trailer
+17
Pangloss
Árnybíró
Gjin
Tani
DreamLord
Eglar
Denegra
Lorin
Mart
belzee
Magitor
Ashi Valkoinen
Gem Kapocs
Spectre
Kildar
Lobster
Sonir Norend
21 posters
5 / 5 oldal
5 / 5 oldal • 1, 2, 3, 4, 5
Re: trailer
Van pecsétem, vörös pecsétviaszom, tollam vörös tintával
Ja igen és van már szépen megírt nemesi levelem is valahol, ha kell valami az asztalra. Még magus larpra kellett. Rexes csapattársam megírta szép 15.sz.-i kalligrafikus írással.
Ja igen és van már szépen megírt nemesi levelem is valahol, ha kell valami az asztalra. Még magus larpra kellett. Rexes csapattársam megírta szép 15.sz.-i kalligrafikus írással.
Szerintem van annyi vasas ember hogy egy jobban vasalt kompániát betudjunk, a legfaszábban kinézővel vezetésével. ( Én, Gem, Spectre, Lorin, Kildar, Ashi, Ahriman, még valaki mert van egy plusz vért én méretembe cirka, és nem utolsósorban MagicHorse, aki lehetne a főnők mert egyrész csillógó vasa van, meg neki van a legtöbb vascucca biztosan. Ez így 9 ember, ami már nem ciki, főleg ha kiszolgáló személyzet is van mellé.
Magitor- Hozzászólások száma : 815
Registration date : 2009. Jun. 23.
jó de ugyan ezeket az embereket a videó folyamán úgy fogjuk esélyesen mutatni hogy egymás ellen is fognak harcolni.
Főleg azért mert kb annyien vannak azok akik harci jelenetekben szívesen részt vennének
Főleg azért mert kb annyien vannak azok akik harci jelenetekben szívesen részt vennének
Akkor már csak a viszály kérdését kell megoldani. Szép hölgyek? Jelentkező?
Csillogó páncélban azért még is ciki a looton viszálykodni.
Amúgy a csillogás nagy részt az olajtól van az avatáromon. Nem szeretem a nagyon tükrösre polírozott cuccokat.
Csillogó páncélban azért még is ciki a looton viszálykodni.
Amúgy a csillogás nagy részt az olajtól van az avatáromon. Nem szeretem a nagyon tükrösre polírozott cuccokat.
Öhm most jelenleg a larphatáron fellelhető lemezpáncélos usereknek a fényezési hányada megoszlik 3 "natur" amit én csillogónak titulálok, 4 olajban feketített, 1 fekete akrilozott, és egy fekete natur keverék
Vagyis így értettem, hogy a te páncélod jobban karban van tartva, és sokkal látványosabb egy fényes páncél mint egy olajban rohasztott, plána ha rozsdaboglya mint az enyém.
Vagyis így értettem, hogy a te páncélod jobban karban van tartva, és sokkal látványosabb egy fényes páncél mint egy olajban rohasztott, plána ha rozsdaboglya mint az enyém.
Meanwhile:
Jövő hét szerda éjfélig
azaz Aug.03. éjfélig még lehet ötletelni, hogy mi kerüljön bele a trailerbe, utána ezt a lehetőséget lezárjuk és elkezdjük összesszedni, hogy pontosan mik fognak kelleni a jelenetekhez, illetve a hol és mikoron is elkezdünk végre gondolkodni.
a link a már bekerült dolgokhoz továbbra is itt van
https://docs.google.com/document/d/13qdCPeBmXUUxbZ7Fh4JCPLnmuPJ-iCypfJ6P9Hw-NlM/edit?hl=en_US
Jövő hét szerda éjfélig
azaz Aug.03. éjfélig még lehet ötletelni, hogy mi kerüljön bele a trailerbe, utána ezt a lehetőséget lezárjuk és elkezdjük összesszedni, hogy pontosan mik fognak kelleni a jelenetekhez, illetve a hol és mikoron is elkezdünk végre gondolkodni.
a link a már bekerült dolgokhoz továbbra is itt van
https://docs.google.com/document/d/13qdCPeBmXUUxbZ7Fh4JCPLnmuPJ-iCypfJ6P9Hw-NlM/edit?hl=en_US
Na ha már Magitor ily kedvesen felemlegetett akkor végre egy hivatalos jelentkezés.
