Fejvadászat #14 - 2010. augusztus 14-15.
+7
Árnybíró
Kildar
Spectre
Pangloss
Marinda
Damien-Maelstrom
Ashi Valkoinen
11 posters
LarpHaTár :: Élőszerepjátékok alfórumai :: Lezajlott rendezvények archívuma :: Fejvadászat Hadijáték archívum
2 / 2 oldal
2 / 2 oldal • 1, 2
Re: Fejvadászat #14 - 2010. augusztus 14-15.
Megerősítem, biztos jövök.
Ha mást nem, szerencsétlenkedni egy kicsit.
Ami időpontot illeti: a 21-22-es időpont is megfelelne.
Ha mást nem, szerencsétlenkedni egy kicsit.
Ami időpontot illeti: a 21-22-es időpont is megfelelne.
Árnybíró- Hozzászólások száma : 67
Registration date : 2009. Aug. 28.
Én csak a lochaberemet tudom elhozni fegyverként.
Szavazzatok, hogy mennyire inba, amennyiben nagyon nem akarjátok, hogy azzal 100%-os győzelmi aránnyal zárjak szóljatok, de akkor kérek egy másik fegyvert.
Szavazzatok, hogy mennyire inba, amennyiben nagyon nem akarjátok, hogy azzal 100%-os győzelmi aránnyal zárjak szóljatok, de akkor kérek egy másik fegyvert.
Damien-Maelstrom írta:Én csak a lochaberemet tudom elhozni fegyverként.
Abban az esetben veled leszek egy csapatban
Skalle- Hozzászólások száma : 366
Registration date : 2008. Mar. 01.
Mindenki más ellen.Skalle írta:Damien-Maelstrom írta:Én csak a lochaberemet tudom elhozni fegyverként.
Abban az esetben veled leszek egy csapatban
(Hint: nálunk íjak is lesznek.)
Érkezési információk
ELJUTÁSI SEGÉDLET
Találkozó Tatabánya állomás 2-es és 3-as vágányának közös peronján, a forgalmi irodával szemben. A Budapest felől jövőknek a vonat elejébe érdemes szállni, Győr felől jövőknek is, mivel újabban a szintbeli átjárókat egy gázolás miatt lezárták, így a felüljáró felé kell kerülni.Vonat GYŐR felől:
Győr 09:31 9307 gyors ( - Budapest-Keleti)
Tatabánya 10:22
Vonat BUDAPEST felől:
Budapest-Déli 09:21 4922 személy ( - Győr)
Budapest-Kelenföld 09:28
Tatabánya 10:12
Vonat OROSZLÁNY felől:
Oroszlány 09:50 34415 személy ( - Tatabánya)
Tatabánya 10:07
Program: hadijáték minden mennyiségben. Ha lesznek víváshoz értő emberek és van kedvük ISMÉT alapállásokat magyarázni, várjuk őket szeretettel. Lesznek kezdőink is.
FONTOS: Péntek este és szombat reggel viharzóna fog átvonul az országon, nyugatról keletre. Ez ne zavarjon Titeket és gyertek a játékra, a játék idejére kiadós esőzés nem várható, esetleg egy futó zivatar vasárnap.
Aki szólt, hogy jön, de mégsem jön, nyögjön még ma be fórumba, mert akkor én sem kelek fel holnap korán. Aki nem szól, és mégsem jön, annak meg...
Akkor én szólok
Mentem volna szívesen, de több puncifájás is közbejött most.
Mentem volna szívesen, de több puncifájás is közbejött most.
Spectre- Hozzászólások száma : 468
Registration date : 2009. Mar. 14.
Te már írtál korábban, a bejegyzésem azoknak szólt, akik nem szólnak.
I need some serious status update!
Itt olyan mértékű eső/vihar/egyéb égi jó van, hogy ha holnapra is ez marad a helyzet, én nem vagyok hajlandó utazni a rommá ázásért...
Tatabányán mi a helyzet?
Itt olyan mértékű eső/vihar/egyéb égi jó van, hogy ha holnapra is ez marad a helyzet, én nem vagyok hajlandó utazni a rommá ázásért...
