Rivergard Larp 3 - Igényfelmérő szavazás
+12
Freya
Sianis
Marinda
Kanix
Nirwastir
Árnybíró
Eglar
Kildar
Damien-Maelstrom
Skalle
Ashi Valkoinen
Lecram
16 posters
1 / 3 oldal
1 / 3 oldal • 1, 2, 3
Szeretnél részt venni a Rivergard Larp 3 nevű rendezvényen?
Rivergard Larp 3 - Igényfelmérő szavazás
A szavazás egyértelmű. A kérdés célja az, hogy a szervezők megtudják, van-e megfelelő igény a játékra.
Csak az válaszoljon "Igen"-el, aki ténylegesen eljönne a játékra. Ne legyen megint olyan, hogy több ember szól, hogy jön, és a végén alig leszünk. Lehetőleg az illető írja is le, hogy mire szavazott. Szóval nem elég az, hogy XY bejelöli "Igen"-t, aztán el van intézve, hanem lehetőleg írja is le, hogy "Igen"-el szavazott, így tudni fogjuk, hogy XY érdeklődik a játék iránt.
Csak az válaszoljon "Igen"-el, aki ténylegesen eljönne a játékra. Ne legyen megint olyan, hogy több ember szól, hogy jön, és a végén alig leszünk. Lehetőleg az illető írja is le, hogy mire szavazott. Szóval nem elég az, hogy XY bejelöli "Igen"-t, aztán el van intézve, hanem lehetőleg írja is le, hogy "Igen"-el szavazott, így tudni fogjuk, hogy XY érdeklődik a játék iránt.
A hozzászólást Lecram összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 11, 2010 4:43 pm-kor.
Re: Rivergard Larp 3 - Igényfelmérő szavazás
Jajj, b+, mindjárt sírok. Honnan tudjam, hogy részt veszek-e, ha nem tudom, mikor van? Ááááá.
Szerintem ez a szavazás teljesen fölösleges, aki jön az jön, aki nem az nem.
Skalle- Hozzászólások száma : 366
Registration date : 2008. Mar. 01.
1. nincs kiírva időpont, de ez engem nem tántorít el, érdekel a dolog.
2. nem lehet szavazni.
2. nem lehet szavazni.
Igen. Sajnos véletlenül lezártam a szavazást, és nem tudom hogyan kell megint megnyitni. Aki tudja és van hozzáférése az tegye meg. Kösz.
Tessék. A probléma ott van, hogy ha nullától eltérő számadatot adsz meg a "szavazás érvényessége" pontban, akkor addig érvényes, nullánál akármeddig. Ha valahogy mégis sikerül véletlenül lezárni, akkor mindig a témanyitó postot kell szerkeszteni a szavazás szerkesztéséhez.
Na. Én szavaztam, megyek, ha lesz. És a fideszes szlogennel (vissza)élve: hozok még egy embert. Már ha a szervezőség úgy dönt, h megengedi.
Egyébként azért kértem meg Marcit, hogy írjon ki egy ilyet, hogy nehogy látatlanban levonja a következtetést, h úgyse érdekel senkit a live, anélkül, hogy tudná, valóban így van-é, avagy sem. *gonoszvigyor*
Egyébként azért kértem meg Marcit, hogy írjon ki egy ilyet, hogy nehogy látatlanban levonja a következtetést, h úgyse érdekel senkit a live, anélkül, hogy tudná, valóban így van-é, avagy sem. *gonoszvigyor*
Eglar- Hozzászólások száma : 787
Registration date : 2008. Aug. 04.
Tulajdonképpen - és a kérdés főleg Lecramnak szól - az iránydátumnak megadott március 27, mint szombati nap dolgot eddig miért nem kérdezted meg az erődtől?
Ugyanis korábban Skalléval beszéltünk erről a dátumról, és eddig jelenleg 5 embernek szóltam, hogy tegyék magukat szabaddá arra a napra, mert lesz egy játék, és hogy ne azért ne tudjanak részt venni (vagy megfordítva hogy ne azért ne legyenek játékosaitok), mert már akkor tudják meg az időpontot, amikorra már más programjuk van aznapra. Vagy a jobb kéz nem tudja, mit csinál a bal tipikus esete forog fenn?