1. Lorin
2. doublet, zöld általvetők (2-3), köpenyek (1 zöld 2 fekete), csizma, bakancs, lábszárvédő.
3. 2 kard, tőr, kétkezes kard, íj, veszők és amit még addig csinálok.
4. láncing, mellvért (nemsokára hát is) vállvasak, alkarvasak (bár azok csak gayfaktorban állják meg a helyük a többi mellett), lábszárvédő (afféle bőr, pantallós cucc, főként lovagláshoz).
5. Karakterek: Harcos, Zsoldos, Lovag, Varázsló... és nagyjából amilyet kell.
6. Világítós varázslóbot, varázskönyv, "öregemberes"maszk, agyagpoharak, díszes ón-serleg (Ez például ilyen áldozós jelenetekhez egész jól menne.)
7. Akad egy fényképezőm...valamint ha nem túl messzire kell vinni akkor tudok szerezni egy-két statisztát.
1. Lorin
2. doublet, zöld általvetők (2-3), köpenyek (1 zöld 2 fekete), csizma, bakancs, lábszárvédő.
3. 2 kard, tőr, kétkezes kard, íj, veszők és amit még addig csinálok.
4. láncing, mellvért (nemsokára hát is) vállvasak, alkarvasak (bár azok csak gayfaktorban állják meg a helyük a többi mellett), lábszárvédő (afféle bőr, pantallós cucc, főként lovagláshoz).
5. Karakterek: Harcos, Zsoldos, Lovag, Varázsló... és nagyjából amilyet kell.
6. Világítós varázslóbot, varázskönyv, "öregemberes"maszk, agyagpoharak, díszes ón-serleg (Ez például ilyen áldozós jelenetekhez egész jól menne.)
7. Akad egy fényképezőm...valamint ha nem túl messzire kell vinni akkor tudok szerezni egy-két statisztát.
Lorin- Hozzászólások száma : 238
Registration date : 2010. Apr. 28.
felhívnám mindenki figyelmét arra hogy most így fallout után még mindig szerda éjfél a határ idő ha még a videó "történetéhez" akarnak ötletet adni.
Valamint arra is hogy bárki írhat ide aki a fórumon regisztrálva van, én néhány embert külön megbaszogattam már azért hogy írjon de mindenkit egyértelműen nem tudok. Szal érezze magát mindenki megbaszogatva.
Valamint arra is hogy bárki írhat ide aki a fórumon regisztrálva van, én néhány embert külön megbaszogattam már azért hogy írjon de mindenkit egyértelműen nem tudok. Szal érezze magát mindenki megbaszogatva.
Sonir: Felvetettem korábban, hogy jó volna egy LARP kocsma megjelenítése, kocsmárosokkal zenészekkel, ivókkal, evőkkel, kötekedő részeggel, akit aztán kidobhatnak.
Mivel nem volt benne a googledocban, feltételezem, hogy elfelejtődött a beírása.
Mivel nem volt benne a googledocban, feltételezem, hogy elfelejtődött a beírása.
Mart- Hozzászólások száma : 61
Registration date : 2011. Apr. 17.
Frissítve a dokumentum, még bővebb kiegészítésre szorul este remélhetőleg ez meglesz.
Most az a fázis van, hogy összegyűjtjük pontosan mik kellenek a jelenetekhez illetve mindenki feljelentkezhet az adott jelenetekre. A trükk az, hogy egyértelműen vannak szerepek amik kizárják egymást, például ha valaki a noob-ot játsza akkor nem igazán lehet kocsmáros is, hacsak nem áll elő valami nagyon jó ötlettel hogy hogyan ne legyen felismerhető legalább az egyik a néző szempontjából.