Tatabányán mi a helyzet?
Gyakorlatilag folyamatosan esőket ÉS kánikulát mondanak...
http://www.idokep.hu/?oldal=elore#
http://www.idokep.hu/?oldal=elore#
Elméletileg ha meg is áztok, fázni nem nagyon fogtok...Szombaton hajnalban főként a középső és a déli tájakon számíthatunk további zápor, zivatar kialakulására. A gyenge keleties szél csak zivatarokban erősödhet meg. Enyhe lesz az éjszaka, reggelre 15 és 20 °C közé csökken a hőmérséklet.
Napközben elszórtan, de eleinte főleg a Dunántúlon, majd keleten is számíthatunk zivatarokra, néhol felhőszakadás, jégeső kíséretében. A délkeleti, keleti szél gyenge marad, csak zivatarok környezetében erősödhet meg. Fokozódik a kánikula, a csúcshőmérsékletek 29 és 35 °C között várhatóak.
Vasárnap reggel változóan felhős lesz az ég, szórványosan várható zápor, a Dunántúlon zivatar is lehet. Gyenge lesz a légmozgás, 17 és 23 °C közé hűl a levegő.
Lobster- Hozzászólások száma : 1221
Registration date : 2008. Feb. 28.
Vannak, akiknek csak időkép jut.
A vihar - ahogy jelezték - átvonult, a helyi részletes időjárás szerint itt vasárnap délután 3-ig nem lesz eső - nade akkor kurvasok is lesz. Játék lesz, kevesebb, mint négy óra múlva várunk mindenkit az állomáson.
A vihar - ahogy jelezték - átvonult, a helyi részletes időjárás szerint itt vasárnap délután 3-ig nem lesz eső - nade akkor kurvasok is lesz. Játék lesz, kevesebb, mint négy óra múlva várunk mindenkit az állomáson.
Köszönöm a lehetőséget / játékot a vidámfiúk fejvadászoknak, jól éreztem magam.
Remélem nem volt gond korai távozásom/sunk, stb.
Mind a három játékmódot élveztem, kár, hogy az 1v1 párbajok kimaradtak.
Illetve a mezős eset, szerintem a "hölgyike" hivatásos vállalkozó volt az adott dologban... Legalábbis megfigyeléseim és következtetéseim ezt igazolják.
Remélem nem volt gond korai távozásom/sunk, stb.
Mind a három játékmódot élveztem, kár, hogy az 1v1 párbajok kimaradtak.
Illetve a mezős eset, szerintem a "hölgyike" hivatásos vállalkozó volt az adott dologban... Legalábbis megfigyeléseim és következtetéseim ezt igazolják.
Jó volt, azt hiszem, többet kéne kint lennem. Jót tesz vmilyen szempontból.
Damien: de ez nem változtat a tényen, hogy a vessző akkor is egy kurjantásnyira volt...
Damien: de ez nem változtat a tényen, hogy a vessző akkor is egy kurjantásnyira volt...
Eglar- Hozzászólások száma : 787
Registration date : 2008. Aug. 04.
Na, nekem is lett erőm írni lassan.
Először is: honlap frissítve, képválogatás fent van, a full képkönyvtár itt kérhető (előfordulhat, hogy még fél-egy óráig nem lesz letölthető):
http://www.megaupload.com/?d=G1PC9ELW
Videók hamarosan, amint sikerül megfelelő csatlakozót találni a letöltéshez.
Játékról: bár hárman hiányoztak a jelentkezett emberek közül, így is jól elvoltunk. Először is köszönöm a társaságnak, hogy rendesek voltak, nem voltak szétdobálva a cuccok, nem maradt szemét a terepen, amit az utolsóknak kellett volna eltakarítaniuk. Ez egy nagyon pozitív tapasztalat volt számomra.
