Larper Találkozó - 2011. Május 7-8.
+11
Iffar
Oldamur
Nirwastir
Lorin
Gem Kapocs
belzee
Kildar
Ashi Valkoinen
Magitor
Tani
Lobster
15 posters
1 / 3 oldal
1 / 3 oldal • 1, 2, 3
Larper Találkozó - 2011. Május 7-8.
Üdv!
A tavalyi LSZT-n a LarpHaTár "nyerte" a következő esemény rendezésének nemes feladatát. S folytatva a Debrecenben megalapozott irányvonalat, az eddig Live Szervezői Találkozót kicsit kibővítve - s ezúttal már a névben is jelezve - Larper Találkozót szerveznénk, ahol nem csupán a játék szervezők, hanem a játékosok szemszögeit és esetleges csapatait is szeretnénk megismerni.
Szakítva azzal a mára már elavult nézettel, hogy a larpélet "felelősei" kizárólag a szervezők, szeretnénk olyan programokat és előadásokat lebonyolítani, amelyek mind a játékosok mind a szervezők számára értékesek lehetnek. Ugyanilyen fontos, ha nem fontosabb, hogy a két csoport közti kommunikációt és információáramlást is elindítsuk, vagy ahol már zajlik ott javíthassuk ennek feltételeit.
Első körben azt szeretnénk felmérni, hogy kik és milyen területen vállalnátok részt ezen esemény megszervezésében, illetve milyen ötletek és elképzelések vannak akár a témák akár a lebonyolítás menetét illetően.
Eddigi infók:
Tervezett időpont: április 10-11 (jelenleg nem fix) SZERK: perpill május 7-8 az esélyes.
Tervezett helyszín: Gödöllő
Itt az első fázisban még nagy mozgásteret hagyunk a kreativitásnak, mivel a konkrét programok fixálása február elején kezdődik, ezért addig még a teljesen hajmeresztő ötleteket és észrevételek is várjuk
A tavalyi LSZT-n a LarpHaTár "nyerte" a következő esemény rendezésének nemes feladatát. S folytatva a Debrecenben megalapozott irányvonalat, az eddig Live Szervezői Találkozót kicsit kibővítve - s ezúttal már a névben is jelezve - Larper Találkozót szerveznénk, ahol nem csupán a játék szervezők, hanem a játékosok szemszögeit és esetleges csapatait is szeretnénk megismerni.
Szakítva azzal a mára már elavult nézettel, hogy a larpélet "felelősei" kizárólag a szervezők, szeretnénk olyan programokat és előadásokat lebonyolítani, amelyek mind a játékosok mind a szervezők számára értékesek lehetnek. Ugyanilyen fontos, ha nem fontosabb, hogy a két csoport közti kommunikációt és információáramlást is elindítsuk, vagy ahol már zajlik ott javíthassuk ennek feltételeit.
Első körben azt szeretnénk felmérni, hogy kik és milyen területen vállalnátok részt ezen esemény megszervezésében, illetve milyen ötletek és elképzelések vannak akár a témák akár a lebonyolítás menetét illetően.
Eddigi infók:
Tervezett időpont: április 10-11 (jelenleg nem fix) SZERK: perpill május 7-8 az esélyes.
Tervezett helyszín: Gödöllő
Itt az első fázisban még nagy mozgásteret hagyunk a kreativitásnak, mivel a konkrét programok fixálása február elején kezdődik, ezért addig még a teljesen hajmeresztő ötleteket és észrevételek is várjuk
A hozzászólást Lobster összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 17, 2011 8:58 pm-kor.
Lobster- Hozzászólások száma : 1221
Registration date : 2008. Feb. 28.
Re: Larper Találkozó - 2011. Május 7-8.
Hali!
Tudom, hogy nem csak rolunk van szó, de néhány visszajelzés kapásból:
- Április 10-11 vasárnapi, illetve hétfői napra esik.
- A rá következő hétvége, április 16-17 Lumina Cornu Asztali Torna, innentől kezdve nekünk nem sok esélyünk van, hogy elmenjünk.
- Még nem tudom, mikor lesz idén az OSzAKE, mert sajnos a tervezett időpontot át kell variálnunk, és még nem sikerült új időpontot egyeztetni a sulival, de március (26) utolsó, illetve április (2) első hétvégéje a legesélyesebb.
- Április 30-án én esküvőre megyek, nekem az tuti nem jó.
Tudom, hogy nem csak hozzánk kell alkalmazkodni, de azért megkérdezném: van rá esély, hogy korábban (március) vagy később (május) legyen megtartva? Nekem így nagyon sürű lesz az április.
Tudom, hogy nem csak rolunk van szó, de néhány visszajelzés kapásból:
- Április 10-11 vasárnapi, illetve hétfői napra esik.
- A rá következő hétvége, április 16-17 Lumina Cornu Asztali Torna, innentől kezdve nekünk nem sok esélyünk van, hogy elmenjünk.
