Rivergard Larp 3 - Igényfelmérő szavazás
+12
Freya
Sianis
Marinda
Kanix
Nirwastir
Árnybíró
Eglar
Kildar
Damien-Maelstrom
Skalle
Ashi Valkoinen
Lecram
16 posters
2 / 3 oldal
2 / 3 oldal • 1, 2, 3
Szeretnél részt venni a Rivergard Larp 3 nevű rendezvényen?
Re: Rivergard Larp 3 - Igényfelmérő szavazás
Drauggal én beszéltem és mondta, hogy igen-nel szavazna, csak valami fórum-fóbiája van
Skalle- Hozzászólások száma : 366
Registration date : 2008. Mar. 01.
Mindenképpen jövök.
Kanix- Hozzászólások száma : 59
Registration date : 2008. Dec. 19.
Igennel szavaztam én is
a fórum-fóbia ismerős, lehet valami vidámabb színnel kellene dekorálni a fórumot hogy jobban vonzza az embereket, egy charlies dizájn pl nyerő lenne
a fórum-fóbia ismerős, lehet valami vidámabb színnel kellene dekorálni a fórumot hogy jobban vonzza az embereket, egy charlies dizájn pl nyerő lenne
Marinda- Hozzászólások száma : 44
Registration date : 2008. Dec. 31.
Üdv!
Skalle: ahogy a hétvégén is jeleztem érdekelne a játék, gondoltam itt is bejelentkezek (meg szavazok) hogy látszódjék a +1 fő; akár 20. akár 27. lesz az időpont, nekem mindkettő megfelel. Játékosként, vagy (valami kisebb szerepű) NJK-ként is szívesen mennék.
Ui.: ha küldesz egy e-mail címet átküldöm a koncerten készült fotókat.
Skalle: ahogy a hétvégén is jeleztem érdekelne a játék, gondoltam itt is bejelentkezek (meg szavazok) hogy látszódjék a +1 fő; akár 20. akár 27. lesz az időpont, nekem mindkettő megfelel. Játékosként, vagy (valami kisebb szerepű) NJK-ként is szívesen mennék.
Ui.: ha küldesz egy e-mail címet átküldöm a koncerten készült fotókat.
Sianis- Hozzászólások száma : 10
Registration date : 2009. Jul. 21.
Sianis: Megint csak köszönöm az érdeklődést, a szerepet pedig még megbeszéljük, úgy érzem hogy lesz szükség a kiemelt karakterekre
Email cím pedig megy emailba.
Email cím pedig megy emailba.
Evangélium: a szakestet átraktam (nagy nehézségek árán...) április 9-re, így tudok menni 20.-án. (Lehet, hogy emiatt Soloviel is.)
Remélem örültök^^
Remélem örültök^^
- Spoiler:
- Ennyit arról, hogy egyetem... Lecram... stb. Igen, gonosz vagyok, de racionálisan.
Még nem tudommal szavztam. Előfordulhat akkora programom.
Freya- Hozzászólások száma : 30
Registration date : 2009. Aug. 02.
Fasza, király, ha 20-án lesz, én is tudok menni (akarok)!Damien-Maelstrom írta:Evangélium: a szakestet átraktam (nagy nehézségek árán...) április 9-re, így tudok menni 20.-án. (Lehet, hogy emiatt Soloviel is.)
Remélem örültök^^
- Spoiler:
Ennyit arról, hogy egyetem... Lecream... stb. Igen, gonosz vagyok, de racionálisan.
Így van.
Ashi, és Sothemnek mikor lesz jó?
Szóval akkor 20-at beszéljünk meg az erőddel?
Egyébként kösz Damien, hogy R3-ért átpakoltad a szakestet, bár Soloviel azt mondta, hogy huszonvalahányadikán Kresz vizsgázik, de remélem ő is tud rá 20-án szakítani időt...
Egyébként kösz Damien, hogy R3-ért átpakoltad a szakestet, bár Soloviel azt mondta, hogy huszonvalahányadikán Kresz vizsgázik, de remélem ő is tud rá 20-án szakítani időt...