A játékmódok - habár a párbajok végül elmaradtak össznépi fáradtság miatt - élvezetesek voltak, azt hiszem, sikerült pár emlékezetes fraget összehozni. Ezek közül Árnybíróé volt a legjobb, az utolsó lehetőségként a várfalon át menekülő Ivánt sikerült utolérni és hátbavágni buzogánnyal, az áldozat pedig lebucskázott a lejtőn. Kb. fél méterről néztem végig, kár, hogy nem lett felvéve. Két újoncunk is volt, akik úgy tűnik, élvezik a kardozást és később esetleg más rendezvényeken is megjelenhetnek. A CTF-ben, bár a piros-fekete csapat eggyel kevesebb fővel küzdött, nagyon jól tartották magukat az erődítményben, így csak hosszas harcok után sikerült a zászlót kétszer eltulajdonítani tőlük. De sikerült!
Éjszaka pedig ismét sikerült fáról ugorva teljesen tiszta találatot elérve fregelnem.
A fraglista, mindenki örömére:
"Név" "Frag" "Győzelem csapatban"
Andrew 23 1
Ashi 16 3
Damien 23 2
Eglar 7 1
Gergő 9 1
Judit 5 0
Kaitas/Árnybíró 6 2
Marinda 11 2
Milán/Pangloss 14 1
Skalle 13 2
A két újonc kivételével mindenkinek volt elég jó ruhája is, összességében nagyon jónak találom a rendezvényt így utólag, jól el is fáradtam, de megérte. Ráadásul az újabb, jobb LARP-os ruhákhoz végre tényleg az 1-2 évvel ezelőtti Hadijátékos játékélmény társult.
Először is: honlap frissítve, képválogatás fent van, a full képkönyvtár itt kérhető (előfordulhat, hogy még fél-egy óráig nem lesz letölthető):
http://www.megaupload.com/?d=G1PC9ELW
Videók hamarosan, amint sikerül megfelelő csatlakozót találni a letöltéshez.
Játékról: bár hárman hiányoztak a jelentkezett emberek közül, így is jól elvoltunk. Először is köszönöm a társaságnak, hogy rendesek voltak, nem voltak szétdobálva a cuccok, nem maradt szemét a terepen, amit az utolsóknak kellett volna eltakarítaniuk. Ez egy nagyon pozitív tapasztalat volt számomra.
A játékmódok - habár a párbajok végül elmaradtak össznépi fáradtság miatt - élvezetesek voltak, azt hiszem, sikerült pár emlékezetes fraget összehozni. Ezek közül Árnybíróé volt a legjobb, az utolsó lehetőségként a várfalon át menekülő Ivánt sikerült utolérni és hátbavágni buzogánnyal, az áldozat pedig lebucskázott a lejtőn. Kb. fél méterről néztem végig, kár, hogy nem lett felvéve. Két újoncunk is volt, akik úgy tűnik, élvezik a kardozást és később esetleg más rendezvényeken is megjelenhetnek. A CTF-ben, bár a piros-fekete csapat eggyel kevesebb fővel küzdött, nagyon jól tartották magukat az erődítményben, így csak hosszas harcok után sikerült a zászlót kétszer eltulajdonítani tőlük. De sikerült!
Éjszaka pedig ismét sikerült fáról ugorva teljesen tiszta találatot elérve fregelnem.
A fraglista, mindenki örömére:
"Név" "Frag" "Győzelem csapatban"
Andrew 23 1
Ashi 16 3
Damien 23 2
Eglar 7 1
Gergő 9 1
Judit 5 0
Kaitas/Árnybíró 6 2
Marinda 11 2
Milán/Pangloss 14 1
Skalle 13 2
A két újonc kivételével mindenkinek volt elég jó ruhája is, összességében nagyon jónak találom a rendezvényt így utólag, jól el is fáradtam, de megérte. Ráadásul az újabb, jobb LARP-os ruhákhoz végre tényleg az 1-2 évvel ezelőtti Hadijátékos játékélmény társult.
Nice képek.
Illetve a fraglistáról is valami hasonlót tudok elmondani, kicsit büszkölök.
Illetve a fraglistáról is valami hasonlót tudok elmondani, kicsit büszkölök.
2 / 2 oldal • 1, 2
LarpHaTár :: Élőszerepjátékok alfórumai :: Lezajlott rendezvények archívuma :: Fejvadászat Hadijáték archívum
2 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.