- Még nem tudom, mikor lesz idén az OSzAKE, mert sajnos a tervezett időpontot át kell variálnunk, és még nem sikerült új időpontot egyeztetni a sulival, de március (26) utolsó, illetve április (2) első hétvégéje a legesélyesebb.
- Április 30-án én esküvőre megyek, nekem az tuti nem jó.
Tudom, hogy nem csak hozzánk kell alkalmazkodni, de azért megkérdezném: van rá esély, hogy korábban (március) vagy később (május) legyen megtartva? Nekem így nagyon sürű lesz az április.
Tani- Hozzászólások száma : 71
Registration date : 2010. Mar. 18.
Nem csak hozzátok, de hozzátok is szeretnénk alkalmazkodni, ezért is lett kirakva az időpont már most.
- Jogos, a dátum eredetileg 9-10 lett volna
- Ha az oszake pont fogja az április első vagy március utolsó hétvégéjét, akkor hiába raknám korábbra, vagy ráesne, vagy megint egy héten belül lenne ami gondolom megint nem jó.
Esetleg a május 7-8 jöhet szóba, kérdés hogy az a tanulóknak mennyire kavarós (és hogy lesz e már akkortájt valami korai larp szervezve).
Sajna az asztali torna idején lesz egy nagyobbacska (nemzetközi) airsoft játék, Op. Housekeeper 2, amire vszeg mennék, így az sajna kiesik nekem...
- Jogos, a dátum eredetileg 9-10 lett volna
- Ha az oszake pont fogja az április első vagy március utolsó hétvégéjét, akkor hiába raknám korábbra, vagy ráesne, vagy megint egy héten belül lenne ami gondolom megint nem jó.
Esetleg a május 7-8 jöhet szóba, kérdés hogy az a tanulóknak mennyire kavarós (és hogy lesz e már akkortájt valami korai larp szervezve).
Sajna az asztali torna idején lesz egy nagyobbacska (nemzetközi) airsoft játék, Op. Housekeeper 2, amire vszeg mennék, így az sajna kiesik nekem...
Én az asztali tornát azért hoztam szóba, mert nekem akkor tuti nem jó, és a luminások, ha el is akarnának jönni, akkor sem tudnának.
Az, hogy esetleg összecsuszik az Oszake, meg a LT időpontja ilyen közelre, annyira önmagában nem problémás. Az, hogy összecsuszik az LT, az asztali torna, az oszake, meg az esküvő, na az már inkább, mind fáradsági, mind anyagi teherbírás szempontjából.
Szerk: utolag jutott eszembe: március 19 szombat munkanap. Elvileg akkor kell ledolgozni a március 14-ét, hétfőt.
Az, hogy esetleg összecsuszik az Oszake, meg a LT időpontja ilyen közelre, annyira önmagában nem problémás. Az, hogy összecsuszik az LT, az asztali torna, az oszake, meg az esküvő, na az már inkább, mind fáradsági, mind anyagi teherbírás szempontjából.
Szerk: utolag jutott eszembe: március 19 szombat munkanap. Elvileg akkor kell ledolgozni a március 14-ét, hétfőt.
Tani én is mennék LSZ re veletek ha tudtok menni/ lesz hely!
Magitor- Hozzászólások száma : 815
Registration date : 2009. Jun. 23.
Ok, akkor erről majd egyeztetünk, ha alakulnak a dolgok.
Tanulók szempontjából május 7-8 még nem vizsgaidőszak, a jelenlegi ismertségi körben nem tudok olyanról, aki idén érettségizne (máj. 9. hétfő). Korai LARP közbejöhet, de max. nem tervezünk oda. Én jobban kibékülnék a májusi időponttal, főleg akkor, ha többen is el tudnak jönni!
Mérnökjellegű szakokon mondjuk a szorgalmi időszak utolsó két hete sokkal nagyobb para, mint a vizsgaidőszak - én mondjuk megoldom, a többiek is talán.
Ok, akkor második nekifutásra megpróbáljuk a Május 7-8-as hétvégét.
Szerintem én is tudok menni a májusi időpontban, de a többieket is megkérdezem, hogy nekik megfelelő lesz-e vagy sem.
Vendég- Vendég
A május nekem is okénak látszik, ha nem is teljes 2 napra...
július 4-én születik következő babánk, de kíváncsi vagyok rátok!
július 4-én születik következő babánk, de kíváncsi vagyok rátok!
belzee- Hozzászólások száma : 301
Registration date : 2010. Jan. 28.
Ha tudok nézelődni lemegyek, de szokás szerint megint az utolsó pillanatig nem fogom tudni hogy ráérek-e. Még végiggondolom hogy valami értelmes előadást össze tudok-e hozni, ha igen akkor megoldom a lejutást.
Hát ha addig elélek akkor én is ott leszek!
Lorin- Hozzászólások száma : 238
Registration date : 2010. Apr. 28.
Én tavaly ígértem előadást, de ha márciusig nem készülök el vele, akkor nem valószínű, hogy sikerül. Nemnagyon találtam eddig szakirodalom-szerűséget-se : ( Viszont mindenképp ott leszek, nekem csak az április első két hétvégéje nem lett volna jó.