Közben rájöttem hogy hülyeséget írtam, ugyanis 27-én mégsem tudnék menni, de úgy látom amúgy is 20-a felé hajlik a dolog, szóval minden ok.
Sianis- Hozzászólások száma : 10
Registration date : 2009. Jul. 21.
Így, hogy Damien áttette a Szakestet, már tudok menni. : )
Rám is számíthattok .)
Igazából 20. és 27. is jó, de ha lehet választani inkább 20.
Igazából 20. és 27. is jó, de ha lehet választani inkább 20.
Maloth- Hozzászólások száma : 20
Registration date : 2008. Mar. 14.
Elvileg megyek 20-án. Ez még eldől.
Freya- Hozzászólások száma : 30
Registration date : 2009. Aug. 02.
Az utolsó két hozzászólóról jut eszembe, de a többiekre is vonatkozik, hogy aki a játék időpontjában még nem töltötte be a 18. életévét, annak majd ki kell töltetnie otthon egy szülői felelősségnyilatkozatot.
Aki betöltötte, annak majd a helyszínen kell aláírnia, hogy saját felelősségre vesz részt a játékon. Ezt az erődökért felelős nonprofit kft. kérésére kell majd megtenni a játékosoknak.
Aki betöltötte, annak majd a helyszínen kell aláírnia, hogy saját felelősségre vesz részt a játékon. Ezt az erődökért felelős nonprofit kft. kérésére kell majd megtenni a játékosoknak.
Ashi Valkoinen írta:...és Lecram, te hova szavaztál?
Először az "Igen" opciót jelöltem be, mivel szeretnék részt venni a játékon, de miután kiderült, hogy nagy valószínűséggel nem tudok ott lenni, értelemszerűen módosítottam a szavazatomon.
az gáz ha 3előtt nem sűrűn érek ki? (nyelvsuli sux)
nagash- Hozzászólások száma : 147
Registration date : 2008. Sep. 04.
Ez jó kérdés, tényleg mikor kezdődik a játék, és meddig fog tartani?
Szerintem elég korán lesz kezdés, mivel az erőd 5-ig van nyitva.
A tatabányai csapat a 4912.sz. Budapest Déli(7:21) - Budapest Kelenföld(7:28) - Tatabánya(8:13) - Komárom(8:44) vonattal megy. Mivel az erőd még legalább 25-30 perc az állomástól, és minél nagyobb egy társaság, a megfigyelések alapján annál lassabban halad, ezért szerintem elfogadható a korán kelés. De majd Skalle megmondja a frankót vagy ez a vonat, vagy a következő játszik szvsz.
A tatabányai csapat a 4912.sz. Budapest Déli(7:21) - Budapest Kelenföld(7:28) - Tatabánya(8:13) - Komárom(8:44) vonattal megy. Mivel az erőd még legalább 25-30 perc az állomástól, és minél nagyobb egy társaság, a megfigyelések alapján annál lassabban halad, ezért szerintem elfogadható a korán kelés. De majd Skalle megmondja a frankót vagy ez a vonat, vagy a következő játszik szvsz.
Ma megyünk beszélni az erőddel, így várhatóan estére lesz 100%-os a dátum illetve a kezdési és befejezési időpont.
Hát nálam a korán kelés nem opció, ha választanom kell, hogy egyetemen bent vagyok órán, de figyelni nem tudok, vagy nem megyek be első órára, pedig az egyetem egy köpésre van, akkor valszeg a Komáromi téma is problémás lesz, ha korán keléssel van egybekötve. Tehát egy 10 körül BP-ről indulás tökély. : )
Mivel a játék időtartama az erőd nyitásától zárásig tart, így délután 5 órakor lesz vége. Szóval az lenne az ideális, ha minél előbb lenne a kezdési időpont. Legutóbb 10-kor kezdtünk.
2 / 3 oldal • 1, 2, 3
2 / 3 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.