Fejvadászat #14 - 2010. augusztus 14-15.
+7
Árnybíró
Kildar
Spectre
Pangloss
Marinda
Damien-Maelstrom
Ashi Valkoinen
11 posters
LarpHaTár :: Élőszerepjátékok alfórumai :: Lezajlott rendezvények archívuma :: Fejvadászat Hadijáték archívum
1 / 2 oldal
1 / 2 oldal • 1, 2
Fejvadászat #14 - 2010. augusztus 14-15.
Szervusztok!
Eljött az ideje, hogy egy hagyományos hadijáték stílusú rendezvényt is tartsunk 2010 nyarán Tatabányán a kétségkívül sikeres Combat Worskhop után.
Programterv:
Szombat
10:10-10:50 - Találkozó Tatabánya állomáson.
10:50-12:00 - Terepre eljutás, bevásárlás.
12:00-14:00 - Evés, készülődés.
14:00-19:00 - Hadijátékok (CTF, Team Deathmatch, Deathmatch, párbajok).
19:00-21:00 - Evés, pihenés, készülődés az éjszakai játékra.
21:00-kifulladásig - Éjszakai játékmódok.
Vasárnap
6:00-10:00 - Ébredés, egyéni igény szerint.
8:00-12:00 - Hadijáték azoknak, akik nem elég fáradtak.
12:00 után - Játék zárása, elpakolás, terep elhagyása.
Pontszerző játék, a játékmódokon elért eredmények beleszámítanak a Hősök Csarnoka eredménytáblájába.
Részvételi szándékot a topikban lehet jelezni, a játék nyilvános, bárki jöhet.
Alapvető felszerelés követelmény
Ismételten felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a cuccát úgy készítse össze, hogy el is bírja, hosszabb távon is tudja kényelmes tempóban szállítani.
Eljött az ideje, hogy egy hagyományos hadijáték stílusú rendezvényt is tartsunk 2010 nyarán Tatabányán a kétségkívül sikeres Combat Worskhop után.
Programterv:
Szombat
10:10-10:50 - Találkozó Tatabánya állomáson.
10:50-12:00 - Terepre eljutás, bevásárlás.
12:00-14:00 - Evés, készülődés.
14:00-19:00 - Hadijátékok (CTF, Team Deathmatch, Deathmatch, párbajok).
19:00-21:00 - Evés, pihenés, készülődés az éjszakai játékra.
21:00-kifulladásig - Éjszakai játékmódok.
Vasárnap
6:00-10:00 - Ébredés, egyéni igény szerint.
8:00-12:00 - Hadijáték azoknak, akik nem elég fáradtak.
12:00 után - Játék zárása, elpakolás, terep elhagyása.
Pontszerző játék, a játékmódokon elért eredmények beleszámítanak a Hősök Csarnoka eredménytáblájába.
Részvételi szándékot a topikban lehet jelezni, a játék nyilvános, bárki jöhet.
Alapvető felszerelés követelmény
- normálisan kinéző burkolt fegyver
- legalább egy középkori ing és nem feltűnően modern nadrág
Ismételten felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a cuccát úgy készítse össze, hogy el is bírja, hosszabb távon is tudja kényelmes tempóban szállítani.
Re: Fejvadászat #14 - 2010. augusztus 14-15.
Néztem a naptáramat, és mivel éppen üres volt ezen az időponton, így úgy döntöttem, hogy beleírom.
(Végre jövök... rettegjetek lochaberemtől!)
(Végre jövök... rettegjetek lochaberemtől!)
Remek, úgyis olyan rég volt már egy olyan régimódi jófajta hadijáték Az éjszakai assasinkodás meg simán csak rozmár, és remélhetőleg ezúttal mentes lesz mindenféle hosszasan megvitatott indokolatlan nézeteltéréstől ^^"
Marinda- Hozzászólások száma : 44
Registration date : 2008. Dec. 31.
Pangloss- Hozzászólások száma : 168
Registration date : 2009. Jun. 15.
Érdekel, de erős pozitív behatás lenne, ha tényleg fel lehetne menni autóval
Spectre- Hozzászólások száma : 468
Registration date : 2009. Mar. 14.
