Rivergard larp 4: A Renegát - játékkiírás
+7
Soloviel
Damien-Maelstrom
Spectre
Eglar
Pangloss
Ashi Valkoinen
Skalle
11 posters
2 / 3 oldal
2 / 3 oldal • 1, 2, 3
Re: Rivergard larp 4: A Renegát - játékkiírás
kéne maradni, pl. ha túlélem az éjt.
másvalaki?
másvalaki?
nagash- Hozzászólások száma : 147
Registration date : 2008. Sep. 04.
(tudtommal erre jó a kis larpos beltenyészetünk..nem kell elrohanni larpról:))))
nagash- Hozzászólások száma : 147
Registration date : 2008. Sep. 04.
Természetesen maradok, ha le tudok jönni. Szombaton lehet csak erősen délután tudok érkezni, igyekszem megoldani. Karakter hamarosan.
Pangloss- Hozzászólások száma : 168
Registration date : 2009. Jun. 15.
Ashi Valkoinen írta:Nem vállalom, magánéletem is lett időközben.
Én már csak egy pofa sört kérek, mert ott a pont! : )nagash írta:(tudtommal erre jó a kis larpos beltenyészetünk..nem kell elrohanni larpról:))))
Nagyszerű, ha már 2 ember marad, akkor érdemes lemenni, köszi! : )
Terepen este 8 és reggel 7 között a "Brit-völgyrendszer" nevű helyszínt biztonsági okokból csak folyamatosan égő, erős fényű zseblámpával szabad elhagyni. A játék előtt közös helyszínbejárás lesz.
Mint kiderült tudok jönni.
Csak valakitől kunyerálni szeretnék egy ruhát, mert a fejvadászos egyenruha nem illik ide.
Csak valakitől kunyerálni szeretnék egy ruhát, mert a fejvadászos egyenruha nem illik ide.
Árnybíró- Hozzászólások száma : 67
Registration date : 2009. Aug. 28.
Árnybíró írta: Mint kiderült tudok jönni.
Melyik csapattal akarsz lenni?
Skalle- Hozzászólások száma : 366
Registration date : 2008. Mar. 01.
Skalle, még ma elküldöm a karakteremet neked. Abból egyértelmű lesz.
Árnybíró- Hozzászólások száma : 67
Registration date : 2009. Aug. 28.
Nem akarok gonoszkodni, de az időjárás katasztrófának ígérkezik.
Péntek, egész napos eső, fel fog ázni minden.
Szombat, kisebb ciklon, napközben sok eső várható.
Vasárnap: felhős napos idő, helyenként záporokkal, nálunk a jobb időjárás-előrejelzés egyelőre nem mond esőt vasárnapra.
Péntek, egész napos eső, fel fog ázni minden.
Szombat, kisebb ciklon, napközben sok eső várható.
Vasárnap: felhős napos idő, helyenként záporokkal, nálunk a jobb időjárás-előrejelzés egyelőre nem mond esőt vasárnapra.
Nyereményünk egy IJ-kártya.
- Spoiler:
- (ha ezt tudom előre, kérek vkitől köLcsön kolis gólytáborra, és megyek oda, h ne mondhassák, h "nem vagyok elég aktív tagja a közösségnek"... :C az időjárás meg mehet a...! nyüsz.)
Eglar- Hozzászólások száma : 787
Registration date : 2008. Aug. 04.
Fontos bejelentés!
Ezúttal szeretnék mindenkitől elnézést kérni, de a hétvégére tervezett Rivergard larpot kénytelen vagyok egy még meghatározatlan időpontra elhalasztani a következő indokok miatt:
- Erőviszonyok nem úgy jöttek ki ahogy éppen kellett volna; akárhogy is nézzük, a jelenlegi állás szerint 3 zsoldos plusz 1 mágus nézne szembe vagy 10 emberrel, ami azért elég nagy előnyt jelentene a falusiak számára. Természetesen embereket legvégső esetben lehet átcsoportosítani, ettől még talán meg is tartottam volna a játékot, de
- Időjárás előreláthatólag nagyon pocsék lesz. Tudom, hogy van akiket ez annyira nem tart vissza, meg kimehetnénk reménykedni, hogy hátha arrafelé nem fog annyi esni, de ennek nem látom túl sok értelmét, nem szeretném hogy mindenki szétázzon és felszedjen valami nyavalyát így a suli elején, meg legtöbb esetben a pocsék idő meglehetősen akadályozza a gördülékeny játékot.