És igen rinyálok, mert nincsen időpont, főleg, hogy a problémával való 0-nál nagyobb foglalkozással már rég ki lehet volna tűzni egy dátumot és lebeszélni az erőddel.
Ugyanis korábban Skalléval beszéltünk erről a dátumról, és eddig jelenleg 5 embernek szóltam, hogy tegyék magukat szabaddá arra a napra, mert lesz egy játék, és hogy ne azért ne tudjanak részt venni (vagy megfordítva hogy ne azért ne legyenek játékosaitok), mert már akkor tudják meg az időpontot, amikorra már más programjuk van aznapra. Vagy a jobb kéz nem tudja, mit csinál a bal tipikus esete forog fenn?
És igen rinyálok, mert nincsen időpont, főleg, hogy a problémával való 0-nál nagyobb foglalkozással már rég ki lehet volna tűzni egy dátumot és lebeszélni az erőddel.
Most hallottam Skallétól, h azért nem dőlt el a dátum, mert Lecraméknak valami egyetemi kötelező rettenet lesz vagy a 27.-és vagy előtte hétvégén, csak nem döntötték még el, mikor, azért lóg az egész a levegőben. De ezt simán el lehetett volna mondani.
Hát, nem csodálom, hogy Lecram szégyelli, mert ezek a szombati egyetemi baszások kezdenek kurva irritálóak lenni még kívülálló számára is.Eglar írta:De ezt simán el lehetett volna mondani.
De a legegyszerűbb lett volna elmondani, nem TERELNI és MELLÉDUMÁLNI.
Nem bántásnak szántam, és szerintem egyáltalán nem szégyellnivaló, hogy muszáj elmennie. Tavaly nekem is be kellett járnom szombatonként, és én is tudtam szólni, pedig én "csak" egy játékos vagyok.
Na én is szavaztam érdekelne a dolog.
Árnybíró- Hozzászólások száma : 67
Registration date : 2009. Aug. 28.
Aww, kéne még vagy 10 ember...
Nemmel szavaztam, bár én se értem hogy ez az opció mire jó. : D
Érdekelne amúgy, csak messze van és tavasszal semmire se lesz időm :C
Érdekelne amúgy, csak messze van és tavasszal semmire se lesz időm :C
Nirwastir írta:Nemmel szavaztam, bár én se értem hogy ez az opció mire jó. : D
A "Nem" opció arra jó, hogy akik nemmel szavaznak, azokról tudjuk, hogy nem jönnek a játékra. Ez jobb, mint ha valaki semmire sem szavaz, mert ha nincs visszajelzés, akkor nem tudjuk, hogy számítsunk-e az adott ember részvételére, vagy sem.
...azt ugye vágod, hogy alapból nem nézhető meg, hogy ki mire szavazott?
Kildar írta:...azt ugye vágod, hogy alapból nem nézhető meg, hogy ki mire szavazott?
Csinál egy szűrést
Megnézi, hogy hány regisztráltja van a fórumnak, a szavazás megnyitása után hányan jelentkeztek be eddig, és azokra az emberekre vetíti rá az eredményt
akinél nem tudja hogy szavazott e vagy egyáltalán mire szavazott annál egy szubjektív tényezővel helyettesít
Kildar írta:...azt ugye vágod, hogy alapból nem nézhető meg, hogy ki mire szavazott?
Lecram írta:Lehetőleg az illető írja is le, hogy mire szavazott.
Eddig mindenki így cselekedett.
Mariann, Kanix, Eszter talán, Sohtem.Eglar írta:Aww, kéne még vagy 10 ember...
Draug és Isair se nagyon járnak fórumra, szóval szerintem még ők se szavaztak.
1 / 3 oldal • 1, 2, 3
1 / 3 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.