Spectre írta:Érdekel, de erős pozitív behatás lenne, ha tényleg fel lehetne menni autóval
Nagyon valószínű, hogy valahonnan megközelíthető lehet a terep autóval, elvégre azt a vadászlest is felhúzták ott valahogy, és kétlem hogy ők háton cipelték volna fel a deszkákat, mint mi De ha jól emlékszem felmerült már egyszer hogy utánanézünk a terep autóval való megközelítési lehetőségeinek, lehet hogy sort tudnánk keríteni rá valamikor. Egyébként tényleg hasznos lenne ha találnánk valami kocsival járható utat, főleg ha (még) komolyabb építkezésekbe akarunk kezdeni.
Spectre: Vértesszőlősön a főútról a Jókai Mór utcába kell behajtani, azon végig, ez biztosan járható út. A google maps-on meg tudod tekinteni.
Mellékes megjegyzés: A holtidőben szeretnék összehozni egy bejárást a terepről készült térképünket pontosítandó, akinek van, hozzon iránytűt. Ha valaki esetleg hoz túra gps-t is, az vendégem egy sörre.
Ashi Valkoinen írta:Spectre: Vértesszőlősön a főútról a Jókai Mór utcába kell behajtani, azon végig, ez biztosan járható út. A google maps-on meg tudod tekinteni.
Na tessék, nem is kell ide régimódi útbejárás ha egyszer igénybe vehetjük a modern technika vívmányait is
Ashi Valkoinen írta:Spectre: Vértesszőlősön a főútról a Jókai Mór utcába kell behajtani, azon végig, ez biztosan járható út. A google maps-on meg tudod tekinteni.
Ezt majd egyik nap megnézem, ha Tatabánya környékén járok. Már csak kíváncsiságból.
Ha nem tesz keresztbe a munka, eljövök.
E hét hétfőn, azaz aug. 2-án végigmentem a Jókai utcán majd présházak mellett egészen a szántóföldekig. A szántóföldeken viszont már nem akartam átmenni a Yarissal, ezért nem tudtam meg, hogy hogyan lehet eljutni onnan a táborhelyig. És mivel már este 7 után jártam ott, már nem akartam sétálni.
Sajna csak ennyit tehettem.
Árnybíró- Hozzászólások száma : 67
Registration date : 2009. Aug. 28.
Ha van rá igény (többen betegek, illetve jelezték, nem tudnak részt venni), a játék megtartható augusztus 20-22 hétvégén is. A dolog hátránya, hogy egy héttel később CJ-AH. Álláspontokat lehet ide kifejteni.
Én augusztus 21-én esküvőre vagyok hivatalos, úgyhogy jó lenne ha maradna aug. 14-15, mert akkor szívesen részt vennék...
Skalle- Hozzászólások száma : 366
Registration date : 2008. Mar. 01.
Hát, most hétvégén talán lenne egy minimális esélyem lejutni. Jövő hétvége Savaria Karnevál, akkor no way.
Eglar- Hozzászólások száma : 787
Registration date : 2008. Aug. 04.
Csak gondoltam itt is jelzem előre, hogy ezen a hétvégén most már biztos a távolmaradásom a játékról. Mandulagyulladás = no fun.
Akkor kérek egy listát, hogy megközelítőleg mennyien lennénk? (kis létszámmal no fun ugyanis... :S)
Nekem valszeg nem jó.
Spectre- Hozzászólások száma : 468
Registration date : 2009. Mar. 14.
Lehet, h el kéne napolni? :S
Eglar- Hozzászólások száma : 787
Registration date : 2008. Aug. 04.
Döntsetek gyorsan, mert akkor ezen a hétvégén megyek Szegedre
Andrew- Hozzászólások száma : 228
Registration date : 2008. Jun. 29.
Én még mindig azt mondom, hogy a következő hétvége mert aztán már nem érek rá. Meg aztán eleve 14-15-e volt betervezve...