Hogy mikor fogjuk bepótolni azt még előreláthatólag nem tudom, de őszt már nem akarom megint bevállalni, tavasszal pedig nem hiszem, hogy túlságosan rá fogok érni, így pillanatnyilag a nyarat tartom legvalószínűbbnek, hátha akkor több ember tudna eljönni.
Mindenesetre köszönöm a segítséget annak aki segített és Ashinak a terep intézését.
Ezúttal szeretnék mindenkitől elnézést kérni, de a hétvégére tervezett Rivergard larpot kénytelen vagyok egy még meghatározatlan időpontra elhalasztani a következő indokok miatt:
- Erőviszonyok nem úgy jöttek ki ahogy éppen kellett volna; akárhogy is nézzük, a jelenlegi állás szerint 3 zsoldos plusz 1 mágus nézne szembe vagy 10 emberrel, ami azért elég nagy előnyt jelentene a falusiak számára. Természetesen embereket legvégső esetben lehet átcsoportosítani, ettől még talán meg is tartottam volna a játékot, de
- Időjárás előreláthatólag nagyon pocsék lesz. Tudom, hogy van akiket ez annyira nem tart vissza, meg kimehetnénk reménykedni, hogy hátha arrafelé nem fog annyi esni, de ennek nem látom túl sok értelmét, nem szeretném hogy mindenki szétázzon és felszedjen valami nyavalyát így a suli elején, meg legtöbb esetben a pocsék idő meglehetősen akadályozza a gördülékeny játékot.
Hogy mikor fogjuk bepótolni azt még előreláthatólag nem tudom, de őszt már nem akarom megint bevállalni, tavasszal pedig nem hiszem, hogy túlságosan rá fogok érni, így pillanatnyilag a nyarat tartom legvalószínűbbnek, hátha akkor több ember tudna eljönni.
Mindenesetre köszönöm a segítséget annak aki segített és Ashinak a terep intézését.
Egyébként ha vasárnap reggel nem fog esni, egy kis fakardozás lehet, hogy lesz, akit ÉRDEKEL, az jelezzen a Hadijáték általános fórumán. 5-6 érdeklődő esetén kis kardozás, beszélgetés, tábortűz a program.
Én itt jelzem, mert nincs sok időm, hogy engem egy vasárnapi fakardozás lehet, hogy érdekelne. : )
Emlékeztetnék mindenkit akit érdekelne, hogy augusztus 13-14-én lesz a játék Tatabányán. Szabálykönyv még mindig innen letölthető (R4 szabálykönyv név alatt): http://ashi.web.elte.hu/rivergard/ (bár lehet a közeljövőben frissítem, mert van néhány infó ami már nem aktuális, de az alap szabályok nem változnak, úgyhogy lehet ez alapján karaktereket irogatni serényen )
Eddig van karaktere:
- Kildarnak
- Eglarnak
- Árnybírónak
Továbbá Ashival, Andrissal és Nagashsal (ha ráérnek és jönnének) majd előre egyeztetnék karakter-ügyileg, szal ők még egyelőre ne írjanak karaktert
Eddig van karaktere:
- Kildarnak
- Eglarnak
- Árnybírónak
Továbbá Ashival, Andrissal és Nagashsal (ha ráérnek és jönnének) majd előre egyeztetnék karakter-ügyileg, szal ők még egyelőre ne írjanak karaktert
Skalle: majd a szabálykönyv végén lévő időpontos részt frissítsd.
