. Azaz megyek is háttérvilágot és frakciókat olvasgatni.
Amúgy ha van számára jó hely, szerintem egy Brigata Fenice mehet, csak ne olaszok mellé kerüljünk mert érdekesen venné ki magát. Akkor már nyugodtan lehet Főnix Brigád.
Amúgy ha van számára jó hely, szerintem egy Brigata Fenice mehet, csak ne olaszok mellé kerüljünk mert érdekesen venné ki magát. Akkor már nyugodtan lehet Főnix Brigád.
Én benne vagyok, és mindegy nekem, csak vasban legyünk, és nézzünk nagyon rosszarcuan ki
Magitor- Hozzászólások száma : 815
Registration date : 2009. Jun. 23.
Végülis idegen nyelvűnek a "főnixbrigád" kifejezés is elég idegenül hangzik, szóval why not.
Szvsz ne vigyünk se németeket se olaszokat, ha már külföldre megyünk
Ami azt illeti, így első olvasatra nekem az ezüst vagy a kék sárkány tábora tűnk megfelelőnek:
http://www.drachenfest.info/en/intime-infos/choose-your-way/the-dragon-camps/
http://www.drachenfest.info/en/intime-infos/choose-your-way/the-dragon-camps/
Azt gondoltam, de ha végig görgeted ezt a lapot, aránylag sok harcias és kevés mágikus beállítottságú egyént találsz.
Ebből a szempontból a kék érdekesebb lehet, hiszen ott azért még inkább előfordulnak a varázslók nem úgy, mint az ezüstben, ahol mágia leginkább papok által van jelen.
Ebből a szempontból a kék érdekesebb lehet, hiszen ott azért még inkább előfordulnak a varázslók nem úgy, mint az ezüstben, ahol mágia leginkább papok által van jelen.
az ezüsttel az a gondom hogy nagyon erősen a jó oldalon áll, meg becsület és a többi. A kékben már ez a probléma ki van küszöbölve de leírás alapján azok meg főként azért vannak hogy ne mozduljanak ki a táborhelyükről
Szerintem is ne erőltessük külhonban, a külhonit, "magyarkodjunk" Az is vicces lenne hogyha lenne az egész csapatba 1 darab ines tolmács, aki tud számolni írni olvasni, a maradék harcos meg csak harci pontra költ
Nekem szimpatikus a fekete sárkány is
Nekem is szimpatikus a fekete is igazából. Csak nem akartam elsőre ennyire a sötét oldal felé araszolni.
Lehet össze kéne rakni egy szavazást a kérdésre. Komolyan gondolom, hogy kb a sátor kivételével az összes többi cucc fejlesztésébe az beleszól, hogy hova akarunk tartozni.
Lehet össze kéne rakni egy szavazást a kérdésre. Komolyan gondolom, hogy kb a sátor kivételével az összes többi cucc fejlesztésébe az beleszól, hogy hova akarunk tartozni.
Szerintem mindenki aki jön, az páncélos szeretne lenni, ugye? Fegyverek kérdésesek még, ki mekkorát, mért. stb. Lesz e mágus köztünk, vagyis kell-e? Valami zug sebhentes biztos kell hogy összevarrjon minket stb.
Részemről vörös sárkányt támogatom, de itt a többség dönt elvnek van értelme.
Tolmácsot ilyeneket még lehet hogy be is vállalom felcserkedéssel stbvel együtt. Úgyis régebb óta tervezek egy krónikás zsoldos karaktert
Tolmácsot ilyeneket még lehet hogy be is vállalom felcserkedéssel stbvel együtt. Úgyis régebb óta tervezek egy krónikás zsoldos karaktert
Közben eszembe jutott még egy szempont. Ha már kurva sok pénzt ki akarunk adni egy külföldi larpért, akkor nem biztos, hogy a majdnem korhű, minimál fantasy tábort akarom nézni 6 napon keresztül
Lakókocsi?
Spectre valszeg arra gondolt hogy ha már kimegyünk akkor nem hagyományőrző táborba akar menni hanem fantasy táborba ahol minden kurva jól néz ki
Confirmed. Szóval akkor szükség lesz sátorra, vagy van lehetőség ház bérlésére?
Csak kérdezem, hogy van-e ilyen. Csak láttam hogy vannak építmények. Annyira nem vágom a DF et, a tudásom kiemrül benne hogy, Fritz rendezvény, Epik, és kurvasok ember.
Spectre írta:Csapattal én is kimennék. 2013-at reálisnak is érzem.
Korábbról ugye jól emlékszem hogy 50K a beugró? Mert két év alatt én is össze tudok ennyit szedni, és egyszer meg is nézném mi az amit a németek LARP-nak neveznek. Koncepciónak jó az amit ti írtok, karakteren meg majd gondolkodom később (addigra lesz jobb cuccom szóval most még felesleges is...).
Lorin- Hozzászólások száma : 238
Registration date : 2010. Apr. 28.
Nagyjából ezzel számolj.Gem Kapocs írta:...Szeptembertől januárig 80 euró a játékos jegy, utána 90. Májusig 100, júliusig 110, helyszínen 130. Erre rájön hogy csak és kizárólag adott paramétereknek megfelelő fegyvereket fogadnak be a játékra, ehhez jön még az étkezés, az utazás és minden egyéb játékkellék, plusz a "luxuscikkek" mint cigaretta és egyebek.
Tas: Vannak épületek de a szállást magad oldod meg, a felhúzott fakunyhók in game helyszínek, fürdők, kofa standok stb.
3 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
3 / 4 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.