Akikkel lehet számolni, valószínűleg jönnek/jönnének:
-Andrew
-Árnybíró (ő jelezte részvételi igényét)
-Ashi
-Damien
-Judit (ő fényképezni jönne + kicsit kardozni, Damien, Te már ismered Margit-szigetről szerintem)
-Kanix
-Marinda
-Milán
-Skalle
-Tamara
Aki még talán beesik
-Eglar
-Kildar (mert hátha mégsem hal meg)
-Sohtem
Nem fogjuk elnapolni, mert a későbbi hétvége sokaknak nem jó, ráadásul tényleg így lett megbeszélve. Nekem az is jó, ha sokan vagyunk, de azt is tudom értékelni, ha kis társasággal felidézzük a korábbi fejvadászatok hangulatát, aztán este elpipázgatunk a tűz körül. Gyülekezési és eljutási információk, időjárás-jelentéssel holnap. Szóval LESZ játék.
Ajánlott felszerelés: ruha, fegyver, esetleg pótfegyver, hátizsák (kaja+pia), pokróc/hálózsák. Több nagyon nem kell, veszett hideg nem lesz, a játékot pörgősre tervezzük, szóval nagyobb futás- és vívásmennyiségre fel lehet készülni. Fegyvernek főleg kardokat, pajzsokat és íjakat hozzatok.
Capture the flag biztosan lesz (van két vadonatúj zászló), deathmatch és team deathmatch is. Amennyiben van rá igény, gyakorolhatunk "ostrom" szituációkat is, mert az LARP-okon mindig nagyon gagyi szokott lenni.
-Andrew
-Árnybíró (ő jelezte részvételi igényét)
-Ashi
-Damien
-Judit (ő fényképezni jönne + kicsit kardozni, Damien, Te már ismered Margit-szigetről szerintem)
-Kanix
-Marinda
-Milán
-Skalle
-Tamara
Aki még talán beesik
-Eglar
-Kildar (mert hátha mégsem hal meg)
-Sohtem
Nem fogjuk elnapolni, mert a későbbi hétvége sokaknak nem jó, ráadásul tényleg így lett megbeszélve. Nekem az is jó, ha sokan vagyunk, de azt is tudom értékelni, ha kis társasággal felidézzük a korábbi fejvadászatok hangulatát, aztán este elpipázgatunk a tűz körül. Gyülekezési és eljutási információk, időjárás-jelentéssel holnap. Szóval LESZ játék.
Ajánlott felszerelés: ruha, fegyver, esetleg pótfegyver, hátizsák (kaja+pia), pokróc/hálózsák. Több nagyon nem kell, veszett hideg nem lesz, a játékot pörgősre tervezzük, szóval nagyobb futás- és vívásmennyiségre fel lehet készülni. Fegyvernek főleg kardokat, pajzsokat és íjakat hozzatok.
Capture the flag biztosan lesz (van két vadonatúj zászló), deathmatch és team deathmatch is. Amennyiben van rá igény, gyakorolhatunk "ostrom" szituációkat is, mert az LARP-okon mindig nagyon gagyi szokott lenni.
Jelezném ismét - mint azt egy oldallal előbb megtettem - hogy biztosan nem tudok részt venni, a nagyobb futás- és vívásmennyiség sem mandulagyulladás közben, sem egy-két nappal utána nem szerencsés dolog.
Rendhagyó kérés: a hadijátékra tudna nekem majd valaki nélkülözni valamilyen fegyvert?
Kildar
Naiv optimizmus kerített hatalmába, tudom, hogy jelezted, de ha csütörtök reggel egészségesen és épen ébrednél, miért ne?
Skalle
Fog akadni valami biztosan, másfélkezes kardra számíts. Pajzs kell vagy hozol?
Naiv optimizmus kerített hatalmába, tudom, hogy jelezted, de ha csütörtök reggel egészségesen és épen ébrednél, miért ne?
Skalle
Ashi Valkoinen írta:Skalle
Még meglátom. Ha használok is pajzsot akkor a sajátomat, de valószínű, hogy elhozom...
És kösz a kardot.
1 / 2 oldal • 1, 2
LarpHaTár :: Élőszerepjátékok alfórumai :: Lezajlott rendezvények archívuma :: Fejvadászat Hadijáték archívum
1 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.