Spectre- Hozzászólások száma : 468
Registration date : 2009. Mar. 14.
Spectre írta:Skalle: majd a szabálykönyv végén lévő időpontos részt frissítsd.
Rendben, meglesz.
Na a Rivergard szabálykönyv és felelősségi nyilatkozat frissítve lett, most már up-to-date
Innen lehet lecincálni: http://ashi.web.elte.hu/rivergard/
Innen lehet lecincálni: http://ashi.web.elte.hu/rivergard/
Üdv Kedves Skalle!
Spectre is Kildar javaslatára illetve invitálására szeretnék részt venni a játékon. Mondták, hogy jelezzek feléd ez ügyben.
Spectre is Kildar javaslatára illetve invitálására szeretnék részt venni a játékon. Mondták, hogy jelezzek feléd ez ügyben.
Wassarion- Hozzászólások száma : 1
Registration date : 2011. Aug. 10.
Ha valaki Pestről jön, és kimászik Budaörsig, azt el tudom vinni.
Mivel én vezetés miatt később érek a terepre, ezért ajánlom minden résztvevő figyelmébe a következő szabályok betartását (melyek megszegése a terepről való kitiltással is jutalmazható):
-Érkezéskor OUT cuccot az arra kijelölt épületben kell elhelyezni. Ez az erőd főcsarnokától jobbra elhelyezkedő épület. A karakterek az épületen kívül csak saját felszerelésüket tartsák maguknál, ill. IN-es dolgok a saját lakóházban tárolhatóak.
-Erdőterületről mezőre sötétedés és napfelkelte között kimenni kizárólag erős fényű zseblámpával történő jelzéssel szabad. Ezt saját biztonságotok érdekében is érdemes betartani.
-Amennyi cuccal jöttél, oda a szemeted is elfér. Ha valamilyen doboz, konzerv, flakon kiürült, visszateszed oda, ahonnan kivetted. Sem az R4 szervezője, sem a Fejvadászok nem akarnak mások után pakolni.
-Játék közben és OUT időben is figyeljetek a tábor tisztaságára, rendjére. Másnap egyszerűbb pakolni, ha nem csillió helyről kell összevadászni a cuccod.
Amint megérkezem (6-7 felé), ellenőrizni fogom az állapotokat. Akinek a cucca nem a kijelölt helyen van, kurva egyszerűen tűzre fogom dobni.
-Érkezéskor OUT cuccot az arra kijelölt épületben kell elhelyezni. Ez az erőd főcsarnokától jobbra elhelyezkedő épület. A karakterek az épületen kívül csak saját felszerelésüket tartsák maguknál, ill. IN-es dolgok a saját lakóházban tárolhatóak.
-Erdőterületről mezőre sötétedés és napfelkelte között kimenni kizárólag erős fényű zseblámpával történő jelzéssel szabad. Ezt saját biztonságotok érdekében is érdemes betartani.
-Amennyi cuccal jöttél, oda a szemeted is elfér. Ha valamilyen doboz, konzerv, flakon kiürült, visszateszed oda, ahonnan kivetted. Sem az R4 szervezője, sem a Fejvadászok nem akarnak mások után pakolni.
-Játék közben és OUT időben is figyeljetek a tábor tisztaságára, rendjére. Másnap egyszerűbb pakolni, ha nem csillió helyről kell összevadászni a cuccod.
Amint megérkezem (6-7 felé), ellenőrizni fogom az állapotokat. Akinek a cucca nem a kijelölt helyen van, kurva egyszerűen tűzre fogom dobni.
Na, annyit akartam még, hogy nemtom ki találta ki a vaskan/traktor párhuzamot, de jó poén volt
Pedig én biztos voltam benne, hogy direkt ezért rendeltetek ki egy traktort a terep mellé.
Lettek képek?
Elvileg Nagash csinált képeket. Majd érdeklődök nála.
2 / 3 oldal • 1, 2, 3
2 / 3 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.