Továbbra is megjegyzem hogy ha valaki regisztrálva van a fórumon vagy csak baszogatom hogy nézze meg az már elég jogot ad neki arra, hogy belepofázzon és/vagy résztvegyen a dolgon
kieg: ezt a fázist nagyjából a holthatárig szeretném maximum elhúzni. Többek között azért mert akkor ott többen meg tudjuk nézni, hogy mennyire alkalmas az ottani helyszín egyes forgatásokra
Most az a fázis van, hogy összegyűjtjük pontosan mik kellenek a jelenetekhez illetve mindenki feljelentkezhet az adott jelenetekre. A trükk az, hogy egyértelműen vannak szerepek amik kizárják egymást, például ha valaki a noob-ot játsza akkor nem igazán lehet kocsmáros is, hacsak nem áll elő valami nagyon jó ötlettel hogy hogyan ne legyen felismerhető legalább az egyik a néző szempontjából.
Továbbra is megjegyzem hogy ha valaki regisztrálva van a fórumon vagy csak baszogatom hogy nézze meg az már elég jogot ad neki arra, hogy belepofázzon és/vagy résztvegyen a dolgon
kieg: ezt a fázist nagyjából a holthatárig szeretném maximum elhúzni. Többek között azért mert akkor ott többen meg tudjuk nézni, hogy mennyire alkalmas az ottani helyszín egyes forgatásokra
Szívesen viszem az egyik zsoldost, aki részt vehet pár harcban is, meg aztán a zsoldosok partizhatnak is a kocsmában. Meg persze cool walking.
a tűz körül ülő zsoldosokból maximum 3 kell de jobb lenne a kettő. Illetve mivel ők a tűznél ülnek és zabálnak amikor csata van ezért ha zsoldos is meg harcol is akkor jobb lenne ha nem lenne teljesen felismerhető a harcban.
szal mittom te ha tűznél felkapod a gay sapit meg nem lesz rajtad egyáltalán páncél, ellenben harcban páncél sisakkal meg minden az már majdnem jó
szal mittom te ha tűznél felkapod a gay sapit meg nem lesz rajtad egyáltalán páncél, ellenben harcban páncél sisakkal meg minden az már majdnem jó
Tűznél gaysapi a páncél fölött gown nélkül, bunyóban meg sallet (esetleg csukott vizorral) és gown, meg a kézipavéze is egy jelentős részt kitakar a felismerést elősegítő cuccok közül, így oké?
Holthatárra nem, de gondolom sejted, milyen sztárszerepekre pályázok... (mivel sajnos nem hiszem, hogy a lányzombi megfelel elképzeléseiteknek... )
Gjin- Hozzászólások száma : 155
Registration date : 2010. Aug. 31.
nincsenek sztárszerepek de bárd lehetsz ha erre gondolsz. A lányzombi elképzelés egyelőre pedig nincs kizárva
Javaslom a jelenetek megszámozását a doksiban, hogy könnyebben lehessen rájuk hivatkozni.
Amúgy cool walking részemről mehet.
A kocsma jelenetben is szívesen részt veszek, akár nagydarab kidobóként, akár egyéb emberként. Kocsma kérdéskörben pedig a budai vár királyi borpincészetét meg lehetne szerintem kérdezni, a 16-os dísztéri buszmegállója mellett. Anno ott készültek ezek a rexes fotók is.
Wow-os kezdés után vállalom a nagy darab vértes szerepet.
Amúgy cool walking részemről mehet.
A kocsma jelenetben is szívesen részt veszek, akár nagydarab kidobóként, akár egyéb emberként. Kocsma kérdéskörben pedig a budai vár királyi borpincészetét meg lehetne szerintem kérdezni, a 16-os dísztéri buszmegállója mellett. Anno ott készültek ezek a rexes fotók is.
Wow-os kezdés után vállalom a nagy darab vértes szerepet.
Cukkermukker Görényt éni is tudok hozni
[font size=10px]tudom hogy larp trailer és nem állatkert, de ha esetleg, tök véletlenül mégis kellene kecske/szamár/póni/ló akkor többféle színben tudok felajánlani, larperkinézetű (könnyű)lovassal együtt. gyűrűlidérc opcionális Aki volt Holthatáron ott találkozhatott velük. Lehet hogy tudok kamerát szerezni, úgyhogy nem feltétlenül kell mindenkinek elzarándokolnia Pilisborosjenőre. [/font]
Egyébként a pilisborosjenői várrom pl. pont egy egész fasza filmezős helyszín lenne...
Spectre- Hozzászólások száma : 468
Registration date : 2009. Mar. 14.
5 / 5 oldal • 1, 2, 3, 4, 5
5 / 5 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.