A május 7-8 időpontot nagyon köszönöm, nekem az tökéletes.
Egyébként az Oszake új időpontja: április 2. Úgy azért érdekes lett volna, 3 egymást követő hétvégén Oszake, LT, majd Lumina asztali torna.
Egyébként az Oszake új időpontja: április 2. Úgy azért érdekes lett volna, 3 egymást követő hétvégén Oszake, LT, majd Lumina asztali torna.
Én esetleg megcsinálhatok egy olyat, hogy a 2010es évi live képekből csinálok egy kis videót, úgymond összefoglalva, milyen játékok zajlottak le abban az évben. Másra amúgy se lennék jó xD, maximum nézőnek
Vendég- Vendég
Minden kreatív és/vagy praktikus ötletet és segítséget szívesen látunk, így természetesen ezt is. De persze ha jelenléteddel kívánod csupán emelni a rendezvény fényét már az is jó! (nincs annál nagyobb öröm mint amikor okos és csinos larperlányokat látok ahová nézek )
Viccet félretéve, lesz egy rakat olyan lehetősége ahol játékbeli tapasztalatokról is szó fog esni, ott bizonyosan sok érdekes/hasznos dolgot hozzá tudsz majd tenni a beszélgetéshez.
ui: remélem februárig kiderül, hogy megkapjuk a most kinézett helyet, addig bevallom nem merek konkrétumok szintjén tervezni, de azért az ötletlista rohamosan bővül...
Viccet félretéve, lesz egy rakat olyan lehetősége ahol játékbeli tapasztalatokról is szó fog esni, ott bizonyosan sok érdekes/hasznos dolgot hozzá tudsz majd tenni a beszélgetéshez.
ui: remélem februárig kiderül, hogy megkapjuk a most kinézett helyet, addig bevallom nem merek konkrétumok szintjén tervezni, de azért az ötletlista rohamosan bővül...
Olyan segítséget is elfogadsz amit fiúk is csinálhatnak (nem nem arra gondolok ) mert ha tudok valamiben egyszerű kevésbé bonyolult munkában (pakolás, szerelés mitoménmi...) segíteni akkor csak szólj nyugodtan. Amúgy is hajnalba kell majd indulnunk ha időben Pestre akarunk érni, és amúgy se jó ha minden ilyen kis apró cseprő munkával az amúgy is túlterhelt szervezők foglalkoznak.
Természetesen minden segítséget elfogadunk, előre is kösz Ofkórz bizonyos határokon belül
A feladatokról még nincs sok elképzelés, de amint lesz tudni fogjátok hol lehet belefolyni a szervezgetősdibe
A feladatokról még nincs sok elképzelés, de amint lesz tudni fogjátok hol lehet belefolyni a szervezgetősdibe
Lobster írta:Természetesen minden segítséget elfogadunk, előre is kösz Ofkórz bizonyos határokon belül
Hááát én arra gondoltam hogy ott helyszínen amiben tudok segítek. A szervezősditől nekem az utóbbi időben már fájt a fejem( amúgy is de az indokolatlan mennyiség és felesleges hülye kérdés nagyon fárasztó...), ezért nem is csinálok semmit mostanában.Szóval inkább lennék végrehajtó egység:P:D
Tényleg korai még ilyenekről beszélni, de gondoltam jelzem, hogy szívesen segítek ha tudok.
Én is szívesen segítek, bármiben, amiben tudok, csak szólj majd.
Én meg senkinek semmit, Csodás lényem jelenléte elég hogy tökéletesítse a rendezvényt. /troll off Amit kell abban ah tudok segítek
Magitor- Hozzászólások száma : 815
Registration date : 2009. Jun. 23.
Egy érettségi sajnos befigyel....
Oldamur- Hozzászólások száma : 24
Registration date : 2010. May. 03.
Jesszusom, már hétvégén is van érettségi? Hogy rohan az idő
Viccet félretéve, tudja valaki pontosan mikor lesznek az érettségik? (azt megtaláltam hogy péntekig lemegy az alap zöme, kivéve Biosz és Info, de azok meg vagy két napra rá lesznek csak)
Az emeltszintűekkel kapcsolatban viszont nincs infóm...
Egyébként egy LT pont jó alkalom kiheverni egy érettségi izgalmait, illetve kicsit pihenni a következő heti biosz/infós vizsga előtt!
Viccet félretéve, tudja valaki pontosan mikor lesznek az érettségik? (azt megtaláltam hogy péntekig lemegy az alap zöme, kivéve Biosz és Info, de azok meg vagy két napra rá lesznek csak)
Az emeltszintűekkel kapcsolatban viszont nincs infóm...
Egyébként egy LT pont jó alkalom kiheverni egy érettségi izgalmait, illetve kicsit pihenni a következő heti biosz/infós vizsga előtt!
1 / 3 oldal • 1, 2, 3
1 / 3 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.